Vdávaly byste se těhotné?
Ahoj, zajímalo by mě, jestli by jste se některá vdávala i s břichem. Nevím jestli když už to vydrželo tak dlouho jestli nepočkat po porodu ale říkám si pro a proti..jestli se radši vejít do šatů pokud to půjde 🙂 a mít svatbu v teplém období ale to zase budu kojit nebo si odpustit vysněné šaty a vdávat se ještě před porodem s břichem ale pak už budeme konečně rodina jak se patří. Co myslíte děkuji 🙂
tak vám holky všem ještě jednou děkuji za všechny komentáře a i dobré rady na zamyšlenou myslím že je rozhodnuto 🙂 hezký večer všem
@j.a.n.i protoze hermelin je na seznamu potravin,ktere se v tehotenstvi nedoporucuji jist kvuli vyssimu riziku vyskytu plisni a listerie
@zelenaesmolda no jestli se já něčeho bojím tak je to kuře jedině hodně dobře upečené nebo uvařené. Měla jsem už jednou campylobacter a skoro mně to zabilo takže v těhotenství pro mně je největší strašák syrové nebo špatné maso obecně
Budu se vdávat s 5m prckem (už naše druhátko). Ale je nás dost, babičky, tetičky mi s dětmi určitě pomůžou. Nedokážu si představit se vdávat s břichem. Ale jsem už i tak rozlozitejsi postavy, a kdybych měla ještě břicho, které bych nemohla stáhnout, tak bych pak fotky ze svatby obrečela, že jsem slon. Sestřenice na své svatbě také kojila a užila si to, měla pěkné zavazovací šaty, jen jsem jí jako svědek pomohla znovu zasnerovat, nic co by se nedalo zvládnout. Takže já si počkám na teplo 🙂
@zelenaesmolda Listerie se v hermelínu vyrobeném v čechách vyskytne s podstatně menší pravděpodobností, než na blbě umyté zelenině... A hlavně různé seznamy na internetu musí brát člověk s rezervou.
@zelenaesmolda urcite vec nazoru, ja jsem se totiz nijak neomezovala jen.jsem nepila a nejedla syrove maso....kazdy to "hroti" jinak 😉
Tak ja kdyz jsem zjistila, ze jsem tehotna, tak jsme se chteli vzit jeste pred porodem, z toho duvodu, ze jsme verici, mame jeste nastaveno jinak a odmitali jsme byt svobodni rodice. Ale i po te prakticke strance musim rict ze je to lepsi. Clovek jeste muze sobecky si tu svatbu plnymy dousky uzit a ja si to uzila i s tim pupkem a to jsem byla uz 31tt. Saty jsem mela z pujcovny pekne jednoduche a decentni nekorzetovky, s decentni paskem v pase, za pekne penize, a zdarma mi je upravovali asi trikrat tak pekne, ze na nekterych fotkach ani neni poznat ze jsem tehu. Takze podle me fakt lepsi jako tehule.
Napřed jsem se vdala, pak plánovala dítě...
ne, nevdávala 😉 svatbu jsem si vždycky chtěla užít a navíc se mi to nelíbí ani pocitově, je to takové že "se musí", aby se neřeklo 😝
@biedronka10 nemeli byste jako verici pockat se sexem az po svatbe? 🙂
Raději těhotná. S miminkem si svatbu neužiješ vůbec, ten celodenní frmol by byl pro tebe i miminko strašně náročný. Dnes jsou nádherné šaty i pro těhotné. Já byla na svatbě v 38 tt jako host a připadala jsem si v šatech krásná.
@zuzineckah tak ono to není aby se neřeklo my jsme spolu už 6 let téměř 7 a máme už 4 letého syna a chtěli by jsme to už konečně stvrdit..a co si budeme nalhávat konečně si to můžeme dovolit. Vždycky se něco pokazilo nebo do toho vlezlo co nás finančně vyždímalo ale konečně se zadařilo ..možná vidíš to vzdát se dokud se nenarodí to druhý to budou zase pořád pleny a dalších tisíc potřebných věcí okolo
@zelenaesmolda záleží na víře ..a touze 🙂 Lidi mají věřící často zaškatulkovaný jako každý týden v kostele a sex až po svatbě atd ale tak to být vůbec nemusí
Byla jsem pozadana o ruku v rijnu, v lednu jsem zjistila těhotenství a v dubnu byla svatba, brisko jsem nemela jeste vubec žádné, takze saty jsem si mohla vybrat jake jsem chtěla 😉
Vdávala jsem se v pátém měsíci a nelituju toho, šaty jsem musela ještě 14 dní před svatbou měnit, do těch původně vybraných jsem se už nevešla 😀 Nejvíc mě trápila představa, že nebudu moct pít, ale nakonec jsem si svatbu užila i bez alkoholu (možná víc než s ním), vzpomínám na svatbu ráda 🙂 Jo a na fotkách vypadám jak pěkná mamina 😀
Necetla jsem ostatní komentáře! Ale za sebe doporučuji vdávat se před porodem. Já se toho bála, že si to tolik neuziju, že se svatba tak rychle nedá stihnout, měli jsme cca 60 hostů ... a brali jsme se, když dcera měla 9 měsíců. Musím říct, že to bylo mnohem mnohem náročnější, protože jsme pořád museli řešit, kdo ji přes den svatby a cca ten posledni týden před svatbou dle potřeby pohlída, byla kojena, rostly ji zuby. Kdybych se mohla znovu rozhodnout, tak raději ozelim alkohol a výberu krásne těhotenské svatební šaty a vdávám se s bříškem. Se 2 malými dětmi už by to bylo teprv náročný.
