icon

Jakou máte doma vánoční výzdobu?

klara_kik
30. lis 2015

K vánoční atmosféře neodmyslitelně patří vánoční výzdoba. Adventní věnce, svíčky, betlémy, hvězdy a další ozdoby. Vše svítí, třpytí se a krásně voní. Jak jste si vyzdobily svůj domov a jak u vás zdobení probíhá? U nás doma bývalo vždy ozdobené každé okno i dveře a ve všech místnostech byla nějaká dekorace. Bylo toho hodně, ale jako malá jsem to měla moc ráda a zůstalo mi to dodnes 🙂

Podělte se s námi o své tipy na vánoční dekorace. Na konci týdne od nás tři diskutující z našich diskusí dostanou speciální vánoční balíček z KiKu právě plný vánočních dekorací a doplňků.

Jakou máte doma vánoční výzdobu?
Strana
z5
luckamb
1. pro 2015

Holky stejná k je to krásný, jak všechny cincame a každá jinak. A co vaši chlapi? Tomu našemu je to fuk 😀

sekca
1. pro 2015

Do KIKu také vyrážím ráda na vánoční dekorace, jsou kouzelné...hlavně převládá bílá, červená, stříbrná 😅 hlavně, že už se navozuje pohada a klid 🙂

sekca
1. pro 2015
vec01
1. pro 2015

@michaja Nadhera, obdivuji. Odkud mate predlohy, rucne kreslene?

zaludova
1. pro 2015

Musím říct, že u nás se dává výzdoba taky celkem ve velkým. Klasicky dělám adventní věnec na dveře a potom i na stůl. Do venkovních truhlíků dávám chvojí a zdobím je. Venku máme po zahradě žárovičky, ale jen jednobarevné a v oknech takové ty klasické svícny. Na zábradlí u schodiště dávám girlandu a zdobím jí ručně šitými ozdobmi. Samozřejmě nesmí chybět vánoční hvězda a ozdobené vázy s chvojím a jmelím. To dávám i na lustr na schodiště. Od loňského roku mám moc krásný dřevěný betlém z trhu. Na oknech máme ještě vystřihovánky. A pak různé serepetičky, které mi větrají peněženku 😀 a že KIK to zrovna umí dokonale žee 😀 Jinak čtvrtého prosince tradičně přidám a ozdobím Barborky a 23. prosince zdobíme stromeček. Jo a ještě abych nezapomněla, tak mám tendenci stále pálit všemožné svíčky a vosky 🙂
@klara_kik No a co mi do výbavy chybí je ten krásný talíř ve tvaru vězdy z KIKu, který není k sehnání :(

hojda
1. pro 2015

Trošku mimo téma, ale nedá mi to se nezeptat. Koupila jsem v KIK velký pytel Marschmelounových bonbon, které mají prapodivnou chuť a když jsem je pak očichala, tak i divný zápach. Dvě balení obě stejný☹. Tohle opravdu prodáváte?

michaja
2. pro 2015

@vec01 děkuji moc 😉 je pravda, že na nějaké vystřihování moc nejsem, ale tohle mě natolik zaujalo, že jsem to musela zkusit 😀 a výsledek fakt stojí za to 😉 šablony jsem si našla na internetu a pak jen vytiskla a obkreslila na tvrdý papír... člověk se u toho i odreaguje 😀

zdenkaj92
2. pro 2015

Tak na oknech mam nálepky a světýlka. Na balkon jsem si vytvořila truhlíky.

zdenkaj92
2. pro 2015

A tady mám věnce, jeden na dveře, jeden adventní. Jinak po bytě nějak nic nemám.

amaliee
2. pro 2015

@klara_kik to mě těší 🙂

hhranolka
2. pro 2015

ovocný vánoční stromeček

klara_kik
autor
2. pro 2015

@hojda Je mi líto, že vám bonbony nechutnaly. Možná byly nějaké špatné. Určitě předám vaši zkušenost kolegům, aby se na to podívali. Pokud bonbony ještě máte, můžete se obrátit i na náš personál ve vaší prodejně. Přeji pěkný den

klara_kik
autor
2. pro 2015

@luckamb @vec01 Zdravím! Tak ty vánoční potahy na židle jsou v prodeji již od 11. listopadu a někde už nejsou dostupné. Bohužel nedokážeme nyní evidovat dostupnost zboží na jednotlivých prodejnách a navíc o vánoční nabídku je tak velký zájem, že se to neustále mění. Ode dneška však máme spoustu nových věcí, na které se můžete podívat v našem aktuálním letáku: http://kikmedia.kik-textilien.com/files/pdf/Pro... Je tam hodně ubrusů a běhounů, tak třeba se vám něco z toho bude hodit 😉

