icon

Podzimní soutěž se značkou KiK

klara_kik
Moderátor
22. říj 2018

Pěkný den dámy,

mám tu hned na začátek pro vás připravenou zajímavou soutěž, která poběží až do konce týdne. Vítězka dostane 10 poukázek v hodnotě 250 Kč do prodejen KiK. Navíc získá unikátní možnost zasednout v porotě KiK Tvář roku a bude se podílet na výběru nejvíce okouzlující finalistky.

Šanci máte všechny a další dvě výherkyně získají také 10 poukázek do KiKu a pozvánku na tuto prestižní akci. Vítězky budou vyhlášeny v neděli, kdy soutěž končí.

Stačí jen napsat, jaký kousek oblečení z vašeho šatníku nosíte nejraději a nedáte na něj dopustit?

Už se moc těším na vaše odpovědi!

Vaše Klára

Podzimní soutěž se značkou KiK
klara_kik
autorModerátor
22. říj 2018

@anetka1701 Kdo by nemiloval plameňáky že? ❤️. Moc vám to sluší! 😉❤️

klara_kik
autorModerátor
22. říj 2018

@terezet To věřím 😀 Také mám vždy radost z nových objevů ❤️

jankavranova
22. říj 2018

Legíny, podzimní šálu a zimní bunda 🙂.

klara_kik
autorModerátor
22. říj 2018

@qintus Jako dvojčata! 😍

tajemna30
22. říj 2018

Krásný den, já miluji jednu svou černou sukni, obě těhotenství jsem ji odnosila, nevytahala se, a nosím ji moc ráda i ted. Univerzální kousek

smekalovamo
22. říj 2018

Nejraději nosím džíny. Zrovna dnes jsem se vrátila z Kiku ,kde jsem si jedny koupila 😘A dokonce ve slevě, takže radost mám dvojnásobnou 😁

gab7
22. říj 2018

Nejraději nosím šaty 🙂

noname24
22. říj 2018

Nejraději mám dlouhá trička, nesnáším, kdy se mi triko vyhrnuje 😀

felineli
22. říj 2018

Moc zdravím ! K neuvěření jak ten čas letí,výherkyním dopředu přeji příjemné chvilky, jelikož si to náramně užijete 😁 jsem ta v modrých šatech a bylo mi ctí vyhrát 2 místo 🌷 nynější rok jsou tam překrásné slečny a každá jako my - obyčejné holky co nebály přihlásit 😍 A těď k soutěži - moje nej oblečení ze šatníku je PYŽAMO 😂👍🏼 kor když dcerka usne, a i na doma ideál - čekáme další přírustek, pro mne nejpohodlnější věc na světě

majajaa
22. říj 2018

Rozhodne leginy. Spnuji vse pro me potrebne. Pohodlnost,pruznost, hodi se k botaskam i kozackam. A hlavne,kdyz se kroutite,jak potrebujete na malou,tak jsou rychle dole (zadny knoflik 😅)

newmom17
22. říj 2018

Na co nedám dopustit ze šatníku? Vzhledem k tomu, že jsme zrmrzlina obecná, v podzimním čase je to na stoprocent moje oblíbená zimní bunda, kterou jsem povýšila na "skoroceloroční", nenosím ji jen v létě 🤷🏼A dokonce to krom tedy jarní, podzimní a zimní bundy byla jednu dobu i bunda těhotenská, neboť mi do porodu nějak zapomnělo narůst břicho 😁 je to tedy opravdu nejvyužitelnější kousek a doufám, že brzy poslouží i v dalším těhotenství 🙂

michaczek
22. říj 2018

nejraději mám legíny s nějakým delším svetrem, teď a podzim si to hodně užívám🙂

anina32
22. říj 2018

Já nemůžu žít bez triček-halenek s krátkým rukávem, nosím je celoročně i v zimě, v dlouhých rukávech by umřela. Dokonce nevlastním ani zimní bundu, stačí mi navrch na tričko jen flaušovka.

