icon

SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Cesta kolem světa

bara_lego
5. říj 2016

Máte rádi zvířátka? Já doufám, že ano, protože tu pro vás mám pět nádherných stavebnic LEGO DUPLO Cesta kolem světa! V každé z nich je hned sedmnáct krásných zvířatek, se kterými zažijete spoustu dobrodružství 🙂 Jestli je chcete vyhrát, napište mi, jaké zvířátko je u vás doma nejoblíbenější a proč. Bude to divoký tygr, roztomilá panda nebo třeba hravá veverka? Každému soutěžícímu pošleme srdíčko, pět vybraných odpovědí odměníme navíc stavebnicí LEGO DUPLO Cesta kolem světa. 🙂

SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Cesta kolem světa
vendik84
5. říj 2016

Tak u nás jsou oblíbené všechny zvířátka, ale nejvíce jsou to kačenky, které chodíme krmit rohlíkami a chlebem a ujídáme jim 😉

svetlus_pepca
5. říj 2016

U nás vedou myšky a myšáci. Zatím jen ti plyšoví 😀 A ze živých zvířátek kočičky. Akorát doma máme dva psy 😀 Takže Tom a Jerry ideální kombinace 🙂

anetka1701
5. říj 2016

U nás koně :oD Jenom koně, samý koně :oD Momentálně mám doma peklo, protože už týden prší a nedá se jet na koně... Prostě od narození koně!! Obě!!!

kajjina
5. říj 2016

Zvířátka....to je pro našeho Jiříka v jeho životě největší radost. Budou mu teprve dva roky,ale všichni vědí, že nějvětší radost mu udělá zvířátko v jakékoliv podobě, velikosti či barvě. Jeho první "slova" byly zvuky zvířátek....na roce uměl už napodobit mnoho z nich....miluje si číst knižky o zvířátkách, hrát si s nimi, povídat, chodit je krmit, ....místo pohádek se raději koukne na seriál o tom jak žijí sloni 🙂 je to jeho láska....nezajímají ho skoro žádné ostatní hračky. Když dostane duplo,tak tam musí být zvířatko, aby měl radost 🙂 a tu největší radost má, když se jdeme podívat na statek na kravičky, koně a top je prasátko. Doma máme plno zvířátek a taky už pomocníka, který suchým chlebem nakrmí králíky a sebere vajíčka. Je úžasné jak se o ně stará, ať už jsou dřevěná, gumová plastová či živá...jak si s nimi dokáže popovídat a kolik jich v jeho věku pozná a umí pojmenovat. Encyklopedie se zvířátky je knížka, které je to nej nej ne 🙂 dneska například hledal "hotonozečka" a až po chvíli mi došlo, že mu nosorožec spadl pod gauč 🙂 všechna zvířátka jsou nejen jeho radost,ale i radost ostatních, kterou diky nim rozdává. Takže za nás jsou nejlepší zvířátka prostě VŠECHNY 🙂 a já jsem ráda, protože kdo má rád zvířátka, má rád lidi 🙂 a já tak doufám, že z mýho Jiříčka jednou vyroste skvělý a hodný člověk 🙂

anetka1701
5. říj 2016

A nepřiložili se mi fotky, tak znovu... Koně :oD

strudlajs
5. říj 2016

U nás je nejoblíbenější kočka, protože neolizuje uši 🙂)))

mollypet
5. říj 2016

U nejmladšího syna frčí nejvíc plyšová panda, kterou jsem mu pořídila už když byl v bříšku a spinká s ní všude. A venku mám občas pocit, že místo dítěte mám v kočárku pejska, protože štěká na všechny okolní psy a že jich tady na vesnici máme..ukazuje prstíkem a musíme se u každého pejska zastavit i když zuřivě štěká 🙂 Tak doufám, že se naučí i mluvit a nebude na nás jen štěkat 😀 Jinak je to velký milovník všech zvířátek. Starší syn má oblíbeného nejvíc asi "tygžíka" 😉

anngells
5. říj 2016

U našeho 16m syna je těžké vybrat jedno zvíře - oblíbené bývá vždy to, které je zrovna poblíž - nejčastěji to bývá náš pes Connie, ikdyž nevím zda je to skutečně pes, občas se chová jako blázínek - posuďte sami 🙂

jakub2005
5. říj 2016

Nellinka miluje asi nejvíce kočičky, ale když táta chytne rybu, tak je schopná u ní stát i hodiny 😀 celá mokrá a smáčená, ale štastná.

