SOUTĚŽ O VLHČENÉ UBROUSKY HIPP
Nevím, jak pro vás, ale pro mě jsou vlhčené ubrousky zásadním vynálezem lidstva 😀 Anička sice už chodí do školy, ale já mám vždy v kabelce malé balení vlhčených ubrousků HiPP s výtažkem z BIO mandlového oleje. Hodí se na osvěžení pleti, otření brýlí, rychlé umytí rukou, když voda není poblíž a vůbec mají spoustu užitečných funkcí 🙂 Věřím, že i vy berete vhlčené ubrousky jako něco moc užitečného, a tak tu pro vás mám soutěž o OPRAVDU VELKÝ BALÍK Čistících vlhčených ubrousků HiPP. Stačí napsat, k čemu všemu jste kdy ubrousky použily a pět nejvtipnějších odpovědí se může těšit na balík 🙂 V každém z pěti balíků budou celkem 3 multipacky (4x56) našich Čistících ubrousků HiPP, tedy dohromady 672 jednotlivých kusů ubrousků.
Mimochodem, Čistící vlhčené ubrousky HiPP s výtažkem z BIO mandlích jsou vyráběné bez minerálních olejů s cílem minimalizovat riziko vzniku alergií. Nenajdete v nich aromatické látky, které mohou vyvolat alergickou reakci, éterické oleje, alkohol, mýdlo, barviva, PEG emulgátory a ani parabeny. Nejsou ani bělené chlórem a mají neutrální pH.

U nas jsou snad na vsechno. Zpetne nechapu, jak jsem bez ubrousku mohla v ere pred narozenim maleho zit. (a potvrdila mi to i spousta kamaradek). A ackoliv to zni asi hrozne, staly se nasim univerzalnim cisiticim prostredkem i v domacnosti - na prach, na boty, na cokoliv 🙂
Ubrousky jsou super vynález 🙂 Kromě klasického použití s nimi manžel začal utírat dvířka kuchyňské linky a čistit prach z počítače 😀
Vlhčené ubrousky mají u nás mnohonásobné využití, když pominu funkci čistící, otírací, prací a úklidovou, tak už jsem se nesčetněkrát radovala z jejich funkce zábavné a hrací, jelikož než můj syn vytahá po jednom ubrousku celé balení, rozmístí pečlivě všechny ubrousky po pokoji a následně se je zase snaží nacpat zpět do prázdného obalu, tak já si mezitím stihnu poklidit celý dům a ještě si vypít v klidu kávu ;)
Do dneška jsem si nemyslela, že se do soutěže zapojím, ubrousky používáme pouze na zadeček dcery, takže nuda.
Ale byla jsem s malou a se psem na procházce do sousedního města. Asi půl kilometru před naším cílem se pes vyválel v hovínku. Co hovínku, tam se asi "vyto..." slon s průjmem!! Pes smrděl na sto honů, tak jsme to otočili domů. Pes musel jít 10 metrů za námi. Byl schlíplej, protože tušil, co ho doma čeká, sprchu on nerad!
Před naší vískou jsem ho ale musela přivázat na vodítko, čímž se zkrátila vzdálenost a já cítila, jak mi pomalu odumírají čichové buňky. Tak jsme zastavili, pes si musel sednout a já z něj to nejhorší zkoušela otřít, čím jiným, než vlhčenýma ubrouskama. Ale ani celé ballení by nepomohlo. Něco jsem dolů dostala, ale většina už perfektně přilnula k srsti. Ale pes už tolik nesmrděl, trochu pomohla vůně z ubrousků, trochu vítr, tak jsme to vydrželi až domů.
Teď čeká ve vyhnanství na dvorku, až se vrátí páníček, který už byl zpraven o tom, co ho čeká po návratu domů! 😀
I přesto, že miminko teprve čekáme 🙂, vlhčené ubrousky mají v naší rodině nepostradatelnou funkci. Nosím je neustále v kabelce či batůžku a jsou úžasným pomocníkem při utřeni rukou či úst, intimní hygieně v terénu ( horské túry)🙂 Mimo vlhčených ubrousků pro použití na tělo u nás v domácnosti našly své místo i ubrousky antibakteriální - utírání kuchyňské linky, prachu, wc ubrousky na prkýnko záchodu🙂 Bez ubrousků - jak pro tělo tak pro úklid si nedokážu svůj život už představit ... člověk si rychle zvykne a příjemné, snažší a šetrné 🙂
Napíšu jen nevtipně, na co nepoužíváme Hipp ubrousky v naší rodině. Neutírám s nima troubu, špínu, ani prach, protože na rozdíl od jiných ubrousků v nich není ten "SPRÁVNĚ UMĚLÝ A NEZDRAVĚ CHEMICKÝ podpach". Hodí se na tvářičky, ruce a zadeček, aby nám voněl, a byl čistý a neopruzený náš milovaný drobeček. 🙂
Jen to nejlepší je pro naši princeznu dost dobré, takže Hipp vítězí na celé čáře. (Nejen ubrousky, ale i příkrmy a koupelová řada patří mezi favority).
