icon

Dny s LEGO DUPLO jsou tady! Co vás čeká?

bara_lego
3. říj 2016

Moc Vás zdravím, mám radost, že se opět setkáváme v rámci Dnů LEGO DUPLO. 🙂 Mám pro Vás připravené tipy na dárky, inspirativní hry a informace ke kreativitě vašich nejmenších. Celý týden tu s námi bude také Paula Fassati, odbornice na rozvoj dětí. Připravili jsme s ní pro vás i chat, kde se s ní budete moci poradit. Chybět samozřejmě nebudou ani soutěže o krásné stavebnice LEGO DUPLO. Na první soutěž se můžete těšit již dnes.

Přijměte mé pozvání do LEGO DUPLO světa plného dobrodružství a kreativních her s kvalitními a bezpečnými stavebnicemi. Ráda vám také zodpovím vaše otázky a pomůžu vám zjistit vše, co vás o LEGO DUPLO zajímá. Těšíte se, až si spolu zasoutěžíme? 🙂

Dny s LEGO DUPLO jsou tady! Co vás čeká?
Strana
z4
makima
3. říj 2016

Taky jsem k Vánocům synovi koupila Duplo, snad se mu bude líbit, teď má skoro 21 měsíců, ale zatím ho žádné stavebnice neberou. Jediné, co ho zatím bavilo bylo u kamarádky vozit Duplo zvířátka po skluzavce 🙂

veklincovam
3. říj 2016

Dobrý den, u nás je Lego Duplo také velmi oblíbené. Mám tříletá dvojčata, holčičku a chlapečka a oba rádi staví z kostiček, ale mají rádi také různá zvířátka a postavičky. Ježíšek bude určitě muset přinést nějakou novou sadu 🙂 😉

bodlaci
3. říj 2016

Jééé, já vzpomínám jak jsme pracovala ve skladu, kde jsme lego balili. Vždy bych nejraději vše rozdělala, podívala a vyzkoušela 😀
Syn má moc rád duplo a nyní ho zajímají jakékoliv mašinky, tak nejspíše pořídíme nějaké legácké mašinky. Určitě rádi zasoutěžíme 🙂

alla25
3. říj 2016

Dobrý den, uz se moc těšíme. Protože je venku ošklivě,tak si hrajeme s legem Duplo,teda ja stavim a ma dcerka rozebírá 😀

kh
3. říj 2016

@kami1984 Mas pravdu, ještě jsem to radila i jiné uživatelce. Asi jsem strasne chtěla soutěžit zrovna o tu vyhru s fotkou vytvoru 🙂 a tak si to pamet zkreslila... Omlouvam se @bara_lego

mirkaas
3. říj 2016

Lego DUPLO naše malá 2 roky miluje 🙂 🙂

laisobel
3. říj 2016

Zdravím!
U nás v rodině se dědí DUPLO už skoro 30 let 🙂 Telefon s chrastítkem, dovezený před 27 lety je stále velký hit. Vydržel několik generací dětí a stále funguje - a k naší radoti se dá stále kombinovat i s novými kousky stavebnice - a tak se na něj například naposledy dala kráva z farmy a na farmu farmář a točili jsme chrastící podložkou a bylo rodeo 😀
Nové stavebnice všichni milujeme. Mám dvouletou holčičku a když jsme doma tak má dvě oblíbené hry - na maminku (čekáme miminko) a pak s Duplem.
Takže už se moc těšíme na novinky i na soutěže 🙂

mysakm
3. říj 2016

U nás milují obě děti Lego, jak Duplo tak starší syn už i pro velké kluky. I já si ráda s nimi stavím. Jak se dozvím o nějaké soutěži?

vicky007
3. říj 2016

Duplo u nás jede již přes 6. První krabici dostala dcerka k prvním narozeninám. a pak následovaly další. Mladší syn to měl podobné, první krabice v roce 🙂 Od prvních pokusů se správným umístěním kostičky na podložku, přes stavění co nejvyššího "komínu" to dotáhli tak daleko, že ve školce vypráví a poučují ostatní děti, jak mají správně stavět, aby se jim to nezbortilo. 🙂
Mimochodem domácí zásobička dupla je tak dokáží zastavět celý pokojík. 🙂 A teda největší úspěch má stavba z roku 2007 s jeřábem 🙂

margon
3. říj 2016

Juuuu duplo ... jako malá sem jej po večerech kradla nejmladšímu bratrovi a stavěla si z něj všechno možně ... Strašně sem milovala Zoo zvířatka, byla taková krásná velká okatá a milá 🙂

verkaunka
3. říj 2016

Lego milujeme cela rodina a ted v těchto chladných dnech se hodně využije...😉

marseluska
3. říj 2016

U nás doma Lego Duplo frčí už u ročního syna.. sice moc toho nepostaví, to je pravda ale miluje se v něm přehrabovat 🙂 dcera staví domečky a ZOO.. je to ta nejlepší stavebnice..

