icon

SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Cesta kolem světa

bara_lego
5. říj 2016

Máte rádi zvířátka? Já doufám, že ano, protože tu pro vás mám pět nádherných stavebnic LEGO DUPLO Cesta kolem světa! V každé z nich je hned sedmnáct krásných zvířatek, se kterými zažijete spoustu dobrodružství 🙂 Jestli je chcete vyhrát, napište mi, jaké zvířátko je u vás doma nejoblíbenější a proč. Bude to divoký tygr, roztomilá panda nebo třeba hravá veverka? Každému soutěžícímu pošleme srdíčko, pět vybraných odpovědí odměníme navíc stavebnicí LEGO DUPLO Cesta kolem světa. 🙂

SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Cesta kolem světa
hanulag
5. říj 2016

Náš malý se zajímá o cokoliv, co mu na hraní dáme, ale posledních pár dní se "klidí do ústraní" a skládá hudbu 😀 Ségry Duplo plné panáčků a domečků a zvířátek nejen z Medvídka Pú ho sice také zajímá, ale má ségru lakomou, takže by se nám Cesta kolem světa od Ježíška mooooc líbila! 😉 😀

barusenka
5. říj 2016

oba milujeme všechna zvířata, ale nejoblíbenější u nás je určitě pes, dva máme doma a malý miluje psy všech velikostí a barev. Dokonce jeho třetí slovo (po "mama" a "tata") bylo "pejsek" 🙂

juleth
5. říj 2016

Hezký den. U nás doma vede živý pejsek Jonáš a kočičák Mikeš... Jonášek k nám přišel v době, kdy nebylo nejlíp a moc nám pomohl a těší nás neustále...Kocour Mikeš k nám byl poděděn, jeho těžký příběh a úzká osobní vazba mi nedovolili učinit jinak, než se ho ujmout 🙂... a taky jsem udělala dobře, protože je to dar...A pak přišel Ondrášek, to je můj synek (1, 5 roku), naštěstí není alergik jako maminka a kocouruse i pejska má moc rád. Oni jeho také, jinak by těžce snášeli ty honičky, zajíždění motorkou apod. ... Tito živí kamarádi jsou, samozřejmě, nepřekonatelní...Ale moc rád má i ty umělé... V této kategorii je prvenství kapánek vrtkavé, dělí se o něj, želva, medvídek, tygr a žirafa, ta má jen tu chybu, že zabírá moc místa v letadle 🙂... A po létě jsou v kurzu taky domácí zvířátka a kačenky... Na zvířátkách prostě ujíždíme, proto doufám že nám Ježíšek nadělí permanentku do ZOO 🙂

missa111
5. říj 2016

U mých dvou malých slečen frčí skoro každé zvířátko. V Zoo je to tedy jednoznačně žirafa, která holky zaujala hodně i v Legu, zejména kvůli ohýbacímu krku🙂
U mladší vedou KOČIČKY na všechny způsoby (plyšové, na papíře, v televizi, živé u babičky, kočičí jazíčky, hry na divokou kočku- kdy nás doma "škrábě" a vrčí).
U starší vede s babičkou vymyšlená hra "Na oslíka". Kdy hádáme zvířata jen podle odpovědí ano ne. Obě holky (3 a za chvilku 5 let) díky tomu rozeznají savce, obratlovce, plazi, masožravce, býložravce, světadíl kde volně žijí atd.

ewulka88
5. říj 2016

Tak u nas je to jednoznačně pejsek, kterého jedno z mých dvojčat hledá v duchnac i v noci při procitnuti a steka u toho🙂 a proč? Protože je to zvířátko, se kterým se setkávají jako jediným od narození, oba sousedi mají pejsky, babička a strejda mají pejsky, takže u nas se steka na všechno, hračky musíme mít pejsky, pohádky a knížky o pejskach, pejskove povlečení a i v Legu Duplu nesmí chybět pejsci 🙂

smillingangell
5. říj 2016

Nejstarší miluje dinosaury,kdyby nevyhynuli tak snad budeme mít jednoho doma :D prý kdyby ho potkal na ulici tak se s ním zacne kamarádit:D

verca38
5. říj 2016

U nas je vede pes a kocka,ktere mame doma v zive verzi 😉 v ZOO tombyl jednoznacne slon..a pri vecernim koupani kamarad krokodyl 🙂

awelin
5. říj 2016

Náš malý má rád šneky, vždy když je u babičky a je po dešti tak běží hledat zda se na zahradě nějaký neobjeví.
Potom je dá so sklenky a dává jim čerstvou trávu. Když se vracíme domů pouští šneky zpět do přírody.
Další oblíbené zvířátko je želva suchozemská. Byli jsme u známích na zahradě kde ji měli vypuštěnou a tak se ji děti věnovali nosili ji listy pampelišek.

