SOUTĚŽ: příkrmy HiPP
Příkrmy HiPP to je záruka kvality a rozmanitosti chutí 🙂 Jsme moc rádi, že vaši dětem naše příkrmy chutnají, a proto tu mám soutěž o pět balíčků, které budou obsahovat váš neoblíbenější příkrm HiPP. Kdybyste náhodou nevěděly, jaký si vybrat, nápovědu najdete na našem webu: http://www.hipp.cz/prikrmy/produkty/
Mimochodem, příkrmy HiPP jsou vyráběny z kvalitních surovin pocházejících z ekologického zemědělství. Aby mohly získat naši vlastní HiPP BIO pečeť kvality, za kterou ručí rodina Hipp svým jménem, musí být vyrobeny podle ještě přísnějších pravidel, než jaké nám ukládá česká a národní legislativy pro biopotraviny.
Soutěžní otázka je jednoduchá, napište mi, jaký je váš nejoblíbenější příkrm HiPP nebo jaký byste rádi vyzkoušeli. Pět vybraných odpovědí pak odměníme chutným balíčkem 🙂

Našemu Domcovi chutna od hipp snad uplně všechno, jeste nemel žádnej problem s žádným prikrmem. Ale nejvíc mu chutná karotka s bramborem a lososem 🙂 to ma opravdu nejradši a jeste by se mohl utlouct po jablickach s banány a broskvemi to je pro nej taky mnamka 🙂. Vždycky , kdyz to spapa tak udělá paci, paci asi známka toho, ze to bylo výborné 🙂
Náš syn je od narození jedlík a proto se snažím mu často vařit, skleničky by nás zruinovaly. Protože když už na ně dojde, tak jedině Hipp, těch mám vždy zásobu a je pravda, že nás zatím nezklamaly. Nejčastěji kupuji skleničky s mořskou rybou a pak jakékoliv s masíčkem, to náš Onďas miluje. Akorát mu kolikrát ta jedna sklenička nestačí a pak ho musím ještě uplácet nějakou křupkou, aby mi tu neřval hlady 🙂
Mojmu syncekovi chutia uplne vsetky Hipp prikrmy,nikdy nenecha ani trosicku 🙂Z ovocnych mu asi najviac chuti kombinacia hruska+slivka a zo zeleninovo-masovych su to hlavne spagety bolognese a najnovsie aj aljasska treska so zeleninkou a cestovinami 🙂
U nas nejvic frci jidla, kde jsou testoviny a nebo mrkev. Pak spapame vsecko 🙂
Já nejraději kupuji pro malou samotné maso a zeleninku si dávám svojí. S masíkem od HIPPU mám jistotu kvality masa i zpracování. Samozřejmě jsme ale jako první vyzkoušeli mrkvičku právě od HIPPU. Naše Julinka baští ráda a téměř všechno 🙂 😉
U Nas se zatim jede v ciste domacich prikrmech. Ale az dobrou zasoby,ktere mam v mrazaku nebo pojedem na dovcu,tak urcite uvitame masicko se zeleninkou,testovinky s rybickou a ovocne prikrmy,az dojde domaci ovoce take..
Ella je zatím nováček ve světě příkrmů 😀 . Zatím jsme vyzkoušeli mrkvičku a dýni (obě samozřejmě HIPP 😎 ) a dýně tedy zatím vede. Už se těším na další chutě, které vyzkoušíme. Miluju špagety, tak snad ta holka bude alespoň v něčem po mě 😉 , takže se těším na Špagéééty Boloňéééze 😀
u nás vede telecí s mrkví, je to jediná varianta,u které mi syn něco s mrkví sní, jinak ji nemůže ani cítit 😉
U nás jednoznačně vede BIO Kaše na dobrou noc krupicová s příchutí vanilky. Rychlost zpapání celé skleničky je bleskurychlá 🙂 Zeleninové příkrmy dáváme k obídku a střídáme karotku s bramborami, brambory se špenátem a smetanou, dýni a cuketu s bramborami. Tobíkovi chutnají ale všechny varianty...hlavně, že se jedná o značku HIPP 😀
Adámek miluje snad všechny příchutě příkrmu maso-zeleninové,nebo čistě zeleninové a ujíždíme také na ovocných přesnídávkách.Neochutnali jsme ještě nic s rybou,tak tu bychom rádi vyzkoušeli.A jinak nejvíc miluje malý dýni,cuketu a polévky od hipp🙂
my máme nejoblíbenější karotku s bramborem, jen když vidí tu skleničku tak se směje a otevírá pusinku 🙂
nejoblíbenější je zelenina s telecím masem 🙂 (ta chutná i mě - ani nepotřebuji koření 🙂 )
U nás dost frčí zelenina ze zahrádky se sladkým bramborem, pak karotka+brambor+losos a taky jednodruhová dýně. Nevařím, krom banánu, mandarinky a avokáda jedem v kupovaných příkrmech. Ale je fakt, že Ela žádný velký jedlík není, velkou skleničku má pořád na dvakrát, tak nás to zatím finančně neruinuje 🙂
Teprve jsme s příkrmy začali, ale největší úspěch má dýně 🙂 pak mrkvička... Mám do budoucna nachystanou ještě cuketu a brokolici... Zatím jedem jen jednodruhové čisté zeleninky... ale určo budem zkoušet další a další dobroty 😉
Pamatuji si první mrkvicku, dcerka ji slupla během chvilinky, potom maso zeleninové příkrmy byly mnamka.. Co jsme nezkusily jsou ovocné stavy a cuketovy prikrm, akw určitě k tónu dojde..
