icon

Zkušenosti s KET: Sdílení podpory a příběhů o plánování dítěte

azby
9. led 2022

Ahoj, chystáme se zajit si pro další miminko. Na Ket jsem ještě nebyla (vyšel nám první ET). Máme 4 embrijka.
Nechystá se někdo také, ať si můžeme vzájemně psychicky pomoci?

Strana
z3
kobliha91
10. únor 2022

@azby teď u posledního Ketu beru estrofem (ten je bez doplatku),amelgen (balení cca 800kc) a agolutin (140kc) 🤷🏻‍♀️ Žádná hrůza a teď musim věřit

azby
autor
10. únor 2022

@kobliha91 moc děkuji, zítra si zavolám a změním také radeji, asi bych si to vyčítala. Tobě moc držím pěstí, ať to vyjde.

alexkisss
11. únor 2022

Ahojky já sem dnes sedmi den od ketu a už mám viditelnou čárku tak snad nám to vyjde doporucijifotky rozkliknout

azby
autor
11. únor 2022

@alexkisss a ty jsi neměla pichnuty ovitrell?

alexkisss
11. únor 2022

@azby mela ale ten už v tele není pichala sen si ho 28.1

azby
autor
11. únor 2022

@alexkisss a ještě jestli se můžu zeptat, po ovitrellu byl ket kolikátý den (prvni ket mě teprve čeká)

soptik82
11. únor 2022

@azby ja jsem ho měla tak 2 dny před odběrem folikul a tak 8-9 dní před vložením celkového embrya 😉

alexkisss
11. únor 2022

@azby v neděli byl ovitrel a v patek transfer

azby
autor
11. únor 2022

@alexkisss ty jo, já si myslela, že je vložení dřív. Ale zase logicky je to jasné, když embryo je 5-6 denní a než vlastně k ovulaci dojde, tak to dá několik dní. Moc děkuji. Jsem nesvá, že jsem kývla na nativ. Bojím se, aby to nebylo promrhani jednoho embrya.

azby
autor
11. únor 2022

@soptik82 před odběrem si to právě také pamatuji, že to bylo dva dny.

azby
autor
11. únor 2022

@soptik82 a ty jsi také po KET v nativu?

soptik82
11. únor 2022

@azby v nativu se nám to nedařilo jsem stimulovana a dneska jsem 11 den 😉

andy9999
11. únor 2022

Holky tak ja jdu příští pátek na svůj první ket. Je to můj první transfer tak jdu pro rady, mate nějaké na podporu uhnízdění? Jsem z toho pekelně nervózní.

kobliha91
12. únor 2022

@andy9999 někdo píše,ze pomáhá ananas. Manžel zas vyčetl,ze to není dobre. Já ho po prvním vložení jedna jak silena a zadarilo se,ale pak mi odešlo. Proste klidový režim a bude to bud a nebo. Stejne to nevymyslime. Já jsem dneska 3.den po ketu,břicho mě bolí,sama čekám co bude a mám pochopitelne strach. Dej vědět pak jak se ti daří

andy9999
12. únor 2022

@kobliha91 ananas jsem už taky slyšela. Ale taky červené vino, nohy v teple a já nevím co všechno. Držím palce ať to tentokrat dopadne🤞, snad se na nás štěstí usměje.😇

janiscyco
13. únor 2022

Ahoj, jsem tu nová. Jsem po druhém Ivf, et 1.2. včera přišla ms. Z předchozího IVF 4x ket, pouze poslední pozitivní, ale skončil jako mimoděložní odebráním vejcovodu. Je mi 39, tak už nemám nač čekat. Šly byste do dalšího ket hned v tomto cyklu? Mám vysadit Amelgen nebo počkat do krevního testu. Domácí je negativní. Máme 7 zmrzlíků.

