icon

Vitamin D pro miminka, co používáte místo Vigantolu?

kaccaa
18. říj 2014

Ahojte, vracim se k casto diskutovanemu, nenachazim moc aktualnich informaci.
Co pouzivate pro miminka misto vigantolu? Chtela jsem koupit kapicky svanson, ale nejsou k sehnani.

anomisv
5. lis 2016

@nonacek tak buďto je to něčím jiným a nebo tím že já dávala 2-3dny jak jsme došli z porodnice domů, pokud užíváte déle bude to i v miminku dyl.

manana11
5. lis 2016

Taky tak. Hned druhy den byla mala klidnejsi a hlavne lepe vecer usinala a spala..jinak sebou mlela i 3 hodiny!

nonacek
5. lis 2016

@anomisv ano dávám asi 3 měsíce memu "miminku" je už 14měs.
V létě jsem nedávala vůbec AZ ted pravidelne

misha3
5. lis 2016

U nás bolení ustalo do 24h po vysazeni Vigantolu. Nasadila jsem Swanson a od te doby byla malá usměvavé miminko. V ČR je bohužel špatně k sehnání a tak jsem objednala opět víc kusu, kdyby jste měla některá zájem, pište 😉

misha3
Odpověď byla odstraněná
raffaelo
5. lis 2016

Hodně se tu řeší ty stejné výrobky, ale vůbec jsem tu nezahlédla rybí olej od Mollers.

misha3
5. lis 2016

Snad se nepletu, ale myslím, že se dává až od 6. měsíce ;)

veverun
5. lis 2016

@raffaelo Sousedka dává tento olej svým dětem a tuším, podobně jako misha3, že je až pro trochu starší děti, určitě nejdřív od půl roku, ne-li od roku věku.

raffaelo
5. lis 2016

@misha3
@veverun však já jsem nepsala, že to mají ženské dávat miminkům od narození, ale že jsem ho tady vůbec nezahlédla 🙂

veverun
5. lis 2016

@raffaelo Jo, myslela jsem si to, jenže uživatelky tady řeší právě to, co dávat miminkům od narození... 🙂

veverun
5. lis 2016

@raffaelo ...jinak olej od Moller´s je super.

raffaelo
5. lis 2016

@veverun take to ted budu resit. Pro syna jsem mela Swanson,pak Ddrops,a ted chci něco koupit pro něj i pro druhé. Skoda te expirace,co se ted sem dostane Swanson 😞

veg
16. lis 2016

Necetla jsem to tu, takze nevim, jestli to uz nekdo napsal prede mnou, my pouzivame vit. D ve spreji, 1striknuti = 100% denni davky, je to bez chuti, jen ciste rostlinny vit.D v oleji 😊, jmenuje se VITASHINE , je to certifikovany vyrobek od VEGETOLOGY.

veg
17. lis 2016

Jeste dodam, ze v cechach se koupit da, ale vyhodnejsi je momentalne koupit ho primo na strankach vegetology.com, maji tam ted akci 3 za cenu 2, takze i s postovnym vyjdou ty 3 na neco kolem 850kc. Navic pokud nakoupite nad 45 € , mate darek v hodnote 15€ a postovne zdarma.
V jednom spreji je 150 striknuti.😊

petaov
18. lis 2016

ahoj holky, ten Jamieson baby-D se může dávkovat stejně jako Vigantol 2 kapky denně?

ponickova
24. lis 2016

Měl někdo po nasazení Jamiesonu problém s vyprazdňováním u miminka? Naše malá (1 měsíc, plně kojená) dříve kakala i několikrát denně, poslední dobou už tak co druhý, třetí den - a to pak stojí za to, musíme komplet převlékat. Možná to ale bude jen shoda náhod...?

petaov
25. lis 2016

@ponickova taky se nám teď četnost kakání snížila. To jsem si ale vůbec nespojila, že by na to ty kapky měly vliv...

cradus
25. lis 2016

@ponickova @petaov taky uz kakame jen jednou max dvakrát od té doby co používáme jamieson. Ale spojovala jsem si to s tím,ze ve třech týdnech se mu upravuje trávení.

kaja2016
25. lis 2016

holky, nedostanu se k doktorovi,poradite? existuje neco jako vigantol, co se da koupit v lekarne bez receptu?

cradus
25. lis 2016

@kaja2016 užíváme vitamin D od jamiesonu. V Dr.Maxovi ho mají za 275 Kc

misha3
25. lis 2016

my používáme Swanson, je na bázi olivového oleje, ale dá se tu špatně sehnat. Každopádně za cca 14 dnů by mi měla přijít objednávka z USA, kdyby jste chtěla ;)

ivanka023
Odpověď byla odstraněná
effffca
Odpověď byla odstraněná
pavlush
7. pro 2016

@misha3 já bych měla zájem o ty kapky, můžeme se domluvit?

natylai
7. pro 2016

@misha Byly by jedny kapky na prodej pro mě. Prosím o info do sz. Díky.

monihart
15. pro 2016

Pokud má někdo zájem, mohla bych kapky sehnat. Pište do zprávy.

marcy23
27. pro 2016

A je tu nekdo kdo treba nedavali vigantol ani jiny vitamin D vubec? Ja nedavam abych predesla boleni briska. Chci zacit davat ve trech mesicich.

veg
27. pro 2016

@marcy23 my jsme zacali davat az v peti mesicich, az kdyz jsme zacali s prikrmama. Ted je male 10m a zadni fontanelka ok a predni na dobre ceste ☺ davam rostlinny vit d Vitashine, a neg. reakce zadna 👍

sukynecka01
28. pro 2016

Holky ahoj pridavam se mala ma? 25 dni asi dva tydny vecer breci zacne sedma hodina a rev dokud neusne. Porad chce prso co pul hodiny kojim nevim jestli mam slabe mleko ale pres den staci. Usne kolem 23:00 ale fakt kraval doma pal ruce :( nevim jestli to neni vigantolem prave. Skoro nespim jsem k. O bojim se ze přijdu o mleko

haaaluska
28. pro 2016

Nedavajte jednoznacne vigantol!!!!presli sme si bolenim bruska akonahle som vysadila mala som uplne ibe miminko,teraz davam dcko od jamiesona.

Strana