DALŠÍ SOUTĚŽ o kosmetiku HiPP
Moc mile mě překvapil váš obrovský zájem o naši soutěž o kosmetický balíček HiPP. Proto jsme se kolegy a kolegyněmi domluvili, že pro vás připravíme další kosmetickou soutěž 🙂 Tentokrát se můžete těšit na balíček, který bude obsahovat naši novinku šampón Vlasy & Tělo v podobě hravého tuleně, mycí kachničku plnou jemné pěny a ještě přípravek do koupele. Vše velmi jemné a vhodné i pro citlivou dětskou pokožku.
Stačí, když mi napíšete, jak u vás probíhá koupání. Koupe u vás tatínek? Máte doma hračky do vody? Nemůžete svého vodníčka dostat z vany? Všechno mě zajímá 🙂
P.S.: Koupání s HiPP tuleněm je velká zábava pro malé i velké 🙂

Tak Ondrášek koupání miluje, křičí radostí až bolí uši a nohama kope tak, že musím vytírat :D. Dostal na koupání malou kachničku a pro tu se i do plazí je sranda jak se plazí ve vodě 🙂. A dokonce si hlavu kachny i do pusy nacpe. Tatínek se občas příjde podívat a to je ještě více veseleji.
Tak u nas koupu vetsinou ja sama, protoze v dobe koupani tatka jeste pracuje... Ve 13 mesicich porad koupeme v kybliku, protoze ve vanicce se mu nelibi a i pro me je praktictejsi kyblik pro pripravu i na uklid po koupani... Zkouseli jsme se s nim i sprchovat ve sprchovem koutu, ale pokazde rval jako tygr, tak jsme se vratili ke kybliku a ke sprse snad pozdeji dospeje....🙂 Jinak kazdy den pouzivame bio mandlovy olej a kazdy druhy den mydlim Hipp sprchovym gelem... 🙂
Honzík by ve vaně nejraději i spal...zrovna dneska jsem ve vaně našla peřinku, co si tam někdy během dne potají odnesl z postýlky🙂. Ale na začátku - asi první měsíc - každé koupání probrečel. Docela trvalo než jsem zjistila jakou teplotu vody má rád a musel do vaničky jen zabalený v plínce. Pak si konečně začal vodu užívat a jak jsem už posílala fotku do soutěže o plyšové sloníky - vodu prostě miluje🙂. Na stěnách i na vaně jsou všude vodolepky, některé plavou i po hladině spolu s balónky, gumovými zvířátky a míčky, a do většiny se postupně zakusuje🙂 a cáká na všechny strany. Nejraději má ale plastovou konvičku na zalévání, kterou ho opakovaně musím polévat, to prostě miluje🙂. No a když není ještě čas na koupání, vystačí si s umyvadýlkem....
Dcera má už 15 měsíců, ale nejradši mám fotky, když byla malá a vlezla se do kyblíčku🙂
Od narození vodu miluje, do 8 měsíců se koupala v kyblíku, pak už dala přednost velké vaně a spoustě hraček (lodičky, kalíšky s vodou..). Koupu buď já, tatínek nebo babička s dědou, je jí to víceméně jedno, z vody nechce téměř nikdy ven.
Koupání je u nás velice oblíbená činnost. Toňča už čeká nahatý nachystaný před vanou, než se napustí voda. Hračky do vody měl, ty ho ale moc nezajímaly. Teď si nejraději hraje právě s lahvičkami od šampónů a další kosmetiky do vody 🙂 Kačenka HiPP už mu dokonce způsobila jizvu na obočí - šplhal na okraj vany a uklouzl, hlavou praštil o pumpičku a trochu si rozsekl obočí, ale koupal se vesele dál, takže to asi moc nebolelo 😀 Kačenka má i nadále veliký úspěch a nesmí chybět u žádného koupání 😀 Takže i Tuleň by se nám určitě hodil a myslím ,že by měl úspěch 😵
Eminka je vodní živel! Protože se narodila předčasně a byla maličkatá, koupali jsme jí ve dřezu, protože to bylo nejpraktičtější. Poté jsme rovnou přesedlali do velké vany, protože ráda "plave" 🙂 Koupání je doménou tatínka, aby si berušku po příchodu z práce aspoň trochu užil, já jen asistuji. Jo a naše koupání se neobejde bez parníku a puntíkovaného kelímku
U nas je koupani milovana cinnost problem nastane kdyz mame jit z vody....koupeme se vsichni i s tatinkem vetsinou se vsichni sprchujeme....nekdy se mala koupe ve vanicce to pak musi mit spoustu hracek....ale uplne nejradeji ma kdyz se koupeme spolu ve vane...vzdycky si hrajeme s hrackami mala se pokousi potapet ( tak jak na kurzech plavani) a nakonec si vzdy udela lazne a zacne bastit ve vane😃....male je 7 mesicu a vodu miluje kdyz ma jit z vody musime vodu vipnout nebo vypustit a tvrdit ze uz neni jinak se opousteni vody neobejde bez protestu....po koupeli udelame masaz s olejickem a pak mame stastne a spokojene miminko ktere je pripravene napapat se a jit spinkat...koupani je nas kazdodeni ritual ktery milujeme....