kobliha91
13. únor 2022

@janiscyco určitě bez na krev,člověk nikdy nevi a léky bych vysadila až po konzultaci s doktory. Do zítra už to vydrzis. I když asi vis po tolikate,co a jak ze :( a jestli jít hned na další musíš vědět především ty,mě taky jednou uvrtali hned do dalšího a stejne z toho bylo prd. Všechny víme,ze zaklad je v hlavě.

janiscyco
14. únor 2022

@kobliha91 tak jsem dnes volala pro jistotu do CARu. Léky pokračovat, na krev ve středu a desátý den cyklu UTZ abychom se podívali, zda bude vhodné pokračovat hned KETem. Pokud to tedy půjde, asi bych chtěla hned, Přeci jen už mě tlačí čas, abych případně stihla ještě další IVF do 40ti.

kobliha91
14. únor 2022

@janiscyco tak je dobre ze jsi pockala a nevysadila nic. Držím palce 🙂

janiscyco
14. únor 2022

@kobliha91 děkuji moc, co ty, jak se cítíš?

kobliha91
14. únor 2022

@janiscyco mám žaludek na vodě a břicho me poboliva cely den. Včera vecer dost,ale říkala jsem si žádné křeče,tak dobrý. A už se mi parkrat zatočila hlava. Doufám ze tam miláček je a udrží se 🙏🏻

janiscyco
15. únor 2022

@kobliha91 moc držím palce, to víš, že tam je a hledá si místečko, kam by se usadil 😍 tak opatrně s tím točením hlavy, ať sebou nesekneš, hezky odpočívej jestli můžeš a zkus zaměstnat hlavu. Vím jak snadno se to řekne a hůř provádí, ale určitě je něco, co tě zabaví, abys odvedla myšlenky jinam.

bublinum
15. únor 2022

Holky a nevite, jak se to pak resi, kdyz vyjde ET na vikend? jakoze tech 5 dni vychazi proste tak, ze v CARU nikde nebude? Mi to nejak nejde do hlavy, jestli to jako zpomali nebo naopak, aby spis zmenily datum OPU a tim pade i datum ET?

azby
autor
15. únor 2022

@bublinum já byla na transferu v sobotu - gennet funguje

sadovka
15. únor 2022

@verka86 ahojky, já jsem byla na KET koncem ledna,dnes bych měla být 5+2🙏 můžu se tě zeptat,proč jsi od začátku tušila,že je něco špatně? Mám hned z prvního KET syna a ted několik biochemických, tak se strašně bojím,že to prďola vzdá. Tak bych se jen ráda dozvěděla,co tě vedlo k tomu,že jsi věděla,že je něco špatně. Moc děkuji 🙏

verka86
15. únor 2022

@sadovka z prvního KETu máme holčičku. Když jsem po něm odcházela z kliniky, vnitřně jsem cítila, že je to ono a že to bude holka. Celé těhotenství bylo super a malá je úžasná. Teď to tak nebylo. Od začátku jsem byla protivná a tak nějak prázdná. Od pátého týdne jsem začala krvácet a měla jsem strašné bolesti. Doktora jsem dokonce prosila, aby to skončil 😭 teď vím, že to tak mělo být, i když při vzpomínce na toho andílka mi je do breku. Navíc termín porodu byl na manželovy narozeniny

Ty se ale ničeho neboj, všechno bude v pořádku. Žádné negativa se nepřipouštěj. Hlavně začíná jaro, příroda se probouzí a to je ta nejlepší doba 🍀🍀🍀🤗

sadovka
15. únor 2022

@verka86 tak to je mi moc líto ❤️ a opravdu moc děkuji za ty povzbudivá slova ❤️ jsi hodná duše a přeji už jen všechno dobré🙏

kobliha91
15. únor 2022

Holky neužíváte některá po KETu Agolutin?

alexkisss
16. únor 2022

Holky 12 den po ketu❤

kobliha91
17. únor 2022

@alexkisss gratuluju 🥳🥳🥳

Strana
z3