Co nejčastěji kupujete v KiKu?

klara_kik
3. pro 2015

Vzpomínáte si ještě na svou první návštěvu KiKu? Co jste si od nás tehdy odnesly? A co u nás nejčastěji kupujete? Bude něco z toho součástí vašich Vánoc? Budeme moc rádi, pokud se s námi podělíte o své tipy na dárky, dekorace, oblečení i praktické pomocníky do domácnosti z KiKu. Na konci týdne ze všech diskutujících v rámci Dnů s KiKem vybereme tři z vás a ty od nás dostanou dáreček plný vánočních dekorací, které určitě velmi brzy využijete 😉

Pokud byste chtěly vědět o našich novinkách, můžete svůj e-mail zaregistrovat tady: http://www.oblekamesechytre.cz/registrace-newsl...

victress
3. pro 2015

úplně poprvé jsem v Kiku nakupovala oblečení pro naše první miminko, ale to už je hodně dávno, pamatuju si, že tam bylo tolik krásných věcí, že bych nejraději koupila všechno.. 😀 pak jsme tam kupovali s manželem stojan na WC štětku ve tvaru kačenky a pár dalších nezbytností do domácnosti jako kolíčky na prádlo, křídy pro dceru, umělé květiny na hřbitov atd.

tulikiss
3. pro 2015

Do kiku jsem poprve zavitala nahodou, je totiz hned vedle Lidlu kam sem ten den sla. A naprosto presne si pamatuju, ze sem ten den vyplenila oddeleni s puncochacema pro deti 😀 😀 Od te doby tam casto kupuju tricka a vlastne cokoliv s Borkem stavitelem. Obleceni na deti tam pukuju celkove velmi rada a nekdy i velikosti do zasoby takze riflovou bundicku a riflove kratasy ma Eliska do zasoby i na pristi rok.
Letos o vanocich dostanu z kiku darek ja, i kdyz nevim jestli je to darek nebo za trest, ale poridila jsem puzzle 1000 kousku s mimonema, takze po vanocich mam na par mesicu co delat 😀 😀 Pak ho podlepim a dam detem do pojicku, tak snad ho slozim driv, nez je prejde manie s mimonema.

abcd987
3. pro 2015

Úplně první věc, kterou jsem v Kiku koupila, bylo oblečení pro miminko na cestu s porodnice. Byl to krásný bílý kabátek s medvídkem a dupačky. Pokaždé, když zajdu do Kiku, nikdy neodcházím s prázdnou.

hance09
3. pro 2015

V Kiku kupuju většinou oblečení, na Vánoce pak různé krabičky,taštičky na dárky a sáčky a plechové talíře na cukroví 🙂

hhranolka
3. pro 2015

Ja nejvíc nakupuju všechny ty blbnky, které mate v nabídce...dekorace...jo a ten naprostá bomba... Zásobníky na bonbony Pez star wars a frozen! Vazně mooooc díky za vše co nám nabizite za velmi dobře ceny!

makulinecka
3. pro 2015

Hezký den, poprvé k Kiku jsem koupila spací vak pro naši dceru a body s dlouhým rukávem ve vel. 46 🙂 to si pamatuji jako dnes a to už jsou dva roky. Ale velmi ráda nakupuji v Kiku dětské oblečení a džíny pro sebe od značky Janina ty jsem si opravdu moc oblíbila.
No a hlavně nesmím zapomenout na dekorace ty kupuji pravidelně po celý rok 🙂

mkrelo
3. pro 2015

Úplně poprvé jsem kupovala ubrousky-líbily se mi vzory se slunečnicemi, které jsem u vás sehnala za pěknou cenu.Do domacnosti kartac na nadobi a houbicky.Pak šatičky pro moji neteř.A poslední byly samolepky na zed,jelikož jsem tehdy začínala učit ve skole a samolepky jsem využila pro prvňáčky na výzdobu třídy. Kdykoli mam cestu,zavitam nejen pro ubrousky,ale i pro dekorace a maličkosti, kterými vzdy udělám někomu radost.

