icon

Pondělní soutěž - chystáme se na Mikuláše🙂. Zapojíte se s námi?

misa_fisherprice
4. pro 2017

Hurááá, huráááá❄❄

Tak vyhlašuji první soutěž tohoto týdne a jelikož zítra chodí Mikuláš tak to bude o něm a pro něj, protože tady u nás ve Fisher Price tradiční zvyky milujeme❤.

Téma soutěže: vytvořte (nakreslete, vymodelujte, postavte, nalepte, 😉......) Mikuláše a jeho doprovod. A jak již víte z minulých soutěží, jsme tady u Fisher Price, tak nezapomeňte, že na vašem výtvoru se musí někde objevit značka Fisher Price😍. Vše vyfoťte a pošlete k nám do soutěže.
Trvání soutěže: 4.12. do půlnoci (jednodenní soutěž)
Vyhlášení výsledků. 5.12. 2017 během dne
Výhry: 8 nejpovedenějších výtvorů odměníme Usínáčky od Fisher Price (4x FP Kolotoč nad postýlku - Motýlci, 4x Motýlí kamarád pro klidné sny).

Já se tak těším, protože vás již znám a vím, že to bude zase moc príma soutěž.

Tak lepidlo, vatu, knoflíky, pastelky...... a huráááááá, jde se tvořit.
Krásné ráno,
Míša

Pondělní soutěž - chystáme se na Mikuláše🙂. Zapojíte se s námi?Pondělní soutěž - chystáme se na Mikuláše🙂. Zapojíte se s námi?
Strana
z4
sabri12
4. pro 2017

Syn kreslil 🙂

sabri12
4. pro 2017
ametystka
4. pro 2017

Schválně kdo uhodne jaké zvířátko je anděl😀

sabine_
4. pro 2017

Tak i my se zapojíme. Přidávám foto našeho andílka a čerta. 🙂 Snažila jsem se k fotce ukecat i Mikuláše (manžela 😀), ale bohužel se zúčastnit nechtěl. 😀 Ale i tak jsem se při focení dooost zapotila. Udržet totiž tyhle dva nezbedníky v klidu je téměř nadlidský úkon 😀

nikinnna
4. pro 2017

My máme jenom toho andílka. Tvořit ještě neumí, ale motýlí kamarád by se mu hodil. Kolotoč nad postýlku máme, ale nepoužíváme, protože spinká s maminkou...

pmikesova
4. pro 2017

Tak jsme se také pustili do vyrábění😀 a moc nás to bavilo. Lepidlo bylo všude, ale to nám nevadí😁 na zítřejší čertíka se Pátá moc těší. A prý jim postavičky dá, tak uvidíme.

kaluzovamajka
4. pro 2017

Krásný den, nás 2,5 lety syn rád kreslí a tvoří. Jelikož k nám v březnu příletu čáp, poslední dobou kreslí různé miminka nebo si na ně hraje. Tady posílám mimi certa, kterého mi okomentoval, mami neboj, to je hodný čert. 😊

veronikamajkl
4. pro 2017

Děkujeme, že jsme se díky Vam s dcerou Verunkou 2 roky 5měsiců naladily na Mikuláše a spol.Při tvorbě našeho Mikuláše, andílka a čerta se dcera učila pracovat s nůžkama, obkreslovala, malovala, lepila zkrátka jsme měly moc fajn tvořící odpoledne😉A naše snaha o výhru je pro naší "malou ségru" a to druhorozenou 4 měsíční Adinku😍která nám viz foto výrobky pak jen zkoukla😅

kaluzovamajka
4. pro 2017
pmikesova
4. pro 2017

Ještě jsem zapomněla to hlavní foto😉

oliviaaa
4. pro 2017

Tvoří celá rodina 🙂 Pejsek jako Mikuláš, Pejskova holčička Andělem a Beatbo Čertem 😉

kvavik
4. pro 2017

Uz jsme dnes jednoho certa tvorily, ale jakmile jsme objevily tuto soutez, pustily jsme se do tvoreni....papir,voskovky,skorapky,nuzky....a hlavne lepidlo🙂 Hracky Fisher-Price jsou v andilkovo kosiku...a urcite tam bude jedna i pro malou segru😉

cerlada
4. pro 2017

Mám doma malého Picassa, ale aby výtvor nějak vypadal, musela maminka zasáhnout. A když jsem malovala, únavou mi můj malej kulišák usnul v křesílku. Tak jsem jej přenesla do postýlky a alespoň vyfotila s pejskem, když pan umělec byl společensky unaven 😀

nikinelinaty
4. pro 2017

Posílám od nás Nikolka zapojila všechny závity co měla ;))
Mladší ta to bortila s dodala.to nestihneme ;))

a_lex
4. pro 2017

Bohuzel jsem se dozvedela az ted o soutezi,coz me mrzi,nicmene asi bychom stejne nestihli nic vyrobit,syn lezi uz druhy den v horeckach a ma strevni chripku,takze byl dneska uplne k.o. a cely ho prospal. Mam jen zachycenou fotku z dneska, kdy mel svetlou chvilku a poprosil me o fotku s kocourkem a predcasnou mikulasskou nadilkou pro zvednuti nalady. Ma moc rad pejska od fisher, hraje si s nim od malicka,tak jej prikladam k fotecce.

