icon

SOUTĚŽ: Soutěžíme o pořádný balík vlhčených ubrousků 😊

katka_kosikcz
15. pro 2017

Tak jak to všichni známe, vlhčených ubrousků, těch není nikdy dost!!! 😎🛒

S dodavatelkou jsme v pondělí domluvily super akční nabídku na plenky Muumi baby a produkty značky Helmi baby a Smile, určitě se mrkněte k nám. https://www.kosik.cz/hledat?q=Muumi_kosik

Dávat jako výhru plenky by nebylo úplně praktické, protože bychom se patrně netrefili do velikosti, a tak pro vás máme alespoň velký balík vlhčených ubrousků 😀🎁👍

Jako příspěvky můžete dávat své zkušenosti s EKO plenkami a vlastně budu ráda za vaše názory na značky plen. Jaké jsou vaše nejoblíbenější nebo se kterými jste prostě spokojené a kupujete je pravidelně.
!!! Pokud nám někdo pošle fotku svého prcka v plenkách Muumi Baby, tak mu pošleme slevový voucher k nám na nákup do zprávy!!! 😊 🙏❤

Z vašich komentářů vylosujeme 3 výherce, kterým pošleme jeden ze 3 dárečků. O výhře vás budeme informovat interní poštou.
Soutěž probíhá dnes 15.12.2017 do půlnoci.

SOUTĚŽ: Soutěžíme o pořádný balík vlhčených ubrousků 😊SOUTĚŽ: Soutěžíme o pořádný balík vlhčených ubrousků 😊SOUTĚŽ: Soutěžíme o pořádný balík vlhčených ubrousků 😊
Strana
z8
kikinkaka
15. pro 2017

Eko pleny jsme zatím nezkouseli. Používáme Pampers a Tesco plenky ty nam také sednou.Pul roku a zatím bez opruzenin. 👍

irena1111
15. pro 2017

Eko plenky jsem nikdy nezkoušela takže emohu posuzovat. U dětí jsem byla nejvíce spokojena se šmoulími plenkami z Alberta a se sovičkovými plenkami z Tesca

uglyduckling
15. pro 2017

S EKO plenkami žádnou zkušenost nemám, takže nedokážu hodnotit. U syna jsem zkoušeli Pampers - bílé a občas plenky z Tesca (Sovičky) a Hypernovy (Šmouly), ale nakonec jsme skončili u plen značky DADA, se kterými jsme maximálně spokojeni 🙂

frantisek_kosikcz
15. pro 2017

Já zkoušel Muumi hlavně na cestování, kdy vím, že si Ida několik hodin zadek prostě nevyvětrá. A je to docela znát, riziko opruzenin je menší, zvlášť takhle v zimě. Takže možná doporučuju dát si pod stromek starter pack a otestovat ho na ježdění po příbuzných 😉

alenka146
15. pro 2017

S Eko plenkami nemám zatím žádnou zkušenost. Používáme pampers a sovičky z Tesca a vyhovují nám 🙂. Ubrousky bych moc chtěla vyhrát pro sestry dcerku - má 2 měsíce a hrozně trpí na opruzeniny. Sestra sice moc vlhčené ubrousky nepoužívá - myje zadeček vodou, ale když jede někam autem a musí malou přebalit, tak použije vlhčené ubrousky a nedělá to dobrotu. Vyzkoušela jich fakt mraky a zatím nic moc :(

sarisek94
15. pro 2017

S Eko plenkami žádnou zkušenost nemám. Zkoušeli jsme plenky Dada, z Lidlu Toujours pleny, ale nejvíce nám vyhovují plenky Pampers.

ellie25
15. pro 2017

já se přiznám, že vlhčené ubrousky používám akorát na úklid. Ale žádné EKO jsem tedy nezkoušela. Doma k mytí syna používám vodu z kohoutku 🙂 A eko plenky používáme látkové 🙂 Máme rádi Bamboolik a Bobánek

mcever4
15. pro 2017

eko pleny jsme nikdy nezkoušeli.. již při prvním dítku jsme měli pampers.. ted vím, že žena pár nových plenek zkusila .. ale asi nic moc.. a máme stále pampers... když se dívám na cenu eko plenek, tak asi nikdy ani nezkusíme.

kh
15. pro 2017

Eko jsem asi nikdy nezkousela. Nejradši mam Hipp. Ubrosuky jsem pouzivala i v domacnosti, jedno obdobi snad vice nez na dite 🙂 A zase se k vlhcenym ubrouskům vracíme.

mari90
15. pro 2017

Eko plenky ani ubrousky jsem nevyzkousela, ale az se nam narodi druhe miminko chtela bych zkusit 😉

klaarusa
15. pro 2017

Také nemám zkušenost s Eko plenkami. Je ale možné že jsme je vyzkoušeli, ale nevím o tom. 😊 U první dcerky jsme vyzkoušeli plen nespocet, má velmi citlivou kůži. Nakonec jsme zakotvili u plen z DM. Takže v tom pokračují i teď u mladší dcerky. Značky ubrousku střídám, a stále hledám, které by nám vyhovovali nejvíc. Buď mi přijdou moc napouštěne, nebo naopak suché,v nepraktické balení...

