icon

SOUTĚŽ: páteční soutěž s BeatBo a o Beatbo je připravena. Jdete soutěžit?

misa_fisherprice
Moderátor
10. lis 2017

Dobré ráno, děti a rodičové,

je tu pátek a s ním naše soutěž o velkého BEATBO kamaráda. Ale prosím, ještě než-li se rozhodnete soutěžit, tak se usmějte a řekněte si, že je to vše jen hra a soutěž. Jde nám především o to, abyste měli príma den s vašimi dětmi, byli jste všichni pohromadě a smáli se🙂. Pokud souhlasíte - pojďte hrát o BeatBo kamaráda.💃

Zadání soutěže - vytvořte s vašimi dětmi ZAHRADU SMÍCHU FISHER PRICE. Můžete jí nakreslit, vymodelovat, nalepit, vystříhat, načmárat, vydlabat, vytesat... Opět nechávám na vaší fantazii. Nápověda - zahrada smíchu může být se zvířátky, ovocem, hračkami... Vaše výtvory vyfoťte a pošlete nám je.
Doba trvání soutěže - 10.11. 2017 do půlnoci
Vyhlášení výsledků - 11.11. 2017 během dne
Výhry soutěže - 10 velkých BEATBO kamarádů (33cm výška😅) :👦

Všem soutěžícím hodně inspirace a hlavně SMÍCHU. Bavte se, užívejte si a nezapomeňte: ,, Není důležité zvítězit, ale zúčastnit se!"😇

Míša&BeatBo kamarádi😀

SOUTĚŽ: páteční soutěž s BeatBo a o Beatbo je připravena. Jdete soutěžit?
Strana
z9
pmikesova
10. lis 2017

Tak jsme nachystali vše na tvoření zahrady smíchu a než jsem si došla na WC, tak můj marudek si zalezl do postýlky. Taky dobrá zahrada smíchu 😉 tak zbytek dotvorime odpoledne, pokud bude prdolka chtít. Všem přejeme hezký den a plno legrace u tvoření.

misa_fisherprice
autorModerátor
10. lis 2017

@tanakin Janička má krásné oči, proč je smutná? Pošleme jí něco na úsměv, chcete?
Moc jí zdravím i s naším pejskem. Míša
Link na video.

FP MLUVÍCÍ PEJSEK SMART STAGES

https://youtu.be/7k-HhK7p9t

jajinka83
10. lis 2017

@nikinelinaty Děkujeme 😉 Páťa se snažil, vyráběl i za ségru, tak snad se štěstí usměje 🙂 Ať se dílo podaří i vám 😉

pmikesova
10. lis 2017

Zapomněla jsem na tu fotku.

nikinelinaty
10. lis 2017

@jajinka83 už frčím za nimi to dnes den bude úžasný neboť malá rádi pro ni zahrada snů je volnost
Takže ta má dnes splněno všechno.

misa_fisherprice
autorModerátor
10. lis 2017

@tanakin posílám jiné video, to první není dostupné:(. Technika selhala.
Zdravíme malou.

https://www.youtube.com/watch?v=sPCU-i8llCg
misa_fisherprice
autorModerátor
10. lis 2017

@pmikesova ať je malému dobře, moc ho zdravím. Miša

batoona
10. lis 2017

Na domácí tvoření zatím 15 měsíční dcerku moc neužije a tak jsme vyrazily na zahrádku opravdickou, kde je šťastná za každého počasí. Asi jako jediná si užívá krásy obrovského ořešáku i na podzim. Hromada listí je prostě paráda. Ovšem hromada kamínků lístečkům statečně konkuruje. Těžko říct, jestli dcerky záslužnou činnost ocení i babička s dědou, u kterých právě jsme. Ale zakažte jí ty kamínky přesýpat z hromady do záhonu, když z toho má tak upřímnou radost🙂 Po těžké práci zasloužená odměna, letos asi už opravdu poslední maliny, mňam!

