icon

Zkušenosti s KET: Sdílení podpory a příběhů o plánování dítěte

azby
9. led 2022

Ahoj, chystáme se zajit si pro další miminko. Na Ket jsem ještě nebyla (vyšel nám první ET). Máme 4 embrijka.
Nechystá se někdo také, ať si můžeme vzájemně psychicky pomoci?

Strana
z3
andy9999
10. led 2022

“Ahoj, nás čeká v únoru taky první ket. Je to náš první transfer, kvůli možnosti hyperstimulačnímu syndromu jsme ET nemohli zkusit. Vůbec nevím co mě čeká, ale těším se. Zatím se snažím hlavně se nenervovat a začala jsem brát nějaké doplňky

verka86
10. led 2022

Ahoj, my jsme na začátku prosince o prcka bohužel přišli, teď čekám na MS a pak bychom do toho chtěli jít znovu. Z prvního KETu máme 15ti měsíční princeznu a dva sněhuláčky máme ještě schované 😊

bublinum
11. led 2022

Ahojky, ja se chStam v unoru na 1.cyklus IVF…zakladala jsem diskusi, ale nikdo se nepridal a jsem z toho takova vyjukana. Nemam to kde sdilet, ty pocity :((((

verka86
11. led 2022

@bublinum ahoj, já sice měla IVF cyklus před dva roky, ale piš nebo se klidně zeptej na cokoliv 😊 klidně napiš i email 😉

azby
autor
15. led 2022

@bublinum tak je sdílejí tady s námi, IVF jsme si prošly všechny. A já to mam vše jako včera, malé je 17 měsíců

azby
autor
15. led 2022

@verka86 je to mě mrzí a můžu se zeptat- prcek byl z KETu? A jak daleko jsi byla?
Teď se to určitě povede

azby
autor
15. led 2022

@andy9999 ahoj já jdu v únoru teprve na první konzultaci, tak vůbec nevím jak dlouho to bude trvat, než nas na ket pustí.

azby
autor
15. led 2022

@andy9999
@verka86
@bublinum
Kam holky chodíte do centra? Já na do Prahy na Letnou do Gennetu

verka86
15. led 2022

@azbyy jezdíme do Ostravy do Reprofitu.

Ano, z KETu. Před dvěma roky nechali 5 TOP embryí, v listopadu 2019 ET nevyšel, v lednu 2020 první KET a Esterka má 15 měsíců 🥰, v listopadu 2021 druhý KET a v 6 + 6 samovolný potrat 😭 vím, že ty začátky jsou buď a nebo, i tak to bylo moc smutné období. Na druhou stranu jsem tak nějak podvědomě od začátku tušila, že je něco špatně...

jajik63
24. led 2022

@azby my jdeme taky na první ket,taky vyšel ET,termín máme 1.2.🙂

andy9999
24. led 2022

@azby držím palce aby vás pustili hned, držím palce.🤞Já chodím do pronatalu na Praze 4. Máme 13 embryí vhodných k transferu. Tak teď řešíme jestli jedno nebo dvě. Nejdřív jsem byl rozhodnuta pro jedno ale pak jsem dostala nějaké depky a všichni mi říkali ať dam dvě ze je větší šance, ale teď zase čtu ze se dvě nedoporučují. Čert aby se v tom všem vyznal. Jak jsi to měla ty při ET?

bublinum
26. led 2022

Holky. Ajaky mate nazor na domaci testovani po IVF? Nekdo pise, ze radsi ne a pockaji si na krev, ale ja zase nechci se to pak dozvedet po telefonu. Chci zazit, jaky tl je mit t dve carky😂😂 asi je to blbost, ale zajima me vas nazor prosim

jajik63
26. led 2022

@bublinum ja na tohle jsem fakt blázen a vydržet aspoň týden bude umění 😂🤦🏻‍♀️ U ET jsem testovala už 4 den 😂🙈🙊 ale mám kamarádku,která fakt vydrží až na krev to bych nedala,maximálně v případě ze bych nikde nesehnala test což nehrozí 😀

bublinum
26. led 2022

@jajik63 Ja to mam prave uplne stejne...myslim, ze se neudrzim a budu tstovat velmi brzy. Jnomze ty dve carky jeste neznamenaji vitezstvi no...ale zklamna bud kdyz to nedopadne a asi je jedno jestli po testu nebo po telefonatu...

azby
autor
31. led 2022

@jajik63 my jdeme 7.2. Teprve na konzultaci

azby
autor
31. led 2022

@andy9999 my měli po IVF 5 embryí, jedno jsme hned zavedli a máme dokonalou holčičku a 4 čekají u ledu. Zavádět budeme určitě jedno.

azby
autor
31. led 2022

@bublinum já testovala doma dokonce o 6 dní dřív, než bylo doporučení. A byly hned krásne //

bublinum
1. únor 2022

@azby Ja bych se prave fakt bala, ze njeste nejsou vyprchane leky a treba se raduju zbytecne...se to ve mne uplne bije :D

kobliha91
6. únor 2022

Ahoj,já jdu příští týden na 4.ket 🙋🏻‍♀️

andy9999
6. únor 2022

@azby taky se přikláním k tomu jednomu, ale zeptám se co si o tom myslí v CARu. Ale na poprvé asi taky dame jedno.

azby
autor
7. únor 2022

@kobliha91 ahoj, tak budu držet pěsti. My jedeme zítra na první konzultaci, tak uvidím, kdy se na ket dostanu. A ty tři před se nepovedly? Kolik máte snehulacku u ledu? My máme 4.

kobliha91
8. únor 2022

@azby 2x bylo biochemické a 1x se neuchytilo vůbec. Nativní cyklus mi neprospívá,potrebuju léky,aby se mi uchytilo. Tak musíme doufat,ze poslední zmrzlina to zvládne 🙏🏻

azby
autor
9. únor 2022

@kobliha91 no já to teď mám v plánu zkusit také v nativu, ale teď začínám váhat, zda to bylo dobré rozhodnutí. Jestli nepřijdeme zbytečně o sněhuláka. 16.2. Čekám menzes, takze půjdeme ještě v únoru.
Sakra já nevím zda to bylo dobré rozhodnutí podstoupit nativ, šla bys do toho zpětně znovu?

kobliha91
9. únor 2022

@azby určitě ne,na léky reaguju dobre a přišlo mi to jako úplně zbytečný pokus. To radši těch par tabletek navíc spolknu. Mě se to ani neuhnozdilo,proste od prvního okamžiku jsem necítila nic. U dalších dvou pokusu jsem měla nidacni krvácení,posléze jsem měla i lehké nevolnosti a i pozitivní testy. Jen se mi vždy přestalo embryo vyvíjet.

alexkisss
9. únor 2022

Ahojky já byla na ketu 4.2 v nativním cyklu dnes sem 5 dni od ketu a mám běžného ducha na testu všem držím palce

kobliha91
9. únor 2022

Každé vyhovuje něco jiného a doktori snad ví co mají dělat ☝🏻 @alexkisss gratuluju a držím palce

azby
autor
9. únor 2022

@alexkisss potichoučku gratuluji. Uvidíme, jak to dopadne u nás.

azby
autor
9. únor 2022

@kobliha91 a kdy jdeš na další pokus?

kobliha91
10. únor 2022

@azby dnes 🙏🏻

azby
autor
10. únor 2022

@kobliha91 ty jo, moc držím pesti. Já zavolal do gennetu a změním let na stimulovany, ať je ta šance větší. Můžu se zeptat kolik jsi dávala za hormony?

Strana
z3