Podzimní soutěž se značkou KiK
Pěkný den dámy,
mám tu hned na začátek pro vás připravenou zajímavou soutěž, která poběží až do konce týdne. Vítězka dostane 10 poukázek v hodnotě 250 Kč do prodejen KiK. Navíc získá unikátní možnost zasednout v porotě KiK Tvář roku a bude se podílet na výběru nejvíce okouzlující finalistky.
Šanci máte všechny a další dvě výherkyně získají také 10 poukázek do KiKu a pozvánku na tuto prestižní akci. Vítězky budou vyhlášeny v neděli, kdy soutěž končí.
Stačí jen napsat, jaký kousek oblečení z vašeho šatníku nosíte nejraději a nedáte na něj dopustit?
Už se moc těším na vaše odpovědi!
Vaše Klára

Legíny, podzimní šálu a zimní bunda 🙂.
Krásný den, já miluji jednu svou černou sukni, obě těhotenství jsem ji odnosila, nevytahala se, a nosím ji moc ráda i ted. Univerzální kousek
Nejraději nosím džíny. Zrovna dnes jsem se vrátila z Kiku ,kde jsem si jedny koupila 😘A dokonce ve slevě, takže radost mám dvojnásobnou 😁
Nejraději nosím šaty 🙂
Nejraději mám dlouhá trička, nesnáším, kdy se mi triko vyhrnuje 😀
Moc zdravím ! K neuvěření jak ten čas letí,výherkyním dopředu přeji příjemné chvilky, jelikož si to náramně užijete 😁 jsem ta v modrých šatech a bylo mi ctí vyhrát 2 místo 🌷 nynější rok jsou tam překrásné slečny a každá jako my - obyčejné holky co nebály přihlásit 😍 A těď k soutěži - moje nej oblečení ze šatníku je PYŽAMO 😂👍🏼 kor když dcerka usne, a i na doma ideál - čekáme další přírustek, pro mne nejpohodlnější věc na světě
Rozhodne leginy. Spnuji vse pro me potrebne. Pohodlnost,pruznost, hodi se k botaskam i kozackam. A hlavne,kdyz se kroutite,jak potrebujete na malou,tak jsou rychle dole (zadny knoflik 😅)
Na co nedám dopustit ze šatníku? Vzhledem k tomu, že jsme zrmrzlina obecná, v podzimním čase je to na stoprocent moje oblíbená zimní bunda, kterou jsem povýšila na "skoroceloroční", nenosím ji jen v létě 🤷🏼A dokonce to krom tedy jarní, podzimní a zimní bundy byla jednu dobu i bunda těhotenská, neboť mi do porodu nějak zapomnělo narůst břicho 😁 je to tedy opravdu nejvyužitelnější kousek a doufám, že brzy poslouží i v dalším těhotenství 🙂
nejraději mám legíny s nějakým delším svetrem, teď a podzim si to hodně užívám🙂
Já nemůžu žít bez triček-halenek s krátkým rukávem, nosím je celoročně i v zimě, v dlouhých rukávech by umřela. Dokonce nevlastním ani zimní bundu, stačí mi navrch na tričko jen flaušovka.
pokud byl jen jeden tak ponožky, mám neustále zmrzlé nohy, takže i v zimě do postele
Kabelky, nemám jich úplná kvanta, ale moc ráda je kombinuji a miluji, když. Jsou veliké abych tam pobalila o Potřeb pro 2 děti, manžela a psa😁😁😁
Hmm, tak to je celkem těžké. Ale pokud mám vybrat jeden, tak to bude asi šál/pašmína/šátek. 🙂 🙂 Je to můj nezbytný kousek, který můžu sundat a třeba použít i pro své dítko když mu je zima. Nebo minule se mi utrhlo ucho u tašky, takže jsem taky použila šál co jsem zrovna měla na krku, abych tašku donesla. 🙂
Já absolutně zbožňuju svůj černý křivák. Naprosto univerzální kousek, který se hodí k teniskám i lodičkám. K šatům i džínům. Prostě moje top 🙂
Když jdu ven, tak nejraději mám na sobě oblečené džíny. V tomto počasí i šátek okolo krku. Ale co mám úplně nejradši je, když přijdu domů a mohu na sebe natáhnou pohodlné tepláky 😁 ( nikde netáhnou, neškrtí). 😉
Dlouhá,teplá mikina.
Já tam chodím často i jen okoukavat :D na sebe mám ráda mikiny fleecove, teplé ponožky a vůbec spodní prádlo. Nejradši ale nakupuji v Kiku oběma dětem, od dupacek k rukavicim 🙂
Tepláky. Miluju když se převléknu do svých pohodlných tepláků a nic mě nikde neškrtí😊
Poslední cca 2-3 týdny je to softshellová bunda, shodou okolností z Kik. Obecně ale mám nejraději džíny, nosím je prakticky pořád, pokud nejsou zrovna letní parna.
Já mikiny. Na mateřské jsem pořád v kalhotech a mikinách. U syna miluju bundy od vás.
U mě vedou džíny. Mám jich doma docela dost, různých stylů a baví mě na nich, že se dají nosit při různých příležitostech. Jde z nich vytvořit elegantnější outfit v kombinaci s podpatkama a halenkou třeba do kancelare, lezernejsi kombinace na výlet nebo jenom tak na posezení s kamarádkou nebo s teniskama na procházku se synem. ☺️
Šedý pletený svetr, který mám už spoustu let..pravidelně odstraňuji žMolky, takže je pořád jako nový 🙂
Těžké, vybrat jen jednu věc, ale asi podprsenka, protože díky ní vypadám jako žena.

Já osobně z Kiku oblečení nemám,ale synovi tam nakupují ráda. Pro miminka máte skvělé kolekce ,vždy jsem tam nakoupila i kamarádkám jako dárek k narození jejich miminka.
Bezkonkurenčně podprsenky, jediný obchod kde mi padnou!!! V létě zboznuju nosit už leta sifonove košile, dlouhé s 3/4 rukavem, mám od každé barvy jednu 🙂😇
@klara_kik Určitě pohodlné oblečení jako tepláky a trička. Už si ani nedokážu představit vyměnit volné sportovní oblečení za kostýmek nebo tenisky, které nosím ke kočárku, za boty na podpatku.
Nedám dopustit na kardigan. Mám jich několik různých délek, materiálů a barev, vždy jen hodím na sebe a hotovo. Krásně schová podkožní zásoby tuku :- D

@anetka1701 Kdo by nemiloval plameňáky že? ❤️. Moc vám to sluší! 😉❤️