icon

Vitamin D pro miminka, co používáte místo Vigantolu?

kaccaa
18. říj 2014

Ahojte, vracim se k casto diskutovanemu, nenachazim moc aktualnich informaci.
Co pouzivate pro miminka misto vigantolu? Chtela jsem koupit kapicky svanson, ale nejsou k sehnani.

kmw1985
29. bře 2016

Holky, mam moznost dovozu kapek Swanson vitamin D z USA za celkovou cenu 350,- Kc, v CR budu kveten/cerven. Pokud byste mely zajem, ozvete se mi do zprav 🙂

nissi
30. bře 2016

@lucillered U nás problémy stále. pokud je to jen občas, Vigantolem to být nemusí

brcalnice
3. dub 2016

@susana26 on totiz nikdo necte pribalovy letak Vigantolu, plynatost je v nezadoucich ucincich... take jsem byla prekvapena u vitaminu 🙂

michi11
15. dub 2016

@kmw1985 Ahoj, měla bych o jedny zájem 🙂

kmw1985
15. dub 2016

@michi11 posli mi prosim zpravu, diky 🙂

abdikate
16. dub 2016
Uživatel abdikate je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od abdikate.

Sestra ma primo ten Vitangol a nerikala ze by s nim nebyla spokojena

alenaadela
17. dub 2016

Některé miminka po něm mají bolení, je to bohužel napsané i v příbalovém letáku, my ho taky začaly užívat ale hned po pár dnech jsem ho vysadila a začala užívat čistě přírodní bylinný produkt OK GAMA.Kdyby jste někdo měly zájem o nějaké informace o něm tak mi klidně napište.

zuzinazuza22
17. dub 2016
Uživatel zuzinazuza22 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od zuzinazuza22.

Vigantol dávám do mlíka a všechno je v pohodě, malá spí dobře, dáváme ho už půl roku

lprdola
23. dub 2016

Taky s nim nemate problemy, ctu jak nejaky maminky pisi ze maji deti po nem boleni

abdikate
2. kvě 2016
Uživatel abdikate je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od abdikate.

Po Vigantolu? to se mi nezda

vytejda
5. kvě 2016

Podle toho,co tu čtu jsem se ujistila,že malá trpí díky vigantollu ☹ Už mě to napadlo,jestli ty koliky nemá z něho,ale dr mě utvrdila v tom,že to není časté,ať ho beru dál. Dva dny jsem ho nedala a byl klid,třetí den jsem ho dala a zas bolesti,pláč na novo.. takže vigantoll vysazuju a potřebuji poradit, jaký jsou varianty místo toho. Ten baby D se dá sehnat u nás v lékárně? a není to to samé jako vigantoll? 😕

veru11
5. kvě 2016

@vytejda nejlepe sehnat ten Swanson...

qz
5. kvě 2016

Stale Jamieson a stale spokojenost

casnadetox
Odpověď byla odstraněná
cica002
7. kvě 2016

@vytejda Kukni ke mne do bazarku,mam tam Swanson Dcko 🙂

zindy
8. kvě 2016

Ja pouzivame primo ten, problemy s nim nemame.

vytejda
8. kvě 2016

@cica002 koupila jsem baby-D od Jamiesonu,tak uvidim co to udela,jinak se ozvu 😉 Dnes jsem ji ho dala a vecer se zas kroutila,tak jsem zvedava.

matilduska
9. kvě 2016

Je vubec nutny davat kojenemu miminku naky vitamin D ? Do 3.mesice ho ma dost ve vlastni zasobe jeste z briska maminky a pak kdyz primerene pobyva na dennim svetle a maminka se normalne stravuje, tj detatko prijme dostatek vitaminu v mlece maminky? Co myslite? Ja resim tohle, Vigantol dnesnim dnem vysazuju, take se mi jevi, ze ma z toho mimi briskaboleni. Uz jsem neco podobneho zazila se starsim synem, kteremu predepsala Dr. zelezo, nikdy nezapomeneme s manzelem jak 3 hodiny po uziti kapek plakal bolesti a nemohli jsme mu pomoct, vic jsme nedali a za mesic nas Dr. pochvalila jak hezky se mu to zelezo upravilo. Po tom placi jsem se prave v diskuzich maminek docetla, co jsou kapky zeleza pro deti zac a ze maji deti novorozene deti ze zacatku zeleza min, ze se to upravi a tak bylo. Dekuji za diskuze.

lusynkova
11. kvě 2016

Já vigantol ani nevyzvedla z lékárny. Jím hodně rybího oleje a oleje z pšeničných klíčků (ten má nejvíc vit D ze všech olejů). No a teď už i sluníčko... Nebudu své dítě cpát chemií...

alenaadela
14. kvě 2016

lusynkova vidím to stejně, jak píšete já vigantol taky nedávala myslím si že ty naši drobci už tak dýchají nečistoty a ještě jim rvát něco s chemií je zbytečné, vitamín D je důležitý ale jsou i jiné formy jak ho doplnit my přes zimu dávaly Gamu-to je čistě přírodní produkt jen s bylinek a jaro léto a podzim jsme stále venku takže se sluníme🙂

lusynkova
15. kvě 2016

@alenaadela Jj. Kdyby jen dýchali - ono každá z nás má v sobě spoustu chemie (z kosmetiky, jídla aj) a těžkých kovů (z vzduchu, jídla aj), které jim přechází do těla v těhotenství a bohužel i v mléku. Četla jsem z důvěryhodného zdroje, že nachází nemalé množství rtuti v těle novorozenců, jejichž matky mají plomby... Snažila jsem se proto před početím alespoň půl roku detoxikovat tělo. Takže pokud je možnost chemii se vyhnout, vždycky to udělám.

alenaadela
15. kvě 2016

Super🙂 máme to stejně, proto jsem začala pracovat a zajímat se o bylinky a především o bylinky nejmenované firmy které jsou sestaveny podle čínské medicíny a vše včetně škrábanců, chřipek a jiných chmůr řešíme přírodně 🙂

julisa88
28. kvě 2016
Uživatel julisa88 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od julisa88.

Nam zabira takze nic nemenim

zindy
14. čer 2016

Je lepsi zustat u toho co miminku sedne,proc to menit

frogie
20. čer 2016

@lusynkova Olej z psenicnych klicku ma nejvic vit. D??

@matilduska Vy jste davala Vigantol do 3 let a stale kojite? Ze pisete, ze ma kojene miminko dost vit. D pres matku..

psya
Autor odpověď smazal
lusynkova
20. čer 2016

@frogie Nejvíce z rostlinných olejů.

frogie
20. čer 2016

@psya Zas anglicky..... 😀

@lusynkova Vsude pisou o E, ale o D moc ne..

radka8888
20. čer 2016

@lusynkova dobry den, mohla byste prosim dat k dispozici ten duveryhodny zdroj o vyplnich? Dekuji

psya
Autor odpověď smazal
Strana