icon

SOUTĚŽ O MEDVÍDKA: Co vy a vaše předsevzetí?

jana_rajec
Moderátor
17. led 2018

Nový rok úspěšně začal a je tedy čas začít plnit novoroční předsevzetí… Já třeba hodlám pravidelně cvičit. A po mnoha letech zas jezdit na koni! 😉 Ale jedna věc je vymyslet si předsevzetí, druhá ho pak naplnit... Stále řeším dilema, jak si ukradnout čas jen pro sebe a přitom neošidit nikoho z ptáčat.

Co vy a vaše předsevzetí? Upínáte se na novoroční cíle? Daří se vám vést zdravý životní styl? A umíte si najít chvíli sama na sebe nebo například cvičíte i s dětmi?

Jedné z vás pošleme krásného háčkovaného medvídka. SOUTĚZ JE UKONČENA, VÝHERKYNÍ MEDVÍDKA SE STÁVÁ @dvorkada! GRATULUJEME! A vy ostatní sledujte naše fórum i nadále, soutěže o medvídka nekončí. 😉

SOUTĚŽ O MEDVÍDKA: Co vy a vaše předsevzetí?
Strana
z4
lostakova
17. led 2018

Já mám takové předsevzetí nepředsevzetí, novoroční moc není. Naprosto neoriginálně hubnu do plavek. Začala jsem s tím před asi pěti lety a podařilo se. Pak jsem otěhotněla, znovu hubla a zhubla, znovu otěhotněla a zhubla a teď shazuju centimetry. Je to dřina, ale daří se a to i se 2 malými dětmi.

neria55
17. led 2018

Letošní předsevzetí mám vcelku jasné - porodit 😂 . Přestat kouřit se mi podařilo během roku po zjištění těhotenství, takže opravdu jsem se sebou spokojená 😊. A již dnes vím předsevzetí na příští rok - zhubnout ty nabrané kila v těhotenství 😀. Na dodržování předsevzetí jsem nikdy moc nebyla, tak uvidíme příští rok 😉

jana_rajec
autorModerátor
17. led 2018

@lostakova Hubnutí je vždycky dřina... Pro každého, bez rozdílu. A někdy je to i o nervy. 🙂 Ale ta radost, když se zadaří podle představ.... Držím palce!

matulka93
17. led 2018

Moje novoroční předsevzetí, je porodit a byt dobrá máma! Termin mame 26.4 a 3.5 tak uvidime 😊 běžně si předsevzetí nedávám tento rok ano, tak uvidime 😊😊😊

pajita
17. led 2018

Radsi jsem si zadne nedala, pak jsem z toho jen zklamana, ze jsem to nedodrzela a jsem rada, ze jsem si nedala to hlavni nedala, - zhubnu na svych 58kg pred dalsim tehotenstvim a hups, ono opet po par dnech po Novem roce ukazal test // 😂

jana_rajec
autorModerátor
17. led 2018

@pajita Gratulace!!! 🙂

julif
17. led 2018

Můj cíl je zpevnit své rosolové tělo, abych se nestyděla vzít si na sebe v létě kraťasy. Řekla jsem si, že chci zhubnout, ale za celých 8 měsíců - zdravé stravy, jsem již dosáhla svého cíle - 30 kilo dolů. Teď už je čas jen zpevňovat. Zapojuji do toho svého syna - slouží jako závaží a cvičí s maminkou. Tak snad se nám to povede 🙂

jana_rajec
autorModerátor
17. led 2018

@julif Klobouk dolů! 👏👍

julif
17. led 2018

@jana_rajec Děkuji, byla to fuška - ale mám to v kapse 🙂

janyesg
17. led 2018

Nedávám si předsevzetí,nikdy jsem to nedělala. Se svým životem a sama se sebou jsem spokojena,muze to znít pro někoho arogantne,ale je to tak 🙂. Jsem stastna mama,mam skvělou dceru,přítele, rodinu,přátelé,co vic si prat. Když nejsem s něčím spokojena,nečekám na novy rok,ale jednám hned 🙂.

kukynka3
17. led 2018

Moje novoroční předsevzetí je začít zdravěji jíst, tím zhubnout pár kil. Věnovat více času své rodině a hlavně dcerce Stellince. Míň se stresovat a víc se radovat 😊. Užívat si každý den, jelikož život strašně utíká, tak ať nelitujeme žádné chvilky! 😊

vapa82
17. led 2018

@jana_rajec
Předsevzetí si také nedávám, s dětmi jsme aktivní po celý rok. Navštěvujeme různá cvičení pro děti, sama si 1 - 2x týdně najdu čas na cvičení, manžel mezitím uloží holky a já mám čas na sebe. Super je Fly jóga. Krásně protáhnu celé tělo i zrelaxuji v jedné hodině!
Někdy také vyjedeme na hory na čerstvý vzduch.

