Vitamin D pro miminka, co používáte místo Vigantolu?
Ahojte, vracim se k casto diskutovanemu, nenachazim moc aktualnich informaci.
Co pouzivate pro miminka misto vigantolu? Chtela jsem koupit kapicky svanson, ale nejsou k sehnani.
@iva_138 objednavam ze swansonvitamins.com a doprava vysla tusim na 8 $, brala jsem 2 baleni.. Nebylo to nijak zavratne drahe...
http://www.swansonvitamins.com/swanson-premium-...
@veru11 ježiš tak to tady někomu radíš, ať si to koupí a přitom to není vůbec pro děti doprčic, víš, že si mohla jejímu dítěti ublížit? Mě neazjímá, jestli si se ptala na můj názort, tohle snad nemyslíš vážně! Někde sis přečetla, že se dávají kapky Swanson, tak si to vyhledala a teď tu machruješ, jak to objednáváš. Umíš anglicky? Stačí si to pročíst!
@iva_138 prosím tě, to nejsou ty kapky pro děti, tyto nejsou určené dětem, mají vysokou koncentraci, která je pro dospělé.
WARNING: Consult your healthcare provider before use if you are pregnant or nursing, if you have a medical condition, or if you are taking any prescription medication. Do not exceed recommended dose. KEEP OUT OF REACH OF CHILDREN. This product is not intended to be used by children due to its high potenc
Těhotné nebo kojící se musí obrátit na svého lékaře a konzultovat s ním užívání. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Vzhledem vysoké účinnosti není tento přípravek vhodný pro děti.
@andy80 prosim, procti si zbylych 12 stranek diskuzi. Iva_138 se ptala, ja ji odpovedela. Nikomu nic nenutim a pokud si myslis, ze mas patent na rozum, prosim. Uzivani Swansonu ve snizene davce jsem mela schvalene i detskou dr. Nehlodlam se pred tebou ci nekym jinym obhajovat, kazda mame jiny nazor. Tve nevhodne reci typu, ze jsem chtela jejimu diteti ublizit!!! To si vyprosuji a myslim, ze nejednas adekvatne. Klidne at si kazda mamka cpe do deti Vigantol, kdyz to uzna za vhodne! Joo a opravdu strasne machruju 😂😂... Dej mi svatek 🙂
@andy80 ano, maji:
http://www.swansonvitamins.com/ddrops-liquid-vi...
Vsak jsem psala, ze jsem mela upravene davkovani!! A nejsem jedina matka, ktera davala tyto kapky, jelikoz v dobe, kdy jsme objednavali byl u detskych vypadek...
@marsi131 můžu se zeptat jestli vám to pomohlo ? vysadit vigantol ? co jste dávali místo něj ? ... mě sice dr. řekl že to tím být nemůže, ale když jsem prošla celou diskuzi musím se přiklonit k názoru, že to tím asi bude ...
Před třemi dny jsem ho vysadila a dala až včera a hrůza malá měla šílenou koliku ... :( ... zkusila bych koupit něco jiného ..
@babuna ahoj, vigantol nebereme, bereme D od jamesonu.... a dobré. malá má občas resp. sem tam, koliku, ale je to asi tím i co s ním já, páč krom luštěnin jím všechno.....rozdíl je, že koliku do cca 10minut "ukecáme" nošením, zpíváním, nebo bílým šumem a je zase v pohodě......dle mě je jen vigantol startovací látka kolik, aby maminky chodili do lékarny pro kapičky.....prostě uzavřený kruh, jameson má to samé složení, ale vigantolu je myslím množství látky 500 a jameson 400.
JAMIESON Baby-D Vitamín D3 400 IU
Kde tedy prosin sezenu ten od swanson?jestli muzu poprosit na mail vercasindel@seznam.cz.dekuji
Maminky zdravim vas. Poradte prosim kde mohu koupit kapky Swanson? Vigantol nam nedela dobre,malej mi po nem zvraci, boli ho brutal brisko , je neklidny a nespi. Chci mu decko davat ale nevim co....na jejich oficialnich strankach ten swanson neni k mani:-/ nebo mi doporucite i neco jineho?
Ale je tam napsano "This item is only available for shipment in the United States."
