SOUTĚŽ O SLONÍKY: Jaká hračka je u vás nejoblíbenější?
Milé maminky, s čím si vaše děti hrají nejraději? Jsou to plyšáci, stavebnice, panenky nebo třeba autíčka? Pošlete nám fotografii svého miláčka s jeho nejoblíbenější hračkou a napište nám, co jste s touto hračkou už zažili. Musíte jí brát všude s sebou? Neusne vaše děťátko bez ní? Pět nejzajímavějších odpovědí odměníme naším krásným a hebkým sloníkem HiPP. Je vyroben tak, aby si s ním mohly hrát i ty nejmenší miminka a moc hezky se s ním usíná 🙂

U nás jednoznačně vede toaletní papír. S tím asi moc nevyhraju, co? 😀 😀 😀
Barunka neusne bez těchto 2 "opičáků", jednoho jsem koupila už v těhu v C&A. Má od narození. Jako malá cucala čepičku, hrozně to smrdělo 😀 Takže začal byl problém s praním, jak opičák nebyl, ječela. Když byla miminko, musel všude s náma. Takže se koupil ještě jeden. Jak povyrostla, nakoupil se zbytek postupně, vždy si sama jednoho v obchodě vzala a utíkala k pokladně. Dodnes jak jdeme do C&A, letí k regálu a už hledá, zda je tam zase nějaký jinak barevný, co ještě nemá 🙂
S praním je problém stále. Toho původního pozná a do pračky nechce dát. Je chudák celý ožužlaný, ale nejoblíbenější.
U nás, v téměř 3 letech je od malička nejoblíbenější usínáček opička, bez které by Kamilka těžko usnula🙂
Tonik ma moc rad pejska od lamaze. Byla to jeho prvni hracka, kterou jsme mu koupili. Tehdy mu byl cca 1 mesic a musel byt uz podruhe v nemocnici se zanetem ledvin. ☹ v nemocnici ho na chvili pohlidala babicka a my s manzelem sli koupit nejakou hracku pro Tonika. Uz tehda se mu pejsek libil a libi se mu doted. 🙂
Naše Dorka si už ve 2 měsích oblíbila "Slintáka" jak mu s úsměvem doma říkáme... pro ní je to Medvěda 🙂 Spí s ním, jím s ním, chodí s ním ven, sedí s ní na houpačce i v autosedačce... dokonce i když ležela v nemocnici, tak jediné, co chytla do ručičky byl taky méďa Slinták...Velkou výhodou naší oblíbené hračky je, že může mít nespočtné množství náhradníků - je to totiž sériový medvídek IKEA 😀 , a tak, když se nám (ještě jako nezkušeným rodičům) stalo, že jediný medvěd, který u nás původně bydlel zmizel (nejspíš se zaběhl při procházce v lese). museli jsme vyhlásit akci - Návrat Slintáka - protože naše Dorka nespala, jen řvala...zoufalá jsem na Facebook napsala, že sháním někoho, kdo by nám přivezl náhradníka a protože všichni naši kamarádi vědí, jak životně důležitý Slinták je 😉 , přihlásili se během 10 ti minut! hned 4 zachránci, kteří nezávisle na sobě dodali medvědy náhradníky...první z nich k nám dorazil už týž den po obědě, další 4 v průběhu víkendu 😀 )nutno podotknout, že nejbližší IKEA je skoro 90 km a medvědi přijeli z Prahy i z Brna 😀 Dorinka to náležitě ocenila, od té doby mazlí Slintáky vždy alespoň 2 najednou a miluje je všechny stejně...už jí budou 2 roky a pořád se bez nich nehne ani krok...
Naše Terezka a její nejoblíbenější hračky - gumová kačenka, která s námi musí všude i na výlety a naše psisko, které si jí hlídá a tudíž je také všude po ruce🙂 - to je snad úplně nejlepší zábava na světě, lepší, než všechny hračky dohromady - dobře se s ním muchlá, dá se po něm válet i se za ním lézt, hází mu zbytky jídla, které už nechce atd.🙂
Když tak o tom přemýšlím, tak úplně nejoblíbenější nejsou hračky, ale vysavač a hlavně kočičí granule, které když nestihnu někam před Matyáškem uklidit, tak je rozhází a nosí po bytě v ručičce jednu až dvě granulky ( naštěstí je nepapá 😀 ). Dnes jsem si dvě dokonce vytáhla z podprsenky a ani jsem o tom nevěděla, že mi je tam hodil 😀 Krásné je, že se o ně vždy chce podělit 🙂 😀
Vypadá to, že Matýskovi nekupujeme žádné hračky, ale on má prostě nejraději svoje ponožky 😀
Ahoj jmenuji se Jeníček,narodil jsem se na Štědrý den 🙂 jsou mi 4 měsíce 🙂 sice umím říkat jenom Ea ea euuu hůů, ale už si moc rád hraju ... ručičkami a pusinkou poznávám okolní svět 🙂 má nejoblíbenější hračka je kousátko a chrastítko v jednom .jmenuje se ,,Chyť " to moje maminka vždycky říká , když mi ji podává ...jednou jsem si po krmení hrál a hrál až jsem únavou s ,, chyť " usnul velice zvláštním způsobem 🙂 a máma? Taky musí vyfotit všechno! 🙂
u nás doma zaručeně zabaví hračky-nehračky, již od nejútlejšího věku se v popředí drží plastové košíky - s medicínami a krémy, které se dají ochutnat, vysypat,..prázdné košíky samostatně okusovatelné až po koše velké s prádlem. nemusíme naštěstí vozit nic, na návštěvách a u babiček se vždycky nějaký ten košík jako zdroj zábavy najde.
Představuji Vám, našeho muchlíka, kterému naše Anička říká Maši... Je to právoplatný člen naší domácnosti, kterého Anička nosí všude s sebou... Maši s námi jezdí na dovolené, do obchodu, na hřiště, na návštěvy, k doktorovi, do zahrady, chodí se s Aničkou koupat, chodí s ní i spinkat... Když se bojí, něco ji bolí, je nemocná, jde spinkat, potřebuje Mašiho... Musíme na něj dávat pozor, protože kdybychom ho ztratili - no nedokáži si to domyslet 🙂
Představuji Vám, našeho muchlíka, kterému naše Anička říká Maši... Je to právoplatný člen naší domácnosti, kterého Anička nosí všude s sebou... Maši s námi jezdí na dovolené, do obchodu, na hřiště, na návštěvy, k doktorovi, do zahrady, chodí se s Aničkou koupat, chodí s ní i spinkat... Když se bojí, něco ji bolí, je nemocná, jde spinkat, potřebuje Mašiho... Musíme na něj dávat pozor, protože kdybychom ho ztratili - no nedokáži si to domyslet emoticon
Porodit druhé dítě, byl pro našeho prvorozeného ten nejlepší dárek, od mala spolu jsou nerozlučná dvojka, co dělal jeden, musel dělat druhy... a že povyrostli.... to vůbec nevadi !!!! svou láskou k sobě se vůbec netají 😵 Přestěhovali jsme se do domečku a kluci mají každý svůj pokoj a nebyl víkend aby spali jeden bez druhého. ♥♥♥

u nás momentálně vede oball 😀 kámoš do kočárku, při přebalování i před usnutím musí jazýčkem prozkoumat všechny dírky 😀