Používám :
1. na prdelku ( pro malé i velké)
2. na prach
3. na zapatlanej stůl od křupek
4. jakýkoli fleky na oblečení
5. na auto ( interiér)
🙂
Když jsme byli na procházce, tak jsem malému chtěla ukázat větev stromu a sáhla jsem samozřejmě zrovna do smůly. Ubrousky kupodivu situaci zachránily a já nešla domů ulepená 🙂.
Na zadek, ruce, mastnou troubu, digestoř, okna, mobil, tablet ... 😀 😀
Tak mimo otírání celého dítěte a pomalu všeho v bytě používám ubrousky do vysavače :D.Vždycky jeden složím vedle filtru a pak to doma při vysávání hezky voní 😀
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
H ovínko utřu raz dva tři hned
I pusinku jak by smed
P acičky ušmudlané kočičky i mojí holčičky
P rach a špínu bez nějakého splínu
- ubrousek je jednička,nenajde se chybička
- tahle Hipp akcička je super věcička
- na výhru se těšíme, hned to z ubrouzkama zase zkusíme
- Modrému koníku fandíme, na další soutěž u Lidky se zase těšíme
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Moje příhoda se datuje před mnoha a mnoha lety...kdysi se nosily takové ty pěnové pantofle na hodně vysoké podešvi (obrázek pri představu) já si jedny takové černé koupila a s tehdejším přítelem jsem se v nich a krátkých černých šatech s miniaturní kabelčičkou vypravila do okresního města...měli jsme nějaké pochůzky a tak se přítel jal zaparkovat auto a mě vysadil na přechodu na nejrušnější ulici ve městě...
Vylezu z auta, chvátám abych byla z přechodu rychle pryč....a...prostě jsem díky těm botám zakopla na zámkovce, natáhla se tam jak dlouhá, tak široká. Kabelka letěla dva metry ode mě, prostě trapas jako blázen...a to nejlepší na konec, když jsem se zvedla a začala sbírat rozházené věci zpět do kabelky, došlo mi, že mě strašně pálí kolena...ano, obě jsem měla rozbitá a zakrvácená. Jako anděl se u mě zjevila maminka s kočárkem a vytáhla zázrak jménem vlhčené ubrousky...sice to štípalo jako blázen, ale pomohly...a tak to dopadlo, když jsem jednou chtěla být za kočku 😝 😀
A dodnes nezapomenu na hlášku přítele: "Ohlídnu se za tebou, ty nikde a když se nahnu přes okýnko, ty tam ležíš rozplácnutá jako žába a metr kolem tebe rozházené věci 😀
já mám občas pocit, že ubrousky využívám víc já než syn 😀 protože z nás dvou jsem já to nemehlo, které se věčně něčím polije nebo zabryndá, takže mě opravdu zachraňují. Jinak pro prcka už teď využívám, když jsme už začali chodit na písek a vždy jen žasnu, jak ubrousky zčernají 🙂
Hlavně je to opravdu vynález století, protože doufám, že se díky nim vyhnu tomu, abych musela naslinit kapesník a synovi utřít pusu... bléééé 😝
My používáme vlhčené ubrousky častěji na úklid než na dítko, u dítka snad jen na ušmudlané ruce to vlastně i u sebe) a když není umyvadlo tak samozřejmě zadeček 😀 Jinak v domácnosti snad na vše, od bot přes prach i práh 😀
Ja pouzivam vlhcene ubrousky porad a vsude😀. Manzel mi rika, ze jsem myval😀 pouzivame je mi na WC, na ruce, na nabytek, na kocar, na hracky pro mrnouska, samozrejme taky na malou😀, na psa a musim mit baleni v aute, protoze jsme si poridili nove kvuli kocaru a manzel ho s nimi porad 😀
Při vyjednávání podmínek mého znovunástupu do zaměstnání po mateřské jsem polila kávou šéfův notebook. Pohotově jsem vytáhla z kabelky vlhčené ubrousky a škodu s nima začala likvidovat 😀
No byl to trapas, ale notebook přežil a mojí pohotovost šéf ocenil :o))
Ubrousky nosím sebou pořád a dlouho tomu tak ještě zůstane, protože během měsíce se nám narodí druhý prcek 😀
Vlhčenými ubrousky pravidelně čistíme terária a sbíráme blitíčka kočičích chlupů.
Vynalez stoleti,
bytem nam proleti,
utreme zadecek,
poklidime domecek.
