Dny s LEGO DUPLO jsou tady! Co vás čeká?
Moc Vás zdravím, mám radost, že se opět setkáváme v rámci Dnů LEGO DUPLO. 🙂 Mám pro Vás připravené tipy na dárky, inspirativní hry a informace ke kreativitě vašich nejmenších. Celý týden tu s námi bude také Paula Fassati, odbornice na rozvoj dětí. Připravili jsme s ní pro vás i chat, kde se s ní budete moci poradit. Chybět samozřejmě nebudou ani soutěže o krásné stavebnice LEGO DUPLO. Na první soutěž se můžete těšit již dnes.
Přijměte mé pozvání do LEGO DUPLO světa plného dobrodružství a kreativních her s kvalitními a bezpečnými stavebnicemi. Ráda vám také zodpovím vaše otázky a pomůžu vám zjistit vše, co vás o LEGO DUPLO zajímá. Těšíte se, až si spolu zasoutěžíme? 🙂

Dobrý den, u nás je Lego Duplo také velmi oblíbené. Mám tříletá dvojčata, holčičku a chlapečka a oba rádi staví z kostiček, ale mají rádi také různá zvířátka a postavičky. Ježíšek bude určitě muset přinést nějakou novou sadu 🙂 😉
Jééé, já vzpomínám jak jsme pracovala ve skladu, kde jsme lego balili. Vždy bych nejraději vše rozdělala, podívala a vyzkoušela 😀
Syn má moc rád duplo a nyní ho zajímají jakékoliv mašinky, tak nejspíše pořídíme nějaké legácké mašinky. Určitě rádi zasoutěžíme 🙂
Lego DUPLO naše malá 2 roky miluje 🙂 🙂
Zdravím!
U nás v rodině se dědí DUPLO už skoro 30 let 🙂 Telefon s chrastítkem, dovezený před 27 lety je stále velký hit. Vydržel několik generací dětí a stále funguje - a k naší radoti se dá stále kombinovat i s novými kousky stavebnice - a tak se na něj například naposledy dala kráva z farmy a na farmu farmář a točili jsme chrastící podložkou a bylo rodeo 😀
Nové stavebnice všichni milujeme. Mám dvouletou holčičku a když jsme doma tak má dvě oblíbené hry - na maminku (čekáme miminko) a pak s Duplem.
Takže už se moc těšíme na novinky i na soutěže 🙂
U nás milují obě děti Lego, jak Duplo tak starší syn už i pro velké kluky. I já si ráda s nimi stavím. Jak se dozvím o nějaké soutěži?
Duplo u nás jede již přes 6. První krabici dostala dcerka k prvním narozeninám. a pak následovaly další. Mladší syn to měl podobné, první krabice v roce 🙂 Od prvních pokusů se správným umístěním kostičky na podložku, přes stavění co nejvyššího "komínu" to dotáhli tak daleko, že ve školce vypráví a poučují ostatní děti, jak mají správně stavět, aby se jim to nezbortilo. 🙂
Mimochodem domácí zásobička dupla je tak dokáží zastavět celý pokojík. 🙂 A teda největší úspěch má stavba z roku 2007 s jeřábem 🙂
Juuuu duplo ... jako malá sem jej po večerech kradla nejmladšímu bratrovi a stavěla si z něj všechno možně ... Strašně sem milovala Zoo zvířatka, byla taková krásná velká okatá a milá 🙂
Lego milujeme cela rodina a ted v těchto chladných dnech se hodně využije...😉
U nás doma Lego Duplo frčí už u ročního syna.. sice moc toho nepostaví, to je pravda ale miluje se v něm přehrabovat 🙂 dcera staví domečky a ZOO.. je to ta nejlepší stavebnice..
Jee moc se těšíme. Syn si moc přeje na Vánoce lego diplomku, vláček deluxe a potom z těch pokročilejším robota na dálkové ovladani, ale to asi až v budoucnu. Taky je nemocný tak se určitě budeme účastnit soutěži 🙂
Ta diplomka mi tam nějak skočila navíc ;)
Jak rada bych vyhrala tu vasi velkou sadu ,,Cesta kolem sveta,, a nebo tatinkovi by se urcite libil vas vlacek. Protoze uz od narozeni syna spolu chodi na vlakove nadrazi, proste tatinek vlacky miluje a syn bude urcite taky
Duplo je u nás nejoblíbenější hračka. Holky ho mají v ruce každý den a rády se k němu vracejí. Lásku k legu mají asi po tatínkovi. Na půdě máme po něm schované lego 30 let staré, ale holkám ho dát zatím nechce 🙂
my se první duplo chystame koupit na vanoce pro dvouletaka 🙂
U nás lego frčí 🙂 Je to parádní dárek,který zabaví i dospělé 🙂
Super, moc se těším. Já jsem na Duplu vyrostla, máme ho ještě hodně po mě a plánuji pořizovat i dceři, i když zatím ani neleze 🙂
Ahoj všem! 🙂 Mám velkou radost z tak pozitivního ohlasu. Jsem ráda, že máte ze dnů s kostkami LEGO DUPLO stejnou radost jako já. 🙂 Moc se těším na všechny vaše zprávy, komentáře a postřehy ke stavebnicím. 🙂
Dobrý den, taky se těšíme 😉
Lego máme rádi, nějaká sada Dupla je již několikátý rok po sobě jistotou pro Ježíška, nejhorší je vždy vybrat, která to bude tentokrát. Mezi našima holkama probíhají největší bitky o panáčky a zvířátka a kupodivu taky o podvozky. Aneb co má jedna, musí nutně mít i druhá 😀
Lego Duplo u nás doma přímo frčí 🙂 Dceři je čerstvě 1,5 roku, tak jsme jí pořídili první krabici pro tento věk a překvapilo nás, jaký měla úspěch. Oceňuji kvalitu kostek a opravdu nádherné barvy, super 😉
Těším se, že se inspiruju novými hračkami pro dceru. Lego teprve budeme objevovat. Mám připravený startovací set Lego Duplo k vánocům (dcera bude mít 15 měsíců) a pak ještě dostala lego duplo, ale až od dvou let....tak jsem zvědavá jak se jí bude líbit 🙂.
Jupiii!♥
@bara_lego Vybíral tatínek a myslím že vybral dobře. Dcera je dost akční a krabice by u nás moc dlouho nevydržela, proto byla volba velký zelený plastový box. Tuším že označení bylo kostičky? Je tam černý pejsek a dnes jsme například postavily krásnou mašinku, oceňuji i knížku plnou inspirace ke stavění🙂

Taky jsem k Vánocům synovi koupila Duplo, snad se mu bude líbit, teď má skoro 21 měsíců, ale zatím ho žádné stavebnice neberou. Jediné, co ho zatím bavilo bylo u kamarádky vozit Duplo zvířátka po skluzavce 🙂