SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Cesta kolem světa
Máte rádi zvířátka? Já doufám, že ano, protože tu pro vás mám pět nádherných stavebnic LEGO DUPLO Cesta kolem světa! V každé z nich je hned sedmnáct krásných zvířatek, se kterými zažijete spoustu dobrodružství 🙂 Jestli je chcete vyhrát, napište mi, jaké zvířátko je u vás doma nejoblíbenější a proč. Bude to divoký tygr, roztomilá panda nebo třeba hravá veverka? Každému soutěžícímu pošleme srdíčko, pět vybraných odpovědí odměníme navíc stavebnicí LEGO DUPLO Cesta kolem světa. 🙂

U nas je nejoblibenejsi tygr, protoze mame doma velkou "kocickarku", ktera vydrzi mazlit kotatka i nekolik hodin - dele nez vydrzi ty kotatka 😀
U nás doma vede pejsek. Jakékoliv zvířátko které vidí je haf haf. Myslím že tahle stavebnice by nám pomohla naučit se i jiná zvířátka.
U nas vede černý kocour Bubu, vítal ji pri příjezdu z porodnice, hlídal ji, kdyz spinkala a ted její první slovo po probuzení je.... samozřejme máma 🙂 Nee, kecam, to bych si přála, je to Bubu a na cely byt to křičí, než Bubu prijde a da ji pusinku na čelicko. Ma i plyšovou černou kočku, ale živá je lepsi. A všechny ostatní kočky jsou "haf", jen ten nas je "Bubuuuu" (jmenuje se teda Balthazar 🙂)
Všechny zvířátka jsou fajn,ale méďa je nejlepší. Dostala ho k narozeninám a ten je nej. Potom asi kočička a pejsek.
U nás vede pes - hlavně ten náš 🙂
Nejoblíbenější zvířátko? Snad kočka? Oblíbený je i lev či tygr, na které si kluci často hrají. Samozřejmě i slon, žirafa, panda a také domácí zvířata-slepičky, koníci, ovečky. A taky je u nás velmi oblíbená bebeka- uhádnete, co je to za zvíře? 😉
U naší dcerky, 17 měsíců, vedou jednoznačně kočičky. Bylo to i jedno z prvních slov, které uměla- "čičí". A jelikož je ještě malá, kočička je i lev či tygr. 😉
Jednoznacne zralok, protoze je ostrej jako britva, rychlej jako blesk, mazanej jako nas synek a jeste budi v mori velky respekt 😎 😎 😎
U nás momentálně frčí šneci a krokodýli. 😁
U nás "mňau" - jsem poslední dobou velmi překvapená, kolik je všude kolem "mňau" 🙂
V zoo dlohodobě vede žirafa - z pozůstatků znakování ji ukazuje rukou jako dlouhý krk a k tomu užívá slovo "džífa".
U nás vede pes,mi ho nemáme ale za to si jich užijou u babiček,nemladší jsou 2 roky, všechna zvířátka jsou pes 🙂
U naší Anežky jsou asi nejoblíbenější slepice (po jejím kokodáčeny) 🙂 Máme doma dvacetihlavé hejno. Od malička je pozoruje a co chodí, tak také chodí vybírat vajíčka a krmit je. Letos jsme měli i kuřátka, takže to byl další rozměr. Ale slepice u nás byly nějaký čas i zdrojem obav, poté, co sem jim přehrabovala v obilí, jedna slepice jí v domnění, že se jedná o něco dobrého, sezobla z vlasů sponku, takže to bylo oprávněné zděšení, sama jsem se taky dost lekla. Malá se jich nějakou dobu poté bála. Poslední dobou Anežka vozí v kočárku místo panenky figurku slepice a kuřátka 🙂
U nas frčí všechna zvířátka, ale máme třeba knížku, Jak se žije v Zoo a ač je tam spousta zvířátek, syn ji říká, ze chce číst knížku o pandě. Asi je mu ta černobílá potvurka nějak víc sympatická, než ostatní zvířátka.
Z živých zvířat má dcerka nejraději kachny, to se vždy směje na celé kolo. A také psy, jakékoliv velikosti... Možná čím větší, tím lepší. Díky tomuto heslu také nejspíše u plyšáků vyhrává megaovce, kterou s oblibou shazuje z pohovky na zem. A v knížkách se jí nejvíc líbí žirafa, zamilovaná....
Jednoznačně to jsou slepičky z Dupla a teď nově vede pavouk od Minecraft 😀 😀
U nás to bude asi prasátko, krásné růžové prasátko Pepina, která je teď u nás oblíbená. A tak každé špinavé prase nebo i divoké vycpané prase v restauraci je krásná Pepinka.
Syn má nejraději králíky, minulý rok jsme byly u babičky na vesnici, hráli jsme na schovávanou ,našli jsme ho asi po hodině schovanýho v králíkárně,doma mít živého nemůžem tak má aspoň plyšového 🙂
Od té doby co u nás byly kolotoče a svezla se na poníkovi má Emička nějraději koně máme jich doma už hodně 😉 plyšové, gumové, houpací, na tričkách.....pokud nam to počasí dovolí, chodíme se na ně dívat a krmit je, naštěstí je máme poblíž 🙂
U nás je to Boženka. Sousedovic buldočka. Holkam se líbí jak chrochta. Je to úžasnej pejsek. Holky by si ji hned vzaly domu 🙂
No, vybrat jedno zvířátko je těžké. Zeptala jsem se syna:,, Jaký máš rád zvířátko?" a on odpověděl: ,, žirafový a slona a všechny" 😀
No, doma máme suchozemskou želvu, tak to je náš mazlík, někdy ho (je to samec) necháme běhat po zemi, syn ho zvedne k úrovni očí a povídá si s ním. Ale jinak se mu hodně líbí koníci. Jakmile je možnost, vždycky se "musí" svézt.

Zvířátka mají oba kluci rádi a konkrétní oblíbenost se mění jako jejich nálady, třeba včera měli oba nejoblíbenější plyšovou žížalu k usínání do postele a náležitě o ni každý usiloval. A proč ? Protože je jen JEDNA !! 😀