kachna_b
15. pro 2017

S eko plienkami sme sa ešte nestretli. Prcek zatial nijak neprotestoval pri žiadnej značke plienok, okrem značky Happy, tie mu vadia. Čo ale oceňuje hlavne otec, sú indikačné pásiky na plienkach, aby vedel, kedy je čas prebaliť :D

iv3
15. pro 2017

U obou dětí jsme používali Pampers, a to ty zelené nebo bílé, po oranžových se synové opruzovali. Zkusila jsem kupovat i jiné, ale tyto nám vyhovovaly nejvíce.

monunkaaa
15. pro 2017

Eko plenky jsme nezkoušeli, nemohu posoudit. Určitě bych ráda vyzkoušela vzorek,abych nekupovala celý balík,kdyby nevyhovovaly.. u obou děti používáme zelené plenky pampers a spokojenost.

thealli
15. pro 2017

Dobrý den, s eko plenkami nemáme žádnou zkušenost. U prvního syna jsme vyzkoušeli spoustu značek ale Pampers a Dada z Polska mu seděli a nedělali problém. U druhého teď používáme převážně Dada, a vlhčené ubrousky pouze na cestování jinak myji žínkou, když vidím co všechno vlhčené ubrousky vyčistí v domácnosti radši jsem se jich vzdala protože té chemie tam bude asi dost. Jednou jsme dostali eko ubrousky BEAMING BABY 100% EKO, ale ta cena 😲. Jinak jsme s nimi byli spokojení. 🙂

jessuela
15. pro 2017

K Eko plenam jsme se zatim neodhodlali. Prevladali u nas Pampers, pak mi kamaradka nabidla, at zkusim Dada - kvalitne super a cenove jakby smet. Jenze nemame auto, takze nakup v Polsku techto plen nebyl mozny. Doprosovat se znamych, at mi prikoupi pleny me take nebavilo a kupovat je v CR od vydriduchu, kteri cenu premrstili neprichazelo v uvahu. Nakonec kupujeme sovickove z Tesca a nemuzu si je vynachvalit! 🙂

simusa91
15. pro 2017

Dobrý den, zatím nemáme s EKO plenkami žádnou zkušenost. Zatím nám vyhovují pampersky nebo tesco sovickove plenky.🙂

sirka1
15. pro 2017

Z eko plenek jsem zatím malému zkoušela krtečkovy plenky. Bohužel za mě musím říct, že žádný zázrak to nebyl. Vyhovují nám Huggies, ty vydrží i celou noc a v pohodě. Přes den dávám velikost č. 4, na noc velikost č. 4+.

janulastipka
15. pro 2017

Eko plenky nepoužíváme,jsme spokojeny s plenkami značky Dada a sovicky z Albertu. U prvního syna jsme frceli na huggieskach,ale u druhého nesedí.

papunkova
15. pro 2017

Take nemam zkusenosti s EKO plenkami. Pouzivame plenky Dada ty mam nejradsi. Ale nevadi ani sovickove plenky at uz z Tesca nebo Albertu. Plenky po kterych syn trpel na opruzeniny? Pampers oranzove.

elinkal
15. pro 2017

Když byl syn úplně malé miminko, měli jsme dost problém najít plenky, které by mu nezpůsobovaly opruzeniny. Zkoušeli jsme i eko plenky značky Moltex. Aktuálně má přes rok a už taková citlivka není, takže kupujeme co je zrovna kde v akci.

saroukri
15. pro 2017

Dobrý den, EKO plenky neznám a nemám s nimi žádnou zkušenost. Používáme Pampers premium, právě přecházíme z velikosti 1 na 2. Zkoušeli jsme taky plenky Bella Happy a tam je rozdíl ve velikosti oproti Pampers jsou jedničky od Bella Happy o dost menší. Ještě nám známí radili ať zkusíme pleny Dada (z Polska), prý vyjdou cenově líp a kvalitově jsou srovnatelné s Pamperskami.

oliviaaa
15. pro 2017

Eko plenky jsme zatím ještě nezkoušeli.Vyzkouseli jsme už jich spoustu, ale za nás jsou zatím nejlepší plenky Dada 😉

micha2105
15. pro 2017

A eko plenkami zatím zkušenost nemáme, nejvíce nám vyhovují pleny z Lidlu a Dada plenky.

comfort75
15. pro 2017

Jedině Mumínky

endy85
15. pro 2017

S EKO plenkami prozatím nemáme žádné zkušenosti. Na dcerku jsme používali nejčastěji Pampers a nebo když byla starší šmoulí plenky z Alberta, ale po jejich inovacích jsme s nimi již tak spokojeni nebyli. Nyní čekáme druhé dítko a tak se porozhlížíme co trh nabízí 🙂

luckamb
15. pro 2017

Tak z ekoplenkami zkušenost nemám. Holkám kupuji plenky se sovickami v Albertu.

samarkaaa
15. pro 2017

Pouzivali jsme dlouuho latkovky a ted uz jen na noc Pampersky nebo sovickove z Tesca.
Ale ubrousku neni nikdy dost ani ted 🙂

frndafrrr
15. pro 2017

Ekopleny vykoušené nemáme, ale zkoušeli jsme látkovat. Jinak ubrousků není nikdy dost.

podaji
15. pro 2017

Vlhčené ubrousky mám jen v kočárku na ven, výlet atd. Ale kupuji jen jednu značku, protože ty ostatní jsou hrozně mokré a parfemované i když jsou značené jako sensitive. Doma je nepoužívám vůbec. Eko plenky občas z dm. Nám vyhovují, ale jednorázovky moc nepoužíváme. Jedeme v látkových - vyhovují nám anavy a obyč čtverce.

Strana
z8