icon

Hubnutí 2016

osicka
2. led 2016

Hledám diskusi, soukromou nebo i věřejnou, kde se chce hubnout v r. 2016. Je taková? Já osobně jsem rozhodnuta zhubnout 15-20kg, mimo jiné i kvůli dalšímu plánovanému těhotenství. Proto hledám holky, kt. by se připojili. Poradíte? Děkuji, Jana.

andrejka3741
2. led 2016

Žádné hubnutí,žádné diety,ale změna životního stylu!!!

markyskaaa
2. led 2016

Naprosto souhlasím s Adrejkou! Můj chlap musel onemocnět aby se rozhodl pro radikální změnu životního stylu! Místo televize má teď knížku, pravidelně chodíme na procházky, a dokonce začal se mnou cvičit jógu! dobrá je na to fitness televize, jsou tam videa podle kterých cvičíme, a pro hubnutí jsou tam různé jídelníčky...ale to jsem moc nestudovala (jíme myslím celkem zdravě - klasika luštěniny, ryby, ovoce a zeleninu...), my hlavně cvičíme a ono čerstvý vzduch, protahování, a meditace na celkové zklidnění, udělá divy ;) takže všem hodně štěstí a hlavně v klidu! stres je totiž dobrý tak akorát na přibírání ;)

kobylina
13. únor 2016

Já se taky nemohla odhodlat, ale pak jsem si našla trenéra, který má výborné motivační programy a myslím, že i cena pékná a pokud vše plníte výjde to ještě levněji. Když tak se mu zkuste ozvat 🙂

racatko
22. únor 2016

Dobry den maminky, chtela jsem vas pozvat na outdoorovou lekci cviceni maminek s kocarky, poukaz na 1 lekci zdarma, kdyby vas to zajimalo, rada Vam pres soukromou zpravu napisu vice info 🙂