SOUTĚŽ o HiPP svačinky
Ideální svačinka by měla zasytit, dodat energii a živiny. Proto jsme vytvořili BIO müsli tyčinky bez přidaného cukru. Obsahují vlákninu, která je důležitá pro zdravé zažívání. Naopak v nich nenajdete žádné konzervanty, barviva a ani umělá aromata. Chutná dětem i dospělým 🙂 Více: http://goo.gl/72Wly2
Jaká svačinka má u vás úspěch? Napište mi, jaké svačinky děláte dětem a co jim chutná. Pět z vás se může těšit na náš svačinový balíček BIO müsli tyčinek, BIO oplatků a BIO 100 % ovocných kapsiček.

U nás vedou do svačinek mimo domov ovocné kapisičky všeho druhu a mini piškoty k zobání.
Kapsičky mám moc ráda i já, obal je lehký a po použití se vyhodí, takže netaháte v kabelkce / batohu zbytečný bordel. Doma máme i znovu plnitelné kapsy, ale bohužel se moc neujaly. Co se týče sladkostí, tak syn dostává jen vyjímečně, nejvíce vedou gumoví meďové.
Nas Kubik dlouhou dobu miloval suchy chleba, snedl klidne tri krajice. Ted se zamiloval do jablek. Dokonale ho okouse az na ohryzek, jako prvni ale vzdycky sni ten chlupatej susinek dole 😀
Kačka má nejradši Lipánek. Pak má ráda nakrájená jablíčka, ale nepohrdne ani ovocnými přesnídávkami. 😀
U nás měl na svačinku největší úspěch jogurt s nastrouhanou broskví nebo nektarinkou. A pak také ovocné přesnídávky.
Nase skoro osmimesicni holcicka miluje domaci presnidavky,ktere ji s laskou pripravuji.Ochutnala uz skoro vsechno ovoce.Co vyjimecne nezvladne zbastit,s tim ji ochotne pomuze braska.Ted prisla na chut i kukuricnym krupkam a mozna zkusime koupit pro zpestreni i nejakou susenku,aby mohla zkouset bastit i neco dalsiho sama jako velka holka.
Jsem moc ráda a jsem i pyšná matka, že moje dcerka miluje ovoce a čerstvou zeleninu. Takže dcerka celý den pojídá čerstvé ovoce a zeleninu. Za den mi toho sní opravdu spoustu. Včera mi snědla na posezení dvě jablka, mezitím celou papriku, celý okurek. Každý den jí chystám plnou misku ovoce a zeleniny a ujídá celý den. Když jdeme spolu do obchodu, nikdy nezapomene přidat do košíku spoustu ovoce a zeleniny. V tomto počasí jí ještě vymačkám šťávu ze dvou pomerančů, kterou vypije na posezení a ještě by ráda chtěla přidat. Jsem vážně moc pyšná, že jí hodně vitamínů. Taky u nás "letí" Matylda - jogurt s tvarohem a domácí přesnídávky.
U nás vede čerstvé ovoce a zelenina, dále přesilovky, jogurty, na cestách pak ovocné kapsičky a také tyčinky, doma pečené sušenky a bábovky 🙂
Syn má rád ovoce na plátky, přesnídávky s piškotem, a hlavně ovocné kapsičky, protože je cucá za pochodu a nezdržují ho od řádění 🙂 a taky rád špaldové sušenky ve tvaru zvířátek a dobrůtky, co upeče maminka 🙂
Naše dvouletá Mariánka si příkrmy od zančky HIPP moc oblíbila hlvaně když jsem ji po roce začla dávat jak tomu říkáme "srdíčkové příkrmy" 🙂Příkrmy od 12 let v balení ve tvaru srdíčka si moc oblíbila a vždy všechno sní. Má ráda těstoviny s cuketov, boloňské špagety ale i Lasanne. Přesní dávky i ovocné šťávy ji také chutnají. Maše 10.m Julinka není moc velký jedlík zeleninových příkrmů ale s přesními dávkami jsem uspěla.Tato značka je sice trochu draší ale za kvalitu to stojí.
@lidka_hipp Naši synové milují jakékoliv ovoce a zeleninu. Proto jim je dávám na sváču nakrájené každý den. Ale největší bomba pro ně je, když ze zahrádky posbírám v létě jahody, maliny, jostu, rybíz, angreš, třešně, višně. Koupím meloun a nektarinky. Meloun rozkrojím, vydlabu a po okraji ho nařežu tak, aby to vypadalo famózně. Nakrájím větší kousky ovoce a ostatní jen tak přihodím a trochu promíchám. Děti to dostanou ven na svůj stolek, mají své vidličky a plní si své bříška. To je pro ně ta nejlepší sváááča na světě. 😎 A když jim chci trošku přilepšit nějakým tím mlsem, tak zvlášť do misky dám pikao. Oni si ovoce namáčí v pikau. Takové umazané pusy 😀 . A protože jsou po mě, tak nepohrdnou i nějakou tyčinkou, oplatkem, čokoládou, nebo hroznovým lízátkem.
