icon

Úterní SOUTĚŽ o balíček pro kreativní tvorbu

klara_kik
1. pro 2015

Vyhlašujeme malou soutěž adventních věnců vlastní výroby! 🙂 V návaznosti na naši diskusi o vánočních dekoracích jsme se rozhodli, že jednu z vás, které jste zdobily svůj adventní věnec či svícen, odměníme praktickým dárečkem z KiKu. Sdílejte s námi do středy do 9:00 fotečku svého adventního dílka. Jedna z vás od nás získá náš balíček pro kreativní tvorbu, který se vám určitě ještě před Vánoci bude hodit a potěší i vaše tvořivé děti.

Úterní SOUTĚŽ o balíček pro kreativní tvorbu
Strana
z5
blondbery
1. pro 2015

U nas tvoril manzel 🙂

anzet
1. pro 2015

Věnec, nevěnec. Spíše adventní tác. Zato komplet z komponent KIKu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

hrasok100
1. pro 2015
medvidekmeda
1. pro 2015

u nás letos vede jednoduchost 😉

olga_
1. pro 2015

Moje pětiminutová voňavá inspirace...

marssyy
1. pro 2015
kaciska7
1. pro 2015

To sou nase na dvere a na stoly 🙂

germaine
1. pro 2015

Náš letošní minimalistický věnec, bohužel už nevisí, spadnul a pošroumal se 😀 pokaždý ho blbě přidělám.

effka84
1. pro 2015

Lestos u nás takto🙂

myska84
1. pro 2015

Můj první adventní věc a je z kávových zrn. Dalo mi to velkou práci a jelikož mi zrka nesla prilepit tak, aby byla vidět struktura zrna kavy, udělala jsem originál a lepila je opačně 🙂

kacinda
1. pro 2015

Tak toto je adventni venec moji 12-ti lete sestry, ktera nam porad neco tvori a hlavne ze vseho, co ma po ruce 🙂

lucianapolis
1. pro 2015

Na dveře 🙂 ten hořící jsem pro letos z bezpečnostních důvodů ( 16m ) zrušila a místo něj slouží skleněný stojánek se čtyřmi čajovými svíčky 😉

sarka49
1. pro 2015

Advent u nás

yvonahk
1. pro 2015

Letos mám věneček do zelena, zelená je i kuchyň s jídelnou. 😀

helen_h
1. pro 2015

Vloni jsem si nevěděla rady s barvou, tak poradil Toník: ať je "klučičí a holčičí". Tak podle toho věnec nakonec dopadl 🙂 Na fotu se schyluje k prvnímu zapálení 🙂

pavlak5
1. pro 2015

Tak u nas mame tyto dve nadhery ,na manhela je to trochu moc,ale ja se synem vyrabime radi 🙂

ito
1. pro 2015

Malý, decentně ozdobený a hlavně s láskou dělaný. 🙂

anik.l
1. pro 2015

Můj první pokus o patchwork, není dokonalý, ale mi se líbí 🙂
Mimochodem, nemám tam vyhořelé svíčky, ale elektrické na baterky kvůli dcerce ;)

a_lexa
1. pro 2015

U nás návštěvy vítá tento věnec 🙂

hnandezz
1. pro 2015

muj uuuzasny venecek. kdyz je vecer a svicka.hori, je to taaak kouzelne. plaminek se.odrazi.od banek, nadhera, kouzelne.vanoce vsem.🙂

klara1411
1. pro 2015

U nás je letos takový 🙂 😉

kikirikimikiki
1. pro 2015

Já miluji pletení z papíru, takže většina věnečků , které tvořím jsou z papíru 🙂 Nádherné svátky Vám všem.

pexinka81
1. pro 2015

Já letos taky tvořila....ale nakonec ho musím mít kvůlim dětem na skříni....lákají je ty křížalky na něm....v nepozorovaném okamžiku mi jej ozobali....i přesto, že vedle měli plnou misku....ze svícnu asi chutnaly více 😀

markysek2
1. pro 2015

už před lety mě omrzel klasický kulatý věnec a na střídačku si vyrábím rovny nebo na kulatém talíři..ale každý rok je jiný a už když uklízím původní začínám se těšit až příjde čas vymyslet další :D

pratensis
1. pro 2015

Chvojí jsem chtěla jako loni nasbírat těsně před výrobou věnce, tedy v sobotu, na procházce s kočárkem. V pátek syn onemocněl, a tak mě letos zachránila bříza před domem. 🙂

zuzikuzlik
1. pro 2015

u nás tvoří tchyne 🙂

mimar
1. pro 2015

Letošní Náš adventní věnec

ninusch
1. pro 2015

Zabralo mi to sice spousty času, ale stálo to za to. Přeji všem krásný advent 🙂

jana_ester
1. pro 2015

Líbí se mi, když je na věnci použito co možná nejvíce přírodních materiálů 🙂