Jak trávíte podzimní večery?
Ahoj maminky! Jak se máte?
Já miluji večery s knížkou hezky pod dekou s čajem. Mám také ráda různé tematické deky a ráda je obměňuji podle ročního období. A co je nejlepší? KiK má vždycky široký výběr těchto dek. Navíc teď přišel s dekami pro děti, které jsou i vtipné. Která holčička by nechtěla být mořská panna? Ale i já sama si tam vyberu deku, která se mi líbí.
Když už tady máme podzimní tématiku, zajímalo by mě, jak nejraději trávíte chladné podzimní večery vy? Nejzajímavější odpovědi odměníme třemi poukázkami po 250 Kč do KiKu 😊.
Těším se na Vaše odpovědi.
Vaše Klára!

Pokud je dítě vzhůru tak popíjím teplý čaj, který přemisťuji co půl minuty na jiné místo. Dcera mezitím lítá všude okolo.Pokud usne tak čaj zůstává na místě a já s nohami nahoře buď koukám na telku nebo si čtu a užívám si té pohody a klidu.
Ahoj 🙂 já miluji zalest pod deku spolu s manželem a dcerou.. Na nohou máme teplé ponožky, nanosime si dobroty, uvaříme kakao a koukáme na dobrý film 🙂 kolem nás svíčky.. Prostě krása 🙂 malá je klidne dítě.. Takze je šťastná, že je s náma a společně se všichni mazlíme 🙂
Ucim se sit a po vecerech siju detem cepice, nakrcniky a hledam strihy na nove projekty🙂
Podvecer jako takovy si ted na podzim uzivame s tatkou doma... Prohlizime s detmi knizky, nebo stavime duplo.. Ja si k tomu zapalim nejakou vonnou svicku ( jsem hroznej palic) aby to navodilo tu spravnou atmosferu, a kdyz jdou holky spinkat, coz je nejdyl v sedm ( jo, dele nevydrzi) tak si s chlapem udelame vetsinou nejakou mnam veceri, a pak bud filmik, nebo zasedam ke stroji a tvorim, at uz na holky nebo pro nekoho jineho 🙂
Miluju podzimní večery !!Zrovna teď je u nás ten pravý podzim,zima,lezavo,prší.Takže sedíme pospolu na sedačce s vypnutou televizí,já svařák,děti dětský punč,hoří vonná svíčka,v krbu praská oheň,my jsme zachumlaní do dek a povídáme si...člověk se dozví spoustu věcí,tajných přání,snů....Někdy hrajeme Člověče nezlob se,někdy karty,někdy si čteme....a já se tetelím radostí u srdíčka,jak je nám spolu krásně...opravdu mám ráda podzimní večery
Když malý usne, dám si teplou sprchu, udělám si čaj, zapálim svíčku, vlezu si pod deku a koukam na nějak film 😊
Miluju podzimní večery, schoulená pod dekou s teplým čajem píši seznamy a vymýšlím dárečky k vánocům pro své milované 💖
Aktuálně louskáním nepřeberného množství vlašských ořechů 😂 a jinak čajíky, pohádky, společné hry 😍
Můj ideál podzimních večerů je za tónů Beethovena u praskajícího krbu,s milovanou polovičku a se sklenkou dobrého vína...nuz realita u nás s 21mesicnim prckem
a dalším na cestě je,že jsme rádi ,když večer usne a ve většině případů,ikdyz se snažíme si udělat hezký vecer,usneme na gauči ani nevíme jak.
Letošní podzimní večery trávíme vesměs každý den stejně. Včerejší podvečer začal vycházkou ven, přípravou večeře a přepisováním diáře. Po příchodu manžela z práce jsme si dali večeři, manžel zatopil v krbu, rychle jsme si prohlídli doručené vánoční dárky a chvíli si hráli s dcerou. Pak jsem u televize kojila a šla uspávat a sama spát. O víkendu oživuji atmosféru různými vonnými svíčkami nebo aromalampou.