mysakm
5. říj 2016

Naše nejoblíbenější zvířátko je lev protože je králem džungle a má roztomilá mláďátka. 😉

drzticka81
5. říj 2016

dcera ma z zivych zvirat nejradeji psy -kazdy znamy (co ma psa) tvrdi, jen ji nech, on ma deti rad a je zvykly, ale po chvili uzna, ze ema je nezmar, ktery by kazdeho psa nejradeji s laskou snedla........ted v sobotu v zoo stejnym zpusobem nahanela bile kozy 🙂))) syn je konzervativni, ten se drzi dal 🙂))) jinak radi si hraji s plysovymi zvyratky, treba s kocickami na rodinu-syn je tata, dcera mama a dva plysacci jsou ema a vitek 🙂)))
a ja miluji duplo zviratka-nejradeji bych mela vsechna 🙂))) skoro se mi to dari.....chybi snad jen zebra a zelva - nejvice se mi libi ta lesni zviratka-kolouch, veverka, liska, pak velryba.....deti maji rady, kdyz jsou zviratka rodina -tata, mama a miminko (coz je u lvu, tygru, ziraf, slonu, medvedu.......) chtelo by to vic zviratek v rodinach 🙂)))

drzticka81
5. říj 2016

oprava-zviratky-fujtajbl-melou mi tady deti do myslenek 🙂))

makulinecka
5. říj 2016

Hezký den, dcerka 3 roky má ze všeho nejvíce ráda pejska a kočičku a to konkrétně pohádkové postavy z knížky od Josefa Čapka. Je to její první dětská srdcová záležitost, myslím ale, že ta nejkrásnější 🙂

serafinka01
5. říj 2016

U nás má každý své oblíbené zvířátko 🙂 Syn (3,5r) naprosto miluje "hicafy" 😀 tedy žirafy. Úplně mu učarovaly. Snaží se je kreslit, skoro denně staví z Dupla celou žirafí rodinku a samozřejmě i stromečky, aby měly žirafky co papat. A i na batůžku a v postýlce na něj vždy čeká jeho milovaná žirafí kamarádka. 😉 Dcerka (1,5r) zase miluje lišky, hlavně svojí malou plyšovou lištičku, bez které nedá ani ránu, vždy jí vykouzlí úsměv na tváři a když večer usíná drží ji pevně v náručí 🙂

dc2015
5. říj 2016

Úplně první hračka našeho prcka byl obrovský plyšový medvěd. Jsem učitelka a poslední hodinu v mé třídě na mě čekal na židli. Dárek od mých děti mě dojal k slzám, řvala jsem jako želva. Když jsem ho malému dala, úplně ho dostal, válí se po něm, objímá ho, dá mu pusinku. Mámě ne, ale méďovi ano 🙂 Takže u nás prostě vede medvěd!

pawlusenka
5. říj 2016

U naší dcerky už od narození vede ovečka kterou měla v postýlce ,pořád na ní nedá dopustit,takže ovečka s námi jezdí všude tam kde spinkáme 🙂Pokaždé když jsme u babičky tak chodíme na jeden statek a tam krmíme ovečky dcerka je vždy tak nadšená a štástná.. ale jinak všeobecně máme radí všechny zvířátka.

sdoop
5. říj 2016

Naše rodina má v oblibě kohouty, Kájík jim fandí od narození 🙂

kspp1
5. říj 2016

U nás teď vedou postavičky z medvídka Pú a nejoblíbenější je tygr. Má výsady jako spát v noci v Aninčině postýlce, sedět u talíře, když se papá, vozit se po bytě v kočárku....a to asi jen proto, že je oranžový a to je u nás doma hodně neobvyklá barva :D A taky teď místo maminky a tatínka dostává tygr spoustu pusinek a neustále slyší: "Mám tě láda, tygžíku"...holt už nejsme na prvním místě a to jsou ji teprve 2 roky pryč 🙂

sedmiteckas
5. říj 2016

U nás je to rybička, kterou jsme dceři pořídili ke druhým narozeninám. Každé ráno "YBU" (yba znamená v dceřiném slovníku ryba) krmíme granulkami.
Na foce společně se zvířátky z kaštanů, které jsme teď na podzim vyrobili. Takže máme doma hotový zvěřinec:D

ter89
5. říj 2016

U nás jednoznačně vedou sovicky 😀 ale Nelinka je maly tygr, tygří mladé musí zaručeně mrucet úplně stejně 😀