kacinda
3. pro 2015

Nejvice nakupuju hlavne detske obleceni. Vzdy najdu co potrebuji a za rozumnou cenu. Samozrejme casto neodolam a musim poridit i neco do kuchyne, protoze se mi libi design a barvy. Naposledy jsem treba brala plastove hrnicky a misky pro dvouleteho syna. Celkove zde rada nakupuju, nevim jestli je to jen u nas ve meste, ale v malokterem obchode vas prodavacka s usmevem pozdravi, i kdyz je na druhe strane obchodu. U nas je to tak prave v kiku 🙂

lezdr
3. pro 2015

Já tříčtvrťáky, trička a plavky pro sebe, něco nevídaného. Potřebuji větší velikost a skutečnost, že tam měli "něco na mě", slušivého a za dobrou cenu, mě úplně dostala.

10lulu04
3. pro 2015

Po prvni
navsteve KIKu jsem byla v nemem uzasu kolik doplnku do domacnosti tam najdu a kdyz k tomu pripoctu, ze jsou relativne za smesnou cenu, vedela jsem ze tam nenakupuji naposled. Vas obchod me nikdy nezklamal a i pri dalsich navstevach jsem byla vzdy maximalne spokojena. 😊

kspp1
3. pro 2015

U nás je Kik hned vedle obchodu s potravinami, tak mne tam dcerka (1,5) zatáhne skoro pokaždé 🙂 Obchází zboží a komentuje: líbí, líbí, hezké... No a já se ráda nechám zlákat...nejčastěji tam kupujeme asi ponožky a punčošky, ale také jsme tam koupily perfektní pastelky, dřevěné hračky, plechové krabice na cukroví nebo drobnosti do dětského pokojíčku.

olidor
3. pro 2015

Vždy jdu jenom kouknout a nechám tam majlant 😀 První nákup byl Vánoční skříteček🙂
Nejvíce nakupuji oblečení pro pubertální dcery🙂 a dekorace🙂

jjustyna
3. pro 2015

Dobrý den, nakupuji oblečení pro děti. Tedy pro své děti i jako dárky pro děti z rodiny a děti kamarádů. Taky občas drobnosti, dekorace, nakoupili jsme i několik míčů, protože pokud jde s námi do Kiku syn, nemůžeme bez míče odejít. Letos jsem k vánocům v Kiku pořídila 6 dárků.

jenny.kay
3. pro 2015

Ráda v KIKu kupuji oblečení pro děti, naprosto miluju vaše dekorace a doplňky do kuchyně. Co ale tedy oceňuji úplně nejvíc, to jsou Basic džíny. Manželovi i mně v životě žádné džíny nepadly tak perfektně a ta cena je naprosto dokonalá.

markytka_1
3. pro 2015

Hodně oblečení, nově i pro malou a je super, že u vás najdu i pro chlapy velikosti mooc xl 🙂 to chodím na jistotu. A pak různé doplňky, hračky a dekorace, chodí se mnou i manžel a vždy něco objeví, kolikrát je horší než já 🙂

petrasipkova1
3. pro 2015

poprvé jsem si v Kiku koupila krásné růžové tričko s knoflíky, byla jsem těhu a těšila se, jak v něm budu kojit, podruhé jsem koupila úžasnou heboučkou deku pro mojí princeznu, spinká pod ní v postýlce, z jedné strany bavlna z druhé měkkoučký flauš, úžasná, miluju ji ! Potom jsem tam nakoupila pro malou úžasné ponožky a punčocháčky a tepláčky. a naposledy, po tom co jsem po porodu zhubla za 5 měsíců přes 30 kilo, tak to růžové kojící tričko leží ve skříni a já si koupila v Kiku minulý týden krásnou minisukni ve vel 38, nádhera ! 🙂 Jediné co mě štve, že se tam nedostanu tak často a všechno mi uteče a na malou už tam nic není, ted zrovna hvězdičková fleesová kombinézka ☹

