Podpora při dietě od ledna 2025. Kdo se přidá?
Dietářky od ledna, pojďme se navzájem podpořit. Držim dietu už dva dny a vubec jsem nezhubla, což je dost demotivující 😭😀😀😀 Až se dohojí naražená noha, začnu makat i na zpevnění postavy 💪 Kdo je v tom se mnou?
No, já s KT moc dobré zkušenosti nemám. Předloni jsem se na to vrhla, vše procetla, propočítala, opravdu dodržovala,i se víc hýbala..a jestli jsem zhubla 1-2 kg za čtyři měsíce? Prostě skoro nic. Až když jsem neměla jinou možnost než žlučníkovou dietu a i další změny ( na oběd v jídelně jsem mívala buď polévku nebo něco z druhého, ale už ne obojí jako dřív natož celou porci) tak to šlo. Kilo týdně postupně. Samozřejmě i z prsou, ale jinak celkově, kalhoty jsem si musela koupit nové,abych měla v čem chodit, hodně mi šly dolů stehna, zadek,pas.. Na cvičení bohužel nemám morálku, nebaví mě to. Ale nemám sedavé zaměstnání,dost chodím pěšky..
Achich achich, dneska jsem chytla odvahu a stoupla na vahu. Placu jeste ted, oznamila mi bmi 26,8 - nic hrozneho v cisle, ale v pohledu na puvodne modelkovskou postavu to hrozne je. Ale pujde to tezko, lednicka narvana k prasknuti vsim co zbylo z nakup pro navstevy, vecerni jednohubky a chlebicky, jak mam za tehle podminek hubnout 😢 .. za tyden si sem napisu jestli se to hnulo alespon o pid, ale jsem rozezrana az hanba. Dala jsem si k veceri salat a zahy to dojedla talirem testovin co deti nedojedly :/ ty mi to neusnadnuji, ja vim ze to nemam delat, ale ja to jidlo tak nerada vyhazuju :(
@tereza0111 tohle mám úplně stejně 🙈 taky to nemůžu vyhodit
@tereza0111 Tchýně nám nabalila další cukroví. V mrazáku není místo. Budeme muset něco vyjist a strčit to tam. O Velikonocích se bude hodit. A skoro každý den bylo víno. Po 16 dnech dovolené bude návrat k normálu náročný. I vstávání.
@gbp
No vyhodit to nemozes,jest to ale nemusis 😊
@tereza0111 na zbytky mam naštěstí metrákovej kombajn (čti muže) 😅 než začne taky hubnout, zatim se mnou teda nedrží... A taky nám došly prachy na provoznim účtu. Tak jsem řekla že z rezerv se nic převádět nebude a že budem jíst to co je (a že toho je ☝️). Po výplatě pak už nakoupim zdravěji.
Já se taky přidávám, vlastně by mi stačilo třeba 5-7 kilo, ale zpevnit ten rozstřesenej rosol. A @martinka_33 hlásím se do party “jak se kruci poprat s nepravidelným režimem?!”, protože ve 24h službě ještě zvládnu jíst obstojně (jsem zvyklá si nosit jídlo z domova a nic jinýho v nemocnici neseženu), ale ten druhý den, kdy obvykle nemám šanci si jít lehnout, jsem jak popelnice mastných výrobků.
Tak ja se dnes po delší dobe změřila a cekala jsem teda horší čísla. Rada bych sundala % tuku pod 30 a hmotnost na o cca 4 kg. Jako bude to na dyl, ale aspon neco bych brala do konce února, poletím do tepla s lidma z prace, tak at zanecham dobry dojem v plavkách 😂
@drep ja mam režim pravidelný, ale uz jsem taky zaznamenala pravidlo, ze v praci se držím, ale doma užírám, co nemam, jelikož je to snadno dostupné. Jako ted jsem teda najela na ty KT, abych nad sebou měla nějaký dohled, ono to pak docela demotivuje od otevírání ledničky, když víš, že to “musíš” zapsat.
@llluckaaa
Presne ..🤣🤣🤣
Ja skor ja nieco zase zlikvidujem,tak premyslam,jak tam klikam do tych KT, pisem to a vsetko mi to tam zcervena.
Naviac nemam platenu verziu a tie reklamy tam,su nekonecne a vyslovene hnusne
@llluckaaa
Tak ludi z prace ja mam hlboko v 🍑,do plaviek sa v juni prezliekat pred nimi urcite nejdem,ale sama sebe sa pacit chcem.. Cez to nejde vlak u mna. Akonahle sa n'a mna v zrkadle diva zenska,co sa mi nepaci,naser...m sa 🤣 😂 🤣
Mas KT premium verziu?
P.S. kam letite n'a teambuilding ?
@trdelnik234 ty reklamy mě fakt serou, ja na nějaké Temu nejsem fakt zvedavay ale pak teda poslušně odkliknu, ze chci sledovat reklamy 😅 uvidime, jak dlouho mi to vydrží, ona ta placena verze neni drahá, tak treba do ni casem půjdu.
@martinka_33
No tak to musis zmenit nazov skupina moja pekna🤣.
Zacinas od februara teda?
@llluckaaa
Ze? Ja mam osypky z Temu.
Minule Hospodin vyslysal moj narek a dali tam celkom pekneho mladeho chlapa ale ty vado 2 minuty reklamy zakazdym😱😱😱
@llluckaaa
Ja si ju dam tiez.
Januar mam taky,ze premyslam,co zlikvidujem, udrziavam,vyradzujem rychle cukry
Vo februari Ideme n'a Premium a to ùz bude o inom
@trdelnik234 no já plavky vyloženě nerada, ať už mám jakoukoliv velikost, ale mezi nimi bych přeci jen ráda vypadala nějak rozumně. Zanzibar.
@llluckaaa
No teda...
Zanzibar.
@trdelnik234 nene 15. 1. je výplatní den to je pořád leden ☝️😀
@drep to je ale naprosto přesný. Taky co si do práce nedonesu to nemam, takže v práci to jde snadno, ale dojdu z práce a tam na ně mrká lednička i špajza 😃
Na mě fungujou motivace, tak jsem se teď zapojila do lednový challenge na švihej.cz … ale je to děsn fuška🤣
@llluckaaa já jsem stydlím a představa, že se před někým ukazuju, mi nahání hrůzu. Už takhle mám mindrák, když koukam na ty triky a přitom sama jsem ráda, že přeskočím snožmo🫣 já nejsem šikovná na technicky náročný sporty, proto jsem tak ráda běhala, to umí každý tele. Ale připojila jsem se do skupiny holek, máme skupinu na messengeru a trochu se hecujeme, já tohle potřebuju
Holky a nechcete k tomu založit normální skupinu? To bude přehlednější než to táhnout celé jen v rámci jedné diskuze...

@aneta15
No hej vlastne...
Prepac.
A uz je ti lepsie ?