markytka_1
10. lis 2017

U nás řádila maminka zatímco malá spala, zvlášť když zase nešla elektrika, naštěstí jen dopoledne 🙂 Aspoň má o zábavu postaráno 🙂 zvířátka už si teda dávala sama 🙂 Při tom spěchu, aby vše tam měla si i ret rozbila, dokonce ani křik nebyl, hlavně aby vše donesla 🙂
Přejeme všem hodně zábavy a hlavně žádné rozčilování, vždyť si s dětmi užijete spoustu legrace a o to přeci jde. Krásný den 🙂

misa_fisherprice
autorModerátor
10. lis 2017

@batoona mńaaaamm, tedaaaaaa, a domácíííí. Krásná zahrada smíchů, užívejte si a maliny jsou top! Míša

nikki2304
10. lis 2017

Vážně super nápad 🙂 naši zahrádku jsem stavěla asi 10x. Než jsem stihla něco vyfotit, tak mi ji malý vždycky stihnul rozebrat 😅
Opravdu jsme se při tom hodně nasmáli a užili si spoustu zábavy 😉
MOC DĚKUJEME !!!

P.S. při focení už ale synka zajímala jen ta mandarinka 😀😝

kvmatonka
10. lis 2017

@misa_fisherprice Děkuji děkuji. Dnes mi ani nic jiného nezbývá, malému rostou horní jedničky a navíc se v domě vrtá, takže malý špatně spí. Musíme to nějak přežít...😉

pmikesova
10. lis 2017

@misa_fisherprice moc děkujeme. Snad už bude líp. Když mu klesne na chvilku horečka, tak je pak jak čertík na perku.

beinka_47
10. lis 2017

Soutěž se mi líbila a chtěla jsem se zůčastnit, jen jsem uvažovala jak se zapojit se 7 týdením prckem. Ale se Sebastiankem jsme to zvládli🙂 trošku se vztekal, ale za výsledek to stálo. Naš první společný obrázek❤ Pejsek Fisher Price v zahrádce s jabloněma 😉

igiana
10. lis 2017

V nasi zahrade smichu Fisher Price je jeste slyset nas smich, slysite ho? 😀
Muzete se klouzat nebo lozit po leguanovi, a nebojte, spadnete jenom do cukrove vaty 😊.
Koupat se muzete v bazénu plnym hracek, kdo vyskočí na trampolíne dost vysoko získava darek. Na kolotoči se nasmejete do prasknutí, opice vás povozi na letajicim balóne. A pozooor, nemusíte se bát ani výšky nebo lozeni po stromech, lanova draha Vam to umožní🙂

tanakin
10. lis 2017

@misa_fisherprice Děkujeme 🙂 Pejska najde pod stromečkem. už se těším na její reakci! Janičku trápí zuby a dneska taky bříško. Oči, ty teda má, na ty každý kouká 🙂

lucka2092
10. lis 2017

Zdravíme, posílám naši zahradu ,taková bláznivá ale naše a opět nás to moc bavilo,tvořili jsem celá rodina a vedla to Natálka (na stromě 3 druhy ovoce a kytičku) to může vymyslet jen ona 😀 a schovala se nám tam tři zvířátka z Fisher Price.

rottentocore
10. lis 2017

Dámy a pánové, srdečně Vás zveme do naší Zahrady smíchu. Chcete si zatančit s naší chobotnicí Julií v rytmu havajské muziky? Nechat se vynést do oblak na fontáně naší rybky Alice? Poslechnout si housle našeho tučňáka Roberta na ledové kře? Prolezt si myší bludiště vyrobené ze sýra? Dát si baheni lázeň s čunikem Vašíčkem nebo si jen odpočinout se slonicí Žofkou? V neposlední řadě Vám předvede opička Pipi baletní show. Každý, si zde přijde na své, ať jste děti nebo dospělí. U nás se nudit nebudete a úsměvy na tvářích našeho personálu jsou zaručeny .

sitemaka
10. lis 2017

Moc dekuji za inspiraci,co dnes dopoledne tvorit,mam doma maroda,takze na chvilku mezi spankem se krasne zabavil a vytvoril si svou zahradu smichu😊a pak zase zalehl,aby I jemu byli zas do smichu😊

pandice
10. lis 2017

Byl jeden velmi starý obr Karel a ten žil úplně sám v malé zahradě. Aby mu nebylo smutno, zasadil světýlka, ta vyklíčila, rostla a rostla. Záře zahrady přilákala malého chlapečka, ten se s obrem spřátelil a od té doby se zahradou rozléhá smích..