bimmka
22. říj 2018

pokud byl jen jeden tak ponožky, mám neustále zmrzlé nohy, takže i v zimě do postele

denitek
22. říj 2018

Kabelky, nemám jich úplná kvanta, ale moc ráda je kombinuji a miluji, když. Jsou veliké abych tam pobalila o Potřeb pro 2 děti, manžela a psa😁😁😁

a_lexa
22. říj 2018

Hmm, tak to je celkem těžké. Ale pokud mám vybrat jeden, tak to bude asi šál/pašmína/šátek. 🙂 🙂 Je to můj nezbytný kousek, který můžu sundat a třeba použít i pro své dítko když mu je zima. Nebo minule se mi utrhlo ucho u tašky, takže jsem taky použila šál co jsem zrovna měla na krku, abych tašku donesla. 🙂

tristizia
22. říj 2018

Já absolutně zbožňuju svůj černý křivák. Naprosto univerzální kousek, který se hodí k teniskám i lodičkám. K šatům i džínům. Prostě moje top 🙂

despoinamaria
22. říj 2018

Když jdu ven, tak nejraději mám na sobě oblečené džíny. V tomto počasí i šátek okolo krku. Ale co mám úplně nejradši je, když přijdu domů a mohu na sebe natáhnou pohodlné tepláky 😁 ( nikde netáhnou, neškrtí). 😉

milusina
22. říj 2018

Dlouhá,teplá mikina.

keksikova1
22. říj 2018

Já tam chodím často i jen okoukavat :D na sebe mám ráda mikiny fleecove, teplé ponožky a vůbec spodní prádlo. Nejradši ale nakupuji v Kiku oběma dětem, od dupacek k rukavicim 🙂

verunka045
22. říj 2018

Tepláky. Miluju když se převléknu do svých pohodlných tepláků a nic mě nikde neškrtí😊

alkena
22. říj 2018

Poslední cca 2-3 týdny je to softshellová bunda, shodou okolností z Kik. Obecně ale mám nejraději džíny, nosím je prakticky pořád, pokud nejsou zrovna letní parna.

dc2015
22. říj 2018

Já mikiny. Na mateřské jsem pořád v kalhotech a mikinách. U syna miluju bundy od vás.

21ada
22. říj 2018

U mě vedou džíny. Mám jich doma docela dost, různých stylů a baví mě na nich, že se dají nosit při různých příležitostech. Jde z nich vytvořit elegantnější outfit v kombinaci s podpatkama a halenkou třeba do kancelare, lezernejsi kombinace na výlet nebo jenom tak na posezení s kamarádkou nebo s teniskama na procházku se synem. ☺️

mimuu
22. říj 2018

Šedý pletený svetr, který mám už spoustu let..pravidelně odstraňuji žMolky, takže je pořád jako nový 🙂

ammmi
22. říj 2018

Těžké, vybrat jen jednu věc, ale asi podprsenka, protože díky ní vypadám jako žena.

sticker
tereza2016h
22. říj 2018

Já osobně z Kiku oblečení nemám,ale synovi tam nakupují ráda. Pro miminka máte skvělé kolekce ,vždy jsem tam nakoupila i kamarádkám jako dárek k narození jejich miminka.

mona91
22. říj 2018

Bezkonkurenčně podprsenky, jediný obchod kde mi padnou!!! V létě zboznuju nosit už leta sifonove košile, dlouhé s 3/4 rukavem, mám od každé barvy jednu 🙂😇

pavlina_hornikova
22. říj 2018

@klara_kik Určitě pohodlné oblečení jako tepláky a trička. Už si ani nedokážu představit vyměnit volné sportovní oblečení za kostýmek nebo tenisky, které nosím ke kočárku, za boty na podpatku.

m.artina
22. říj 2018

Nedám dopustit na kardigan. Mám jich několik různých délek, materiálů a barev, vždy jen hodím na sebe a hotovo. Krásně schová podkožní zásoby tuku :- D

Strana