Co dát do svatebního balíčku pro chlapečky?
Nemá někdo nápad, co dát do balíčku pro kluky, které budeme rozdávat na svatbě pro děti? Sejde se nám svatbě opravdu veliké množství malých dětí věkově od 2 do 10 let. Každá holčička dostane balíček s korálovými šperky v barvě svatby a nějaké věci na tvoření/zabavení u stolu. Ale co do balíčku pro chlapečky? Baví vůbec chlapečky třeba malovat? 😀 Co by vaše chlapce potěšilo a zabavilo chvilku u stolu? 🙂
Tetovačky, razítka, samolepky, sliz 😉
Naše kluky třeba vuuubec kreslení nebere, ti nevezmou pastelku do ruky ani pod pohrůžkou násilí. Možná nějaké drobné stavění - puzzle, hlavolam, lego. Každou svatbu, co jsme zatím byli, stejně prolítaly všechny děti venku a mezi stoly...takže bych si s nějakými dary nedělala příliš hlavu. Do rohu bych postavila bedýnku s hračkami, ven nějaké míče, pálky a je to. 🙂 Úplně ideální je, když se na děti myslí už při rezervaci místa a je tam hřiště nebo se objedná skákací hrad, ale to už jsem moc náročná, že. 😅
Fajn jsou takové ty vyškrabávací obrázky (Pepco) nebo takové ty obyč hry, kde je uvnitř voda, mačkají se čudlíky a navlékáš malé kroužky.
Naši by byli nadšeni z omalovánek, bublifuku, lega (takové to mini co prodávají v actionu), z balónků nafukovacích, mini autíček,....
Naše kluky třeba vuuubec kreslení nebere, ti nevezmou pastelku do ruky ani pod pohrůžkou násilí. Možná nějaké drobné stavění - puzzle, hlavolam, lego. Každou svatbu, co jsme zatím byli, stejně prolítaly všechny děti venku a mezi stoly...takže bych si s nějakými dary nedělala příliš hlavu. Do rohu bych postavila bedýnku s hračkami, ven nějaké míče, pálky a je to. 🙂 Úplně ideální je, když se na děti myslí už při rezervaci místa a je tam hřiště nebo se objedná skákací hrad, ale to už jsem moc náročná, že. 😅
@prejeta_zaba máme to v restauraci, kde je velká zahrada i s hřištěm a slíbili nám i velký skákací hrad. 🙂 Ale to dost záleží na počasí, které jaksi nenaplánuju předem, takže sichr je sichr. 😀
@cherie24 Syn má 3 roky a miluje různé lepíky, kreslení apod. Naopak synovec má 7 let a toho baví tak auta nebo dinoši. Na tvoření vůbec není.
Nápad máš super, ale asi bych to tolik nehrotila. Děti se dost zabaví sami, mají tam rodiče + tím, že tam bude vícero dětí, zabaví se společně. Třeba i házení na cíl kroužky, apod. Ale trošku bych i myslela na to, že budou ve slavnostním 😁
Moje dítě by ocenilo do pytlíku nějaké Haribo bonbóny, možná nějaký hlavolam, ale nejvíc míč a prostor s brankou 😉
Malovat asi 3 vteriny. Podle veku no, lego, hry typu bludiste nebo ta mackaci vodni s krouzky, puzzle, nalepovani (treba tedi ma piraty i blockem), modelina, magneticka stavebnice. Spis zalezi, co z toho se da aktualne sehnat v pepcu/actionu/jinde, lovim casto🙂
Sliz je fajn, děti ho mají v rodině bez ohledu na pohlaví a nedat ho holkám a jen klukům, tak by to holkám bylo líto.
Synovec se zabavil s kostkou nekonečna, Flexi fun roztažitelní roboti, obojí najdeš na temu.
Kreslení - synovec si rád vymalovává, preferuje superhrdiny, ale musí mít chuť si malovat.
Bublifuk - milují všechny děti. Slyšela jsem, že bubliny dělají fleky na bílých šatech, že to nějaká svatební agentka nedoporučovala. Nicméně při hře s bublifukem jsem nikdy nezažila, že by mi to udělalo fleky na oblečení.