U nás skleničky odmítá, vařím příkrmy sama, ale třeba bych ho nalákala na Bio kaši na dobrou noc s keksy - ta mě moc zaujala 🙂
U nás je nejoblíbenější ovoce v kelímcích.
Jak dcera, tak syn nyní jí s chutí vše od Hippu. Malá výjimka jsou těstoviny s mořskou rybou, ale vše ostatní mu šmakuje 🙂
U nás nejvíce chutnají špagety s mořskou rybou ty musí malá mít alespoň jedenkrát týdně a pak je spokojená 🙂 a druhý vede červená řepa s jablky a hovězím 🙂
My začali s příkrmy teprve před týdnem a shodou okolností máme nakoupeno od Hipp. 🙂 Zatím se po všem jen oblizuje 🙂
Syn měl hrozně rád zeleninu s těstovinami a šunkou, pak těstoviny s rybou a oblíbená byla i kombinace těstovin s rajčaty a mozzarelou. Ale rádi bychom vyzkoušeli nové příkrmy - celozrnné špagety se zeleninovou omáčkou a jemné těstoviny s mořskou rybou a rajčaty.
Naše holčička má nejraději hipp boloňské špagety nebo bio špenát s brambory a smetanou, to miluje.
Dcerka začala s příkrmy po Vánocích, jako správná maminka jsem si dala předsevzetí, že budu vařit doma, po mé veliké snaze uvařit mrkev, brambory, dýni, cuketu, kdy dcerka ochutnala a nic nechtěla jsem náhodou narazila na výletě do Ikei na skleničku HiPP brokolice, jaké bylo ale moje překvapení, když najednou snědla celou skleničku a dala by si snad ještě ... od té doby jí dopřávám HiPP příkrmy, věřím, že v tomto období, kdy čerstvou zeleninku ze zahrádky nemám, jí dávám to nejlepší co je na trhu, ve spíži na ní čeká pastiňák, dýně, brokolice, mrkev s rýží a telecím masem atd, zatím jí to strašně chutná všechno, tak mám radost, že jsem HiPP objevila a že je dcerka konečně při obídku spokojená. Díky !
Naše holčička se může utlouct po mléčné kaši s broskvemi a meruňkami, tu má fakt ráda. V oblibě má, ale všechno od vás co jsme vyzkoušeli, zatím jsme nezkusili vše, baští však s chutí, jak kašičky, tak zeleninku či masozeleninku, ale i ovocné přesnídávky. Sortiment je široký, ale ne všude se všechny vaše výrobky prodávají nebo jsme měli pokaždé smůlu ☹
Adámek miluje příkrmy s rybou, konkrétně lososa s karotkou a bramborem a mořskou rybu s brokolicí, těstovinami a smetanou. Ale nepohrdne ani ostatními, v podstatě mu chutnalo vše, co od Hippu zatím dostal, a že toho už bylo 😁
Synovi jsou necelé dva roky, už se mu snažíme dávat klasická jídla, ale nedávno jsme v akci nakoupili několik "srdíček" od Hippu (masozeleninové příkrmy pro věk 1 - 3 roky). Jak jsem psala v jiné diskuzi, prožíváme teď období vzdoru, a abych do syna vůbec dostala nějaké jídlo, je zvyklý vybírat si ze špajzu sám, co bude jíst. Jak zmerčil ta srdíčka od Hippu, chtěl jen "to" a nic jiného. První si takhle vybral k odpolední svačině, další k večeři. Ke snídani už jsem mu ho odmítla dát s tím, že si ho necháme na oběd. Do oběda na to samozřejmě nezapomněl a musel ho mít a ten poslední, co jsme měli, už jsem ukryla hoodně dozadu, aby ho jen tak neobjevil. Takže za nás momentálně jakákoli "srdíčka".
Eliška si teď moc oblíbila BIO mléčnou kaši na dobrou noc s dětskými keksy (mně teda chutná taky 😀 ), chutná jí ale taky kaše s broskvemi a meruňkami. Na svačinu má ráda od Hippu švestky (když jsem je koupila poprvé, tak jsem byla moc překvapená jak chutí, tak konzistencí - nic umělého), pak meruňky, broskve a jablka s lesními plody. Z masových příkrmů jí šmakuje nejvíc vývar s nudlemi a krůtím masem (krásně to voní) a červená řepa s jablky a hovězím masem.
Teď od ukončeného 8. měsíce mám nabroušeno na rajčata se špagetami a mozzarelou a taky bych chtěla malé koupit novinku zeleninu ze zahrádky se sladkými bramborami, ještě jsem ale nikde neviděla, sladké brambory má také ráda.
Dobrý večer, náš malý je masožravec a zbožňuje vaše příkrmy, které jsou s masem, ale i rybou ;) například: Karotka s bramborami a lososem, BIO Mrkev s rýží a telecím masem a BIO Špagety v boloňské omáčce. Po ukončeném 7 měsíci chceme určitě zkusit: BIO Rajčata a brambory s kuřecím masem a třeba Tagliatelle s mořskou rybou, brokolicí a smetanou, díky

příkrmy s těstovinami na jakýkoliv způsob u nás mají vždycky úspěch, i tatínek který nedávno Simonku krmil a oblízl lžičku, uznal, že jsou fakt výborné a že by si tu skleničku klidně dal, že mu to fakt chutnalo, což je teda úspěch, je docela mlsný 😀 😀 😀