icon

SOUTĚŽ O SLONÍKY: Jaká hračka je u vás nejoblíbenější?

lidka_hipp
21. dub 2015

Milé maminky, s čím si vaše děti hrají nejraději? Jsou to plyšáci, stavebnice, panenky nebo třeba autíčka? Pošlete nám fotografii svého miláčka s jeho nejoblíbenější hračkou a napište nám, co jste s touto hračkou už zažili. Musíte jí brát všude s sebou? Neusne vaše děťátko bez ní? Pět nejzajímavějších odpovědí odměníme naším krásným a hebkým sloníkem HiPP. Je vyroben tak, aby si s ním mohly hrát i ty nejmenší miminka a moc hezky se s ním usíná 🙂

SOUTĚŽ O SLONÍKY: Jaká hračka je u vás nejoblíbenější?
Strana
z4
joannah13
21. dub 2015

u nás momentálně vede oball 😀 kámoš do kočárku, při přebalování i před usnutím musí jazýčkem prozkoumat všechny dírky 😀

adelka21
21. dub 2015

U nás jednoznačně vede toaletní papír. S tím asi moc nevyhraju, co? 😀 😀 😀

aklora
21. dub 2015

Nej hračka naší Gábinky je velký plyšák myška Minnie (podle malé míňa 🙂 ).. pro mě to zase taková výhra není, zvlášt když jí musí brát všude s sebou. Takže i na kole vezu malou i Míňu 🙂

bity99
21. dub 2015

Svou první tatrovku dostal náš prcek od strejdy.Zatím ji používá spíš jako uspávací prostředek. Když nemůže zabrat, zapřáhne tátu a jezdí po bytě 😀

kikimaruska
21. dub 2015

Doma vede houpací koník, venku pak enduro motorka.

petulinavav
21. dub 2015

U nás teď jednoznačně vedou různé stavebnice a skládačky. Největším favoritem je jednoznačně Lego, se kterým se náramně zabaví 🙂

barinkas
21. dub 2015

Barunka neusne bez těchto 2 "opičáků", jednoho jsem koupila už v těhu v C&A. Má od narození. Jako malá cucala čepičku, hrozně to smrdělo 😀 Takže začal byl problém s praním, jak opičák nebyl, ječela. Když byla miminko, musel všude s náma. Takže se koupil ještě jeden. Jak povyrostla, nakoupil se zbytek postupně, vždy si sama jednoho v obchodě vzala a utíkala k pokladně. Dodnes jak jdeme do C&A, letí k regálu a už hledá, zda je tam zase nějaký jinak barevný, co ještě nemá 🙂
S praním je problém stále. Toho původního pozná a do pračky nechce dát. Je chudák celý ožužlaný, ale nejoblíbenější.

siraela
21. dub 2015

U nás, v téměř 3 letech je od malička nejoblíbenější usínáček opička, bez které by Kamilka těžko usnula🙂

lenculina
21. dub 2015

usínáček to je jeho miláček 🙂

mishule12
21. dub 2015

Přes den vášnivá čtenářka, ale na spinkaní je potřeba Kuba - vačičí chundeláč 🙂

hanach93
21. dub 2015

růžový poník od té doby co jsme ji ho s tatínkem koupili,usíná a dělá vše jedině s ním 🙂

zu_za
21. dub 2015

Anežky nej hračka je panenka Fifinka a stará se o ni jako maminka o brášku 🙂

petit_grisu
21. dub 2015

U nás vedou špedlíky na plné čáře už od narození. 😵 Máme pro jistotu dva - zelený a modrý, kdyby se náhodou jeden zatoulal. Špendlík nedá Lukášek z ruky... Na návštěvě, při přebalování, v kočárku a dokonce (jak je vidět na fotce vpravo nahoře) ani při jídle. 😀 😀

mipahoji
21. dub 2015

U nás vede sprcha. Voda je sice všude, účty za vodu vzrostly, ale hlavně, že nás koupání baví 😉

lucy_89
21. dub 2015

Tonik ma moc rad pejska od lamaze. Byla to jeho prvni hracka, kterou jsme mu koupili. Tehdy mu byl cca 1 mesic a musel byt uz podruhe v nemocnici se zanetem ledvin. ☹ v nemocnici ho na chvili pohlidala babicka a my s manzelem sli koupit nejakou hracku pro Tonika. Uz tehda se mu pejsek libil a libi se mu doted. 🙂

ladik1
21. dub 2015

Naše Dorka si už ve 2 měsích oblíbila "Slintáka" jak mu s úsměvem doma říkáme... pro ní je to Medvěda 🙂 Spí s ním, jím s ním, chodí s ním ven, sedí s ní na houpačce i v autosedačce... dokonce i když ležela v nemocnici, tak jediné, co chytla do ručičky byl taky méďa Slinták...Velkou výhodou naší oblíbené hračky je, že může mít nespočtné množství náhradníků - je to totiž sériový medvídek IKEA 😀 , a tak, když se nám (ještě jako nezkušeným rodičům) stalo, že jediný medvěd, který u nás původně bydlel zmizel (nejspíš se zaběhl při procházce v lese). museli jsme vyhlásit akci - Návrat Slintáka - protože naše Dorka nespala, jen řvala...zoufalá jsem na Facebook napsala, že sháním někoho, kdo by nám přivezl náhradníka a protože všichni naši kamarádi vědí, jak životně důležitý Slinták je 😉 , přihlásili se během 10 ti minut! hned 4 zachránci, kteří nezávisle na sobě dodali medvědy náhradníky...první z nich k nám dorazil už týž den po obědě, další 4 v průběhu víkendu 😀 )nutno podotknout, že nejbližší IKEA je skoro 90 km a medvědi přijeli z Prahy i z Brna 😀 Dorinka to náležitě ocenila, od té doby mazlí Slintáky vždy alespoň 2 najednou a miluje je všechny stejně...už jí budou 2 roky a pořád se bez nich nehne ani krok...

