Mikulášská soutěž - bleskovka na úterý. Přidáte se?
Hurááááá, je tu Mikuláš❤.
Představte si, že mi volal Mikuláš a prosí děti a vás rodiče o pomoc😉. Anděl si zapomněl svou krásnou zářivou hvězdu a nestihne se pro ní vrátit. Pomůžete jim?
Zadání soutěže: Vyrobte pro ANDĚLA zářivou hvězdu. Vše vyfoťte a pošlete nám do FP.
Trvání soutěže . Bleskovka na 5.12. od 10h - 12h (je to soutěž jen na 2 hodiny!!😅)
Výhra : 1x FP GLOBUS - Jednu nejpovedenější hvězdu vybereme a odměníme dárkem (GLOBUS od Fisher Price), který nám tu nechal Mikuláš 😍😇.
Vyhlášení výsledků - úterý 5.12. večer po 20hod
Tak tedy kamarádi, rodiče, děti .... Mikuláš se těší, že mu pomůžete a jeho ANDĚL bude večer zářit😇
Přeji vám mnoho zábavy, smíchu a radosti s dětmi. Doufám, že vás soutěž pobaví a budete mít krásnou atmosféru.
Míša🐭

už jsem si myslela, že to nestihneme, dcerka podávala paírky, lepila a bohužel se nám lepdilo několikrát zatoulalo, ale nakonec máme taky hotovo 🙂 Hvězdičku pro Andílka a i hvězdičku na okno, aby nás Andílek našel, na všechno dohlížel náš fisher price stařičký pejsek 🙂 Který patří mezi dcerčiny nejoblíbenější hračky.
bohžel foťák zkresluje barvy.. hvězda je zářivě žlutá 😉
😇
Ukončujeme bleskovku, moc všem děkuji a jednu nejpovedenější hvězdu vybereme a označíme výherce. Jste moc príma, děkujeme všem za účast. 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉💕💕💕💕☃️☃️☃️☃️Míša
@misa_fisherprice Míšo, soutěží tady bývá celkem dost, ale musím říct, že vy je máte teda nejpovednější 😂. Člověk se u toho pobaví jak nikdy 😀. Jdu najít místo pro hvězdičku, protože to si musím někam vystavit 😁😁😁...
Tak jsme tvořili, stříhali, lepili třpytky, s tím, že až dílo odešleme, ohřejeme polívečku a půjde se spinkat. Těsně před odesláním vypadl proud, takže máme plný obývák třpytek, ale nejde vysavač, já se snažím ohřát oběd takto a malý pláče a je už nervózní ... začínám mít pocit, že nám tyhle soutěže opravdu nejsou souzeny... 😢
@uglyduckling Nic si z toho nedělejte, máte krásnou hvězdičku a Váš marůdek ať je brzy fit. 😉😘
@uglyduckling nebojte, je přeci Mikuláš, děláme si radost a nechceme, aby někdo plakal☃️☃️☃️💋💋pošlete i teď.
@uglyduckling vždyť jste parádně stihli, zdravíme marod a jste v soutěži. Míša
@nikinnna moje babička mi říkala, ať děláš, co děláš - když to děláš s láskou je to znát. A mě to s vámi moc baví a mám radost, když i vás a vaše děti. Moc děkuji.🎉💔😍
@ivca1986 ... Hvězdička půjde nahoru na stromeček 🙂 to jsme si řekli, když jsme ji vyráběli. Ale jako "nechtěný" bonus se nám teď třpytí celý obývák a pes, který se v tom mezitím vyválel 😲
@misa_fisherprice Díky za zařazení 🙂 Až se jednou zase zařadíme mezi ty, co jim jde proud, pošlu fotku z foťáku. Takhle je to jen ofocená obrazovka noťasu a nic není pořádně vidět :(
Je to holky takový ten zákon schválnosti ... Vše hotovo, staženo do PC a říkám Oňáskovi, že jen odešlu fotečku, dám mu ohřát polívečku, povysáváme čači (třpytky, které ho fakt uchvátily a jsou všude), bude papat a spinkat a šup... najedou vám dojde že nehraje rádio, které hrálo, zkontrolovujete pojistky, kde je vše ok a sepne vám, že za tu minutu co jste došly z ložnice do obýváku asi vypadl proud... Doma žádný plynový vařič, nic. Nemocné dítě s teplotou 38,5 tahat ven nechcete, jenže kde sehnat teplou polívku, aby ten malý alespoň něco snědl. Pak mě napadla nádoba na fondue, jenže tu má půjčenou kámoška, tak rychle improvizuju a vymýšlím hrnec v hrnci ... jenže to samozřejmě trvá, takže malý už je nervózní, chce spinkat a vy jste naštvaná na celý svět proto, že ... Jak může někdo vypnout proud před polednem? Proč jste se nevykašlala na nějakou soutěž a raději neohřála tu polívku dřív, aby se malý stihl najíst (jasně, nemohla jste vědět, že nepůjde proud, ale...). Jak budete topit, když nejde elektřina nejdou ani radiátory. Malý je nemocný, nesmí tu mít úplnou zimu.... No a tak vám to lítá hlavou se a tam, do toho se vám pomaličku ohřívá ta polívka a malý je nervóznější, unavenější, protivnější a vy nemůžete dělat nic, abyste to urychlila.... No past vedle pasti :/
@misssunday zprávu jsem předala, může si k vám zaletět. Dekuji, moc zdravím a mějte krásného Mikuláše. Míša
@misa_fisherprice dekujeme za vyřízení zprávy 😊😁