icon

SOUTĚŽ: kosmetika HiPP

lidka_hipp
2. únor 2016

Krásný den všem 🙂 Jsem moc ráda, že tu píšete o svých dobrých zkušenostech s kosmetikou HiPP 🙂 Myslím, že právě nastal čas na soutěž o kosmetické balíčky HiPP! Mám jich tady hned pět a doufám, že vám udělají radost 🙂 Stačí sem do diskuse napsat, jaký kosmetický výrobek HiPP máte nejraději a proč. Aby se vám lépe přemýšlelo, můžete se podívat na náš web, kde najdete přehled kosmetiky HiPP: http://www.hipp.cz/kosmetika/produkty/produkty/

Těším se na vaše odpovědi 🙂

renda12
2. únor 2016

Tak ta kačenka jen skvěla to bych si určitě od malého pujcovala 🙂

ta_kacka
2. únor 2016

Nejoblíbenější, nejpraktictejsi a nejvíce užívaný jsou u me vlhcene ubrousky ultra sensitive, využiji se naprosto na vše- od dítka pres nábytek/zem až po kočku, která se taky zvládá venku kvalitně zaspinit

qwerin
2. únor 2016

Hipp pena na mytí 🙂 krásne vonia a paci sa nám aj netradicny tvar davkovania v tvare kachnicky 😀

leuszka
2. únor 2016

Milujeme pleťové mléko Hipp, nádherně voní. Stejně tak i vlhčené ubrousky, které nám nejvíce vyhovují 🙂

sowelo26
2. únor 2016

Krém na opruzeniny, používala jsem už v porodnici, a balzám "vítr a zima", protože je příjemný a hezky se roztírá.

kikirikimikiki
2. únor 2016

Zatim nemame osobni zkusenost,ale od okoli slysim na znacku HIPP jen dobre ohlasy 🙂 Jistojiste na Prcka ozkousim kremy a vlhcene ubrousky 🙂

kaciska7
2. únor 2016

My používáme telove mléko , olejicek , pěnu do koupele a kačenku ... Nejoblíbenější ? Asi kačenka da se doplnit 😀 ale máme řadí všechny , krásné voní a je to prostě "miminkovske" a když se nekoupem tak polijem cajiky a moc nám chutnaji

kspp1
2. únor 2016

Tak my ujíždíme na šampónu....mám odjakživa ráda polární zvěř a tak dcerka po mně zdědila hromadu plyšových ledních medvědů, tuleňů a tučňáků...a ten šampońek je tak roztomilý, k sežrání 🙂 Hned je s ním v koupelně veseleji, umyje vlásky, tělíčko a ještě si pak zaplave🙂

karslavka
2. únor 2016

Zdravím 🙂 tak u nás vede olejíček pletový hipp s přírodním BIO mandlovým olejem , který jsem si oblíbila i JÁ krásná vůně dobře se vstřebá do pokožky . Jinak také používáme šampon vlasy & tělo , pěnu do koupele ,balzám vítr a zima který taky používám když jdeme na procházku , také krém na opruzeniny. Jsem s kosmetikou velice spokojená a malý vypadá že taky 🙂 všechny výrobky jsou pro nás top a nebudeme značku měnit .Máme i UM hipp comfort kaše, příkrmy už máme nakoupené, Jediné co hipp nevyrábí jsou pleny,jinak za nás HIPP

xluccca
2. únor 2016

Já mám nejraději Vaše čistící ubrousky - používám je téměř na vše🙂 Velice se mi líbí i malé balení 10ks, které mám neustále v kabelce a už tolikrát mě zachránily.

brixavonpavli
2. únor 2016

dětský olejíček, krásně voní a pokožka je po něm krásně hebká : )

meckousheck
2. únor 2016

jsem velice spokojená s Hipp kosmetikou (olehíčky,krémy,mýdla atd), je velice šetrná pro pokožku mého miminka :3 a rozhodně bych za nic jiného neměnila :3

emma2010
2. únor 2016

Tak mi používáme ubrousky, všichni a na vše a pak olejíček pro miminko, který používám i já.

