icon

VELKÁ SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 2 500 Kč

lidka_hipp
1. únor 2016

Slíbila jsem vám soutěže, a tak je mou milou povinností odstartovat naši opravdu VELKOU SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 2 500 Kč!!! Jedna z vás bude mít obrovské štěstí a dostane balík se spoustou dobrot a voňavé kosmetiky HiPP 🙂 Protože vyrábíme kvalitní dětskou výživu, a to nejen mlíčka HiPP Combiotik, ale také kaše, ovocné příkrmy, zeleninové příkrmy nebo chutná menu pro malá miminka i větší děti, zadání naší soutěže je jednoduché. Stačí sem do diskuse nahrát jakoukoliv fotografii svého miláčka s jídlem a napsat, co mu nejvíc chutná 🙂 Na konci týdne pak vybereme jeden vítězný snímek 🙂

VELKÁ SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 2 500 Kč
Strana
z9
kacenka131
4. únor 2016

Syn má nejraději suchý chléb 🙂 Výherní balíček bych si rozdělili se sestrou 🙂 Sestře bych dala dobroty pro její miminko, jelikož je radímek nemůže a nám bych nechala kosmetiku 🙂

jipe
4. únor 2016

Fotografie jsou z prvních ochutnávek - konkrétně dýně a brambora. Momentálně se do top příkrmů dostala mrkev s bramborami a lososem od hipp. Myslela jsem si, že to bude mít na dva dny, ale musela jsem ohřát i druhou část, zbaštil všechno.

lubean
4. únor 2016

Mámo ještě! 😀

klarapov
4. únor 2016

Náš Tobísek miluje Hippíkovo mlíčko a jelikož mu je 6 měsíců, dáváme i příkrmy. Po krupicové kaši na dobrou noc s příchutí bourbon vanilla, se vždy jen zapráší, že nestíháme ani fotit. Proto přidávám foto po příkrmu mrkvička- brambory, se kterou občas trošku bojujeme, ale výsledekem je vždy prázdná sklenička a plné bříško 😀

marvina
4. únor 2016

Milujeme cokoliv k jidlu jsme takovy otesanci 😉 Nejvic sle polivky,brambory,brokolici a lososa

lenidlo1
4. únor 2016

Když se malá narodila, měla 1660g. Teď máme po šesti týdnech 3060g a už se trošku kulatíme 😀 Zatím přidáváme jedinou fotku s jídlem co máme...

ivulinka21
4. únor 2016

Muj Filípek je velký jedlík a to má teprve 6 měsíců. Papá vše co má dovolené 🙂 Nejraději má však krůtí masíčko s brambůrkem🙂

lenuisek
4. únor 2016

Kdyz jidlo, tak poradne 😀

pouzarovaj
4. únor 2016

Dnes bylo k obědu zeleninové risoto 🙂. Barča si hlídá další skleničku.

zuza92
4. únor 2016

My milujeme melouna 🙂

twoangels
4. únor 2016

Tak i já posílám jednu fotečku s "jídlem" 🙂

doskocilovaeliska
5. únor 2016

Tady už má vyluxovaný talířek se zbytkem šunky a nejvíc jí chutná od mamky nebo od taťky z talíře a je jedno co tam je 🙂

apacheee
AMBASADORKA
5. únor 2016

Naše dítě miluje jídlo🙂 Sní cokoliv, s trochou nadsázky se dá říct, že i to, co vůbec není k jídlu🙂 Momentálně ale asi nejvíc vede kuskus s vývarem a kuřecím masem🙂
Přidávám fotku z domácího focení, která perfektně vystihuje Eliáškův přístup - co přede mnou neuteče, to sním. Chutnalo mu to🙂

makynaeliska
5. únor 2016

Ovocne knedliky 😀

bbrittany
5. únor 2016

Naše Jolinka jí všechno, ovšem nejraději má jablíčko a červenou řepu. Ale i když má zrovna "nepapací" den, tak vždycky zaručeně pomůže dědeček. Od něj sní úplně všechno. Takže když nemá náladu na jídlo, volám na pomoc dědu. 🙂

xperia1985
5. únor 2016

Nejradeji mam to co ma mamka na taliri 🙂 Kdyz mam to same na svem taliri, tak snim jen par lzicek. Jsem si jisty, ze mamka ma lepsi jidlo. Na cestach bastim prikrmy Hipp, z nich mam nejradeji spagety. Posilame fotku, kde odpocivam po dobrem obede. 🙂

pavla2015
5. únor 2016

Krásný den, hlad je vždy a všude

xluccca
5. únor 2016

Heeeej mámo, tak kde je to jídlo?

lucianapolis
5. únor 2016

Já moc ráda krupičku 🙂

zdenicka20
5. únor 2016

My máme nejraději vanilkovou kašičku 🙂 pak máme spokojené bříško 🙂

katy007
5. únor 2016

Nejraději má dcera vše co obsahuje borůvky 🙂

matty.
5. únor 2016

Naše esterka nejradeji zelenimku ale nepohrdne ani cerstvým chlebíkem 😀

laska.nezna.hranic
5. únor 2016

mláděti chutná všechno poživatelné 😀 kupodivu mají všechny moje děti nejradši zeleninu a tak jako jiné nepohrdnou čerstvým rohlíkem 🙂

matous24
5. únor 2016

Nas Kristianek musi zkontrolovat vse, co jedi mama s tatou, ale uplne nejradeji ma spagety... 🙂

radusacekr
5. únor 2016

Mám naštěstí jedlíky,takže oblíbených jídel je hodně,ale nejvíc jim samozřejmě chutná zakázané ovoce 😉

wawwaw
5. únor 2016

Nám nejvíc zatím chutná Mrkvička 🙂)

roseinka
5. únor 2016

Nikolce chutná většina toho, co jí uvařím. Tady si pochutnávala na domácí lučině. Má ráda špenát. A od Hippu, když dám skleničku, tak jí nejvíc šmakuje brambory s králíkem a fenyklem. 🙂

kalkulantka
5. únor 2016

Nejvíc naší Gábince chutná mrkev, jelikož zatím ochutnala jen mrkev a brokolici 😉 A tahle fotka je z prvního příkrmu - jakoby malá říkala "Bože můj, proč jsi mi tuhle mňamku do teď odpíral?"...nebo si myslela pravý opak? 😅 Kdo ví 😀

sosama
5. únor 2016

Sabinka se svým dortem který jsem jí vlastnoručně upekla k 1.narozeninám. Jinak nejoblíbenější jídlo je svíčková od maminky s těstovinami. Na cesty cokoliv od Hippu, ještě se nestalo že by skleničku od Hippu nedojedla 😀 Má moc ráda boloňské špagety🙂

78marcela
5. únor 2016

Nase Alenka a prvni mrkev od Hippu. Chutnalo a chutna stale😉

Strana
z9