SOUTĚŽ O MĚSÍČNÍ PITNÝ REŽIM PRO CELOU RODINU
24. bře 2016
Vzpomenete si na nějaký výlet, který byl pro vás nebo celou vaši rodinu něčím nezapomenutelný? Pošlete nám fotku - nemusí být zrovna nejnovější, hlavně ať zachycuje vaše krásné chvíle v přírodě. 🙂 Jednu z odpovědí odměníme měsíčním pitným režimem pro celou rodinu!
Soutěž potrvá až do neděle 27. 3. 2016 do 19:00 hodin, takže máte dost času se zapojit a najít ty nejvýstižnější fotografie. 😉 Vyhodnocení pak najdete tady na fóru a také na mém blogu.

Uživatel krajnakovalenka je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od krajnakovalenka.

Sice je to už skoro dva roky, ale tento výlet (a dokonce pouze výlet) pro mě je nezapomenutelný. Plánovali jsme dlouho jet na Hukvaldy a konečně jsme měli volný víkend, tak jsme si řekli, že vyrazíme v sobotu. Počasí nám nevyšlo, bylo chladněji a ke konci pršelo, ale já byla neskutečně štastná- to ráno jsem si udělala těhotenský test a tam byli dvě čárky! Takže i když to byl jen výlet, tak díky testu a ted i synovi co máme, si něj často vzpomenu...
Fotka je hrozná, ale je na ni pěkně vídět, jak jsem se přiblble usmívala celý den 🙂