icon

Mikulášská soutěž - bleskovka na úterý. Přidáte se?

misa_fisherprice
5. pro 2017

Hurááááá, je tu Mikuláš❤.

Představte si, že mi volal Mikuláš a prosí děti a vás rodiče o pomoc😉. Anděl si zapomněl svou krásnou zářivou hvězdu a nestihne se pro ní vrátit. Pomůžete jim?

Zadání soutěže: Vyrobte pro ANDĚLA zářivou hvězdu. Vše vyfoťte a pošlete nám do FP.

Trvání soutěže . Bleskovka na 5.12. od 10h - 12h (je to soutěž jen na 2 hodiny!!😅)

Výhra : 1x FP GLOBUS - Jednu nejpovedenější hvězdu vybereme a odměníme dárkem (GLOBUS od Fisher Price), který nám tu nechal Mikuláš 😍😇.
Vyhlášení výsledků - úterý 5.12. večer po 20hod

Tak tedy kamarádi, rodiče, děti .... Mikuláš se těší, že mu pomůžete a jeho ANDĚL bude večer zářit😇

Přeji vám mnoho zábavy, smíchu a radosti s dětmi. Doufám, že vás soutěž pobaví a budete mít krásnou atmosféru.
Míša🐭

Mikulášská soutěž - bleskovka na úterý. Přidáte se?Mikulášská soutěž - bleskovka na úterý. Přidáte se?
Strana
z4
a_lex
5. pro 2017
saraphi
5. pro 2017

Tak jo,nase rychloakce a la co dum pred vanoci dal... na prvni fotce prvni navrh,ktery ale mala odmitla mit na hlave, takze od sebe oddelila a davala si na celo jen tu zlatou😁 tak jsem ji nechala tuhle a ma pravdu, andelova hvezda by se mela trpytit 😁

septums
5. pro 2017

Tak ještě jedna hvezda od nás, nemůžeme přestat tvořit, prace a napad moji dcerky, ja jen stříhala papír, hvězda nám už zdobí dveře 😍 Diky Miso za super tip na tvoříve dopoledne 🙂

mina_
5. pro 2017

už jsem si myslela, že to nestihneme, dcerka podávala paírky, lepila a bohužel se nám lepdilo několikrát zatoulalo, ale nakonec máme taky hotovo 🙂 Hvězdičku pro Andílka a i hvězdičku na okno, aby nás Andílek našel, na všechno dohlížel náš fisher price stařičký pejsek 🙂 Který patří mezi dcerčiny nejoblíbenější hračky.

mina_
5. pro 2017

bohžel foťák zkresluje barvy.. hvězda je zářivě žlutá 😉

janyna88
5. pro 2017

Viky je ještě malá, ale snažila se a hvězdičku posílá andílkovi bo ona je anděl i bez hvězdičky

a_lex
5. pro 2017

Tak bohuzel nekde se stala chyba a dalsi fotky nemuzu nahrat,skoda...zkusim jeste jednoi,tu finalni.

a_lex
5. pro 2017

.

crashboombang
5. pro 2017

My máme svoje oblíbené vyrobené hvězdičky díky šikovnosti paní Katky Halíkové. Touto cestou jí vyjadřujeme dík za její zlaté ruce, které nás zásobují půvabnými sponečkami a čelenkami. Díky nim je Marianka kočka i s jemnými vlásky a září nám tady nejen o vánočních svátcích.

nikinnna
5. pro 2017

Tak, tak, ale stíháme. Jen synka ta výroba unavila 😀

silvousek96
5. pro 2017

🙂

beruszka82
5. pro 2017
markytka_1
5. pro 2017

Andílku milý,
hvězdičku nemáš,
nebuď smutný,
vyrobila jsem ji pro tebe,
pro tu slavnostní chvíli.

kvavik
5. pro 2017

Nase hvezdicka🙂

klaarusa
5. pro 2017

Hvězdný advent ❤

lajlulinka
5. pro 2017

Nás andílek FP. 🙂

ladeka
5. pro 2017

Jee my se chystame na Mikulase a cetli jsme to za 10 12hod 😇

misa_fisherprice
autor
5. pro 2017

😇
Ukončujeme bleskovku, moc všem děkuji a jednu nejpovedenější hvězdu vybereme a označíme výherce. Jste moc príma, děkujeme všem za účast. 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉💕💕💕💕☃️☃️☃️☃️Míša

uglyduckling
5. pro 2017

Tak teď je mi fakt do breku. Vytvořili jsme hvězdu, vše připravili, vyfotili na foťáku, stáhli do počítače a... vypadl u nás proud takže nejede internet :( takže pozdě a jen takto o ofocené obrazovky noťasu .... můj nemocný zářící andílek ❤

nikinnna
5. pro 2017

@misa_fisherprice Míšo, soutěží tady bývá celkem dost, ale musím říct, že vy je máte teda nejpovednější 😂. Člověk se u toho pobaví jak nikdy 😀. Jdu najít místo pro hvězdičku, protože to si musím někam vystavit 😁😁😁...