budeme mat 15 mesiacikov a dcerku kupeme vzdy spolu s manzelom je to taky vecerny ritual ,ktory si uzivame spolocne cela rodinka 🙂
Samozrejme hracky nemozu chybat 🙂
Jak byla malá mimčo, koupal tatínek, ale postupně se z toho šikovně vyvlíkl 😀 Byla doba, kdy malá chtěla jen maminku, jinak jekot, takže koupu já. Tatínek ovšem napouští vanu, takže nějaké ty zásluhy má taky 🙂
Malá se koupe ve vaně, tam má svoji malou vaničku, přece jen napouštět denně velkou vanu je dost drahá sranda. Do vany si bublinky a "barvičku" tabletku, aby voda byla modrá, červená nebo zelená....Pak se dá do velké vany, tam se vyčůrá 😀, přeleze do té malé , nasype si tam celou krabici kačen 😀 a dělá čurbes...dál tam má plno lahviček, přelívá, napouští si do toho vodu...koupání vždy na rok...
Ovšem nejlepší "zábava" je mytí hlavičky... Nevím jak to pozná, ale jak se má mýt hlava, už předem ukazuje na hlavu a kňouravě se ptá "ne?" Začnu lít vodu na hlavičku, spustí slzičky, jekot a úpěnlivě volá "Tatíííííí, tatínkuuuuu" 😀 Tatínek přijde, kupodivu se utiší, ví, že to už bude končit, že tatí jen opláchne vodou...
Pak se dá do ručníku, obleče, sama si maže pro fén a chce fénovat 😀 Ještě že se hlavička nemyje denně, i tak bych se anabáze koupání občas ráda vzdala 😀
Naše holčička miluje vodu a koupání, ráda kope nožkama a cáká kolem. Holčička se narodila předčasně a byla malá, tak koupala jen maminka. Tatínek se totiž koupat bál. Ale už povyrostla, tak taťka už začal koupat sám. Hračky do vany už máme koupené a připravené.
U nás od narození koupe převážně tatinek,pouze když není doma,což naštěstí moc často nebývá,tak koupu já.Máme vanicku a malá musí mít v ruce kacenku,kterou při koupání okusuje.Až bude sedět,tak určitě přibudou další hracky.
U nás koupu jenom já, obě děti jsou vodníci. Kolikrát je nemüžu vyhnat z vany přesto, že už je voda studená 🙂 No, aspoň jsou otužilí 😀
Naši kluci mají koupání rádi. Koupou se společně, starší malého brášku rád polévá vodou a umývá žínkou. Do vany patří kelímky a kachničky. Tatínek někdy koupe staršího, ale to se nemůžu spolehnout, že bude dítě opravdu čisté a bude mít vyčištěné zuby 🙂
Naše Míša miluje cachtání ve vaně, šplouchá s sebou jako lachtánek. Hraček do vody má spoustu, občas si s nimi hraje, ale spíše vedou šampony a žínky. Vanu napouštím vždy když už je Míša v ní, protože i ta tekoucí voda je pro ní atrakce a kupodivu miluje také sprchu. Když jí sprchuju proudem vody tak se usmívá a když se sprchuju já stojí celou dobu u vany a chce abych jí občas stříkla alespoň na ručičku
a tady dvě fotky naší malé vodnice na první ještě v miminkovské vaničce, na druhé u se rochní v naší dospělácké, zrovna se jí podařilo vytáhnout špunt
U nás koupu dcerky většinou já, teda rychle sprchuji, protože když napustím vanu, nemůžu z ní holky vůbec dostat ven. Koupání je moc na dlouho, holky chtějí pěnu, milion kelímků na přelévání vody a konvičku. Spolu si docela vyhrají, ale když je člověk trochu nekrotí, voda je v koupelně všude, i na zemi a já mám pak co dělat, abych to uklidila 🙂 🙂
Vašíka dám do vany, on si sám vyčistí zoubky(mamka dočistíú, počkám až se trošku vyčvachtá a potom ho umyji a s básničkou Máchám, máchám prádlo... vyndám a osuším
u nas musi byt vana plna peny ze ji nemuzeme ani najit samozrejme nesmi hybet horda hracek.... ve vane vydrzi ta nase zabka i hodinu 🙂 dostat ji ven je celkem problem 🙂
Nasi malou koupeme oba, hodne peny a jeji oblibena kachnicka a vydrzime tam dokud nemame obe varhanky 🙂. Ja tedy jenom na rukou.