U nas oba synkove 2 roky a druhý 10 mesdopoledne cerstve ovoce,odpoledne jogurtik s ovocem 🙂
Na svacinky dostava synek pokrajenou zeleninu, popripadeovoce, nekdy bily jogurt a ovocne kapsicky u nas jedou ve velkem, na ven jsou perfektni! Nekdy dostane rohlik s maslem, nekdy s Lucinou a docela casto krupky 🙂
moje dětičky milují "kravičky", jak říkají jogurtům 🙂 a také butu (buchtu) od maminky 🙂 na musli tyčinkách malý vyrostl, jelikož jako u prvního dítěte jsem si toto opravdu hlídala a do svých 3-let nevěděl, co je sůša či čokoláda .-) s malou už je to trošku horší, jelikož to vidí u toho většího a vyžaduje to také. Naštěstí je ještě dost malá a nechá se "obamalutit" zdravější variantou 🙂
Moje Emička má nejradši ovesnou kaši s jablíčkem, kukuřičné a pohankové křupiny, dětské sušenky, jogurt s čerstvým ovocem a když ji dovolím semnou ochutnat polevu z dortu. To se olizuje až za ušima 😝 nejradši má ale moje mlíčko 😀
No starsi taky papa ruzne tycinky a furt by chtel a rika "neco dobreho"🙂 tak doma mame zasob dost🙂
Já chystám každý den svačinu do školy a nejoblíbenější kombinace je pečivo se šunkou, jablko, jogurt nebo musli do ruky a bonbonek 🙂
Náš malý miluje ovoce v jakém koliv podání 🙂 Na svačinku dostává různé čerstvé ovoce, domácí jablíčkové pyré a nebo různé přesnídávky do kterých přidáváme i piškoty 🙂 Ovocné kapsičky má moc rád, hlavně se s nimi prcek krásně krmí a hlavně jsou moc praktické na cesty 🙂
U nas se svacinky nechystaji, syn se o sebe postara sam (viz.prvni foto) 😀 😀 😀
Ale ted vazne...ovoce a hlavne jablicka, to musi byt kazdy den 🙂
Do miniskolicky ma syn pokazde nakrajene jablicko, v krabicce detske keksy a pribalim i ovocnou tycinku. Vybere si na co ma chut 🙂
Ovocne tycinky jsou super, mam stale nejakou v kabelce, je vzdy po ruce na zahnani toho"nejvetsiho hladu" 🙂 A na cesty jsou skvele ovocne tasticky 😵
Dcerka pujde asi ve slepejich starsiho brasky, take ujizdi na jablickach, ale uz si stihla v necelych 8 mesicich zavest citrusy, kdyz nasla braskovu misku s mandarinkama bez dozoru 😀
U nas maji nejvetsi uspech trubicky z lisovanych jablicek. To je velka mnamka 🙂
U nás čerstvé ovoce moc nefrčí, tak to musím dohánět ovocnými kapsičkami a přesnídávkami.
náš syn na cesty má nejraději hipp kapsičky nikdy od toho nic nezašpini ale aby neměl jen to tak klasika jablíčko, jednu dobu jsme jídavaly hodně jablečné rýžové oplatky ale teď spíš preferuje mléčné sušenky 🙂 a ikdyž má už tok a půl pořád u nás jede i mlíčko 🙂 vidí to na své 3m sestřičce tak chce taky 😀
Nase mala je strasny nejedlik, ale co vzdy zarucene sni, tak presnidavku v kapsicce. Jinak ma rada jakekoliv ovoce, ale vzdy sni jen par kousku, ale i to je uspech.
Naše malá vždycky nejvíc milovala jogurty, ale ty jsou teď spíš jen z donucení. Nejradši teď má jablíčko, banán nebo ovocnou přesnídávkovou kapsičku. Zkrátka hlavně něco, co může papkat sama! 😎 😀
Martínek zatím ještě svačinky nemůže, jelikož mu jsou teprve dva měsíce, ale jakmile povyrosteme, budeme dělat jablíčko, hrušku, mrkvičkuatd. A samozřejmě až přijde čas, tak vyzkoušíme i tyto skvělé svačinky.
Většinou ovoce nebo pečivo. Vaše musli v oplátku jsme už okusili a byla u něj u nás Velká bitka. Chutnalo i starším kteří moc na musli tyčinky nejsou. Velký vynález jsou svačinky v kapsickach. Moje deti přesnídávky ze skleniček nechtějí. Ale v kapsickach kupujeme. Mam vždycky nechane tři v kabelce když někam jedeme a nikdy je nedovedu zpátky domu. Deti si pochutnají a nemají hlad.
U nás vedou ovocné kapsičky, vždycky musím mít nějakou po ruce. Jednu dobu jsme frčeli na ovocných tyčinkách, pomáhaly nám překonávat kočárkovou krizi, kdy byl syn ochotný nasednout do kočárku jedině se "sůšou v papíru" 🙂
U nás zatím vede banán 🙂 mimo domácích přesnídávek naší Moničce moc chutnal. Ale ona zbaští všechno 😀
U nás je oblíbené ovoce, malý neustále chodí k bedýnce s jablky a několikrát za den přinese jablko a křičí "Umyj". Takže pak večer, až všechny uspíme, sbírám různě po bytě nakousnutá jablka. Jinak má moc rád hipp müsli tyčinky a samozřejmě občas zvítězí i obyčejný rohlík🙂
U nas ovoce, pribinacek nebo pecivo s lucinou a sunkou. Ale samozrejme zvlast na prochazce si da rad i pamlsek 😉

Anička svačinkuje většinou ovoce - banán, nakrájené jablíčko a nejraději má, když ji rozehřeju z mražáku rybíz, jahody nebo borůvky. 🙂 jinak si občas pošmákne na rohlíčku nebo chlebíku, který má nejraději "tuchý" jak říká 😀, ale občas chce i "namazanku" 😀