verunkanatalka
5. pro 2017

Byla to fuška... A když bude mít andílek po cestách k dětem hlad, tak si může tu hvězdu uvařit 🙂

uglyduckling
5. pro 2017

Tak jsme tvořili, stříhali, lepili třpytky, s tím, že až dílo odešleme, ohřejeme polívečku a půjde se spinkat. Těsně před odesláním vypadl proud, takže máme plný obývák třpytek, ale nejde vysavač, já se snažím ohřát oběd takto a malý pláče a je už nervózní ... začínám mít pocit, že nám tyhle soutěže opravdu nejsou souzeny... 😢

ivca1986
5. pro 2017

@uglyduckling Nic si z toho nedělejte, máte krásnou hvězdičku a Váš marůdek ať je brzy fit. 😉😘

misa_fisherprice
autor
5. pro 2017

@uglyduckling nebojte, je přeci Mikuláš, děláme si radost a nechceme, aby někdo plakal☃️☃️☃️💋💋pošlete i teď.

misa_fisherprice
autor
5. pro 2017

@uglyduckling vždyť jste parádně stihli, zdravíme marod a jste v soutěži. Míša

misa_fisherprice
autor
5. pro 2017

@nikinnna moje babička mi říkala, ať děláš, co děláš - když to děláš s láskou je to znát. A mě to s vámi moc baví a mám radost, když i vás a vaše děti. Moc děkuji.🎉💔😍

uglyduckling
5. pro 2017

@ivca1986 ... Hvězdička půjde nahoru na stromeček 🙂 to jsme si řekli, když jsme ji vyráběli. Ale jako "nechtěný" bonus se nám teď třpytí celý obývák a pes, který se v tom mezitím vyválel 😲
@misa_fisherprice Díky za zařazení 🙂 Až se jednou zase zařadíme mezi ty, co jim jde proud, pošlu fotku z foťáku. Takhle je to jen ofocená obrazovka noťasu a nic není pořádně vidět :(
Je to holky takový ten zákon schválnosti ... Vše hotovo, staženo do PC a říkám Oňáskovi, že jen odešlu fotečku, dám mu ohřát polívečku, povysáváme čači (třpytky, které ho fakt uchvátily a jsou všude), bude papat a spinkat a šup... najedou vám dojde že nehraje rádio, které hrálo, zkontrolovujete pojistky, kde je vše ok a sepne vám, že za tu minutu co jste došly z ložnice do obýváku asi vypadl proud... Doma žádný plynový vařič, nic. Nemocné dítě s teplotou 38,5 tahat ven nechcete, jenže kde sehnat teplou polívku, aby ten malý alespoň něco snědl. Pak mě napadla nádoba na fondue, jenže tu má půjčenou kámoška, tak rychle improvizuju a vymýšlím hrnec v hrnci ... jenže to samozřejmě trvá, takže malý už je nervózní, chce spinkat a vy jste naštvaná na celý svět proto, že ... Jak může někdo vypnout proud před polednem? Proč jste se nevykašlala na nějakou soutěž a raději neohřála tu polívku dřív, aby se malý stihl najíst (jasně, nemohla jste vědět, že nepůjde proud, ale...). Jak budete topit, když nejde elektřina nejdou ani radiátory. Malý je nemocný, nesmí tu mít úplnou zimu.... No a tak vám to lítá hlavou se a tam, do toho se vám pomaličku ohřívá ta polívka a malý je nervóznější, unavenější, protivnější a vy nemůžete dělat nic, abyste to urychlila.... No past vedle pasti :/

misa_fisherprice
autor
5. pro 2017

@misssunday zprávu jsem předala, může si k vám zaletět. Dekuji, moc zdravím a mějte krásného Mikuláše. Míša

misssunday
5. pro 2017

@misa_fisherprice dekujeme za vyřízení zprávy 😊😁

luckamb
5. pro 2017

Tohohle andilka jsme vyráběly s dcerou a myslím , že se povedl 😘

Strana
z4