Co se vám vybaví pod značkou HiPP?
Pro mě HiPP znamená spoustu skvělých lidí, se kterými mohu pracovat, a také spoustu dobrot i jemná kosmetika s BIO mandlovým olejem. Když jsem u Aničky řešila, jaké příkrmy jí budu dávat, chtěla jsem takové, které mají jasné složení a budou v BIO kvalitě. Bylo mi sympatické, že HiPP má hodně přísná pravidla pro kvalitu a zároveň se chová ekologicky. Jak to ale máte vy? Co se vám vybaví, když se řekne HiPP?

Zatím mám HIPP spojený hlavně s kvalitními příkrmy a teď tatínek koupil kaše, tak dnes mrňous baštil kaši na dobrou noc - ovesno jablečnou a moc mu šmakovala 😀
Kupovala jsem hodně často, teď už méně, protože moje dítko už příkrmy nejí. Vždy spokojenost na 100 procent. Málem bych zapomněla! Hipp Combiotik bylo jediné UM, které moje dítě "nezabetonovalo". Asi nám zachránilo život. 🙂
@lidka_hipp Ze začátku to bylo zvláštní mít mezi dětmi takový věkový rozdíl, ale teď to má jen výhody. Malá povyrostla a brácha rád pohlídá 🙂
Spokojené a voňavé miminko.
Dobry den, mam na Vas otazku, pani Lido. Ako je mozne, ze vyrobky urcene pre cesky a slovensky trh maju ine zlozenie ako tie nemecke, prip. urcene na anglicky trh? Pritom sa jedna o ten isty vyrobok, napriek tomu je podiel napr. masa ovela nizsi, alebo odporucanie od akeho veku ho dieta moze jest je ine, casto je rozdiel aj tri mesiace!! tiez ma zaujima, preco formule nie su bio, v zahranici sa daju bezne kupit v bio kvalite aj pokracovacie mlieka, tu len jednotka.
A co Hipp organic? Kedy bude mozne kupit produkty u nas? dakujem za odpovede.
voňavé miminko
@ladik1 Na dobrém mlíčku není nic špatného 🙂
@svatbataz Teď už je pan Hipp několikátý v pořadí mnoha pánů Hippů 🙂
@eliskaxox Děkuji za krásná slova!
@1denca Proto také o sloníka soutěžíme tady na koníku 🙂
@pavlikovarenata Díky za pochvalu! Na mléko HiPP Combiotik jsme opravdu hrdí 🙂
@marssyy Mám mladší sestru o 8 let, což má své výhody 🙂
@manma Spokojené miminko je ten největší poklad 🙂
@pavlikovarenata Popřejte tatínkovi dobrou chuť, asi kvůli němu budeme muset udělat soutěž o naše kaše 🙂
@mia98 Díky za hned několik otázek. Německé, britské i české nebo slovenské výrobky jsou BIO stejně bez rozdílu. Liší se pouze tím, že ve Velké Británii se používá termín "organic", zatímco na kontinentu BIO. Pokud jde o složení příkrmů, nepíšete, jaké konkrétní výrobky porovnáváte. Abych vám mohla konkrétně odpovědět, potřebovala bych znát nejen název příkrmu, ale i jeho EAN kód. Některé příkrmy jsou totiž dostupné jen v Německu a jiné zas jen v Česku. Velká část HiPP výrobků je pak zcela totožná v obou státech. Dokonce na některých najdete i zahraniční etiketu, která je jen přelepená lístečkem v češtině. Takže to opravdu není tak, že by příkrmy v Česku byly horší než v Německu.
Velká Británie se ale liší tím, že má poněkud odlišný jídelníček od toho, co známe my, což se pochopitelně projevuje i v nabídce příkrmů. Rozhodující je zde kulturní tradice a místní zvyklosti. To se pak projevuje i ve věkovém určení, například exotické ovoce se v Česku malým dětem nepodává, ale pro malé Brity jde o běžnou součást jídelníčku. Asi těžko by u nás uspěl příkrm hovězí Casserole, Banana, Mango & Pineapple Pudding, Cottage Pie nebo další britské pokrmy, které jsou pro Brity zajímavé. Je to asi podobné, jako kdybyste chtěla v Anglii nabízet českou svíčkovou 😉
V Česku i na Slovensku jsou v BIO kvalitě mléka HiPP BIO Combiotik 1 a HiPP BIO Combiotik 2. Pokračovací mléko se také vyrábí z BIO mléka, avšak z legislativních důvodů už nesmí být deklarováno jako BIO, byť je vyráběno ze stejně kvalitních a stejně přísně kontrolovaných surovin.
Vybaví se mi jak mi po koupání krásně a přitom nězně voní miminko..Vybaví se mi kvalita a pocit uspokojení s každým výrobkem, který poprvé vyzkoušíme ;)
vůně (miluju vůni kosmetiky) , chuť a kvalita
Když se řekne Hipp - vybaví se mi Bio kvalita a jedna jediná značka papáníčka, které má náš malý rád 🙂
3-4 hodiny nocniho klidu 🙂 nasi male dvoumesicni princeznicce vyhovuje jen mlicko hipp.. takze po mnoha probdelych noci znamena hipp ulevu a klid alespon pres noc 🙂
@lidka_hipp @mia98 Mia98 má pravdu, nedávno bylo video na stream.cz viz: https://www.stream.cz/adost/10003518-rozdilne-s... kde ukazují, že v zahraničním balení hipp je více masa atd - to je ten odlišný jídelníček 🙂
Kvalita.
@veverice27 Děkuji za milá slova 🙂
@dasara Vůni HiPP kosmetiky mám také moc ráda 🙂
@twoangels Pozdravujte svého jedlíka 🙂
@anitram23 Chápu, jak je pro vás náročné nemít možnost se pořádně vyspat ☹ Tak jsem ráda, že vám mléko HiPP aspoň trochu pomáhá 🙂
@eliskan Díky za kvalitou ručí Claus a Stefan Hipp osobně 🙂
@florane V této reportáži byly uvedeny nepravdivé informace a navíc jsme tvůrci pořadu ani nebyli kontaktováni. Jinak bychom rádi poskytli vysvětlení. Produkty, které jsou porovnávány, jsou odlišné. Na přední etiketě je sice shodný obrázek, jelikož hlavními ingrediencemi obou produktů jsou rajčata, brambory a kuřecí maso, prezentované produkty však nemají stejný EAN kód a neshodují se ani receptury obou výrobků. Receptura českého produktu ale neznamená nižší kvalitu. HiPP příkrm zakoupený v českém supermarketu je určený pro děti od ukončeného 7. měsíce, na rozdíl od HiPP příkrmu zakoupeném v Německu, který je určen dětem až od 10. měsíce. Rozdílné složení odpovídá věkovému určení dítěte, kdy starší děti mají odlišné požadavky na výživu a složení potravin např. vyšší potřebu bílkovin, tuku apod.
Bezpečnost a kvalita našich produktů jsou pro nás na prvním místě. Všechny naše produkty procházejí důkladnou kontrolou, a pokud se jedná o stejný produkt (stejný EAN kód), je složení německých produktů shodné s českými.
Hipp pro mě znamená kvalita vlhčených ubrousků a kvalita příkrmů. Nemusím se bát, že dávám malé ,,jen tak něco"...ale dávám jí něco velice kvalitního..takže prostě kvalita 🙂
@lidka_hipp Dobře, děkuji za vysvětlení.

Kvalita, velký výběr, BIO a sloník 🙂