pouzarovaj
21. dub 2015

Naše Terezka a její nejoblíbenější hračky - gumová kačenka, která s námi musí všude i na výlety a naše psisko, které si jí hlídá a tudíž je také všude po ruce🙂 - to je snad úplně nejlepší zábava na světě, lepší, než všechny hračky dohromady - dobře se s ním muchlá, dá se po něm válet i se za ním lézt, hází mu zbytky jídla, které už nechce atd.🙂

ladik1
21. dub 2015

nejoblíbenější hračka našeho Honzíka je náš Barnabáš... nechá si líbit úplně všechno a když ho zrovna Honzík nezlobí, zlobí on jeho 😉

dvorakovajir
21. dub 2015

Když tak o tom přemýšlím, tak úplně nejoblíbenější nejsou hračky, ale vysavač a hlavně kočičí granule, které když nestihnu někam před Matyáškem uklidit, tak je rozhází a nosí po bytě v ručičce jednu až dvě granulky ( naštěstí je nepapá 😀 ). Dnes jsem si dvě dokonce vytáhla z podprsenky a ani jsem o tom nevěděla, že mi je tam hodil 😀 Krásné je, že se o ně vždy chce podělit 🙂 😀

myskyyy
21. dub 2015

Vypadá to, že Matýskovi nekupujeme žádné hračky, ale on má prostě nejraději svoje ponožky 😀

myskyyy
21. dub 2015

Oprava: Vypadá to, že Matýskovi nekupujeme žádné hračky, ale on má prostě nejraději svoje ponožky 😀

luciepisek
21. dub 2015

Ahoj jmenuji se Jeníček,narodil jsem se na Štědrý den 🙂 jsou mi 4 měsíce 🙂 sice umím říkat jenom Ea ea euuu hůů, ale už si moc rád hraju ... ručičkami a pusinkou poznávám okolní svět 🙂 má nejoblíbenější hračka je kousátko a chrastítko v jednom .jmenuje se ,,Chyť " to moje maminka vždycky říká , když mi ji podává ...jednou jsem si po krmení hrál a hrál až jsem únavou s ,, chyť " usnul velice zvláštním způsobem 🙂 a máma? Taky musí vyfotit všechno! 🙂

ivanakuncova84
21. dub 2015

U nás jednu dobu nejoblíbenější hračka: Akční letáky 🙂)))

jbzirafa
21. dub 2015

u nás doma zaručeně zabaví hračky-nehračky, již od nejútlejšího věku se v popředí drží plastové košíky - s medicínami a krémy, které se dají ochutnat, vysypat,..prázdné košíky samostatně okusovatelné až po koše velké s prádlem. nemusíme naštěstí vozit nic, na návštěvách a u babiček se vždycky nějaký ten košík jako zdroj zábavy najde.

snany
21. dub 2015

Klárka, já jsem holčička,
mám ráda svého mazlíčka,
od tatínka jsem ho dostala,
když na svět se vyklubala.
Medvídek je můj nejlepší kamarád,
bez něj nemůžu dobře spát.

Houpy, houpy,
už nemám roupy,
houpu se pořád,
můj další nejlepší kamarád.

hohe
22. dub 2015

Představuji Vám, našeho muchlíka, kterému naše Anička říká Maši... Je to právoplatný člen naší domácnosti, kterého Anička nosí všude s sebou... Maši s námi jezdí na dovolené, do obchodu, na hřiště, na návštěvy, k doktorovi, do zahrady, chodí se s Aničkou koupat, chodí s ní i spinkat... Když se bojí, něco ji bolí, je nemocná, jde spinkat, potřebuje Mašiho... Musíme na něj dávat pozor, protože kdybychom ho ztratili - no nedokáži si to domyslet 🙂

hohe
22. dub 2015

Představuji Vám, našeho muchlíka, kterému naše Anička říká Maši... Je to právoplatný člen naší domácnosti, kterého Anička nosí všude s sebou... Maši s námi jezdí na dovolené, do obchodu, na hřiště, na návštěvy, k doktorovi, do zahrady, chodí se s Aničkou koupat, chodí s ní i spinkat... Když se bojí, něco ji bolí, je nemocná, jde spinkat, potřebuje Mašiho... Musíme na něj dávat pozor, protože kdybychom ho ztratili - no nedokáži si to domyslet emoticon

jajinka25
22. dub 2015

Porodit druhé dítě, byl pro našeho prvorozeného ten nejlepší dárek, od mala spolu jsou nerozlučná dvojka, co dělal jeden, musel dělat druhy... a že povyrostli.... to vůbec nevadi !!!! svou láskou k sobě se vůbec netají 😵 Přestěhovali jsme se do domečku a kluci mají každý svůj pokoj a nebyl víkend aby spali jeden bez druhého. ♥♥♥

germaine
22. dub 2015

Můj starší syn si rád hraje na princezny 😀 a tomu mladšímu zatím stačí vlastní noha 😀

jechulinka
22. dub 2015

Nejraději máme hrací plyšáčky

Strana
z4