klara_kik
autor
3. pro 2015

@olidor Majlant u nás? To musíte mít opravdu velké nákupy 😉 Ale jsme moc rádi, že se líbí oblečení i dekorace a že se u vás ubytoval i jeden náš vánoční skřítek 🙂

klara_kik
autor
3. pro 2015

@petrasipkova1 Některé věci mizí opravdu rychle a zrovna ta flísová pyžamka se vážně moc povedla. Od včerejška máme spoustu nových věcí, hlavně hraček a dekorací, a pak od 16. prosince budou poslední letošní novinky, to zas především oblečení pro celou rodinu.

germaine
3. pro 2015

Od oblečení po dekorace, ty máte totiž rok od roku hezčí a hezčí !

A snad nejlepší nákup byla softshellka pro mimi, i s držákem na dudlík 🙂 ten totiž zatím nikdo jinej nedělá.

valuvka
3. pro 2015

Já si na první návštěvu v Kiku moc nepamatuji, jelikož je to již dlouho 🙂)) a jelikož jsem tam pořád, takže pamatovat si vše, co jsem u vás koupila, je nemožné 🙂 Každopádně nejvíc tam nakupuji dekorace, mám ráda oblečení zn. Ergee a občas nakoupím i výtvarné potřeby. S pár holkama na facebooku jsme si založili skupinku o bydlení a tam si vždy dáváme typy na výzdobu domu a většinou tam vede KIK. To je pak nálet na vaše obchody v celé České Republice 🙂 Teď mám v merku ty povlaky na polštáře se srnkami. Doufám, že mi zbydou než se tam dostanu 🙂

ronyx
3. pro 2015

Do Kiku chodím opravdu pravidelně 😀 Po každé návštěvě obchodu jdu ještě mrknout do Kiku 🙂 . A co nakupuju? Opravdu všechno.Jak oblečení pro sebe,tak různé dekorace,dokonce i sladkosti,synáček si tam oblíbil takové ty lízátka ve tvaru úst se zuby 😀 takže pokaždé co tam jdeme už na mě volá,že chce lízátko.Nejvíc ale nakupuju oblečení pro své dva broučky.Pro staršího různé stylové trika,kalhoty.... a pro novopečeného broučka dupajdy,bodyčka atd.

petrasipkova1
3. pro 2015

@klara_kik joj,tak to diky za informaci,hned zitra tam vlitnu a to by bylo,aby nebylo 🙂

nicky_2
3. pro 2015

to už je dávno co jsem poprvé nakupovala v KIK, ale jak se znám bylo to určitě nějaké tričko 😀 teď v KIK moc ráda nakupuji věci na dceru - máme jich hooodně, krásné věci za rozumnou cenu, no a když přijde leták s vánočními věcmi, tak se nemůžu rozhodnout co koupit, protože nejradši bych si koupila všechno 🙂 i letos nám přispěl sněhuláček do sbírky, už se těším na další návštěvu 🙂 Takže momentálně v KIK nejvíc utrácím za dceru a za dekorace, ale utrácím hrozně ráda 😉

lucisa
3. pro 2015

Na úplně první nákup si už fakt nevzpomenu, počítám, že něco na mé tehdy malé děti. Ale nakupuji dále průběžně, jak holky rostou, jen už nechodím do těch nejmenších velikostí (to jen, když má miminko někdo z rodiny nebo kamarádek - to se pak nemůžu odtrhnout a vybrat 😀 ).
Rodinný evergreen jsou pak vodové nanuky do mrazáku a dlouhé pásy lízátek.
Když s klubem rodičů pořádáme jakoukoliv dětskou akci (karneval, čarodky, dětský den, kola štěstí apod.), vždy jdu nakoupit hromadu hraček a drobností do tomboly, to fakt oceňuji, není to drahé, je toho hodně a dostane se na každé dítko.
Mám ráda i dekorace, a to jak tématické (velikonoce, jaro, podzim,...), tak i ty běžné každoroční. Kdykoliv má někdo narozeniny a já už nevím kudy kam (dospělým se dost těžko nakupuje), tak mířím do Kiku, většinou natrefím na různou dekoraci, která udělá radost.

Letos jsem nakupovala v létě v Kiku i v chorvatské Makarské - to mě fakt pobavilo, jako bych byla doma, ceny jsem nemusela přepočítávat, v podstatě ten přepočet seděl, koupila jsem tam dcerám sukýnky, které se v CZ objevily až později o prázdninách (možná náhoda).

Ale poslední nákup nepatřil dětem, ale přímo mně, mám novou zimní bundu, je super - hurááá, taky jednou dostala něco nového maminka 😵

mandala
3. pro 2015

Tuším, že můj první nákup byl velký pytel bonbonů. V KIKU nakupuji především oblečení, popravdě je to můj téměř jediný zdroj, kde se dá koupit levně a kvalitně, jak na děti, tak i na sebe a manžela. A chodím tam ráda i nerada, jelikož se tam krásně nakupuje, takže koupím i neplánované, ale tím pádem tam vždy nechám hromadu peněz a to už tak super není, když se mě manžel ptá, kam se ty peníze ztratily ? 😀

avera
3. pro 2015

V KIKu nakupuji hlavne oblekani na dcerku. Je ji 8 a oblekam ji tam uz od malicka. Naposled jsem ji udelala velikou radost ubrouskama,tackama a kelimkama s konema na jeji detskou party. Dost tam nekupuji dekorace do bytu at uz Vanocni nebo Velikonocni pokazde je z ceho vybirat. A dcerka si tam vybira ruzne sesity a blocky na kresleni kterych je tam take mraky. Chodime tam radi. Bohuzel si nepamatuji co js tam koupila jako prvni,pze uz je to strasne davno ale urcite nejake oblekani pro dceru

luj89
3. pro 2015

Na první návštěvu KIKu si nevzpomínám, ale nejspíš to bylo nějaký oblečení pro miminko mojí sestry. Nejvíc oceňuju oblečení i pro nedonošená miminka. Nejčastěji kupuje manžel obyč. černá trika do práce. Bohužel já si v KIKu oblečení koupit nemůžu, protože mám vel. 32 a tu jsem v KIKu ještě snad nikdy neobjevila 😀.

martakl
3. pro 2015

Na úplně první návštěvu si už nevzpomínám, ale poslední dobou jsem tam jako doma 😀 Máme z Kiku spoustu oblečků na miminko, dokonce i nějaké hračky, kupovala jsem si tam balerínky a tenisky a nejvíc ulítávám na dekoracích. Různé svícínky, závěsná srdíčka, dózičky, chňapky...no je toho spousta 😀

klara_kik
autor
3. pro 2015

@valuvka Ty povlaky na polštáře mám sama vyhlídnuté. Myslím, že by někomu pod stromečkem mohly udělat radost, jen jsem se ještě nerozhodla komu 🙂 Ale asi na našich prodejnách dlouho nepobydou, tak doporučuju si pospíšit 😉

luca16
3. pro 2015

Do Kiku jsem začala chodit kvůli dekoracím. Našla jsem tam spoustu zajímavých svíček, ozdob do domácnosti, ale také užitečných věcí do kuchyně. Kik je úžasný v tom, že je levný. Moje vánoční šílenství teprve začne, ale věřím, že až se tam letos před vánoci juknu, s prázdnou rozhodně neodejdu. Nutně potřebuju nějaké maxi svíce na vánoční stůl a nějaký pěkný ubrus.