icon

Zhubla jsem tři kila a nic nevidím. Kdy jste na sobě začali vidět změny?

24. srp 2026

Zhubla jsem asi tři kila. Vím, že to není žádný zázrak, ale stejně jsem čekala, že si aspoň něčeho všimnu.
Váha se pohnula, ale v zrcadle nic, kalhoty stejné, břicho stejné. Trochu mě to demotivuje.
Začaly jste na sobě vidět změny až později, nebo prostě tři kila nejsou moc poznat?

anonym_a7ede1
24. srp 2026

@anonym_autor To fakt není poznat 😊

anonym_a3bb0f
24. srp 2026

Tři kila = u mě jedna ranní stolice, moč a celkově puštění vody. Takže všimnout si lze max lehčího pocitu v břiše a povolených prstýnků na prstech. Na postavě fakt ničeho. A ano, až se ztrátou skutečných kil a cm jsem si všímala změn.

lauriak
24. srp 2026

Zalezi pri jake vaze i vysce. Jine je treba z 60 na 57 a jine ze 110 na 107. Kdyz ke clovek nizky tak je znat kazde kilo, kdyz je vysoky tak to nejde poznat dlouho.

autor
24. srp 2026
@lauriak

Zalezi pri jake vaze i vysce. Jine je treba z 60 na 57 a jine ze 110 na 107. Kdyz ke clovek nizky tak je znat kazde kilo, kdyz je vysoky tak to nejde poznat dlouho.

@lauriak Mám 168 cm a šla jsem z 82 na 79 kg.

anonym_a7ad6f
24. srp 2026

3kg nic není, to ses tak akorát odvodnila.

lv
24. srp 2026

@anonym_autor rozdíl je, jestli je to 3kg ze 100kg, nebo z 60kg.. běžně 2-3kg může být zadržená voda před menstruací, po ní se to hodnotí líp

jancazao
24. srp 2026

Asi jak na kom a jakým způsobem. Já mám 164 cm a měla jsem 80 kg (mám dost svalů) teď mám 75 kg a každý mi říká že jsem hodně zhubla. U mě to bylo částečně větším pohybem a taky změnou léků, takže odvodnění.

dashyyy
Včera v 06:27

Při tvé výšce to není zase až takový rozdíl, každopádně pokud hubneš nebo zpevňuješ, doporučuji nezaměřovat se na váhu jako takovou, ale na centimetry, změř se a jednou za měsíc opakuj. Váha u ženy se odvíjí od jejího cyklu, v každé fázi může váha haprovat trošku jinak, zvlášť v období MS, kde jsou dvě až tři kila sem tam běžné. Jak píší holky nade mnou jinak budou tři kila vypadat na 60kg a jinak na 80kg.

lauriak
Včera v 07:01
@anonym_autor

@lauriak Mám 168 cm a šla jsem z 82 na 79 kg.

@anonym_autor tak na take vysce a vaze to poznat nebude. Ja mam 170cm, mela jsem kolem 70kg a ted jsem zhubla zhruba 10kg a az ted mi lidi zacinaji rikat, ze jsem zhubla. Nejake 2-3kg si nikdo nevsimne. Vyhoda je, ze nejsou moc videt ani kdyz je naberu 😅

monniculik03
Včera ve 12:17

Je to jen začátek, důležité je, že váha jde dolů. Za chvíli už uvidíš i výsledek. 💪😊