@zelenaesmolda jejda, já jedla v těhotenství všechno. Snad jen ten tatarák a suši. Ale jinak paštiky, sýry, hermelín, nivu, všecko 😀. Teda až ke konci, ze začátku jsem jen zvracela, tak jsem nejedla pro změnu skoro nic.
@zelenaesmolda to je nase svedomi a myslim ze to tu vysvětlovat nikomu nemusim 🙂 a navic vsechno nema jen jeden uhel pohledu
Urcite tehotna. S ditetem je nova faze zivota a uz vam pak mozna ta svatba nebude pripadat tak dulezita. Ted si ji uzijete, nemusite se starat o to, kde dite je, kdo ho hlida, jestli neplace, jestli je spokojene a stale za nim pobihat. Ted si uzijete manzela.😊 A treba budete 3 roky kojit a to si ten alkohol taky nedate😆. I stejne prijmeni my prijde jako velky argument😉.
Jako svobodna a bezdetna jsem prohlasovala, ze bych se nikdy s pupkem vdavat nechtela, ze by to vypadalo, ze se vdavat,, musim"😁 S odstupem par let musim ale rict, ze svatba s briskem by byla krasna a romanticka ❤️ Samozrejme se da vdat i s malym prckem, ale organizacne to bude mnohem narocnejsi. Hlidani, kojeni, spinkani... A ta postava do satu brzy po porodu nemusi byt taky zrovna tip top😉
Tak když jsem s manželem otěhotněla,byl to šok,a řešili jsme jiné věci. Sice padlo zda se vzít,ale nějak jsme to vzdali,že to necháme za rok po porodu. No nakonec jsme v 5 měsíci o mimco přišli,zt. A tak jsme se rozhodli že se vezmeme už letos,když teda nebudu v létě rodit. Svatba byla půl roku po potratu a byla jsem ve 14 tt. Užili jsme si to moc,i když jsem si jen decentně připila. Byl to úžasný den, pohodový, veselý, svatba malá,jen rodina, oslava doma u rodičů, žádný stres. Jsem moc ráda,že jsme se vzali před porodem ( měl by být za 3 měsíce).
Ja jsem se podruhe vdavala 4mesice pred porodem... jen my dva, svedci a dcera... dokonala svatba 🙂 jo a byli jsme v riflich 🙂
Ja se vdávala v lednu ve ctvrtem mesici, chteli jsme byt rodina, nez mala prijde na svet,jen svedci,dcera, znama fotografka, vypilo se za celou svatbu jen jedno pivo a byla jsem v kostymku,nemam rada saty. No svatba, byl to spis super obed s kamarady a nemenila bych.
Vdávala já se měsíc před porodem, bylo to krásné a úžasné... vám věc si nedokážu představit třeba rok po porodu lítat a zařizovat s mimčem...takhle jsem vše odjezdila a zařídila s břichem a v porodnici jsme už byli všichni pod stejným příjmením :-*
@keilin
nevim jestli to stejne ale kamoska taky mela nejakou takovou hnusotu fialovou ze spatne upraveneho masa,doktorka se ji ptala odkud to maso je,poslali by tam hygienu.bohuzel to ale bylo od tchana z mrazaku takze nemela tucha.
dobre tepelne upravene potraviny by mely byt samozrejmosti v tehotenstvi.
ja jsem si na tohle davala dost pozor a kdyz jsme byli nekde v restauraci tak jsem jim to vzdycky zduraznila,hlavne u krevet aby je dobre udelali ze jsem tehotna. 🙂
Vdávala jsem se v pátém měsíci a s rok a půl letou dcerou a bylo to super.Saty jsem měla šité, krátké, super pohodlné.Svatba byla úžasná a neměnila bych. Před porodem bych se ale vdávat nechtěla, poslední dva měsíce mi bylo fakt mizerně, hlavně v těch vedrech jsem byla ráda, že existuju, brnely mi ruce, tvrdlo břicho, to bych fakt nedala, takže za mě ideálně druhý trimestr.S miminkem to musí být dost náročné, kdybych se vdávala s miminkem, tak určitě malou komorní svatbu jen s nejbližší rodinou nebo pak až třeba v roce dítěte, kdy už se třeba nekoji tak často a je trochu samostatnější...
Já se vdávala těhotná v 26tt a bylo to skvělý, užili jsme si to všichni. Jsem abstinent, takže tohle mě absolutně netrápilo ale je pravda, že cca 2 týdny po zamluvení vysněných šatů jsem nad těma // nevěřícně kroutila hlavou. Nakonec jsem šaty vyměnila a byly taky krásný. A kdo ví, třeba si to jednou zopakujeme...

@lobella Proč by si těhotná nemohla dát 3 hermelíny?