icon

A co takhle SEDÁTKA pro vaše nejmenší?

misa_fisherprice
5. pro 2017

Krásné ráno,

včera to bylo o hracích dečkách a dneska přidávám SEDÁTKA od Fisher Price. Uklidňující sedátka zabaví děťátko, když je čas na hraní jsou připraveni zvířecí kamarádi, kteří jsou zavěšeni na hrazdičce (posiluje se jemná motorika a koordinace zraku s pohyby rukou), sedátka mají i funkci vibrací, které vaše miminko přenesou do světa snů.

Prvni na obrázku je SEDÁTKO COMFORT CURVE DELUXE - plyšová vložka je ve tvaru roztomilého zajíčka❤.

Druhé na obrázku je HOUPACÍ SEDÁTKO od miminka po batole RAINFOREST - je to praktické sedátko 3v1, které roste spolu s dítětem. Ze sedátka můžete udělat i houpací křesílko pro batolata do 18kg. Skládací, přenosné a pevné sedátko 😘.

Máte rádi naše sedátka od Fisher Price?

Ježíšku, také se necháš inspirovat?❤

A co takhle SEDÁTKA pro vaše nejmenší?A co takhle SEDÁTKA pro vaše nejmenší?A co takhle SEDÁTKA pro vaše nejmenší?
krteczech
5. pro 2017

Sedátko jsme měli, respektive takové houpátko. Občas to byla jediná záchrana, jak aspoň umýt nádobí. Pustila jsem mu na něm melodie a on byl spokojený.

nikinnna
5. pro 2017

Máme a využíváme (jen tada jednodušší a od jiného výrobce). Když byl syn malinký, mohla jsem si ho v něm vzít kam jsem potřebovala. Na zahradu, do koupelny před sprchový kout, na návštěvu k sousedce. Dneska ho využíváme na snídaně. V jídelní židlicce lupmačí, takže snídá v houpátku 🙂... Určitě je to jedna z těch "potřebných" věcí...

simasla
5. pro 2017

Sedátko, houpátko super i na první příkrmy, kdy ještě miminko pořádně nesedí. Máme ho už po sourozencích. Je to na něm znát, ale pořád drží a unese i mnohem větší hmotnost. Občas se v něm houpe i naše skoro 7 letá.

beruszka82
5. pro 2017

Máme sedátko a doporučujeme, dlouho jsme váhali zda koupit či ne,ale nakonec nelitujeme,využili oba kluci... venku i doma!

velkavera
5. pro 2017

Taky máme doma 🙂 ještě po Simonce, tak už je to takový kmet 🙂 hračky se poztrácely, ale dali jsme jiné a má ho rád i Štěpánek 🙂 super je že si člověk dá děťátko kam potřebuje 🙂

velkavera
5. pro 2017

😀 První uživatelka je vyloženě nadšená ze sedátka i po 6ti letech 🙂

luci_ela
5. pro 2017

Také máme. Sice jednoduché a od jiného výrobce, ale malá se v něm dokáže krásně uklidnit. Hlavně když pustím vibrace, to za chvíli usne 🙂 Chtěly by jsme ovšem nejlépe s hrazdičkou s hračkami a hrající

marcela8
5. pro 2017

Sedátka jsou moc fajn. Také jsme doma měli.

makynaeliska
5. pro 2017

Jako ja vim,ze je to trapny to psat,vzhledem k tomu ze Vojtovi je uz 15 mesicu,ale my ho doma nemeli ale posledni dobou oremyslime a to beze srandy ze neco takoveho poridime,on je fakt posuk (sranda) a kdybych vam ukazala kde vsude je rozlite jeho UM,uz jsme zkouseli vse a proste hruza.....Tak jsme premyslime ze tohle poridime aby v klidku sedel u pohadky na svem trunu a pil mlicko ☺️

mabi
5. pro 2017

jejda ta jsou luxusni🙂

sabri12
5. pro 2017

Na prvního jsme také měli toto, ale na druhé nemame necháváme někdy jen v autosedačce třeba když se krmí. Jinak bylo moc super.

misa_fisherprice
autor
6. pro 2017

@makynaeliska třeba tohle????? Moc zdravíme. Míša

mandyn
6. pro 2017

Také máme doma sedátko od Fisher Price, 3v1. Starší v něm seděl hodně dlouho a myslím, že bude i mladší. Minulý týden u nás byla na návštěvě malá dvouletá princezna a ta si ho také hned zamilovala. Ten sedáček na židličku je Míšo super, šikovná věcička!

stuplakova
6. pro 2017

@simasla Jee máme úplně to stejné, zatím tedy schované, ale taky ho budeme používat. Vidím že tohle je hodně rozšířené 😀. Máme ho tu v okolí skoro všechny maminky 😀

aguaverde
6. pro 2017

Ano máme 😃 dokonce dvě od FP 😃

makynaeliska
6. pro 2017

@misa_fisherprice to vypada dobre Miso a to co je nahore na obrazku pro ty vetsi deti taky ☺️

pmikesova
6. pro 2017

Také jsme měli sedátko/ houpatko a vyuzivame do dnes. Super věc při prvních prikrmech.

sarkoc
6. pro 2017

@misa_fisherprice Mužů prosím odkaz na sedatko? Díky

reboni
6. pro 2017

@misa_fisherprice taky prosím o odkaz na sedátko.děkuji

rory_g
6. pro 2017

Panejo, to je super 😎 Pro prcka mám sedátko z duhé ruky, které je ještě bez hrazdičky, tohle vypadá parádně, vůbec jsem netušila, že existuje i takové rostoucí. Fakt palec hore...chci pracovat ve Fisher Price a hlavně mít k dispozici vše pro děti k testování!!! 😀

twoangels
6. pro 2017

Super, určitě napíšeme Ježíškovi. Náš chlapeček je obřík - váží už přes 9 kg a všimla jsem si, že většina sedátek je právě jen do 9 kg. Fisher Price jsou rostoucí - to je paráda 👍