Podzimní soutěž se značkou KiK
Pěkný den dámy,
mám tu hned na začátek pro vás připravenou zajímavou soutěž, která poběží až do konce týdne. Vítězka dostane 10 poukázek v hodnotě 250 Kč do prodejen KiK. Navíc získá unikátní možnost zasednout v porotě KiK Tvář roku a bude se podílet na výběru nejvíce okouzlující finalistky.
Šanci máte všechny a další dvě výherkyně získají také 10 poukázek do KiKu a pozvánku na tuto prestižní akci. Vítězky budou vyhlášeny v neděli, kdy soutěž končí.
Stačí jen napsat, jaký kousek oblečení z vašeho šatníku nosíte nejraději a nedáte na něj dopustit?
Už se moc těším na vaše odpovědi!
Vaše Klára

Nejraději nosím leginky, sukně a šaty. Jsem prostě letní typ 🙂
Ahoj, za mě to je dobře padnoucí spodní prádlo. To je základ.
Miluju různé šátky, hlavně velké, aby se do nich dalo zachumlat
Aktuálně pohodlné tepláky a triko...po mateřské se to zase doufám změní 😎
černé strečové úzké kalhoty 👖. Jsou naprosto univerzální, můžu si k nim vzít halenku, sako a vyrazit klidně do práce ci na schůzku, jen s lehkou dzinovou bundou pak zvládnu veškeré nákupy a stejně tak, když je doplním o mikinu a tenisky, zvládnu nahanet malou dcerku venku na hřišti nebo vyrazit s kočárkem na procházku. Ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je krása, ale i síla, fakt mě baví, ze je v podstatě můžu nosit pořád a pokaždé budou vypadat trochu jinak. Jeden den, tri outfity a žádné velké prevlikani aspon u sebe, což máma fakt ocení :D
Nejraději nosím šátky nebo šály. Krásně se tímhle doplňkem doladí jakýkoli outfit a dodá i obyčejné kombinaci něco víc. A zároveň mi netáhne na krk. Už i můj syn miluje "muchlání" s šátky, takže když nemůžu nějaký najít, zaručeně ho najdu někde založený.
Teď mám nejraději svou teplou vestu s kapucí, která mě záchrání před větrem i deštěm
Nejoblíbenějším kouskem jsou rifle. Pohodlne,dají se kombinovat s více styly a beha se v nich za dětmi uplne paradne ;)
Určitě kvalitní spodní prádlo, bez něj si to ve většině případů opravdu nedovedu představit, a nedám na něj dopustit! 😂👌
Teplé ponožky! Začla nám sezóna ledových nohou 😀
Já mám nejraději šaty, v létě je člověk oblečen během vteřinky a v zimě taky vypadají dobře,ke kozačkám.. Ale je fakt, že kdybyste se ptala na to, co nosím nejčastěji, tak teď džíny 🙂
1 kus je málo...mám hodně oblečení s Kiku...ať je to podzimní vestička,letní plavečky v námořnické barvě s vyšším sedem...Nejvíc jsem si kiku oblíbila riflovou bundičku s našitými perličkami.Nosím ji do práce jako zdr.sestřička,ale i klidně si ji pak vezmu na disco i zábavu či koncert.....Je prostě sexy a nadčasová...ale i a cena bylo pro mě dost..700kč..tak doufám,že ji unosím....p,s.byl by ot krásný dárek k svátku 31.10.
Štěpka
Rifle! Nosím stále jak k tričku, tak i ke košili či halence! Mimochodem zrovna rifle z Kiku jsem nosila až do porodu-bokovky a ne jedna maminka se mě ptala, odkud je mám, že chcou taky takové těhu rifle🙂 přitom byly klasické s dirama nad kolenama 🙂
Nejraději modré šaty áčkového střihu. Jsou pohodlné a manžel je z nich vždycky úplně vedle 😊
Můj nejlepší kousek jsou černé šaty, ke kterým se hodí jak legíny, tak silonky. Jsou vhodné jak na svatbu, na pohřeb ba i do práce. Jsou moje top a doufám,že mi ještě budou dlouho sloužit.
Nejraději nosím háčkovaný cardigan, hodí se k riflím i ke kalhotám a zakryje širší boky 🙂
Nedám dopustit na pásek!!! Najít něco na moji postavu je boj. Sice v Kik je xxl zóna ale...
Pásek kalhoty udrží tam kde mají být, triko ozdobí a šaty ve kterých vypadám jak v pytli zúžím v pase a hned je to o něčem jiném. Jednoznačně pásek ale když ten není tak se spokojím s šátkem. 👍
Já tedka nosím ráda, plátěné kabáty s opaskem,. tzv.balonáky,.jsou ke všemu, jak k sukni, tak ke kalhotám,..do každé chvilky,.. hodím k tomu šálu,..je to takový můj styl,.vždycky mi připomínal vojenskou uniformu kterou nosí hradní stráž 🙂
Džiny nebo leginy,a mikina
Já odkdy jsem na mateřské..ráda nosím legíny 🙂
Nejraději mam mikinu na zip
Kožená bunda s džegíny 👍
Sexi pohodlné spodní prádlo je pro nás s partnerem to nej...... Vždy dělám módní přehlídku a hned máme pěkný večer ..... 😃
Tak jelikož je podzim tak už jsem zase vytahla punčocháče 😂
Ja nosim nejradeji svetrik a mikinu 😍
Džíny, ty nikdy neomrzí 🙂
Poslední dobou nedám dopustit na šaty. Nosím je často, k tomu nějaký pěkný kazatel nebo bundu a cítím se neskutečně žensky. Moc se těším na případnou výhru a porotcovani v soutěži bych si taky užila.
Jee, no to by byla paráda jednou zasednout v porotě. Vždycky jsem se na podiu trápila nervozitou, tak teď bych ráda poznala, jaké to je na druhé straně 🙂 a k otázce... jsem kalhotový typ, takže legíny, jeany, delší kraťasy - to je něco pro mě... k tomu pohodlné botky a cardigan. Ideální kombinace. Obzvláště do toho letošního krásného podzimu <3 Tak hodně štěstí všem. Mája

já rozhodně černá sukně..je univerzální a dá se nosit v každém počasí ..teda ne v mínus 20 ale jinak jo :D