saraphi
4. pro 2017

Tak jsem se konečně dostala na notebook a koukám, že časově mi to vyjde tak tak :D Malá byla dneska mrzutá a nechtělo se jí usnout a pak se ještě asi 2x probudila, takže paráda... Každopádně my jsme se rozhodli udělat z Pejska od Fischer Price Mikuláše a dlouho jsme přemýšleli, kdo mu teda bude dělat parťáka. Náš Roník chodil pořád zvědavě kolem nás a koukal, co to provádíme a tak nás napadlo, že bude "čerta" dělat on. Barevně jsme jej nemuseli nijak doladit a přestože my doma víme, že je to hotový andílek, tak okolí se jej bojí - takže správný čert :D Nadílka je jasná- ovoce a hlavně kaki, to Sárince chutná. Čertovi jsme museli pořád dokola vysvětlovat, že hračky jsou opravdu jen pro Sárinku a Sárince jsme museli vysvětlovat, že pejskové se musí na chvíli vyfotit. Malá ještě moc kreslit neumí, vlastně vůbec, takže mikulášská čepice je nikoli "přeškrtaná", ale "krásně vybarvená" podle naší princezny. Škoda, že jí dobrá nálada nevydržela až do doby, kdy měla jít spát, ale jinak to byl prima den 🙂 👍

a_lex
4. pro 2017

Ted ctu zadani podruhe,takze ted spravne 🙂
Bohuzel jsem se dozvedela az ted o soutezi,coz me mrzi,nicmene asi bychom stejne nestihli nic vyrobit,syn lezi uz druhy den v horeckach a ma strevni chripku,takze byl dneska uplne k.o. a cely ho prospal. Mam jen zachycenou fotku z dneska, kdy mel svetlou chvilku a poprosil me o fotku s kocourkem a predcasnou mikulasskou nadilkou pro zvednuti nalady. Ma moc rad pejska od fisher price, hraje si s nim od malicka,tak jej prikladam k fotecce.

misa_fisherprice
autor
5. pro 2017

@a_lex moc malého maroda zdravíme, posíláme moc pozdravů a nebojte, jsme tady celý týden a každý den spousty zábavy a soutěží! Šance na výhry jsou velké! Hezkého Mikuláš k vám domů. Míša

misa_fisherprice
autor
5. pro 2017

Děkuji všem za krásné obrázky, fotky, výtvory..... Mikuláš se může těšit na všechny hodné děti, jste opravdu moc príma. Vyhlášení výsledků soutěže během dne. Krásný den a krásného Mikuláše. Míša

a_lex
5. pro 2017

@misa_fisherprice pozdravime🙂

misa_fisherprice
autor
5. pro 2017

Děkujeme všem za krásné výtvory, jak již víte, není to jednoduché na výběr🙂. Tak tedy výherci soutěže o Usínáčky od Fisher Price jsou:
@gabkekoczi
@denitek
@lajlulinka
@nikolettab
Vaše výhra je: FP Motýlí kamarád pro klidné sny (viz. první obrázek)
Prosím, napište mi do soukromé pošty vaše kontaktní údaje a výhra vám přijde poštou. Nezapomeňte na telefon.
Moc gratuluji a zdravíme děti.

Další čtyři výherci získávají také Usínáček od Fisher Price, ale je to:
Vaše výhra: Nový kolotoč nad postýlku motýlci (viz. druhý obrázek)
@klaarusa
@dzannett
@kvavik
@pmikesova

Prosím, napište mi do soukromé pošty vaše kontaktní údaje a výhra vám přijde poštou. Nezapomeňte na telefon.
Moc gratuluji a zdravíme děti.

Krásného MIKULÁŠE!!!!!

pmikesova
5. pro 2017

Je, moc děkujeme. Na kolotoč už jsme sice trochu velký, tak bude mít aspoň Ježíška nějaky náš kamarád.😀

denitek
5. pro 2017

Jeee moc dekujeme za vyhru 😊 moc nas to těší a děkujeme!! ❤️

luca16
5. pro 2017

Gratulujem výhercům!🙂

nikolettab
5. pro 2017

Moc děkujeme, máme velkou radost 🙂

denitek
5. pro 2017

@pmikesova u nas naopak 😅😊

nikinelinaty
5. pro 2017

Gratulujeme vsem posílám jak usíná Tobík bez usinacka stačí 1 injekce převratu on i zapomněl plakat

Takze jsme doma do konce víkendu

Ale usinacek mne hodně zaujal žen nespavec usíná ve 2 ráno ;))

Ať se dětem líp spí v noci než nám ;))

nikinelinaty
5. pro 2017

Prevenaru

velkavera
5. pro 2017

Holky moc se Simonkou a Štěpánkem gratulujeme... Trošku smutný jsme, ale my se nedáme a Fisher Price nadále v soutěžích uhánět budeme 😀

klaarusa
5. pro 2017

Moc a moc děkujeme 😊

Strana
z4