Jaký je Váš názor na Vigantol?
Mám 3 týdenní miminko a předepsaný vigantol. Ale četla jsem nějaké špatné recenze. Jaké máte vy zkušenosti?
Syn se mi po tom nemohl vykakat a měl bolení bříška a dcera se mi osypala na obličeji vypadala jak spařená takže za nás vůbec!
Vigantol ma ted dlouhodoby vypadek na trhu. Davala jsem od miminka alternativu od jineho vyrobce. Davam ho i ted ve 23 mesicich, tolik slunicka pro nas zajistit nedokazu.
Vigantol jsme davali a ocistec! Maly se kroutil, plakal, brisko jako kamen... Řešila jsem to s doktorem, ktery mi rekl, ze bohužel nejsem jedina, ktera ma mimi se stejnymi problemy a ze uz to resil i na SUKL, kde mu bylo receno, ze Vigantol zmenil slozeni oleje a ten pravdepodobne dela tu neplechu... Syn byl kvetnovy, dr mi doporucil Vig.vysaadit, maleho davat na slunicko, ze pres leto to to Dcko nahradi a na zimu jsme presli na klasicky rybi tuk. Od vysazeni Vigantolu vymyzely vsechny problemy
Vigantol dávám a žádný problém

@gracinka7 Tak to ti docela závidím, protože já bych sobě a dceři ušetřila dva týdny trápení. Mně totiž všichni vytrvale cpali moudro "A to buď ráda, že nemáš kluka, ti na to trpí ještě víc!" HA HA HA, tak super, díky za radu... 😠