Wau. To je krásné balení. U nás jsem tohle balení ještě neviděla. Našeho drobečka koupeme střídavě. Jednou maminka a pak zas tatínek a musíme si pomáhat. Vždy podržet ručník aby naše 3.měsíční holčička nenastydla, protože v koupelně nemáme moc místa. Koupeme ve velké vaně na penove podložce a Stelince se to moc líbí 😉 Hračky zatím nepotřebujeme.
Koupeme s manzelem. Mezitim co ja maleho vysvlecu, tak napusti vanicku. Ja ho tam prenesu a omyju ho. Pak on ma pripraveny rucnik a ja mu maleho predam, pricemz ho zakuklim. Manzel hraje hru: kde je Krystufek... pak nastoupim ja s olejem/hipp nam voni proste nejlip/ a tedy namazu. Manzel maleho zvedne a ja pod nej podsunu overalek,ktery oba rychle zapiname, aby mohl jit maly jist...to mu dochazi pomalu trpelivost... je to proste nas ritual kazdovecerni...a ted mu pyzamko nahrivam na topeni, aby ho mel teploucke...
Syn je vodní živel, miluje vodu a dostat ho z ní je každodenní (předem prohraný) boj, bohužel se to tedy neobejde bez slziček...každý den se tam však těší znovu a znovu...v koupání se s manželem střídáme a oba dva si to velmi užíváme...syn má ve vodě hračky, ale nejvíce si vyhraje s konvičkou nebo plastovými kelímky...ve vaně si také čistíme zoubky a dokonce se sám učí umývat se (jelikož máme kosmetiku hipp, jde to samo 🙂
U nás se malý koupe nejčastěji s tatínkem, má spoustu hraček do vody, ale vystačí si i s houbičkou. Je narozený ve znamení vodnáře a vodu má moc rád.
malá si kupšání užívá od prvního dne, je to potápka 😀 zatím koupeme ve vaničce, ale už nám začíná být trochu těsná, tak nás za chvilku čeká "dospělácká" vana 😀 tatínek zatím nekoupe, ale dělá na malou opičky a ta se řehní tak, že se vždycky trochu lokne 😀
U nás koupem zároveň oba,jen ja delam ty "obratnejsi" hmaty 😉 a nasivmale se voda celkem líbí,ale jak začneme používat hračky,bude to urcite lepší!
U nas od dcerky narozeni koupeme oba s manzelem. Dcerka koupani miluje. Od malinka byla uplakane miminko, ale koupani ji vzdy uklidnilo. Nyni uz ji bude dvacet mesicu a z vody ji kolikrat nemuzeme ani dostat. Ale samozrejme jsme za to s muzem moc radi.
Syn má 1/2 roku. Zatím koupeme doma jen 1x týdně. 2x týdně sprchujeme v bazénu. Koupání doma probíhá za účasti obou rodičů, pokud jsme u babiček, tak i za účasti babiček. Koupeme zásadně ve velké vaně, dáváme hodně vody. Hračky do vody máme připravené, ale zatím syna moc nezajímají. Nejvíc syna baví samotné cákání ve vaně a pak samozřejmě pohled do zrcadla 🙂.

Jasně, že je koupání zábava. do vany má kachničku, loďku a několik kyblíčků no a občas se musí jít koupat i lego autobus a tak. Z vody jde docela v pohodě, nechá se přemluvit a když je nejhůř, vypustím mu vodu 😀 jen mytí vlásků nemá rád. Vždycky si to moje přerostlý mimino pak mažu tělovým mlékem, tak je tááák voňavej. Pokaždý mi nastrčí chodidlo a křičí eje (=ještě) abych ho namasírovala. To má po mně, taky pořád po chlapovi žadoním masáž chodidel 😀
Koupe i tatínek a to mě pak čeká zacákaná koupelna a mokrý ťapičky po bytě 🙂 Jo, je to s těma dětma sranda 🙂