Dala bych do balíčku pár nafukovacích balónků všem, to je celkem vděčné.
Skákací hrad je naprosto super, ať vyjde počasí.
Malé hotwheels autíčko, dají se pořídit za pár kaček 🙂
Kdybys to chtěla sjednotit, můžeš udělat barevné sáčky nebo krabičky, třeba modrozelené pro kluky a korálové pro holky. Já bych dovnitř dala např. omalovánky s auty, dinosaurem, roboty, piráty… voskovky, mini fixy nebo pastelky, samolepky, možná nějaké mini autíčko (např. hot wheels se vejde do každé kapsy), mini figurky, skákací míček nebo jojo, bublifuk. Možností je fakt hodně 🙂
Sliz je fajn, děti ho mají v rodině bez ohledu na pohlaví a nedat ho holkám a jen klukům, tak by to holkám bylo líto.
Synovec se zabavil s kostkou nekonečna, Flexi fun roztažitelní roboti, obojí najdeš na temu.
Kreslení - synovec si rád vymalovává, preferuje superhrdiny, ale musí mít chuť si malovat.
Bublifuk - milují všechny děti. Slyšela jsem, že bubliny dělají fleky na bílých šatech, že to nějaká svatební agentka nedoporučovala. Nicméně při hře s bublifukem jsem nikdy nezažila, že by mi to udělalo fleky na oblečení.
Dala bych do balíčku pár nafukovacích balónků všem, to je celkem vděčné.
Skákací hrad je naprosto super, ať vyjde počasí.
@levandule_k Jako fotografka mohu potvrdit že některé náplně opravdu dělají ošklivé fleky, které vylezou až po vyprání. A jdou špatně odstranit. Proto i hodně svatebních salonů toto má ve smlouvě, že všechny bublifuky nedoporučují Já nakupuji na focení jen od Zabublej a jiných firem, které garantují, že fleky bublifuk neudělá. Bohužel levné z tržnic to riziko nesou.
@levandule_k Jako fotografka mohu potvrdit že některé náplně opravdu dělají ošklivé fleky, které vylezou až po vyprání. A jdou špatně odstranit. Proto i hodně svatebních salonů toto má ve smlouvě, že všechny bublifuky nedoporučují Já nakupuji na focení jen od Zabublej a jiných firem, které garantují, že fleky bublifuk neudělá. Bohužel levné z tržnic to riziko nesou.
@kamino Tak to bych se bublifukům asi vyhla.
Hlavně ne bublifuk!
Hele, popravdě se nevěstám divím a čím vším jsou ochotné si komplikovat život. Na co dávat hostům speciální dárky? Výslužka byla a je vždycky fajn. Propisky, magnety, kravinky s monogramy novomanželů většina fakt neocení. Skončí to v koši a je to ztráta času, penězi energie. Fakt bych se zamyslela nad tím jestli to opravdu stojí za to… protože nevěsty mají starostí víc než dost.
Ale uznávám že já na tyhle kýčovité blbinky fakt nejsem a naši hosté dostali “jen” klasickou výslužku s koláčky
Jinak k otázce… moje kluky baví malovat asi tak 5 vteřin. Obecně je práce s papírem a tvoření absolutně nebaví. Pokud by to bylo organizované - ještě ok, ale představa že dítě sedí u rodičů a maluje si u nás absolutně není reálná.
Hlavně ne bublifuk!
Hele, popravdě se nevěstám divím a čím vším jsou ochotné si komplikovat život. Na co dávat hostům speciální dárky? Výslužka byla a je vždycky fajn. Propisky, magnety, kravinky s monogramy novomanželů většina fakt neocení. Skončí to v koši a je to ztráta času, penězi energie. Fakt bych se zamyslela nad tím jestli to opravdu stojí za to… protože nevěsty mají starostí víc než dost.