Ubrosek pak vyhodime,
po minute dalsi rozbalime.
Super jsou ubrousky Hipp,
na světě je s nimi líp.
Utírám s nimi zadeček,
i od křupky paleček,
od oběda tvářičku,
stůl, příbor i židličku.
Krade nám je i náš tatíček,
už si pochutnal i náš hafíček.
Neuteče před nimi žádný prach a žádná špína,
bleskově vše setřou a může být zas psina.
U nás se ubrousky Hipp používají úplně na všechno. Už v těhotenství jsem je načala a od té doby se nestalo, že bychom byli jeden den bez nich :D
Manžel je servisní technik a někdy si myslím, že jsme taky tak v servisu. Vlhčené ubrousky máme snad všude. Já s nimi teda nejvíc utírám děti - jak pusiky nebo ruky, tak jejich zadečky. Můj vlhčené ubrousky povýšil na multifunkční. Když jde s dětmi ven, tak jim přeutírá ubrousky boty. Dokonce jsem ho chytila při zábavné hře pro děti. Každému dal do ruky pár ubrousku a když umýval auto, tak děti utíraly disky na kolech. Děcka byly spokojené a manžel taky, ještě nikdy se mu tak neleskly, ani po sebelepším přípravku.
Dobrý den, zajímalo by mě, čím to je napuštěné..... protože super to je na auto... dítě tím nikdy neutírám a neutřela bych .....
Jeste jsem si vzpomnela - uzasne jsou na starozitny nabytek. Bydlime v najmu, kde je mnoho starych skrini a stul - a takova ta zazrana letita spina nejde nicim odstranit. Az jsem pri utirani prachu prisla na to, ze nejlepsi jsou detske ubrosuky (ale pouzivam na tohle ty levnejsi, nez je Hipp, toho je mi lito 🙂 ).
Na návštěvě jsem přebalovala našeho broučka a jak byl rozbalený, tak přidal ještě jednu natlakovanou dávku a vše vyletělo až na koberec světle béžové barvy:( Naštěstí skvrny na koberci pustily čistícími ubrousky, takže se všem ulevilo. Opravdu všem🙂
Použila jsem je jako stinitka v aute po ceste do nemecka.vytapetovala jsem vlhčenými obrouskama zadní okna auta, aby na dcerku nesvitilo slunicko. Řidiči museli mít se mně docela legraci. Ale alespoň jsem vynalezava.
i my používáme vlhčené ubrousky snad na vše, na zadek, ruce, na prach ale asi jako nej jsem je použila i na rychlou vnější očistu WC když jsem neměla nic jiného po ruce 😀
Nechápu jak bez nich mohli moji rodiče existovat!!!!!! Používám je také na všechno možné, ale na účel, na který byly "vynalezeny" tedy na přebalování jsou prostě nenahraditelné. A co když ještě k tomu voní po mandlovém olejí!
Vlhcene ubrousky ocisti skvele nejen syna, ale take nabytek, jakykoliv flek na obleceni nebo kocarku. V aute jsem jimi otrela nemaly ptaci vykal na skle a i prach uvnitr. Krasne voni a jsou skutecne vsestranne.
Kdyz jsem se jednou byla podovat do byvale prace (squashove centrum) a kolegyne nemela cistic na skla, pujcila jsem ji ubrousky k vycisteni skel pred prichodem zakazniku. Od te doby je tam pouzivaji misto cistice na skla 😀
Moje sestra ma pejska (čivavu), jednou mě poprosila abych ho zašla vyvenčit že nestíhá, tak jsem nastartovala kočárek a šla jsem na procházku po chvilce pejsek vykonal potřebu a když jsem šáhla do krabičky na sáčky na psí exkrementy, tak v krabičce nebyl ani jeden.. tak jsem myslela že tam ten "velký" bobek který ani nešel vidět nechám a nenapadně odejdu když v tom se předemnou objevili 2 policisté, tak jsem začla prohledávat tašku a před sbíráním bobku holýma rukama před policejním dozorem mě zachránily vlhčené ubrousky 😀 neskutečný vynález! 😀
A přidávám basničku, kterou vymyslela moje babička když se dozvěděla že soutěžíme s HIPP. 😵
Ťuki, ťuki tady ubrousky HIPP,
jemně čistím každý záhyb,
malého i většího človíčka,
jsem prostě bezkonkurenční věcička.
Vyčistím vše ve chviličce,
na tělíčku i tvářičce.
Hej, hej, hej - vlhčené ubrousky jsou NEJ!

U nás jsou ubrousky asi opravdu na vše 😀 na prdelku, na obličejík ,mámě na ruce i doma na utírání prachu, poté to tu krásně voní 😵 😵