@marleey87 Jj, davame s tim maslem. Nejdriv jen 1ml. Pozdeji 2. Ted davame tu strikacku (asi 5,5ml) na pul. Toho masla tak nejak podobne, ale to je tuhy, takze na lzicku. Olej je dost hnusnej😉 Malickymu jsem mu ho teda davala bez niceho a nekdy kolem druhyho roku, kdyz uz si zacal vybirat, jsem mu vzdycky ty strikacku namocila ve skoricovym medu😉 Ma teda muj veskerej obdiv, ze to nemusi zapijet. Ja bych to bez splachnuti horkym cajem nedala😀 Nutno ale rict, ze asi diky tomu naprosto miluje ryby. Tech dokaze snist fakt spoustu vcetne cely kuze. Naposledy se dozadoval hlavy, ze tu chce taky😂😂
Jen perlička - dceři je půl roku, řekla jsem si, je dost velká, zkusím znovu dát vigantol. zkusila jsem to jen jednou. Kapu večer, následující noc ok, přes den byla neklidná, odpoledne pobrekávala, další večer(to jsem dala klasicky babyD, chtěla jsem raději vigantolu dát jen jednu kapku, pro jistotu, zaplať pánbůh) už přímo plakala ze spaní a od půlnoci všechno, co snědla, vyzvracela. Teplotu neměla a jinak byla veselá, ale jakmile jsem ji zvedla v podpaží, propnula se do luku a začala ječet, až se pozvracela. Nasadila jsem lžičkovou dietu (žádné mléko, vše jen na lžičku a čaj) a do večera se to srovnalo. Přemýšlela jsem, a vigantol bylo jediné vysvětlení. Vše co jinak jedla, už měla mnohokrát předtím, nic mimo režim, žádné očko, prochladnutí, výlet, nic. Byly jsme doma a v klidu. S večerem to odeznělo a od té doby zase klid. Takže milý vigantol letěl do popelnice rychlostí mach3.
@barumat Dobrý večer, nečetla jsem předchozí diskuzi, tak se omlouvám, jestli to už zaznělo.. Vy dáváte BabyD? Já jsem ho koupila právě místo Vigantolu, tak by mě zajímalo, jestli Vám nedělá také potíže? Syn má půl roku a bohužel ho stále trápí bříško, i když jsem tedy dobu nedávala žádný vitamin D ( v létě bylo sluníčko, pak jsem nekapala a teď jsem pořídila BabyD).
@barumat malé jsou teprve 2,5měsíce a teď jsme byli v nemocnici a musela ten vigantol brát jinak ji ho nedávám a přesně totéž co popisujete vy ... bylo to hrozné jak je hodná a prakticky nepláče tak včera jak jsme se vrátili tak od 4 odpoledne do 22h večer neskutečný řev propínala se do luku no hrůza ... brečela jsem už i já ... takže zkusím něco jiného protože mi to také sedí jen na ten vigantol ... bohužel nastupujeme 2.11 opět do špitálu a opět dostaneme vigantol neseženu li nic jiného a jim se to nedalo vysvětlit byli jak švihlí :/ :( mimochodem jsem se tam parádně dozvěděla co vše dělám špatně .... (mimochodem na poradně pro rizikové novorozence mi paní dr. přímo potvrdila že to dělá tyhle problémy... a jak koukám tak u hodně dětí ...)
nezkoušeli jste si to někdo vzít ? na zkoušku ... já takhle ochutnala pyridoxin co malá pořád plivala a málem jsme se pozvracela ... fuj to byl hnus... někdy mi příjde že ti doktoři nepřemýšlí ....
@marleey87 To je uplne jedno, ale na lzicku naberu pastovanej med, z ty naberu na tu strikacku, abych si nezhnusila med v lahvi a tou lzickou pak naberu maslo, takze ma oboje s trochou medu. Ten mix CLO/HVBO ma super konzistenci kdyz je v lednici. Je to takovej hustej gel a dobre se to nabira i ji. Jen mi připadá, že co jsem počítala, tak se až tak nevyplatí, ale nejsem si tim uplně jistá. Objednala jsem ted na zkousku ty skoricove, protoze kazdy rok v zari maji super "back to school" slevy 50%, tak jsem zvědavá.
Dobrý večer, ten od Swansonu se dá objednat jen ze zahraničí? Děkuji
Resila jsem vigantol primo s rodinou znamou co pracuje a ve farmacii... Rovnou mi rekla at to vyhodim...ze to je 100%synteticky olej... V USA s Canade se tohle ani nesmi podavat...vzdy tam musi byt aspon 50% prirodnich latek...coz splnuje babyD
Nas maly s vigantolem trpel... Po vysazeni byl klidny a prdel a kadil jak general...coz predtim byl problem...
Navic uz v pribalovem letaku Vigantolu je napsano, ze nezadouci ucinky jsou zacpa, bolesti bricha atd...
Za nas fuj a hura s nim do popelnice 🙂

@veru11 a na kolik te to vyjde i s dopravou? posles mi prosim stranku? objednavas po jednom nebo vice baleni?