Ale uznávám že já na tyhle kýčovité blbinky fakt nejsem a naši hosté dostali “jen” klasickou výslužku s koláčky
@journals Naprostý souhlas. Opět vycházím z toho, že jsem už dost svateb nafotila a většinou jsou to fakt zbytečnosti, které skončí v koši. Nehledě na udržitelnost, za mě jsou to vyhozené peníze a jen hra na efekt.. Co děti baví je třeba koutek s Just dance a jak jsem zmínila nějaká možnost hřiště. Pokud je vedro a není to taková ta upjatá svatba, ale uvolněná, tak velký úspěch mají ty malé stříkací pistolky a kýbl vody. A na rovinu? Není svatba, abych nanafotila hromadu dětí s mobily schovaných před zraky rodičů pod stolem a v podobných skrýších 🙂)
Joo a co bylo fajn - to mě bavilo byly vytištěné papíry, kde byly vytištěné jen hlavy novomanželů a děti jim dokreslovaly zbytek - nějaké lepíky k tomu s nástroji, různými věcmi... to byla velká legrace.
@journals Naprostý souhlas. Opět vycházím z toho, že jsem už dost svateb nafotila a většinou jsou to fakt zbytečnosti, které skončí v koši. Nehledě na udržitelnost, za mě jsou to vyhozené peníze a jen hra na efekt.. Co děti baví je třeba koutek s Just dance a jak jsem zmínila nějaká možnost hřiště. Pokud je vedro a není to taková ta upjatá svatba, ale uvolněná, tak velký úspěch mají ty malé stříkací pistolky a kýbl vody. A na rovinu? Není svatba, abych nanafotila hromadu dětí s mobily schovaných před zraky rodičů pod stolem a v podobných skrýších 🙂)
@kamino láká to, no. Je toho vážně hodně, co se týče svatby. Taky už jsme měla třeba v košíku magnetky s poděkováním a datumem svatby a pak jsem si říkala, že to jsou přesně ty věci, které pak doma letěli do koše. 🙈 Ale pro ty děti nějaký stoleček s věcmi k rozebrání, na tvoření a na hraní vytvořím. A co se nevyužije na svatbě, využijeme doma s holkama nebo na zahradě. 🙂 Nějaké starší teepee z bazaru jsem přemýšlela pořídit. Je pravda, že na svatbě u známe to mělo u těch menších dětí úspěch. Ty starší lítaly po zahradě, ale prckové a maminky seděly na dece u teepee a tvořily si tam. Tak možná budu sledovat bazar, kdyby se tam něco objevilo.
Hlavně ne bublifuk!
@journals Svatební marketing jede naplno a spoustu věcí je takové to, to musíš mít, jinak tvůj život nemá smysl.
Ale myslím si, že je hezké, že se snaží cherie24 zabavit děti a něco vymyslet pro ně.
Hezký den, rozhodně je super, že se snažíš pro děti vymyslet zábavu, však to jsou taky vážení hosté ;)
Našemu synovi jsou necelé tři roky a rozhodně by ho nejvíc bavilo trávit čas s ostatníma dětma, ale pokud by přišla chvíle, kdy by potřeboval zabavit a být v klidu, tak aktuálně má rád modelínu, taky rád maluje, no a bezkonkurenční jsou u něj nyní motorová vozidla všeho druhu. Jo a pokud tam budete mít třeba malé čtenáře, tak v sekáčích kolikrát jdou pořídit hezké knížky za pár korun.
A pokud by měl dostat něco jako dostanou malé slečny jako památku na svatbu, tak autíčko v barvě svatby by si myslím bylo fajn, ale chápu, že to může být o něco těžší úkol.
A jinak, nechci znít negativně, jen chci připomenout riziko bezpečnosti, třeba takový vdechnutý balónek rozhodně není sranda.
A to autíčko by možná nemuselo urazit ani starší kluky 🙂 At je to všechno hezky v jednom stylu 🙂 A líbí se mi, že by kluci i holky měli něco specifického 🙂 Ale jinak jsem pro, aby si syn třeba hrál s panenkama, sama jsem bráchovi brala autíčka a pamatuju si, jak mě to bavilo ;)
A pro všechny by šlo malování na trička a tak, ale to jsou společné aktivity.
