icon

SOUTEŽ - vyhlášení celotýdenní soutěže

misa_fisherprice
9. říj 2017

Milé maminky, tatínkové a děti,

vyhlašujeme slibovanou soutěž se značkou Fisher-Price. Bude se soutěžit celý týden, až do neděle 15.10. Vyhlášení výsledků proběhne v pondělí 16.10. A jaké je zadání?

Nakreslete nám s Vašimi dětmi nejoblibenějsí hračku od Fisher-Price , kterou již máte doma, anebo si jí teprve Vaše děťátako (či Vy 🙂) přeje.

5 nejpovedenějších obrázků odměníme interaktivnimi pastelkami od Fisher-Price.

Kreslete, pište, foťte, smějte se a mějte príma chvilky s Vašimi dětmi a Fisher-Price. Budu se moc těšit na Vaše příspěvky.

SOUTEŽ - vyhlášení celotýdenní soutěže
Strana
z4
bimmka
10. říj 2017

Na obrázku má být dálkový ovladač, maloval syn za měsíc 5let, do soutěže, aby vyhrál pro sestřičku.

misa_fisherprice
autor
11. říj 2017

Dobré ráno všem, děkujeme za včerejsí obrázky, malujte stále dál, soutěž běží do neděle.... za chvili přidám soutěž jen na dnešek, tj. na středu❤

veselyanesak
11. říj 2017

Naše Anežka za měsíc a půl oslaví své druhé narozeniny. Malujeme každý den a obě nás to moc baví. Děkujeme za soutěž a nápad, co malovat 🙂. Vyhrál oblíbený globus.

misa_fisherprice
autor
11. říj 2017

@veselyanesak Anežka je šikulka a Vy s ní! Malování je jedna z mých nejoblíbenějších činností, když mám čas🙂..... Obě Vás moc zdravím! Můžete se během malování podívat na krásné video, to se bude Anežce líbit.

https://www.youtube.com/watch?v=wyTddqN4DEo
zuzka130288
11. říj 2017

Můj Matyasek moc malovat nechce... je to spis technicky tip... když jsem vytáhla pastelky a ptala se co na maluje řekl kola (rika to slovo častěji než máma) tak jsem nachystala předlohu většího i menšího auta a vlak... Malý nechápal co po něm zase chci tak si o tom něco vygooglil a zavolal (ano do ovladače) o radu tatooo halooo... pak řešil záhadu vysypamych pastelek... no ale obrázek je nejkrásnější a muže to být jakákoli hračka záleží na Vaši fantazii 😊

veselyanesak
11. říj 2017

@misa_fisherprice Ani u toho nedýchala :D

misa_fisherprice
autor
11. říj 2017

@veselyanesak tak to mám dvojitou radost! Mějte krásný den, hračky FISHER PRICE mají totiž kouzlo nejen pro děti, ale i pro nás dospěláky🙂 a proto je máme tak moc rádi ...❤

misa_fisherprice
autor
11. říj 2017

@zuzka130288 pro nás je obrázek velmi inspirativní, já tam vidím hvězdnou oblohu🙂, mějte se hezky!

zuzka130288
11. říj 2017

@misa_fisherprice můžete se s Matyáškem domluvit na spolupráci a navhrnout novou hračku :-* může úúúúplně kdykoli 😀

misa_fisherprice
autor
11. říj 2017

@zuzka130288 beru Vás za slovo, kreativních hlaviček není nikdy dost🙂.

sfinga12
11. říj 2017

U nás vedie zebrička 🙂

sitemaka
11. říj 2017

U nas ted frci jablicko,tak vam ho posilam😊

husnikovadagmar
11. říj 2017

To jsou prosím klíče... maminka se snažila předkreslit at ví co po něm chci... tak pro pobavení a slibuji příště raději nechám pracovat jen syna 🙂 je mu rok a pastelky, které by nesnědl by se nám moc hodily 😀

kacakkv
11. říj 2017

Tak nejvydařenější pětku nepokoříme.
Dcera (skoro 1,5) maluje moc ráda, ale vlastně jsou jen různé čáry (ale úchop od bráchy odkoukala skvěle), takže nic🙂.
Syn (skoro 4) na malování moc není, ale rád si pastelky různě skládá a přerovnává.
Ale oba to baví a já mám chvíli klid.

