SOUTEŽ - vyhlášení celotýdenní soutěže
Milé maminky, tatínkové a děti,
vyhlašujeme slibovanou soutěž se značkou Fisher-Price. Bude se soutěžit celý týden, až do neděle 15.10. Vyhlášení výsledků proběhne v pondělí 16.10. A jaké je zadání?
Nakreslete nám s Vašimi dětmi nejoblibenějsí hračku od Fisher-Price , kterou již máte doma, anebo si jí teprve Vaše děťátako (či Vy 🙂) přeje.
5 nejpovedenějších obrázků odměníme interaktivnimi pastelkami od Fisher-Price.
Kreslete, pište, foťte, smějte se a mějte príma chvilky s Vašimi dětmi a Fisher-Price. Budu se moc těšit na Vaše příspěvky.

Dobré ráno všem, děkujeme za včerejsí obrázky, malujte stále dál, soutěž běží do neděle.... za chvili přidám soutěž jen na dnešek, tj. na středu❤
@veselyanesak Anežka je šikulka a Vy s ní! Malování je jedna z mých nejoblíbenějších činností, když mám čas🙂..... Obě Vás moc zdravím! Můžete se během malování podívat na krásné video, to se bude Anežce líbit.
Můj Matyasek moc malovat nechce... je to spis technicky tip... když jsem vytáhla pastelky a ptala se co na maluje řekl kola (rika to slovo častěji než máma) tak jsem nachystala předlohu většího i menšího auta a vlak... Malý nechápal co po něm zase chci tak si o tom něco vygooglil a zavolal (ano do ovladače) o radu tatooo halooo... pak řešil záhadu vysypamych pastelek... no ale obrázek je nejkrásnější a muže to být jakákoli hračka záleží na Vaši fantazii 😊
@misa_fisherprice Ani u toho nedýchala :D
@veselyanesak tak to mám dvojitou radost! Mějte krásný den, hračky FISHER PRICE mají totiž kouzlo nejen pro děti, ale i pro nás dospěláky🙂 a proto je máme tak moc rádi ...❤
@zuzka130288 pro nás je obrázek velmi inspirativní, já tam vidím hvězdnou oblohu🙂, mějte se hezky!
@misa_fisherprice můžete se s Matyáškem domluvit na spolupráci a navhrnout novou hračku :-* může úúúúplně kdykoli 😀
@zuzka130288 beru Vás za slovo, kreativních hlaviček není nikdy dost🙂.
Náš Sebík je na malování ještě moc malý, ale že jsme vynalézavý a maminka měla dlouhou chvilku, tak se taky zúčastníme.
Maminka namalovala oblíbeného pejska a Sebík otiskl svou ručičku a nožičku. Ručička mu bohužel tak krásně jako nožička nevyšla, ale stejně jsem na náš první společný obrázek pyšná 🙂.
Bohužel doma nemáme pastelky a ani jednu tužku, takže jsme použili:
Pejsek- modrá tužka na oči
Nápisy- fix na oční linky
Otisky ručičky a nožičky make-up 😂...
Pevně věřím, že absence pastelek neurazí 😅...
My jsme tvořili kamaráda PEJSKA🐶. Nakreslila jsem obrys pejska... Starší Samík (4 roky) trhal barevné papíry na kousky, třídil do mističek podle barev a pak lepil na správné místo (cvičil barvičky, orientaci v prostoru - levá, pravá strana. Mladší Honzík (2 roky) měl nachystané vodové barvy a houbičku nastříhanou na kousky. Namáčel houbičku do barev a "ťupkal" do pejska. Byla to veliká sranda. Během tvorby jsme museli 2 krát čistit brejličky, protože přes nános barev ani neviděl😀
@luciska82 Dobré ráno, tak to je malířská dílna u Vás!! Moc děkuji, jsou to krásné příspěvky a Vy jste šikovná maminka a máte príma klučiny! Krásné ráno. Míša
@nikinnna a tady jsou zase velice kreativní, to je báječné, že jste vlastně makeupovali pejska🙂...hezké ráno! Míša
@misa_fisherprice Moc děkujeme za pochvalu❤ Klučci si to moc užili a pejsci jim teď zdobí nástěnku v pokojíčku. Pěkné ráno a příjemný celý den. Lucka+Samík+Honzík
Naše Kačka moc ráda maluje prstovýma barvičkama 🙂 ono to sice není nakreslená přímo hračka,ale je to zatím nejpovedenější obrázek,který nám visí v obýváku 🙂
A při dotazu co to malovala,byla odpověď AUTO 😂
je to sice holčička,ale nejraději má auta,traktory,autobusy,miluje popeláře,hasiče,houkání sanitek a u kolejí někdy stojíme i půl hodiny a čekáme až pojede vlak,aby si mohla "zahoukat"

Na obrázku má být dálkový ovladač, maloval syn za měsíc 5let, do soutěže, aby vyhrál pro sestřičku.