A ještě mě napadá, jestli nemáte zařízeno, třeba zvolit někoho, kdo by na děti mohl v nějakém tom dětském koutku dohlédnout? Když by rodiče chtěli třeba si odskočit, popovídat s někým?
Plánuju to tak na naši oslavu svatby, měli jsme malou oficiální a až to půjde, tak chceme dělat oslavu pro širší příbuzenstvo. A tam plánuju oslovit kamarádku, co pracuje ve školce, jestli by někoho nedoporučila 🙂 Ona sama by byla jako host.
Mě to přijde jako hezký nápad, věnovat něco dětem na zabavení. Ony ty neokoukané věci baví nejvíc. Třeba ty nafukovací balonky jsou za pár korun a když jim to někdo nafoukne, tak si s tím pinkáním děti hodně vyhrají. Jinak bych též šla cestou nějakého tvoření. Malé vyškábávání, malé omalovánky, malé nálepky a tak. Pokud bys chtěla i malou hračku, tak kluci by mohli autíčko a holčičky malou panenku nebo třeba náramek na ruku. Případně pro všechny stejně malého plyšáčka. Ale toto už dost leze do peněz, i když třeba malé varianty z Pepca. Bublifuk a plastelínu bych nedávala, je z toho bordel.
Hlavně ne bublifuk!
Když balíčky, tak autíčko.
Jinak bych asi volila stolek s pastelkami, tvořením, nějakou stavebnici, autíčka a míč na ven. Každý by si vybral zábavu podle chuti.
@journals amen
@kamino láká to, no. Je toho vážně hodně, co se týče svatby. Taky už jsme měla třeba v košíku magnetky s poděkováním a datumem svatby a pak jsem si říkala, že to jsou přesně ty věci, které pak doma letěli do koše. 🙈 Ale pro ty děti nějaký stoleček s věcmi k rozebrání, na tvoření a na hraní vytvořím. A co se nevyužije na svatbě, využijeme doma s holkama nebo na zahradě. 🙂 Nějaké starší teepee z bazaru jsem přemýšlela pořídit. Je pravda, že na svatbě u známe to mělo u těch menších dětí úspěch. Ty starší lítaly po zahradě, ale prckové a maminky seděly na dece u teepee a tvořily si tam. Tak možná budu sledovat bazar, kdyby se tam něco objevilo.
@cherie24 Co také fungovalo na malé děti je i takový ten platový domek s okýnkem, dveřmi, kuchyňkou...to pro menší. To měli na jedné svatbě a byl porad obsazeny. Větší už to samozřejmě nebralo. A to tvoření - zatím fakt nejoriginálnější byly ty hlavy novomanželů a deti je dotvářely, pak z toho byla fajn výstavka
Bublifuk je za me zlo i pro rodice :D moje deti bublifuk pri prvnim kouknuti bokem vyliji a pak rvou, ze chteji doplnit :D A to obvykle nikde nedelaji sceny... Ja si pro deti vzdy na svatby beru pastelky a jejich pracovni listy co je bavi 🙂 nebo casopisy... nedokazu si predstavit ze by u stolu dostaly balonek :D to by bylo k nevydrzeni, ze to chteji nafouknout 🙂
Klidne koralky, razitka (v pepcu jsou za par kacek), samolepky, mini fixy a dreveny obrazek jsem videla na svatbe... Jen teda si nedovedu predstavit aby to zabavilo 2leteho i 10leteho 🙂

@cherie24 Tak moje kluky 9-13 by zabavily pastelky a blok na malování. Nebo mne napadla třeba taková ta modelina v kelímku, jak nebarví ( nemůžu si vzpomenout jak se jmenovala), nebo nějaké omalovánky s auty,vlaky. A dám tip teď měl můj bratránek svatbu v koutě sálu měly roztaženou deku a na ní jsme přivezly dřevěnou vláčkodráhu vyhráli si s ní i holčičky. My jsme na děti viděly a děti byli spokojené, že si můžou hrát.