Maminky dětí, jste spokojené se svým tělem? Respektive váhou? Ráda bych se zeptala, jak často cvicite a co?
Potřebuju zpevnit tělo.. zhubnout není problém, ale kůže je po zhubnutí povisla, hlavně tedy stehna a zadek je neforemný.. Tak si říkám jak cvičí jiné maminky?
Rotoped? Nějaké cvičení podle tv? A jak dlouho a kolikrát týdně?
A kolik času věnujete samy sobě?
Děkuju
@fandysek_1 jak staré máš děti? 😉 Ono se třema je to těžsi, proto jsem se i ptala 😃
@sorboni30 samozřejmě chápu, že každé z nás vyhovuje něco jiného. Já zase potřebuju vzduch a posilovny mě tolik duševně nepotěší, jako pobyt venku. Běhání s kočárkem byla znouzectnost a nakonec je to jednoduchý, účinný systém a neřeším hlídání 🙂 starat se o sebe potřebuji k duševní rovnováze, jak si nalakuju nehty a hodím rudou pusu, jsem úplně jiná žena, která zvládne všechny nástrahy všedního dne 🙂)))
@sorboni30 rekni mu, ze jestli chce vyrysovanou zenu, at se odebere na chvilku do jineho pokoje :D je to 10 minutek, to zvladne :D
@sorboni30 2, 4 a 5 let. Jsou naučený, že cvičím a cvičí taky. Ve školce moc nejsou. Jsou neustále nemocný. Na rotopedu jezdí taky.
Po ránu si říkám, že z opice slavíka prostě neudělám. 😃 Měřím 156 cm a vždycky jsem si přála být vyšší. 🤷Prsa skoro žádná, ale na zvětšení nemám odvahu ani finance. Na cvičení moc nejsem, ale denně se snažím ujít minimálně 10 tisíc kroků. Většinou dám skoro dvakrát tolik, a část rychlejší chůzí, autem prakticky nejezdím. Vždycky si říkám, že to dělám, abych měla hezký zadek. 😃
Obdivuju vás všechny, že na sobě tak makáte. 👍
@sorboni30 já mám teda ještě další rituály a chvilky pro sebe. Ráno tříminutová maska a obličejová masáž s růžovou vodou a arganovym olejem. To se snažím dělat denně. Chtěla bych i nová prsa, ale to jsem řekla, že až dám dolů 15 kg. To jsem více méně dala, ale řekla jsem si dalších 15.
@whocares to jsi špatně pochopila, je to i pro lidi, co "nic" nedělají. Jen počítej s tím, že tě na začátku bude poté bolet celý člověk 😀. Ale zase výsledky budou o to viditelnejsi....
@sorboni30 Sama. Jdu na kliniku která ani s pojišťovnami nespolupracuje. Myslím že by to pojišťovna v mém případě jistojistě ani neuhradila. Velikost mám 65G - tedy před dětmi mi to naměřili - a teď působením gravitace, těhotenství a kojení je mám už téměř na břiše 🙄 prsa jsem měla narostlá jako první ze třídy, dodnes si nesu komplexy že se mi kluci nedívali do očí ale na prsa, nesnášela jsem výstřihy, plavky…
@tereza0111 no právě.. doma je chlap na neschopence a jediné co dám je odpo cvičení na 40min na elektrickém krokovaci. U tv cvičit hopsat , to sedí čumí na mě a usmívá se a mě to štve 😉🤣 necu aby na mě cumel. Čekám kdy půjde do práce konečně a budu mít svůj rezim