icon

SOUTĚŽ: Jak jste vybíraly kosmetiku pro miminko?

lidka_hipp
22. dub 2015

Milé maminky, hodně si vás přálo soutěž o balíček voňavé kosmetiky HiPP 🙂 Vůbec se vám nedivím, protože HiPP kosmetiku u nás používá celá rodina a to už moje Anička chodí do první třídy 🙂 Napište mi, podle jak jste vybíraly kosmetiku pro miminko. Co pro vás bylo důležité při výběru? Daly jste na zkušenosti jiných maminek? Používáte kosmetiku, se kterou jste se setkali už v porodnici? Všechno mě zajímá 🙂 Soutěžit samozřejmě mohou i těhulky 🙂 Pět vylosovaných odpovědí se může těšit na kosmetický balíček HiPP.

V HiPP víme, že citlivá dětská pokožka si zaslouží jen tu nejjemnější péči, a proto jsme vytvořili kosmetiku s BIO mandlovým olejem. Mandlový olej má již po staletí prokázané účinky v kosmetice a je dlouhou dobu známý svými blahodárnými účinky na pokožku. Osvědčil se v péči o citlivou pokožku miminek, protože je mimořádně dobře snášen suchou pokožkou a je doporučován na promazání pokožky. Mandlový olej je neuvěřitelně jemný a nedráždivý.

SOUTĚŽ: Jak jste vybíraly kosmetiku pro miminko?
Strana
z7
megy
22. dub 2015

u nás to bylo docela jasné - milovala jsem vůni mandlového oleje v krému, který používala moje babička - ta vůně se mi zapsala do paměti tak, že jsem hledala již při prvním těhotenství něco tomu podobné. když jsem narazila na hipp kosmetiku - co myslíte? jinou už jsem nechtěla 🙂 takže gel, krém, ubrousky - paráda

pernicek1
22. dub 2015

U nás byla na prvním místě vůně. A někde jsem viděla porovnání, že v hipp kosmetice není oproti jiným značkám tolik dráždivé chemie. Už je to ale nějaký čas zpátky. A poslední dobou se taky snažíme naši planetu trochu šetřit a docela nás zaujala filozofie hipp. Takže tak 🙂

kpslunicko
22. dub 2015

Hledala jsem šetrnou kosmetiku pro citlivou pleť s jemnou vůni.

monunkaaa
22. dub 2015

Pro nasi holcicku chceme jen to nejlepsi a proto jsem vybrala Hipp.. dulezita byla
vune,slozeni a take dobre doporuceni.. nejuzasnejsi je
mandlovy olejicek.

ninive211
22. dub 2015

Já se přiznám, že mám od každého něco. Nejsem věrná jedné značce "na všechno", nakupuji podle toho, co je zrovna v akci. Jediné, co jsem nechtěla, tak Johnsons, taky jsem četla spíš samá negativa. Na zadeček jsem kromě Bepanthenu koupila měsíčkovou zinkovou mast od Welledy a je báječná. Jako první sprcháč Sebamed - je úplně bez parfemace. Na Vánoce jsem na zkoušku koupila sadu od Mixy šampon a sprcháč. Olejíčky na tělo jsem měla od Nivea a od mamky a ségry jsem dostala tradiční Aviril. Ten jsem se zpočátku bála používat kvůli azulenu, ale malá naštěstí není alergická. Nedávno jsem koupila olejíček od Hipp (měla jsem na něj kupónek do dm) a musím uznat, že fakt nádherně voní! Olejíček od Nivey dochází, takže přecházím na Hipp.

hankahej
22. dub 2015

Kosmetiku Hipp jsem vybírala především proto, že v nemocnici, kde pracuji, na Novorozeneckem oddělení právě tuto značku používáme. Maminky jsou s ní velmi spokojeny a neobjevily se žádné negativní ohlasy...
Nyní jsem v 9. měsíci těhotenství. Když jsem byla nakupovat kosmetiku pro našeho chlapečka, značka Hipp byla jasná volba. 🙂 A navíc krásně voní... 😉

princina
22. dub 2015

V porodnici jsme se setkali s kosmetikou HIPP,oblíbila jsem si její vuni a řekla bych, ze i reakce pokozku nasi holčičky je pozitivní😊 Nejvíc jsem nadšená z kremu na opruzeniny

nillushka
22. dub 2015

My jsme měli v porodnici Weledu a Hipp,takže jsem si mohla vyzkoušet,což bylo super a obě značky jsem si oblíbila. Už dopředu jsem, ale měla nakoupený vše od Sebamed,vzhledem k tomu, že jsem atiopička,tak jsem měla obavy, že tím bude také trpět. Po spotřebování všeho jsme přešli na Hipp obličejový olejíček, olejíček a přípravek do koupele. Vše snáší výborně a krásně "miminkovsky"voní. 🙂

ladik1
22. dub 2015

U prvního dítka jsem hodně dala na to, co se používalo v porodnici, s druhým už má člověk ledasco ozkoušené... od Hippu jsem používala olejíček pro maminky a na děti, atopyky, používáme ubrousky, příležitostně tělové mlko. Krásně všechno voní!