1miska
12. říj 2017

Neni to asi moc poznat, mala nema jeste 2 roky, ale je to hrnec FP a tvary co se do nej skladaji🙂

hannicka32
12. říj 2017

Denisce je rok a malovat ješte neumí. Pomohla maminka, nakraslila oblíbený vláček a Deniska vybarvovala. Dlouho ale nevydržela a raději se zase vrhla na vláček 🙂

germaine
12. říj 2017

Zdravím, moje děti na malování moc nejsou, nicméně jsem našla jednu fotku, kde je jasně vidět, že Matoušek z Vašeho výrobku uslintává 😀 máme ho dodnes a i ve 3,5letech je v permanenci....

mkrelo
12. říj 2017

U nás taky vedl pejsek,ale oblíbená byla lvíčkova činka,..

nikinnna
12. říj 2017

Náš Sebík je na malování ještě moc malý, ale že jsme vynalézavý a maminka měla dlouhou chvilku, tak se taky zúčastníme.
Maminka namalovala oblíbeného pejska a Sebík otiskl svou ručičku a nožičku. Ručička mu bohužel tak krásně jako nožička nevyšla, ale stejně jsem na náš první společný obrázek pyšná 🙂.
Bohužel doma nemáme pastelky a ani jednu tužku, takže jsme použili:
Pejsek- modrá tužka na oči
Nápisy- fix na oční linky
Otisky ručičky a nožičky make-up 😂...
Pevně věřím, že absence pastelek neurazí 😅...

luciska82
13. říj 2017

My jsme tvořili kamaráda PEJSKA🐶. Nakreslila jsem obrys pejska... Starší Samík (4 roky) trhal barevné papíry na kousky, třídil do mističek podle barev a pak lepil na správné místo (cvičil barvičky, orientaci v prostoru - levá, pravá strana. Mladší Honzík (2 roky) měl nachystané vodové barvy a houbičku nastříhanou na kousky. Namáčel houbičku do barev a "ťupkal" do pejska. Byla to veliká sranda. Během tvorby jsme museli 2 krát čistit brejličky, protože přes nános barev ani neviděl😀

misa_fisherprice
autor
13. říj 2017

@luciska82 Dobré ráno, tak to je malířská dílna u Vás!! Moc děkuji, jsou to krásné příspěvky a Vy jste šikovná maminka a máte príma klučiny! Krásné ráno. Míša

misa_fisherprice
autor
13. říj 2017

@nikinnna a tady jsou zase velice kreativní, to je báječné, že jste vlastně makeupovali pejska🙂...hezké ráno! Míša

luciska82
13. říj 2017

@misa_fisherprice Moc děkujeme za pochvalu❤ Klučci si to moc užili a pejsci jim teď zdobí nástěnku v pokojíčku. Pěkné ráno a příjemný celý den. Lucka+Samík+Honzík

simdan
13. říj 2017

Naše Kačka moc ráda maluje prstovýma barvičkama 🙂 ono to sice není nakreslená přímo hračka,ale je to zatím nejpovedenější obrázek,který nám visí v obýváku 🙂
A při dotazu co to malovala,byla odpověď AUTO 😂
je to sice holčička,ale nejraději má auta,traktory,autobusy,miluje popeláře,hasiče,houkání sanitek a u kolejí někdy stojíme i půl hodiny a čekáme až pojede vlak,aby si mohla "zahoukat"

radkavh
13. říj 2017

Máme moc rádi tuhle kachnu v kouli. Fascinuje jak dospěláky tak děti 🙂 pokus o nakreslení kachničky skončil ale pouze u koule zmuchlané z papíru a okousané žluté voskovky 😀

jarcca
13. říj 2017

U nás teď vede hrnec! Je to opravdu vděčná hračka co zabaví na hodně dlouho! 🙂 Spodní obrázek je v režii syna a u té horní maminka pomáhala, ale něco mi říká, že to brzy bude zvládat líp beze mě! 😀

marimax
13. říj 2017

U nas v 10mes. zatim vsechno kouseme 😅 kazdopadne snek je vecne bez hlavicky, a beda mu jak se schova- to je pak halooo v celym baraku 🙈

drex951
13. říj 2017

I u nás je zatím nejoblíbenější hračka pejskova sestřička, ale protože už tu je pejsků dost, rozhodly jsme se, že nakreslíme/vytvoříme dcery úplně první nejoblíbenější hračku od Fisher Price - vkládačku. Jak to dopadlo vidíte na obrázku 😀

mina_
13. říj 2017

U nás se maluje všude možně, chtěla jsem vyfotit malbu deti v předsini, ale včera jim to dílo manžel znehodnotil novým nátěrem zdi..... Nejlepší vánoční dárek byly prstové barvy a papírový domeček, kde se kreslolo všechno - auta, zvířata.. jen já už nebyla tak nadšená..

mrkew
13. říj 2017

Pejsek od fp znázorněn naší tetou a pak vedle v podání majdy Picasso by měl radost🙂

Strana
z4