SOUTĚŽ o HiPP svačinky
Ideální svačinka by měla zasytit, dodat energii a živiny. Proto jsme vytvořili BIO müsli tyčinky bez přidaného cukru. Obsahují vlákninu, která je důležitá pro zdravé zažívání. Naopak v nich nenajdete žádné konzervanty, barviva a ani umělá aromata. Chutná dětem i dospělým 🙂 Více: http://goo.gl/72Wly2
Jaká svačinka má u vás úspěch? Napište mi, jaké svačinky děláte dětem a co jim chutná. Pět z vás se může těšit na náš svačinový balíček BIO müsli tyčinek, BIO oplatků a BIO 100 % ovocných kapsiček.

u nás svačinky? no nevím, ale my zobeme furt něco 😀 jeden mrkev, druhý jablíčko - společně max kukuřičné krekry, či listové tyčinky. Na cesty bereme ovocné kapsičky - myšleno přesnídávky na výcuc, je to momentálně nejlepší varianta, abych nemusela tahat s sebou další krabičky 🙂
U nás má největší úspěch bebe Brumík, nebo chlazený mléčný řez. Také oloupaný a pokrájený banán (na čtvrtky, nikoli na kolečka), či hranolky z jablíčka. Také Míša miluje když jí dám jogurt a lžičku a nechám jí aby sama papala. Sice ten malej jogurt jí skoro půl hodiny a tak půlka ho skončí jinde jak v bříšku, ale když vidím jakou má radost že se jí do sebe podařilo vpravit těch pár soust a to úplně samotné, musím říct že to fakt stojí za ten nepořádek. Müsli tyčinku jsem ještě nezkusila a uznávám že je to chyba, určitě je na čase to napravit.
Malý má 15m, takže na svačinky má zatím ovoce - hlavně banán - ten má nejraději 🙂 jindy chleba se šunkou, kdy teda vybírá hlavně šunku 🙂 ale už si říkám, že by mohl vyzkoušet i něco jiného...
u nás je teď trochu bojkot svačinek. ale většinou se podaří, aby snědl alespoň jogurt. Nebo v kočáře právě všelijaké musli tyčinky. Připadá si strašně důležitě, že to může držet v obale a chutnají mu 🙂
Zdravím,když jsem malé začala dávat přesnídávky, tak to byl malinko boj, než jsme vychytali, co chutná a co ne, začaly jsme dělat domácí přesnídávky, pyré...a kombinovali s kupovanými a nebyl žádný problém.
Teď už spapá všechny druhy ovoce, také podle toho, jakou má zrovna chuť. Když jsme venku, tak baští ovocné kapsičky, a právě tyčinky HiPP, ty chutnají i mně, takže si obvykle vezmu také a baštíme spolu, ale na mně zbyde vždy jen asi půlka 😀. Jsem ráda, že není vybíravá, co se týká ovoce a jídla obecně.
Mladší dceři dávám na svačiny ovoce, k té odpolední má i Caro s mlíkem. V tašce vždycky mám svačiny poslední záchrany - pro mladší ovocnou kaspičku, pro starší müsli. Vydrží to tam i několik týdnů, dobře se to venku jí a na zahnání největšího hladu je to ideální.
U nás oba kluci svačí hlavně ovoce. Starší miluje jablka a hrušky, byl by schopný přežívat jen na nich, kdybych ho nechala 🙂 .
Mladší, kterému je rok, má zase rád ovocné kapsičky, banány a nejrůznější křupky.
Taky se stará o to, aby vyváženou stravy měly i jeho hračky, se kterými se pravidelně o svačiny dělí, když se nekoukám. Hračky z toho mají určitě velkou radost. Já už tedy menší, protože je potom musím čistit 🙂 .
U nás se jí v jednom kuse něco 🙂 ale nejvic mame radi ovoce a zeleninku
Moje dcerky rády svačí nakrájené jablíčko, jablíčko s mrkvičkou nebo banán a různé přesnídávky. U babiček ale vyžadují jedině "cheba s masem" (chleba s máslem), přes to nejede vlak. 🙂 🙂
U nás je to různé..od pokrájeného jablíčka a banánu...po bílý jogurt, tvaroh, sušenku...snažím se dávat zdravé sváči..., ale ne vždy se mi to podaří. Vaše műsli neznáme, rádi bychom vyzkoušeli. 🙂
Syn od mala upřednostňuje spíše masozeleninové a mléčné před ovocnými příkrmy. Kapsičky jsou u nás jednou z mála možností, jak do něj nějaké ovoce dostat. Jinak je miluje v ovocné tyčince Hipp, u nás vede banánová. Někdy lituju, že nejsou kapsičky i se zeleninou - třeba takový brokolicový krém nebo mrkvička 🙂 Takže někdy svačí rohlík se sýrem nebo domácí pomazánkou.
