Zkušenosti s KET: Sdílení podpory a příběhů o plánování dítěte
Ahoj, chystáme se zajit si pro další miminko. Na Ket jsem ještě nebyla (vyšel nám první ET). Máme 4 embrijka.
Nechystá se někdo také, ať si můžeme vzájemně psychicky pomoci?
Holky tak ja jdu příští pátek na svůj první ket. Je to můj první transfer tak jdu pro rady, mate nějaké na podporu uhnízdění? Jsem z toho pekelně nervózní.
@andy9999 někdo píše,ze pomáhá ananas. Manžel zas vyčetl,ze to není dobre. Já ho po prvním vložení jedna jak silena a zadarilo se,ale pak mi odešlo. Proste klidový režim a bude to bud a nebo. Stejne to nevymyslime. Já jsem dneska 3.den po ketu,břicho mě bolí,sama čekám co bude a mám pochopitelne strach. Dej vědět pak jak se ti daří
Ahoj, jsem tu nová. Jsem po druhém Ivf, et 1.2. včera přišla ms. Z předchozího IVF 4x ket, pouze poslední pozitivní, ale skončil jako mimoděložní odebráním vejcovodu. Je mi 39, tak už nemám nač čekat. Šly byste do dalšího ket hned v tomto cyklu? Mám vysadit Amelgen nebo počkat do krevního testu. Domácí je negativní. Máme 7 zmrzlíků.
@janiscyco určitě bez na krev,člověk nikdy nevi a léky bych vysadila až po konzultaci s doktory. Do zítra už to vydrzis. I když asi vis po tolikate,co a jak ze :( a jestli jít hned na další musíš vědět především ty,mě taky jednou uvrtali hned do dalšího a stejne z toho bylo prd. Všechny víme,ze zaklad je v hlavě.
@kobliha91 tak jsem dnes volala pro jistotu do CARu. Léky pokračovat, na krev ve středu a desátý den cyklu UTZ abychom se podívali, zda bude vhodné pokračovat hned KETem. Pokud to tedy půjde, asi bych chtěla hned, Přeci jen už mě tlačí čas, abych případně stihla ještě další IVF do 40ti.
@kobliha91 moc držím palce, to víš, že tam je a hledá si místečko, kam by se usadil 😍 tak opatrně s tím točením hlavy, ať sebou nesekneš, hezky odpočívej jestli můžeš a zkus zaměstnat hlavu. Vím jak snadno se to řekne a hůř provádí, ale určitě je něco, co tě zabaví, abys odvedla myšlenky jinam.
Holky a nevite, jak se to pak resi, kdyz vyjde ET na vikend? jakoze tech 5 dni vychazi proste tak, ze v CARU nikde nebude? Mi to nejak nejde do hlavy, jestli to jako zpomali nebo naopak, aby spis zmenily datum OPU a tim pade i datum ET?
@verka86 ahojky, já jsem byla na KET koncem ledna,dnes bych měla být 5+2🙏 můžu se tě zeptat,proč jsi od začátku tušila,že je něco špatně? Mám hned z prvního KET syna a ted několik biochemických, tak se strašně bojím,že to prďola vzdá. Tak bych se jen ráda dozvěděla,co tě vedlo k tomu,že jsi věděla,že je něco špatně. Moc děkuji 🙏
@sadovka z prvního KETu máme holčičku. Když jsem po něm odcházela z kliniky, vnitřně jsem cítila, že je to ono a že to bude holka. Celé těhotenství bylo super a malá je úžasná. Teď to tak nebylo. Od začátku jsem byla protivná a tak nějak prázdná. Od pátého týdne jsem začala krvácet a měla jsem strašné bolesti. Doktora jsem dokonce prosila, aby to skončil 😭 teď vím, že to tak mělo být, i když při vzpomínce na toho andílka mi je do breku. Navíc termín porodu byl na manželovy narozeniny
Ty se ale ničeho neboj, všechno bude v pořádku. Žádné negativa se nepřipouštěj. Hlavně začíná jaro, příroda se probouzí a to je ta nejlepší doba 🍀🍀🍀🤗
Holky neužíváte některá po KETu Agolutin?

@azby teď u posledního Ketu beru estrofem (ten je bez doplatku),amelgen (balení cca 800kc) a agolutin (140kc) 🤷🏻♀️ Žádná hrůza a teď musim věřit