isousek
2. únor 2016

Tak ja ani nedokazu rict ktery mame nejradeji protoze celkove kosmetiku hipp zbozbuje malicky i ja.Za me je to nejlepsi kosmetika.Malicky krasne voni a ma moc rad po koupani mazani celeho telicka touto kosmetikou.Jsem spokojena s celou kosmetikou a tesime se na dalsi a dalsi koupani:D

kellenka
2. únor 2016

Nemůžu si vynachválit tělový krém který používám jak pro prcka tak i pro sebe jako cestovní na ruce..Mám v zimě problém s velmi popraskanýma rukama a mazaní krémem mi moc pomáhá a k tomu krásně voní 🙂

bebe_84
2. únor 2016

Hipp jsem znala před prvním porodem jen tak okrajově. Nicméně v porodnici se v Hippu "jelo" ve velkém a já se do té vůně zamilovala. 😵 Pořád jsem pak k dcerce musela čuchat. 😀 Takže tělo i vlásky myjeme sprchovým gelem, namažeme tělovým mlékem a mamka může čuchat pořád, i když už jsou dcerce skoro dva roky. 😅 Do sychravého a mrazivého počasí máme ještě krém do zimy. 😵

kubicek11
2. únor 2016

Nám se hrozně líbí pěna na mytí Kačenka...to balení nemá chybu. Všeobecně u nás kačky vedou a nesmí chybět ani ve vaně, natož v hračkách na suchu. Zrovna tuhle kačku ale nemáme, tak se jí aspoň jednou za čas kocháme v německé drogerii Rossman 🙂

zuzinka2312
2. únor 2016

Naše jednička je šampon, neštípe v očičkách, holky ho mají rády... krásně voní a vlásky po něm mají jak princezny ♥

margon
2. únor 2016

Za nás jedinecny pleťový krém sensitive 😉 jedinečný krém na obličej který používá nejen prcek 😉 malému sedí naprosto vaječné, nemá po něm potnicky ani suché místa na obličeji ktere měl v obočí a za usima. Má tvaricky jako andelicek, naprosto dokonalý 😀 😀

petratr
2. únor 2016

Kosmetiku Hipp jsem začala používat u obou dětí už v porodnici a jsme ji věrní pořád. Asi nejvíc "ujíždím" na pleťovém oleji, miluju jeho vůni a natírání obou synů po koupeli je u nás každodenní rituál🙂

lenkabukov
2. únor 2016

Vlhčené ubrousky Hipp používám i Já sama. Na všechno! 🙂 Tak verim tomu, že az se miminko narodí, budu spokojena i s jinou kosmetikou od Hippu 🙂

zzyzi
2. únor 2016

Tak my máme rádi vše, dvojčata se rádi mažou olejíčkem sensitive, ve vaně zase hipp do koupele, já používám tělové mléko a má 14tiletá sestra dostala celou sadu k vánocům, byl to pro tu puberťačku nej dárek a já zase doufám, že mi už dá pokoj s tím, jak nádherně ty naše batolata miminkovsky voní a že je od samé lásky a tou vůni sní :p

ji_tuli
2. únor 2016

Od narození používáme ubrousky, mycí gel a olejíček. A v těhotenství jsem používala masážní olej, používáme ho i teď, protože nádherně voní. A jak čtu příspěvky přede mnou, ráda bych zkusila ten balzám proti zimě, protože nic zatím nepomohlo na synovu vyrážku kolem pusinky, co teď má. 🙂

mrkew
2. únor 2016

U nás vede hipp pěna do koupele pozvána už od narození

raduska21
3. únor 2016

U nas vede Hipp Prirodni pletovy olej, ktery obe s dcerkou pouzijeme na mokrou pokozku. Mazeme se navzajem a mame takove sve "chvilky" - kuze nadherne voni a obe ji mame jako za mlada... 🙂

evusk
3. únor 2016

Já nejradši používám olejíček po koupeli díky kvalitnímu složení nemusím mít obavy o jemnou pokožku naší dcery. Hezky voní dobře se vstřebává. Pokožka je pak krásně hebká a já můžu do nekonečna ňufat a hladit to naše malé milé stvoření🙂

handous
3. únor 2016

Já přišla poprvé do styku s kosmetikou Hipp v porodnici, konkrétně s pleťovým mlékem a pak jsme ho kupovali i domů, krásně voní, rychle se vstřebává a malá po něm nebyla "lepivá" 🙂

pipettka
3. únor 2016

Masážní olej na strie 😀

gryfis
3. únor 2016

Ježiš, jen jeden? to nejde. všecko je super, krásně vše voní, roztíratelné věci se krásně roztírají.. vše super!

berusinka1
3. únor 2016

U nás je nejvíce používáno pleťové mléko (mažu jej témeř od narození a nikdy jsme neměli problém se suchou a olupující se pokožkou, navíc jak krásně voní, tak jej používám i sama pro sebe, takže u nás je jeho spotřeba opravdu veliká 😉 ) a teď v zimním období ještě balzám vítr a zima. Jsme spokojeni se všemi výrobky, které používáme. 🙂

Strana