tomikkubik
3. říj 2016

Jee moc se těšíme. Syn si moc přeje na Vánoce lego diplomku, vláček deluxe a potom z těch pokročilejším robota na dálkové ovladani, ale to asi až v budoucnu. Taky je nemocný tak se určitě budeme účastnit soutěži 🙂

tomikkubik
3. říj 2016

Ta diplomka mi tam nějak skočila navíc ;)

lusesita25
3. říj 2016

Jak rada bych vyhrala tu vasi velkou sadu ,,Cesta kolem sveta,, a nebo tatinkovi by se urcite libil vas vlacek. Protoze uz od narozeni syna spolu chodi na vlakove nadrazi, proste tatinek vlacky miluje a syn bude urcite taky

brasilka
3. říj 2016

Duplo je u nás nejoblíbenější hračka. Holky ho mají v ruce každý den a rády se k němu vracejí. Lásku k legu mají asi po tatínkovi. Na půdě máme po něm schované lego 30 let staré, ale holkám ho dát zatím nechce 🙂

petulik81
3. říj 2016

my se první duplo chystame koupit na vanoce pro dvouletaka 🙂

bara_lego
autor
3. říj 2016

@kh Nebojte, máme stejně jako loni přichystané i soutěže, do kterých se můžete zapojit bez LEGO DUPLO stavebnic 🙂 Už se těšíme na vaše výtvory a přejeme hodně štěstí! 🙂

bara_lego
autor
3. říj 2016

@mysakm Máme radost, že je u vás LEGO DUPLO tak oblíbené. 🙂 Soutěže budeme vyhlašovat v našem diskusním fóru. Na první se můžete těšit už dnes! 🙂

pitrsova
3. říj 2016

U nás lego frčí 🙂 Je to parádní dárek,který zabaví i dospělé 🙂

ter89
3. říj 2016

Super, moc se těším. Já jsem na Duplu vyrostla, máme ho ještě hodně po mě a plánuji pořizovat i dceři, i když zatím ani neleze 🙂

bara_lego
autor
3. říj 2016

Ahoj všem! 🙂 Mám velkou radost z tak pozitivního ohlasu. Jsem ráda, že máte ze dnů s kostkami LEGO DUPLO stejnou radost jako já. 🙂 Moc se těším na všechny vaše zprávy, komentáře a postřehy ke stavebnicím. 🙂

luckamb
3. říj 2016

Dobrý den, taky se těšíme 😉

kacazagi
3. říj 2016

My jsme trosku sberatele, radeji jsem to nikdy nepocitala. Ale mame tri kluky, tak je jich porad malo 🙂 Jak jste na tom vy ostatni?

alkena
3. říj 2016

Lego máme rádi, nějaká sada Dupla je již několikátý rok po sobě jistotou pro Ježíška, nejhorší je vždy vybrat, která to bude tentokrát. Mezi našima holkama probíhají největší bitky o panáčky a zvířátka a kupodivu taky o podvozky. Aneb co má jedna, musí nutně mít i druhá 😀

mamkoun
3. říj 2016

Lego Duplo u nás doma přímo frčí 🙂 Dceři je čerstvě 1,5 roku, tak jsme jí pořídili první krabici pro tento věk a překvapilo nás, jaký měla úspěch. Oceňuji kvalitu kostek a opravdu nádherné barvy, super 😉

babunka1
3. říj 2016

Těším se, že se inspiruju novými hračkami pro dceru. Lego teprve budeme objevovat. Mám připravený startovací set Lego Duplo k vánocům (dcera bude mít 15 měsíců) a pak ještě dostala lego duplo, ale až od dvou let....tak jsem zvědavá jak se jí bude líbit 🙂.

bara_lego
autor
3. říj 2016

@mamkoun to máme radost, že se dceři kostky líbí. 🙂 Jakou sadu jste pro úvod do stavění zvolili? 🙂

vrrdesign
3. říj 2016

Jupiii!♥

mamkoun
3. říj 2016

@bara_lego Vybíral tatínek a myslím že vybral dobře. Dcera je dost akční a krabice by u nás moc dlouho nevydržela, proto byla volba velký zelený plastový box. Tuším že označení bylo kostičky? Je tam černý pejsek a dnes jsme například postavily krásnou mašinku, oceňuji i knížku plnou inspirace ke stavění🙂

Strana
z4