Nafouklé břicho, píchání v podbřišku, testy negativní

ddaaiissyy2727
25. lis 2014

Dobrý den všem,
moc se omlouvám a momentálně jsem hodně zmatená. Asi 14 dnů mám nafouklé břicho, píchnutí v pravém pod bříšku a boleni v kříži, občasné nechutenství, výtok.
Kamarádka mi doporučila si udělat těhu test. před týdnem a něco mi obyčejný test v drogerii nevyšel, tak mi doporučila mama test. který jsem si udělala druhý den večer a také mi nevyšel. Počkala jsem na ráno a na testu vyšel slabý duch, tak se mi tomu nechtělo uvěřit a večer po práci jsem za ní jela a udělala ho znovu u ní a opět slabě vyšel. Chybný být nemohl, protože ho ze srandy zkoušela ona a byl čistý. Druhý den jsem šla k doktorce a ta mě poslala na krevní testy a ta mi řekla , že nejsem těhotná. Neví z čeho jsem to vlastně mohla mít. Potíže podotýkám, že mám furt ale s tím, že mi popíchává i na prsou(citlivé prsa) a že snad po 10 letech mi chytla barva uplně jinak z čeho jsem v šoku(žluté kuře). Slyšela jsem , že to může mít také vliv. Dle výsledků od doktorky jsem úplně v pořádku, ale já se opravdu tak necítím. Podotýkám, že snim porce jídla, které bych nikdy jindy do sebe nenarvala..:D Nevím zda jsem paranoidní, ale rozhodně se necítím fit. K tomu všemu jsem diabetik 1 typu, tak pokud někdo zažil něco podobného, budu ráda za pomoc.
Děkuji🙂

ninikry
25. lis 2014

@ddaaiissyy2727 Znovu zkusit test nebo krev? To, ze vic jis, nic neznamena, ja jako tehotna nejim vic nez obvykle.

ddaaiissyy2727
autor
25. lis 2014

je mi jasný, že když někdo baští víc, že to není ukázka, že mohu být tehu, ale jen to tak divne do sebe zapada..🙂 Test jeste dnes určitě vyzkoušim.. Jen jsem chtěla vědět zda někdo náhodou nezail neco podobneho🙂) A zda když to prokaze krev, že nejsem tehu, tak zda ma smysl tomu verit🙂)
Děkuji ale za odpoved🙂))

lucina90
25. lis 2014

@ddaaiissyy2727 neřekla bych, jak řekla doktorka, že jsi v pořádku. Zkoušela si test ještě s odstupem času? Dnes? Podle mě už by byla čárka silnější pokud jsi těhotná. A šla bych být tebou na gyndu ať udělá i ultrazvuk.

ddaaiissyy2727
autor
25. lis 2014

Právě...:( Přece bych si tenhle stav z niceho nic neprivolala! Vím kdy jsem v poradku a kdy ne..:D Tak proto jsem tak zmatena ! Nevim zda mam doktorce verit, protoze na gynekologii mám asi smůlu! uz má treti..:D Ultrazvuk a vse kolem delala a jsem pry uplne ukazkove v poradku.....Tak tomu nerozumi 😖

ninikry
25. lis 2014

@ddaaiissyy2727 jo, pokud bude test z krve nega tak tehotna vazne nebudes, byt tebou, udelam test a podle toho se zaridim dal

ddaaiissyy2727
autor
25. lis 2014

Každopádně i ten pristup se mi nelíbnil..:D bude mi 25 let a diabetička 1typu a udelali z toho jako bych na mimi byla hrozne mlada a ze by to byl prusvih..:D Pritom by mi mimi nevadilo🙂) Nechávám tomu průběh....
Napsala mi antibiotika a vlastne nevim ani na co, tak nez bych si je vzala, tak bych mela rada jistotu.... Tak večer zkusim test 🙂)

ddaaiissyy2727
autor
25. lis 2014

Tak z krve prý nejsem na 100% 🙂 tak jen asi zbytečně plašim 😀 😀 😀
Děkuji moc za pomoc🙂)))

ninikry
25. lis 2014

@ddaaiissyy2727 hm jestli z krve 100 % ne tak to bude necim jinym, ale jeste porad si muzes skocit na krev jako samoplatce, at test zopakujou, pak uz tomu muzes fakt verit ;)

lucina90
25. lis 2014

@ddaaiissyy2727 ale krev byla brzo ne? Minulý týden ? Test si udelej z ranní moči

ddaaiissyy2727
autor
25. lis 2014

krev byla minulý týden v pátek a pravda je , že i na testu byl 2x slabej duch a kamarádka tvrdila, že bych mela byt uplne na zacatku tehu. Tak nevim zda je na krev brzy, nebo ne,ale to by mi snad doktorka rekla ne?
... Zkusim test ješte večer a ráno..🙂)

krasnydenvsem
25. lis 2014

Udělej zas test a zítra zajdi na krev

kvakuska
25. lis 2014

@ddaaiissyy2727 v krvi je těhotenský hormon dřív než v moči a je ho tam víc, takže krev je jistější ... pokud bebí těhotenský hormon v krvi, nemůže být v moči 😒

darazv
25. lis 2014

a nemože to byt cystou?pretože cysta robí duchy na teste 😒 kazdopadne držim palce aby to dopadlo v poriadku. 😉

primaska
25. lis 2014

Já bych řekla, že se moc sleduješ.. psychika dělá hodně, můžeš si vyvolat i těhotenské příznaky. Jestli ti dr. brala krev, udělala utz a řekla, že těhotná nejsi, tak těhotná nejsi..

ddaaiissyy2727
autor
25. lis 2014

cista to prý není vůbec🙂) ufff.... No a zda se sleduji moc? po pravde bych rekla spis opak..:D od roku 2010 mám cukrovku a nikdy jsem z toho nedelala haloooo🙂) jsem spis typ ze vse je dobre a ne , ze bych si neco privolavala a miminko jsem taky neplanovala(jako ze bych chtela moc a psychicky si to vyvolala), jen jsem poznala znacny rozdil na sobe, který jsem nikdy nezazila! a hlavne dosti bolestivy...
Kazdopadne pokud je to tak, ze krevni testy jsou na 100% tak to nebudu resit🙂)) ono se casem ukaze co to vlastne bylo..:D

Děkuji vsem za nazory🙂)

ddaaiissyy2727
autor
25. lis 2014

Tim padem dela mamatest falesne vysledky..:D tak ho asi moc nedoporucuji🙂)

ninikry
25. lis 2014

@ddaaiissyy2727 ano, to je znamy, ze mamatesty delaji falesnaky, o tom by mohly nektery vypravet

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru