Jakou máte doma vánoční výzdobu?
K vánoční atmosféře neodmyslitelně patří vánoční výzdoba. Adventní věnce, svíčky, betlémy, hvězdy a další ozdoby. Vše svítí, třpytí se a krásně voní. Jak jste si vyzdobily svůj domov a jak u vás zdobení probíhá? U nás doma bývalo vždy ozdobené každé okno i dveře a ve všech místnostech byla nějaká dekorace. Bylo toho hodně, ale jako malá jsem to měla moc ráda a zůstalo mi to dodnes 🙂
Podělte se s námi o své tipy na vánoční dekorace. Na konci týdne od nás tři diskutující z našich diskusí dostanou speciální vánoční balíček z KiKu právě plný vánočních dekorací a doplňků.

Musím říct, že u nás se dává výzdoba taky celkem ve velkým. Klasicky dělám adventní věnec na dveře a potom i na stůl. Do venkovních truhlíků dávám chvojí a zdobím je. Venku máme po zahradě žárovičky, ale jen jednobarevné a v oknech takové ty klasické svícny. Na zábradlí u schodiště dávám girlandu a zdobím jí ručně šitými ozdobmi. Samozřejmě nesmí chybět vánoční hvězda a ozdobené vázy s chvojím a jmelím. To dávám i na lustr na schodiště. Od loňského roku mám moc krásný dřevěný betlém z trhu. Na oknech máme ještě vystřihovánky. A pak různé serepetičky, které mi větrají peněženku 😀 a že KIK to zrovna umí dokonale žee 😀 Jinak čtvrtého prosince tradičně přidám a ozdobím Barborky a 23. prosince zdobíme stromeček. Jo a ještě abych nezapomněla, tak mám tendenci stále pálit všemožné svíčky a vosky 🙂
@klara_kik No a co mi do výbavy chybí je ten krásný talíř ve tvaru vězdy z KIKu, který není k sehnání :(
Trošku mimo téma, ale nedá mi to se nezeptat. Koupila jsem v KIK velký pytel Marschmelounových bonbon, které mají prapodivnou chuť a když jsem je pak očichala, tak i divný zápach. Dvě balení obě stejný☹. Tohle opravdu prodáváte?
@luckamb @vec01 Zdravím! Tak ty vánoční potahy na židle jsou v prodeji již od 11. listopadu a někde už nejsou dostupné. Bohužel nedokážeme nyní evidovat dostupnost zboží na jednotlivých prodejnách a navíc o vánoční nabídku je tak velký zájem, že se to neustále mění. Ode dneška však máme spoustu nových věcí, na které se můžete podívat v našem aktuálním letáku: http://kikmedia.kik-textilien.com/files/pdf/Pro... Je tam hodně ubrusů a běhounů, tak třeba se vám něco z toho bude hodit 😉
@vec01 Ptala jsem se i na ty vonné svíčky. Máme sice řadu vůní, ale vůni jehličí bohužel momentálně ne ☹
@zaludova Ten talíř mě mrzí ☹ Některé vánoční věci bohužel z nějakých prodejen zmizely hodně rychle. Ode dneška ale máme spoustu novinek z nového letáku, tak pokud se vám něco zalíbí, určitě se zastavte co nejdřív 😉 Pokud jste nový leták nedostala v rámci našeho newsletteru, najdete ho tady: http://kikmedia.kik-textilien.com/files/pdf/Pro... Hezký den!
V pátek jsem objížděla prodejny Kik a sháněli jsme vánoční výzdobu a skřítky a nic....vše vyprodáno ☹ takže musíme shánět jinde...určitě bych uvítala i internetové stránky Kik, kde si můžeme objednat a třeba pak vyzvednout na prodejně... maminky s dětmi to mají s nakupováním těžké, a když jim děcka marodí...tak se do obchodů dostanou málo kdy a na rychlovku .-D
Tak u nas je vzdy adventni venec, svicky na oknech v pokojiku, a nejake vanocni figurky a male ozdubky. Nejvice se ale tesim na zdobeni stedrovecerniho stolu. To uz je ta spravna idylka, kdyz v obyvaku sviti krasne nazdobeny stromecek, v kuchyni krasne nazdobeny stul a vsude vune z kapra a salatu... to proste miluju. Jinak vanocni vyzdobu a celkove dekoraci mame druhym rokem sladenou do fialovo stribrne barvy, ktera se mi moc libi 🙂
Každý rok musím mít adventní věnec, který si vyrábím a zdobím sama. Nechybí ani malé svíčky a svícny. Letos jsem zrecyklovala skleničky od jogurtu, oblepila je pytlovinou a ozdobnou mašlí, přidala nějaké to jehličí a dovniř vložila čajovou svíčku. V oknech mám pak papírové anděly a hvězdy všech velikostí. Do jednoho okna vždy vlepuju papírový betlém - figurky jsem si vystřihla z papíru. Atmosféru dokreslují už jen šišky a origami jelínci, které vyrábí moje kamarádka.
Tak vzhledem k tomu, že jsem velmi kreativný typ, výzdoba mě baví a zrovna ta vánoční úplně nejvíce. u Nás musí být adventní věnec, betlém, vyzdobená okna, dveře a bar, kde jsou zvonečky, sněhuláčci, svíčky,.stromečky.... Miluji vánoce!!!
Letos jsem dělala tyto adventní kalendáře deti i manžel🙂 jsou nadšeně kazdy den něco jiného a letos jsem na židle povlaky nedala na operky ale na sedaky 😉 myslím ze hezká změna 🙂 samozřejmě děláme adventní věnec a výzdobu všude kde se da proto dekoraci neni nikdy dost i kdyz mi zabírají pak skoro celou pudu 🙂
ručně dělanou - námi a dětmi 🙂 .

Holky stejná k je to krásný, jak všechny cincame a každá jinak. A co vaši chlapi? Tomu našemu je to fuk 😀