pouzarovaj
5. říj 2016

Tak na této foto jsou všechny naše nejoblíbenější zvířátka. Barunka (mladší) má nejradši "haf" - tipla bych si proto, že jsou to naši živí kamarádi, kteří si nechají všechno líbit a mají dlouhé chlupy, za které se dá tahat (kromě tahání vlasů je to další děsně zábavná věc) . Angee je její velký parťák - kde je Bára, je i ona (je ze štěňat, které se u nás narodili 2 měsíce po Barunce). Terezka asi bude jednou veterinářka, protože kvůli ní musíme kupovat každou figurku zvířátka,kterou vidí. Má 4 neojoblíbenější zvířátka - psa, želvu, kočku a koníka. Psy má oblíbené, protože si s ní hrají a dělají lumpárny. Želvu asi proto, že jsme jí koupili plyšovou před rokem v ZOO - tu si zamilovala kvůli gumové přísavce. Koníky obvdivuje kvůli pohádce Na Vlásku, kde je koník, který se jí líbí.Takže každý živý kůň podle ní veze princeznu. A Kočky? Ty má ráda asi na truc tatínkovi :D

boruvka878
5. říj 2016

Nase nejoblibenejsi zviratko je nas pejsek Badik. Porad musi byt male nablizku. 😉 Od te doby co se plazi, ho pekne prohani. Zacina z nich byt nerozlucna dvojka 😄

blanche1206
5. říj 2016

Náš starší syn Pepíček miluje pejsky, když byl menší, měl takového tahacího na provázku, chodil s ním ven, dělil se s ním o veškeré jídlo a pití, vzorně se o něj staral, a když jsme byli jednoho dne s pejskem venku na "venčení" Pepíček se rozhodl, že po pejskovi "uklidí", vzal si ten papírový pytlíček s lopatičkou, co tu jsou na sídlišti na každém rohu a našel první exkrement po pejskovi, jehož páníček "zapomněl" uklidit, položil svého bakelitového pejska vedle toho h***a a trval na tom, že ho musíme uklidit, jinak se nejde domů...😂 potom ho to nějak přešlo a našel si cestu k takovému plyšovému opičákovi, který ho Každý den doprovází do školky a ze školky. Mladší syn Ivánek má svého"mebídka"(medvídka), se kterým usíná už od narození, ale ven s ním zatím nechodí...😄

fouskovi
5. říj 2016

Nám je rok a mezi oblíbené zvířátko patří opičky mazlí se s nimi a hraje 🙂

zuzanamil
5. říj 2016

U nas je to prasiatko. Asi preto, ze je pekne gulatucke. A slovo pig, bolo prve, které pouzila v anglictine v 1,5 roku. A samozrejme, ze preto, ze je ruzove a to je zase nasa najoblubenejsia farba.

monynka.s
5. říj 2016

U nás jsou to jednoznačně SLONI ... je to první zvířátko co melo tu čest dostat první jméno. Kdyz me ma tehdy 20mesicni dcerka opravila "maminko neříkej slon ! BOŽENKA to je. " ❤ tak u nas vede slon a každý je BOŽENKA .

gepe
5. říj 2016

U nas nejoblibenejsi zviratko je tatinek (manzel). Idealne kdyz dela konika, lva nebo leklou (spici) rybu. To ma nase mala nejradsi 😅 aneb kdyz ji milujes, neni co resit 🙂

bimmka
5. říj 2016

U syna vedou kočky od narození, asi proto, že se nevtírají a neotravují ho. Dcera zas miluje žáby, kva kva bylo taky její první slovo. Ještě že jich doma máme přes 30, má aspoň co pozorovat.

jitkaa27
5. říj 2016

Syn má nejoblíbenější plyšovou kravičku, kterou dostal jako miminko na první návštěvě od tety, jsou mu skoro 4 a kravička s ním spinká pořád, jezdí s ní na dovolenou a výlety. Je tak oblíbená, že jsem po celé republice sháněla úplně stejnou, kdyby se jí něco stalo, nebo ji někde nechal, nakonec máme doma 4 úplně stejné 🙂 Ale ta první je prostě nejlepší a za nic ji nedá 😉

makinamakina
5. říj 2016

Nas synem miluje ptaka marabu, ale proc to prej sam nevi,ze ho miluje v safari 😀, dcerka pandu, protoze je to prej krasnej medvidek 🙂 a ta nejmladsi ta ma rada naseho kocoura 🙂

alkena
5. říj 2016

U nás je to jednoznačně pes - řekla bych, že pejsci všeobecně, ale i tak vede jeden konkrétní - našich Kubíček. Je to láska veliká a vzájemná. Když Kubovi oznámí, že přijedou Bára s Maruškou, je v postřehu a vyčkává. A když mají holky Kubíčka, tak jim nechybí ani maminka, jupí 😀
A jelikož bydlíme na vesnici, je cesta do a ze školky lemována "zaplotovými" psy. A každému pejskovi je třeba řádně zamávat a pozdravit, takže ta krátká cesta bývá docela dlouhá.

Strana