icon

Podzimní soutěž se značkou KiK

klara_kik
Moderátor
22. říj 2018

Pěkný den dámy,

mám tu hned na začátek pro vás připravenou zajímavou soutěž, která poběží až do konce týdne. Vítězka dostane 10 poukázek v hodnotě 250 Kč do prodejen KiK. Navíc získá unikátní možnost zasednout v porotě KiK Tvář roku a bude se podílet na výběru nejvíce okouzlující finalistky.

Šanci máte všechny a další dvě výherkyně získají také 10 poukázek do KiKu a pozvánku na tuto prestižní akci. Vítězky budou vyhlášeny v neděli, kdy soutěž končí.

Stačí jen napsat, jaký kousek oblečení z vašeho šatníku nosíte nejraději a nedáte na něj dopustit?

Už se moc těším na vaše odpovědi!

Vaše Klára

Podzimní soutěž se značkou KiK
sarka151212
22. říj 2018

u mě vedou sukně, halenky, šaty k tomu nějaká pěkná kabelka a lodičky 🙂

kalutedi
22. říj 2018

Nejraději mám kraťasy a tílka, ale už na ně není počasí🙂 Na druhém místě jsou trička, i když mám čtyři štosy, když někam jdu, nemám co na sebe😲😀

klara_kik
autorModerátor
22. říj 2018

@jitka213 Taky mám doma "džísku" , kterou naprosto miluji! ❤ Sice už na ni teď není počasí, ale ještě nedávno jsem ji nosila pořád 😉

majky1812
22. říj 2018

Koupila jsem si v Kiku nedávno maskáčové kalhoty s potiskem růží a ty bych mohla nosit pořád 🙂

evikh
22. říj 2018

Tak u mě jsou to jednoznačně jeansy 😉. Je to prostě univerzální část oblečení a jsou hlavně pohodlné 😉

rory_g
22. říj 2018

Já nejraději nosím vršky, ať už trička, halenky, košile, svetry, mikiny, sáčka, bundy...mohla bych jich mít milion a stále by to nebylo dost 🙂

fouskovi
22. říj 2018

Od čeho začít tak třeba od skvěle padnoucí podprsence po krásná trička přes ryfle a i tepláky jsou u mě velice oblíbené

petronellarikov
22. říj 2018

Obleceni nakupuji casto a rada 🙂
Nejradeji nosim cardigany a maxi saly 🙂

pavlinka883
22. říj 2018

Tak děti legíny a bundy a já sukni a tílka a taky svetr dlouhý růžový...😊

soda365
22. říj 2018

nejraději mám mikiny, ale nenosím holčičí mikiny, ale kupuji si zásadně klučičí, to je mi vždycky příjemně volné, je mi v nich krásně teploučko a navíc - asi nikde jinde bych si nekoupilo mikinu ve velikosti S 🙂

misisska
22. říj 2018

Nejraději mám tyto šaty z Kiku 🙂 miluji šaty a navíc tyto jsou jediné dlouhé, které mi skvěle sedí 🙂

klara_kik
autorModerátor
22. říj 2018

@misisska Vypadají skvěle! 😉❤️ A koukám, že v nich i sportujete 😉?

gruyerre
22. říj 2018

Nejradši nosím šaty. Teď na podzim mám oblíbené v krásných teplých podzimních barvách žluto zelené šaty s dlouhým rukávem. K tomu punčocháče a kabát a můžu vyrazit 🙂.

asongforfay
22. říj 2018

Dlouhé tričko zakrývající celá záda a pohodlné ponožky.

misisska
22. říj 2018

@klara_kik ehm.. co že v nich...? 😂😁

sanny26
22. říj 2018

Nejraději mám dlouhé svetry a džíny ☺❤

klara_kik
autorModerátor
22. říj 2018

@misisska Opravte mě, jestli se mýlím. Myslela jsem si, že se jedná o nějaký speciální sportovní kočárek 😁

martina2706
22. říj 2018

Oblibeny kousek v šatníku jsou džíny a kozenkova bundicka.Na jaře ji nosím k šatům,na podzim společně s trikem,džíny a teniskama.

krtikkrtovaty
22. říj 2018

Teď když jsem doma s dítětem, tak leginy a dlouhý triko, ale dřív jsem ráda nosila šaty a sukně. 🙂

misisska
22. říj 2018

@klara_kik no, to sice ano, ale jezdit na skejtu v dlouhých šatech moc nejde 😃 nejednou jsem při té “projížďce” (spíš zkoušce) málem přeletěla přes ten kočár, když mi noha zůstala zamotaná v těch šatech 😃

gabkekoczi
22. říj 2018

Jako u dost holek jednoznačně džíny a tričko. Ale v závěsu za nimi jsou tepláky, které na mateřské nosím nejčastěji a jsou taaaaaaak pohodlné.

nikyta159
22. říj 2018

Můj růžový svetřík, který mi upletla přímo moje babička. Skvěle se nosí. Hodí se ke všemu. A navíc v něm je pěkný teploučko a je to originál. Babička je moc šikovná.

semmi
22. říj 2018

Ted v pokročilém těhotenství jsou to jednoznačně leginy a dlouhý pohodlný svetr, který nosím prakticky non stop 👌😂

hannicka32
22. říj 2018

Džíny a trička. Není nad pohodlí 🙂

jitka213
22. říj 2018

@klara_kik Ta vpravo jsem ja v me oblibene čuprove dzinove kosili Kik 😆👏👌 Jinak tech kousku od "vas" mam nespocet, porad je neco nutne potreba 😂

irena1111
22. říj 2018

Nejoblíbenější věc z KIKu jsou pro mě rifle, protože jsou velmi pohodlné a KIK je prodává i ve velikostech na mou prostorově výraznou postavu :D

klara_kik
autorModerátor
22. říj 2018

@misisska To věřím 😁 Šaty nejsou zrovna sportovní oděv, ale o to větší obdiv, že jste si to i tak vyzkoušela ❤️😉

luca16
22. říj 2018

Mám jednu tenkou mikinu na léto, která se na mě nerozpadne, tak jí nedám pryč a jednu běžkařskou bundu, kterou nosím od podzimu přes zimu až do jara. To jsou dva kusy oblečení, na které nedám dopustit. Udělaly velkou službu a zdaleka s nimi ještě nejsem hotová🙂

klara_kik
autorModerátor
22. říj 2018

@jitka213 moc vám to sluší! Posílám ❤️ pro radost 😉

cermij
22. říj 2018

u mě to jsou tílka...nosím je ať je zima nebo vedro...momentálně trpím nadváhou, takže se potím jen co si sednu 🙈 takže jasná volba👍

Strana