Poslední SOUTĚŽ o balíček relaxačních pomůcek
Přípravy na Vánoce jsou někdy náročné, ale k svátkům už patří klid, pohoda a součástí toho jsou asi pro všechny z nás pohádky. Na kterou z nich se nejvíc těšíte a nikdy si ji nenecháte ujít, i když jste ji viděly snad stokrát? A proč je to zrovna tahle? Podělte se s námi o své pohádkové příspěvky, obrázek je jako vždy vítán 😉 A aby byl váš odpočinek o Vánocích co nejpříjemnější, jedna z vás od nás dostane několik pomocníků z KiKu pro krásný odpočinek 🙂
Toto je naše poslední soutěž, do které se můžete zapojit do neděle 14:00. Pak už se můžete těšit na výsledky všech našich denních soutěží i té velké týdenní. Tak se moc těším, že spoustě z vás zítra uděláme radost!

Vanoce bez pohadek si neumim predstavit. Miluju ceske pohadky. A mam kazdy rok nervy, jestli se divat na Nove na popelku, nebo na Prime na S certy nejsou zerty 😀 letos se s nama bude divat snad i dcerka 🙂
To je krásná otázka.o)
Snad od první třídy miluju ZLATOVLÁSKU. Pro ty její zlaté vlasy, pro to krásné zpívání, pro Petra Štěpánka .o) Když jsem ji ukazovala své malé dceři (vydržela u ní cca 15minut) jedinné co ji zajímalo byly ty zlaté vlasy, samozdřejmně .o) Takže jsem byla nucena přetáčet na scény s princeznou.
O Vánocích si s mužem pravidelně pouštíme druhou moji zamilovanou PRINCEZNA ZE MLEJNA. Naše malá zvládla loni sotva půl hoďky a pak z čerta a vodníka měla 3noci noční můry .o(
Takže jsme se lehce podvolili a na Vánoce nás krom našich oblíbených (snad malá usne po obědě) čeká i Anna a Elsa v Ledovém království .o)
Tak uvidíme, jak dopadnem letos .o)
já to mám trochu jinak, místo pohádek si pri relaxu poustime videa natocena od narozeni mych deti, pres ruzne zivotni momenty, akce, oslavy..koukame s uzasem a vzpominame, smejeme se, takze takove pohadky co napsal sám život 😵 ale nepohrdnu ani Mrazikem, Tremi orisky a Andel pane..
S čerty nejsou žerty
Třetí princ
Princ a Večernice
Mrazík
Sůl nad zlato
Pro me je pohadkou cislo 1 Mrazik. Milovala jsem ho uz jako mala. A jeden rok pod stromeckem na me cekal v podobe audio kazety. Meli jsme s brachou takovy zvyk - kazde rano pri snidani pred cestou do skoly poslouchat na kazetaku nejakou pohadku. A od tech Vanoc mezi ne patril i Mrazik. Umeli jsme ho celeho nazpamet. A do ted tim "zlobim" manzela, kdyz u Mrazika "dabuju" jejich fraze. I kdyz to neni ceska pohadka, tak se pro me stala symbolem Vanoc. Skoda, ze dnes jsou vsechny, drive "vanocni", pohadky v televizi jeste x krat behem roku.
Všechny pohádky jsou kráásné🙂
Ale i sváteční Večerní noviny mají své kouzlo🙂
popelka nesmí chybět a proč?? protože to jednoduše k vánocům patří 🙂
Ja si nenecham ujit S certy nejsou zerty a Sam doma 😀
u nas je to tri orisky pro popelku a s certy nejsou zerty. jako ty hlasky jsou legendarni. takze uz dopredu se smeju, protoze viim co me ceka, ale I tak.na to cekam.🙂 🙂 miluju tooo.🙂 ale spousta krasnych pohadek

Jednoznačně preferuji české pohádky, naopak ty americké a německé nemám vůbec ráda. Na Vánoce si rozhodně nenechám ujít klasiku jako Popelka, Pyšná princezna, Princezna se zlatou hvězdou atd. A samozřejmě nesmí chybět ani Mrazík, i když toho mám spojeného spíše se Silvestrem.
Nejoblíbenější pohádkou je pro mě geniální film S čerty nejsou žerty. To je moje srdcovka.