@vec01 Ptala jsem se i na ty vonné svíčky. Máme sice řadu vůní, ale vůni jehličí bohužel momentálně ne ☹

klara_kik
autor
2. pro 2015

@zaludova Ten talíř mě mrzí ☹ Některé vánoční věci bohužel z nějakých prodejen zmizely hodně rychle. Ode dneška ale máme spoustu novinek z nového letáku, tak pokud se vám něco zalíbí, určitě se zastavte co nejdřív 😉 Pokud jste nový leták nedostala v rámci našeho newsletteru, najdete ho tady: http://kikmedia.kik-textilien.com/files/pdf/Pro... Hezký den!

manka_k
2. pro 2015

V pátek jsem objížděla prodejny Kik a sháněli jsme vánoční výzdobu a skřítky a nic....vše vyprodáno ☹ takže musíme shánět jinde...určitě bych uvítala i internetové stránky Kik, kde si můžeme objednat a třeba pak vyzvednout na prodejně... maminky s dětmi to mají s nakupováním těžké, a když jim děcka marodí...tak se do obchodů dostanou málo kdy a na rychlovku .-D

monunkaaa
2. pro 2015

Krásný den, u nás to bude letos trošku jinak, než jsme si představovala.. Určitě bude Vánoční stromeček, adventní věnec jsme si vymyslela takovou levnější variantu a celkově jsem vyráběla jen z toho, co jsem měla doma..

ajulamamula
2. pro 2015

Veškerou výzdobu si dělám sama z papírových ruliček 🙂
A pro velký úspěch dělám druhým rokem i rodině 🙂

hojda
2. pro 2015

@klara_kik Nemáme, letělo to do koše.

helen_ka
2. pro 2015

Tak tady něco málo od nás 🙂

vec01
2. pro 2015

@klara_kik opet Vas zdravim.

Jste moc hodna, ze jste se poptala. Tak uvidime, zkusim jeste nahlednout.
Nejblizsi prodejnu mame 15 km, ten eshop by byl supeeeeer.

luckamb
2. pro 2015

@klara_kik Díky Kláro

kacinda
2. pro 2015

Tak u nas je vzdy adventni venec, svicky na oknech v pokojiku, a nejake vanocni figurky a male ozdubky. Nejvice se ale tesim na zdobeni stedrovecerniho stolu. To uz je ta spravna idylka, kdyz v obyvaku sviti krasne nazdobeny stromecek, v kuchyni krasne nazdobeny stul a vsude vune z kapra a salatu... to proste miluju. Jinak vanocni vyzdobu a celkove dekoraci mame druhym rokem sladenou do fialovo stribrne barvy, ktera se mi moc libi 🙂

jana_ester
3. pro 2015

Každý rok musím mít adventní věnec, který si vyrábím a zdobím sama. Nechybí ani malé svíčky a svícny. Letos jsem zrecyklovala skleničky od jogurtu, oblepila je pytlovinou a ozdobnou mašlí, přidala nějaké to jehličí a dovniř vložila čajovou svíčku. V oknech mám pak papírové anděly a hvězdy všech velikostí. Do jednoho okna vždy vlepuju papírový betlém - figurky jsem si vystřihla z papíru. Atmosféru dokreslují už jen šišky a origami jelínci, které vyrábí moje kamarádka.

mysicka003
3. pro 2015

Tak vzhledem k tomu, že jsem velmi kreativný typ, výzdoba mě baví a zrovna ta vánoční úplně nejvíce. u Nás musí být adventní věnec, betlém, vyzdobená okna, dveře a bar, kde jsou zvonečky, sněhuláčci, svíčky,.stromečky.... Miluji vánoce!!!

bunny123
3. pro 2015

Ahoj, posilam svou vyrobenou vyzdobu, letos poprve z toho ma moje holcicka trosku rozum, tak jsem si dala zalezet 🙂

jajinka25
4. pro 2015

Letos jsem dělala tyto adventní kalendáře deti i manžel🙂 jsou nadšeně kazdy den něco jiného a letos jsem na židle povlaky nedala na operky ale na sedaky 😉 myslím ze hezká změna 🙂 samozřejmě děláme adventní věnec a výzdobu všude kde se da proto dekoraci neni nikdy dost i kdyz mi zabírají pak skoro celou pudu 🙂

cerlada
4. pro 2015

@michaja Ahoj, máš prosím šablony na poslání? Děkuji 🙂

lezdr
4. pro 2015

ručně dělanou - námi a dětmi 🙂 .

tulikiss
4. pro 2015

Letosni vyzdobu nejvic vystihuje tahle fotka... nebylo by na ni nic zvlastniho, kdyby nevznikla uz 4. listopadu 😀

luckamb
4. pro 2015

@klara_kik tak už si stihla výzdobu? 3 😜 My včera tvořili další dekorace. Už ať jsou vánoce, nebo budu mít prsty celý s lepený trávicí pistoli. Nejhorší je, že mám pocit, že toho pořád máme málo 😂😂😂😂 což si ovšem nemyslí má drahá polovička..

Strana
z5