sabinovotna
17. led 2018

Také jsem si dala predsevzeti ale bohuzel bojuji jen ja ale me telo nikoliv 🍀🍀 proto me predsevzeti “spise prani” je mit zdravi a byt tu se svym synem co nejdele 🍀🍀

krtikkrtovaty
17. led 2018

Novoroční předsevzetí? To si vůbec nedávám... A spíš by to nedopadlo, nejsem důsledná. 🙂

tomikkubik
17. led 2018

Novoroční předsevzetí jsem si nedávala, vše tak rychle letí, že nějak nestíhám a určitě bych na něj zapomněla dřív nebo později

claudie89
17. led 2018

Ahojky,jako kazda snad druha zena chci zhubnout. Snazim se jist zdrave,skoro denne doma cvicim a chci vratit k Pole dance,coz jsem kdysi cvicila velice casto. A zrovna na pole dance po 2 letech jedu! A ne hlavbi predsevzeti je byt dobrou mamou a manzelkou. Ale toto by musel posoudit muj muz a syn😊

kaculik007
17. led 2018

Dřív jsem si novoroční předsevzetí dávala a i plnila. Ale tak jak člověk stárne mění se i jeho myšlení a pohled na svět a hlavně na sebe. Předsevzetí si nedávám, jsou to věci do kterých se musíte nutit, neděláte to s radostí, ale nutíte se...

biton
17. led 2018

Normálně si předsevzetí nedávám,ale teď jsem si řekla, že musím nějaké to kilo přibrat 🙂

lucieeva777
17. led 2018

Ja se snazim cvicit denne a to tak,ze je mala v postylce u me a pozoruje.Zkousi cvicit se mnou.Takto v klidu zvladam 40min poctive.Moje velke predsevzeti je pitny rezim,s tim mam problemy cely zivot,ale v posledni dobe uz zvladam 2l denne pred tim to bylo pul litru.No a muj cil je se mut vic rada a cas pro sebe si krast v noci,kdy mala spi abych ji neosidila ale raky se z toho nezblaznila.A funguje to na vsechny strany snad nam to tak vydrzi 🙂

dzannett
17. led 2018

Pro mě je nejdůležitější zdraví, ale spíš pro pobavení si píšu. Doufám, že nekdy se mi zadaří...

lucie01
17. led 2018

Vyloženě předsevzetí si nedávám - jen bych si přála mít více trpělivosti ( makám na tom 😃 ) se synem - je to takový malý čertík Bertík a někdy to chce hooodně vůle nesežrat od nervů čokoládu 😃 a s tím se pojí i shodit nějakých pár kilo 🙂

magicaetezzz
17. led 2018

Moje předsevzetí je jasné: přestat být cholerik, nenechat se ve vteřině vytočit a umět odpočívat.
Mno zatím se mi “moc” daří. Od nového roku tik v oku 🤭 včera jsem si užívala na interně s podezřením na infarkt 😂

kkaatte
17. led 2018

Já si raději předsevzetí nedávám. Stejně vím, že bych to nedodržela. Takže mám jen přání a když se vyplní, jsem spokojená. Na letošek je to jasné, aby se malé líbilo ve školce a ráda tam chodila. A hlavně ji drželo zdravíčko a já přežila návrat do práce 🙂

ladeka
17. led 2018

Mé novoroční předsevzetí o pravidelném sportování a zdravém životním stylu totálně zazdilo zjištění, že jsem otěhotněla 🙂 Neplánovaně... Paradoxně je to zároveň ta největší možná motivace k tomu, abych v roce 2018 byla zdravě aktivní v pohybu, vyváženě a zdravě se stravovala a hlavně myslela pozitivně :D Ted už přece nemám na triku jenom sebe, ale i malého špuntíka 🙂

jana_rajec
autorModerátor
17. led 2018

@biton Většina z nás má opačný problém... 😂👍

jana_rajec
autorModerátor
17. led 2018
jana_rajec
autorModerátor
17. led 2018

@ladeka Gratulace! Některé jsou zprávy jsou nečekané... Ale o to hezčí. 😉

evulineek
17. led 2018

Otěhotnět zase na poprvé jako s oběma dětma 🙂

bzubzalka
17. led 2018

Moje předsevzetí - po porodu budu čas věnovat sobě a synovi co to půjde.Nebudu se honit jako s prvním synkem a budu si klukama užívat každou minutku.

olga_
17. led 2018

@jana_rajec Vyloženě předsevzetí si nedávám, ale každý konec roku je takovou životní revizí. Vedeme si rodinný sešit/deník či jak to nazvat, kam si každý přelom roku píšeme plány, cíle, přání a myslím, že jsme se za ty roky docela zlepšili jak v realizaci, tak ve stanovování reálných cílů. Z plánu na tři stránky se staly plány na půl a už konečně hlavně odškrtáváme a méně přepisujeme z roku na rok 😂. Je to motivující a je fajn vidět to všechno pak přehledně na roky dozadu.
Chtěla bych se teď dokopat více k práci a naběhnout nějaký rytmus, dokud to půjde. Na konci června čekáme dvojčátka a doma tříleťák. Co neudělám teď (píšu disertaci), to se potáhne ještě hodně dlouho...

Strana
z4