pavlikovarenata
22. dub 2015

Kosmetiku jsem nevybírala, protože jsme spoustu dostali...něco co se mi nezdálo jsme poslali dál a něco vyzkoušeli. S kosmetikou hipp zatím zkušenost nemám, teď čekáme druhátko, takže konečně třeba hipp vyzkoušíme a podle toho co zde čtu, předpokládám že budeme spokojeni 🙂

1velrybka
22. dub 2015

Kosmetiku pro moji dcerku vybírám především podle svých pocitů a smyslů 🙂 Čtu si na obalu složení, přivoním si (mám ráda jemnou a příjemnou vůni, často se však setkávám se zcela neparfemovanými nebo naopak příliš intenzivně vonícími výrobky). Nelpím na kosmetice jediné značky. Od zn. Hipp nedám dopustit na vlhčené ubrousky - doma v klasickém a v kočárku v minibalení. Dále máme momentálně od zn. Hipp sprchový gel na tělo a vlasy, krém na obličej a mléko na opalování.

catchulinecka
22. dub 2015

Jsem ve 32 týdnu a celé těhotenství používám masážní olejíček na strie HIPP. Musím to zaklepat všude možně 😀 ale zatím ještě ani jedna. Jsem s ním moc spokojená, takže bylo tak nějak pro mě automatické, pořídit kosmetickou výbavičku pro mimi stejné značky 🙂

cervenejablko
22. dub 2015

My toho zatím z kosmetiky moc nepoužíváme, malá má pokožku pěknou. Když je trochu opruzená, mažu bepanthenem a vzorečkem sudocremu. Na masírování používám olejík od Saloosu, ale už nám dochází a já rozmýšlím, jestli koupit ten samý nebo vyzkoušet něco jiného. Do koupele zatím nic nepřidáváme, ale ohlížím se po nějakém olejíčku.
Vidím tu na Hipp jen samou chválu, tak uvidíme, jestli taky něco nepořídíme. 🙂

vedaliel
22. dub 2015

Pleťové mléko od Hippu používám již 7 let - od té doby, co ho používala švagrová na svého syna a já zjistila, že mi na mou vysušenou pokožku naprosto vyhovuje. 😉 Je krásně voňavé, rychle se vstřebá, není mastné a přesto úžasně hydratuje a pleť je vážně hebká jako od miminka. Používám ho každý večer a ráno samozřejmě i pod make-up. 🙂 Rodila jsem v Ostravě na Fifejdách a jelikož se malá narodila o 5 týdnu dříve akutním císařem, skončily jsme spolu ještě na novorozeneckém oddělení, kde používali také kosmetiku Hipp. Tam jsem si ověřila, že malé skvěle vyhovuje jak sprch. gel, vlhčené ubrousky, pleťové mléko i olejíček, zůstala jsem značce Hipp věrná a domů nakoupila pro malou vše z této kosmetiky. A jsme obě moc spokojené. 🙂

alubif
22. dub 2015

Brzy se dočkáme prvního potomka, zatím tedy nemám vyzkoušené žádné výrobky, ale chystám se nakupovat v nejbližší době - jednak dám na rady kamarádek a jednak na vůni. Zatím kosmetiky nebudu nakupovat moc, kdyby se objevily nějaké reakce, spíš budu postupně zkoušet, co bude malé vyhovovat.

dolfino
23. dub 2015

Koupit kosmetiku Hipp jsem se rozhodla po přečtení diskuzí tady na Modrém Koníkovi. Všechny maminky ji vychvalovaly a musím říct, že měly pravdu. 🙂 Krásně voní a malá má po ní jemňoučkou kůžičku bez problémů. 🙂 Musím se přiznat, že si ji od dcerky často půjčuji, a tak jí není nikdy dost. 🙂

ewulka88
23. dub 2015

Úplně první šampón jsem dostala od kamarádky ještě v těhotenství a byl právě od Hippu. Ale když jsem kupovala do výbavičky, tak jsem dala na rady zkušenějších a pořídila Sebamed. V porodnici jsme dostali kosmetiku Hipp a moc se mi líbil hlavně dětský olej, takže ten byl u nás jasna volba. Po spotřebování mych zásob jsme přešli víceméně ve všem na Hipp a věrni jsme mu pořád 🙂

manma
23. dub 2015

Jako každá maminka i já chtěla pro našeho prcka to nejlepší. Hledali jsme kosmetiku, která by co nejvíce vyhovovala citlivé dětské pokožce. Vyzkoušela jsem různé druhy a zjistila jsem, že kosmetika Hipp je úžasná, voňavá, šetrná a malý prcek i já jsme spokojeni.

zulitvi
23. dub 2015

Měla jsem domů nakoupené vše od Bubchen, poradila nám to paní v lékárně. Pak v porodnici jsem dostala tašku od časopisu Betynka a tam bylo mýdlo a krém na obličej značky Mixa, tak jsme to vyzkoušeli a od té doby používáme jen to.