Podzimní večery? No, já jsem z těch, co milují léto, teplo, dlouhé večery venku v tričku... Takže na podzim bych nejradši zalezla někam do pelíšku jako medvěd a probudila se po dlouhém zimním spánku až na jaře 🙂 To bohužel nejde a tak nezbývá, než se nějak zabavit... Hrajeme hry, skládáme puzzle, malujeme, koukáme na pohádky... Ale naše nejoblíbenější činnost na podzim je těšení na Vánoce 😀 Ty jsou takovým světlým bodem v zimě, takže prohlížíme katalogy s hračkami, plánujeme dopis pro ježíška, vyrábíme dekorace, já pomalu chystám seznam dárků i to, jaké druhy cukroví upečeme... Díky tomu podzimní večery utečou ani nevíme jak 😀
Jak trávím podzimní večery? Nejradši v naklizeném, voňavém bytě. Všude zapálené svíčky...horký čaj s příchutí jablka a skořice voní všude kolem. Sedím v křesle, nohy na podnožce, na sobě mám krásný ručně pletený dlouhý svetr, pohodlné legíny a teplé ponožky....v ruce mám knížku a čtu si. 🙂
Noo a teď zpátky do reality. 😀 Přilítnu ve čtvrt na 8 ze cvičení, začnu vařit, najím se, umyju se, poklidím a padnu do postele jak zabitá 😀
Podzimní večery trávíme rádi společně. Už nejsme tak rozlítaní po venku jako během léta, tak si o víkendu společně sedneme i s dětmi k nějaké hře (třeba oblíbenému pexesu), uvaříme si k tomu zázvorový čaj nebo kávu a jsme spolu.
Pozdimní večery trávím nejraději u šicího stroje nebo u svíček a dobré knížky 🙂
Nejradši trávím čas se svojí dcerkou, ale co si budeme povídat. Když večer usne, uvařím si čaj a buď si čtu, nebo vypnu zvuk na TV a jen koukám a užívám si to ticho
Šiju. Je to můj obrovský kůň. Dokonce jsem přestala i číst, na čas, abych mohla šít.
Na podzim si pod deku zalezu,
a nejdřív na jaře zase vylezu. :D
Sleduju fotbal, když zrovna běží,
nebo se dívám, jestli už nesněží.
Zima je za dveřmi, Vánoce taky,
koukám na reklamy, projíždím letáky.
Dám si k tomu čaj, víno nebo kávu,
už jsem objednala i plyšovou krávu.
Podzim mám ráda, dokud je teplo,
z té zimy co je teď, už by mě kleplo… :D
Podzimní večery úplně vybízí k lenošení 🙂 s nejstarším synem máme rádi filmové večery, zapálit si voňavou svíčku, zachumlat do příjemné deky a pustit hezký film. S manželem si občas přidáme ještě svařák 🍹 a když nespí ti menší, tak hrajeme hry - zatím vede krteček 😉
Uspim děti, lehnu s manželem k televizi a...odbiham, chystat svaciny na ráno, vyzehlit trička na rano , roztridit ponožky, vyskladat mycku, prostě relax každé mámy:D
Když je venku sychravo, tak pro mě nejlepsi relax je do horké vany, voňavá svicka, číst si tam, povalovat se tam...
Bohužel už jsem to tak nedělala čtyři roky .. ale určitě to zase brzy přijde. Jen co vymýšlím, kam udat aspoň na jeden vecer ty rarášky.
@miatia
@pandice
@lucka662006 Děkujeme všem za účast v soutěži a gratulujeme výherkyním! 🙂 🎉 Vítězkám se ozveme do soukromé zprávy 😉.
@klara_kik Dobrý den,
děkuji, udělali jste mi při podzimu ohromnou radost!
Těším se na vouchery, využiji je asi na vánoční výzdobu🙂
Hezký den,
Lucie Holcová
Tak mi uspime malou (2m) potom si s manželé, tchánenm a svagrem sedneme v obýváku, dáme si každý hrníček svaraku a povídáme si co noveho že ten den, co máme třeba plánu další den případně o víkendu, domluvíme se co budeme druhý den mít k obědu a podobně je to taková chvilka kdy si odpočinete všichni a můžeme vypnout 😊
Jelikož jsem po mateřské plně v pracovním procesu, většinou je trávím nad přípravami a opravami diktátů a písemek 😉
Celý rok se těším na dlouhé večery, dá se číst, ležet ve vaně, hrát si s dětmi, věnovat se ručním pracem a hlavně si vážit toho, že mám střechu nad hlavou a doma teplo a pohodu s těmi, které mám ráda.

Vecery travim s dcerkama pod dekou a koukame na pohadky...je to jedina chvilka kdy ta starsi se necha posmudlat😀😀😀