Vitamin D pro miminka, co používáte místo Vigantolu?
Ahojte, vracim se k casto diskutovanemu, nenachazim moc aktualnich informaci.
Co pouzivate pro miminka misto vigantolu? Chtela jsem koupit kapicky svanson, ale nejsou k sehnani.
Taky tak. Hned druhy den byla mala klidnejsi a hlavne lepe vecer usinala a spala..jinak sebou mlela i 3 hodiny!
U nás bolení ustalo do 24h po vysazeni Vigantolu. Nasadila jsem Swanson a od te doby byla malá usměvavé miminko. V ČR je bohužel špatně k sehnání a tak jsem objednala opět víc kusu, kdyby jste měla některá zájem, pište 😉
Hodně se tu řeší ty stejné výrobky, ale vůbec jsem tu nezahlédla rybí olej od Mollers.
Snad se nepletu, ale myslím, že se dává až od 6. měsíce ;)
Jeste dodam, ze v cechach se koupit da, ale vyhodnejsi je momentalne koupit ho primo na strankach vegetology.com, maji tam ted akci 3 za cenu 2, takze i s postovnym vyjdou ty 3 na neco kolem 850kc. Navic pokud nakoupite nad 45 € , mate darek v hodnote 15€ a postovne zdarma.
V jednom spreji je 150 striknuti.😊
ahoj holky, ten Jamieson baby-D se může dávkovat stejně jako Vigantol 2 kapky denně?
Měl někdo po nasazení Jamiesonu problém s vyprazdňováním u miminka? Naše malá (1 měsíc, plně kojená) dříve kakala i několikrát denně, poslední dobou už tak co druhý, třetí den - a to pak stojí za to, musíme komplet převlékat. Možná to ale bude jen shoda náhod...?
holky, nedostanu se k doktorovi,poradite? existuje neco jako vigantol, co se da koupit v lekarne bez receptu?
my používáme Swanson, je na bázi olivového oleje, ale dá se tu špatně sehnat. Každopádně za cca 14 dnů by mi měla přijít objednávka z USA, kdyby jste chtěla ;)
Pokud má někdo zájem, mohla bych kapky sehnat. Pište do zprávy.
A je tu nekdo kdo treba nedavali vigantol ani jiny vitamin D vubec? Ja nedavam abych predesla boleni briska. Chci zacit davat ve trech mesicich.
Holky ahoj pridavam se mala ma? 25 dni asi dva tydny vecer breci zacne sedma hodina a rev dokud neusne. Porad chce prso co pul hodiny kojim nevim jestli mam slabe mleko ale pres den staci. Usne kolem 23:00 ale fakt kraval doma pal ruce :( nevim jestli to neni vigantolem prave. Skoro nespim jsem k. O bojim se ze přijdu o mleko
Nedavajte jednoznacne vigantol!!!!presli sme si bolenim bruska akonahle som vysadila mala som uplne ibe miminko,teraz davam dcko od jamiesona.

@nonacek tak buďto je to něčím jiným a nebo tím že já dávala 2-3dny jak jsme došli z porodnice domů, pokud užíváte déle bude to i v miminku dyl.