Tak u nás vedou taky jablka, ty může ve velkém, jinak nepohrdne hroznovým vínem, švestkou. Snažím se, aby měl jednu svačinku ovocnou (dopoledne) a jednu zeleninovou, má rád ředkvičky, okurky, nakrájenou kedlubnu. A pak jogurt s banánem, ten je taky top. Müsli tyčinku jsme teda nedávali, ani jsem netušila, že se takové vhodné pro děti dělají 😉
U nás má na svačinku největší úspěch ovoce a to jakékoliv 🙂 Banán, jablko (někdy i s nastrouhanou mrkvičkou), broskev a hruška. Jsem ráda, že Elišce ovoce chutná a nemusím jí krmit "přeslazenými" a "drahými" dobrotami ze supermarketu 😀
Naše holky milují ovoce - banán, jablíčko, teď hlavně švestky, blumy a hrušky - to dcerky, obzvlášť ta starší, nikdy neodmítnou 😉
Dcera miluje jakékoliv ovoce a nejlepší je, když může krmit sebe i rodiče. Když není po ruce ovoce, tak baští ovocné přesnídávky a k odpolední svačince nejraději jí jogurt nebo termix 🙂
Malá by řekla maso a pizza 😀 jo a zmrzlinka 😀 Kdykoliv se zeptám, co by si dala, tak vítězí jedno z tohoto... Takže samé zdravé věci, maso tedy vcelku jo, pokud se vhodně upraví.
Ovšem když to pojmu já, tak nejvíc baští na svačinu Kinder mléčky řez, banán a ovocné kapičky... Ráda spořádá i celý okurek... Si pamatuju, jak byla ještě menší, tak 2 roky, kdesi jsme byli, beru často okurek sebou, takže jsem celý vytáhla, kus ořezala a dítko se dalo do "díla" 😀 Kousek od nás seděla starší paní, malou pozorovala a nevěřila svým očím, když to dítě celé "sežralo"😀 Prý to není možné, aby se to do ní celé vlezlo...
Nase miluje kapsicky a zeleninu a ovoce v jakekoliv forme 🙂
U nás jsou na prvním místě jablíčka na všechny způsoby - vařená, syrová, strouhaná, krájená... 🙂 Ale jinak Vikča miluje všechno ovoce - samotné nebo třeba v jogurtu. Nevím proč, ale kupované kapsičky jí tolik nejedou. Oblíbené je u nás také müsli od Hami. Abych nemluvila jen o ovoci, hned za jablíčky Viki zbožňuje rajčata. Jo a přes léto jsme snědli snad 10 melounů. 😀
U nás vedou na svačiny různé druhy ovoce (jablka, hrušky, hrozny, banány), ať už čerstvé nebo přesnídávky. Nejsou-li, přijdou na řadu tvaroháčky nebo jogurty.
Na dopolední svačinky dávám dcerce nejčastěji ovoce (banán, jablíčko), v létě např. broskev, nektarinku a k tomu kukuřičné křupky nebo dětské sušenky. Na cestách si ráda pochutná na ovocných kapsičkách Hipp - ty opravdu miluje 🙂 Odpoledne baští většinou jogurt a k tomu kousek ovoce nebo si pochutná např. na okurce, či rajčeti 🙂
U nás vede ze sladkého ovoce - jablíčko, hruška, banán nebo třeba kivi, někdy samotné, jindy s bílým jogurtem nebo nějakou dětskou sušenkou či piškotem, sem tam nějaký pacholík, a ze slaného nejvíc šunka a tvrdý sýr, někdy kousek pečiva třeba s dětskou Lučinou. A na cestách nejvíc ocením ovocné kapsičky nebo třeba právě dětské müsli tyčinky. Teď sklidily úspěch dýňovo mrkvové kukuřičné křupky.
Doma většinou svaci ovoce, jogurt nebo kousek domácího moucniku. Na cesty bereme ovocné kapsicky, tyčinky nebo ovoce.
U nás vede ovoce. Nejvíc švestky. Ty malej miluje. Jinak má rád úplně všechno. Bílý jogurt, přesnídávky, chlebíček...hlavně když je to dobrý a jí to i mamka s taťkou.
Dcera mi sní to co jí nachystám není vybíravá a jsem za to ráda 🙂 Většinou do ní cpu zeleninu, ovoce a má rádai barevné kukuřičné kuličky.
Syn miluje přesnídávky do ruky, Hipp musli tyčinky a jogurtíky. Rád si vezme i kukuřičké barevné křupky nebo přesnídávku.
Protože je teď zahrada plná jablíček,mezi zdravou svačinku se je snažíme denně zařazovat našemu osmiměsíčnímu broučkovi. Jsou plné vitaminu a moc mu chutnají. 🙂 Jinak k svačince dostává ovocné přesnídácky nebo třeba banán s piškotkou.
Většinou jogurt , ovoce a keksy od Hippu 🙂
Nase deti ke svacince miluji nejvic to,co si mohou samy natrhat primo do pusinky.Takze v lete to jsou jahody,rybiz,josta,ostruziny ze zahradky a na podzim jablicka a svestky.Dale maji rady jogurty a syn miluje salatove okurky.Kdyz jedem nekam na vylet,nebo cestujeme autem,tak jim nejradeji zabalim prakticka baleni ovocnych kapsicek a jejich oblibene domaci jablecne krizaly,ktere mlsaji misto bonbonu.😉

u nás frčí ovocné kapsičky,... dcera miluje, když si to může vycucávat. Má to snězeno za sekundu, ale s obalem si ještě hraje vždycky tak půl hodinu 😀. Cucá a říká: NÉÉNI 😀. Musím jí to v nestřežený okamžik pak sebrat, abych o vyhodila 🙂