irenoslava
23. dub 2015

Vybíral jsem tak dlouho, až jsem skončila u Hippu, který můžu používat i já skvěle všem vyhovuje.

mysicka_lb
23. dub 2015

Asi mi to nebudete věřit, ale já jsem pro samé starosti zapomněla kosmetiku budoucímu miminku nakoupit! Těsně před porodem jsme se totiž měli stěhovat do nového bytu, finišovala rekonstrukce a nebylo jisté, jestli ji stihneme dokončit. Nestihli jsme🙂. Nicméně kosmetiku jsem tedy nakoupenou neměla, možnost nakoupit ji po porodu taky ne, a tak jsme dlouho žili jen ze vzorků, co jsme dostali v porodnici. U těch značek už jsme pak také zůstali.

haankaa
23. dub 2015

Tak moje volba byla jasná...jedině Hipp 🙂 Už v těhu jsem používala olejíček na bříšo, ten jsem si oblíbila když jsem vyzkoušela vzoreček který mi dal gynekolog v poradně. Pro mého andílka jsem chtěla něco bez spousty chemie a nesmyslných přísad....v tomhle má Hipp navrch....bezva složení ...navíc krásně voní a miminko má krásně vláčnou pokožku která se nevysušuje a hlavně ji nedráždí. Doporučila bych všem. V porodnici měli Johnson Baby, ale já měla sebou Hipp a tak jsem mazala a koupala tím. Tuhle značku mám moc ráda a oblíbili jsme si ji i u mlíček, příkrmů a šťáviček.....opět super složení bez zbytečné chemie a přísat oproti jiným značkám. 🙂 🙂 🙂

petya231
23. dub 2015

ještě sice nemam kosmetiku nakoupenu, ale už sbírám informace od kamarádek maminek...
ale jelikož je každé miminko jiné tak i moje bude reagovat na různou kosmetiku jinak 🙂
určitě budu zkoušet HiPP , jelikož já trpím atopickým exémem a suchou citlivou pokožkou, tak je pravděpodobné že tím bude trpět i miminko ..
může to být dobrá volba.. 😎

zhalickova
23. dub 2015

Všechny tři děti měli po narození suchou pokožku a tak nám nezbývalo než je umývat jen v modré tabletě Dove a mazat - na to jsme dostali od doktorky krém. Nedávno se ke mně dostala kosmetika Hipp a světe div se malé vyhovuje a tak s olejíčkem kolikrát namažu i její dva starší brášky a všichni mají krásnou zdravou pokožku. Jsou bez ekzémů a alergií. Mám prostě štĚstí, anebo že by to bylo tou skvělou kosmetikou?

chris_n
23. dub 2015

Podle zkušeností z okolí 🙂

ninusch
23. dub 2015

Mě k tomu vedlo několik důvodů. S manželem máme dceru z jeho předchozího vztahu v téměř střídavé péči. S maminkou holčičky skvěle vycházíme a ta mi jednou doporučila, že nejlepší na holčičky pokožku je olejíček od Hippu. Koupila jsem ho také a začala jím holčičku poctivě mazat. Asi o měsíc později mi poradila, ať ho vyzkouším taky. Od té doby si čas od času udělám s olejíčkem příjemný zkrášlovací a relaxační večer v koupelně. Když jsem čekala syna, kosmetika Hipp byla díky tomu jasná volba. Už před jeho příchodem na svět jsem měla nakoupené vše od této značky. No a vzhledem k tomu, že mi tato kosmetika byla doporučena i v porodnici, malému tam moc vyhovovala, tak už nebylo co řešit. Dnes už si se synem užíváme každý den svou chvilku s masáží a krásně voňavou kosmetikou.

loninkan
23. dub 2015

dobrý den, takže nejdříve jsem uvažovala nad kosmetikou, kterou mi hlavně doporučovali kamarádky, ale v porodnici jsme dostali Hipp a celou dobu jsme ji tam používali a byla jsem spokojená, tak jsem se rozhodla že budu používat Hipp i přes vyšší cenu🙂 a kosmetiku co jsem měla doma nachystanou jsem spotřebovala na sobě:D

petlu12
23. dub 2015

Já měla jasno Hipp se používal v porodnici tak jsem ho koupila po vyzkoušení i domů a jsem spokojená do dnes

vcermakova
23. dub 2015

Syn má citlivou pokožku po mně. Já sama mívám exém, a tak mi bylo jasné už před porodem, že ho nebudu moct namazat kdečím. Pro HIPP jsem se rozhodla díky kladným referencím z okolí a navíc krásně voní, což je pro mě taky hodně důležité.

bleibina
23. dub 2015

Pořídila jsem kosmetiku Hipp na doporučení švagrové a udělala jsem dobře. Kosmetika nám sedí a mám krásného voňavého mrňouska 🙂.

Strana
z7