icon

Zkušenosti s KET: Sdílení podpory a příběhů o plánování dítěte

azby
9. led 2022

Ahoj, chystáme se zajit si pro další miminko. Na Ket jsem ještě nebyla (vyšel nám první ET). Máme 4 embrijka.
Nechystá se někdo také, ať si můžeme vzájemně psychicky pomoci?

Strana
z3
alexkisss
17. únor 2022

@kobliha91 děkuji moc zítra krev

kobliha91
17. únor 2022

@alexkisss hlavně ať to roste 🙏🏻 Ale určitě jo,protože já měla vždycky mnohem mnohem slabší když bylo zle. Takovou bych si taky prala 🤩

azby
autor
17. únor 2022

@alexkisss super, krása. Moc gratuluji🎉🎊. Doufám, že co nevidět uvidíme všechny //

alexkisss
17. únor 2022

Já ted byla na WC a krev snad to bude dobrý ach jo

sadovka
17. únor 2022

@alexkisss já jsem to při prvním těhu taky tak měla, žádné špinění, normální krev. A tak jsem to obracela,že je to v háji a když jsem si to šla k doktorce potvrdit, tak ta mi jen potvrdila bijící srdíčko ❤️ prý to byla jen nějaká sraženina. Určitě bude vše v pořádku 🙏

alexkisss
17. únor 2022

@sadovka byla to čistá krev ale jen jednou a ted už zas nic sem akorát nervózní jdu se natáhnout a nic nedělám dnes už

sadovka
17. únor 2022

@alexkisss jojo, odpočívej. Když to bylo jen tak jednorázově,tak to bude určo v poho❤️ale je to na palici,já vím 🥴

azby
autor
18. únor 2022

@alexkisss pořád na tebe myslím, jak ti je?

alexkisss
18. únor 2022

@azby ahojky tak dnes už bez krve atd ted čekám na výsledky z krve

kobliha91
18. únor 2022

@alexkisss a jak břicho,prsa? Nějaké změny?

alexkisss
18. únor 2022

Holky tak výsledek je 990 hcg

sadovka
18. únor 2022

@alexkisss já si myslím,že to je krásný

alexkisss
18. únor 2022

@sadovka joooo je to super

azby
autor
18. únor 2022

@alexkisss bezva, tak jen tak dál

azby
autor
19. únor 2022

@azby tak já už tři dny marně čekám na menzes (těhotenství to být nemůže,ale samozřejmě i tak jsem test dělala) , mám jít na KET a díky covidu (protože jinak jsem to měla pravidelně snad na hodinu) pořád nic. Ach jo.

kobliha91
20. únor 2022

Tak já jsem dneska 10.den a mám ducha. Bojím se ať to nedopadne jako vždycky a neodejde😢

sadovka
20. únor 2022

@kobliha91 držím moc palce 🙏 znám ten strach 🙄 určitě bude všechno v pořádku 🙏

alexkisss
20. únor 2022

@kobliha91 držím palce já už sem dnes 16 den od ketu těhotenství mám potvrzené jak z krve tak testem a stejně se bojím občas spinim tak mám strach také kontrola az 4.3

sadovka
20. únor 2022

@alexkisss taky mám kontrolu až 4.3.🙏

kobliha91
20. únor 2022

Tady ho mate holky.

kobliha91
20. únor 2022

@alexkisss a co mas za léky ze i přesto spinis?

alexkisss
20. únor 2022

@kobliha91 beru progesteron a picham injekce clexai nebo tak nějak se jmenuji ale spinim jen občas podle me to dělají ty injekce SOU na podporu prokrvení

alexkisss
20. únor 2022

@sadovka joooo no tak musíš sem pak hodit foto já budu mít taky

sadovka
20. únor 2022

@alexkisss jasnačka 😇

alexkisss
20. únor 2022

@sadovka super Těšín se

andy9999
25. únor 2022

Ahoj holky, jdu pro útěchu. Dneska jsem 6 den po ket a na testu nic. Včera se mi ale zdálo ze tam něco vidím. Od prvního dne mě bolí břicho a někdy dost na levé straně kde mám jediný vejcovod. Takže včera jsem se bála ze je to mimoděložní a dnes ze to není vůbec nic. Je možné ze je ještě brzo, ale proč ta bolest? Myslela jsem ze by to mohlo být zahnizďování, ale to už mi přijde ze by to šlo na testu vidět.😔

alexkisss
25. únor 2022

@andy9999 ahoj testuje s moc brzy ještě počkej jinak me bolí břicho da se říct od začátku ketu nepozoruj se tolik bude to dobře

andy9999
26. únor 2022

@alexkisss já vím no jsem pitomá. Bolelo mě břicho a hlava 4 dny tak jsem si říkala ze už to musí být ono. Nebylo a dneska mě už nic nebolí všechno přestalo takže optimismus už přístavem cítit. Ale jak říkáte třeba je ještě brzy, další zkusím za par dni a uvidím.🤷🏼‍♀️

Strana
z3