Dnes čistě moje tvorba, včetně zatemnění, Karla a modré svítící koule, malý si pouze užil co mu maminka nachystala. Děkuji za soutěž, konečně mě to donutilo vymyslet nějakou aktivitu pro zrakovou stimulaci 😊

makynaeliska
10. lis 2017

Kdyz vidim ty krasne vyrobky ostatnich sance na vyhru je sice malinka,ale jakmile jsem rekla o co se soutezi,Eliska ani nedojedla obed 😂je trosicku po me a dela sto veci najednou,takze omluvte naprosto chaoticke fotky 😅 posledni foto :Eliska a prababicka fisher price housenky 😂

dzannett
10. lis 2017
saraphi
10. lis 2017

Maminka musela odjet k doktorovi, a tak ve volne chvili se rozhodl ucastnit souteze s dcerkou tentokrat tatinek 😀 Veselo bylo doma dost, protoze pri navratu byla v obyvacim pokoji hromada pokreslenych papiru- tatinek koupil prvni pastelky, a tak se naše 1,5 roku stará dcerka poprve pokousela namalovat obrazek 🙂 zahrada je vesela,protoze tam ma Sarinka sve nejoblibenejsi zviratko, konika, ktery spase travu a vypije vodu,které mu tam nakreslila (jen podotykam, ze konika kreslil tatinek 😉 👌) Dekuji za dobry napad...jsem rada, ze doma byl v dobe me nepritomnosti klid 😀

misa_fisherprice
autorModerátor
10. lis 2017

@makynaeliska pro Elišku ta nová HOUSENKA🙂. Děkujeme a zdravíme! Míša

https://www.youtube.com/watch?v=jYCvh2llTb0
nikinnna
10. lis 2017

Tak toto je naše zahrada smíchu. Smích mého syna je pro mě rajská zahrada. Na fotce se Sebík hraje se vším, co má ze zahrádky rád a že nejraději má dýně, tak jsme z něho udělali taky dýni 😂😂😂... A teď frčíme udělat ten dýňový krém, ať náš zahradník nemá hlad 😀...

maice
10. lis 2017

My jsme pri tvoreni zaangazovali i babicku...nasmali jsme se moc,zvlaste pak pri uklidu :D Synka malovani moc bavi...i kdyz zahradku pojal sverazne a po svem (jako vzdy). Holt mame doma maleho Piccasa 🙂 Dekujeme za krasnou inspiraci na posmourny den!!!

zuzkaa1
10. lis 2017

Mamka to vzala do svých rukou a zaparkoval me v prave zahradě a kytky otrhala babičce tak pssst at se to nedozví

zuzkaa1
10. lis 2017

Nejde mně pridat foto🤔

joslin
10. lis 2017

Zahradu sice nemáme, jen menší dvorek, ale vytvořili jsme "zahradu" pro ptáčky - vlastnoručně vyrobené krmítko pro ptáčky/mega obří krmítko 🙂 už jsme tam měli pár prvních návštěvníků sýkorek. S Kryštůfkem chodím denně ven a Štófisko miluje haraburdění nožkama v listí a z listí, kaštanů, větviček, šišek, které jsme nasbíraly jsme nechali "ožít" zahradní skřítky. Dokonce mají krásná očička, kterými nás hlídají a střeží. Kamarád Beatbo by všechno dobrodružství, které je u nás na denním pořádku, prožíval s naším malým dobrodruhem Kryštůfkem 🙂

hannicka32
10. lis 2017

Sbíráme plastová víčka pro postiženou holčičku a dcerka si s nimi moc ráda hraje. Stavíme z nich komínky, zvířátka nebo je dáváme do kelímků. Veliká sanda tedy sranda je házet víčka nad hlavu 🙂
Dnes jsme si z víček postavily naší zahrádku smíchu. Moc jsme se u toho pobavily a taky se zabavily v dnešním deštivém počasí.
Děkujeme za prima soutěže. Všem přejeme krásný den a hlavně hodně zdravíčka ❤

Strana
z9