kkaatte
5. říj 2016

U nás nejvíce frčí pejsek a prasátko. Máme doma labradora, takže jsou s dcerkou nerozlučná dvojka, protože si od ní nechá všechno líbit. Když jdeme na procházku nebo někde vidí pejska, začne bafat. A když zahlédne prasátko, třeba i keramické, chrčí 😎

makynaeliska
5. říj 2016

U nas jasne vede tucnak,tohle je Elisky sbirka a dokonce vybrala brachovi svetrik jak jinak nez s tucnakem 😊Na to proc zrovna tak miluje tucnaky jsme se ji ptali nekolikrat a odpoved vzdy stejna:protoze jsou nemotorny jako ja 😂Kde na to prisla ve svych 5 letech nevim 😂

karinvy
5. říj 2016

O toto lego se musím pokusit zasoutěžit už jen proto že si ho dcerka moc přeje najít pod stromečkem a pokaždé když jdeme kolem hračkářství tak na něj musíme jít kouknout 🙂 ale ted k těm zvířatkum, dcerka je prostě miluje od žížaly až po žirafu (proto taky máme zakoupenou petnamentku do zoo, kde chodíme "misto prochazek"), nevím je to asi tím že je k tomu vedena od malička. Ale taky u nás nadmíru platí heslo že PES JE NEJLEPŠÍ PŘíTEL ČLOVĚKA. To co je mezi Sofinkou a Montym by mohl málo kdo pochopit, musím se přiznat že někdy nevěřím vlastním očím ani já. A vysvětleni proč nebo co ty dva spojuje? přinejmenším datum 9.6.2014 kdy se oba dva neplánovaně narodili, byl to prostě osud že se tyhle dvě "miminka" našli a ja doufám že se Sofinka bude o Montika nadále hezky starat, a on ji chránit stejně jako tomu je doted.

p_ch
5. říj 2016

Mladší Tiborek miluje tučňáky a slony... museli jsme skrz to i do daleké ZOO aby je viděl. Byl nadšený....

pajinka85
5. říj 2016

Zvířátka mají děti rády všechny. Bydlíme na vesnici, chodíme krmit ovečky, kozičky a kapry. Kočiček je všude plno a pejsků taky. Když jsme byli v ZOO v Polsku tak,vyhráli u nejmladšího tihle úžasní malinký tučňáčci. A jim se asi taky líbil. 🙂

eldzej
5. říj 2016

U nás frčí už od miminka tygřík a krteček... jezdí s námi i na dovolenou. 🙂

eemilka
5. říj 2016

Nejoblíbenějším zvířátkem pro naši prvorozenou dcerku byl do nedávna náš pejsek Eliška. Dneska by měla svátek, bohužel už tu s námi není ... Zbyly nám už jen fotky, třeba tato, ze štěněcích let, velmi aktuální k právě probíhajícímu "týdnu nošení" 😉 Pozici nejoblíbenějších zvířátek teď dočasně nahradily plyšové kočičky a mimoňi ... Kolem Vánoc očekáváme příchod druhé dcerky. No a pak, časem, až se více sžijeme s miminkem, si určitě přivedeme domů dalšího hafana, protože takový kamarád utváří vzpomínky na celý život. PS. ta stavebnice je fakt krásná, udělala by velikou radost i mně, díky za možnost zasoutěžit si 🙂)

terkaz
5. říj 2016

U dcerky delfin, hlavne pry delfinatko, protoze je roztomily.
U nejmladsiho medvidek, bez nej ani ranu 🙂

veselakata
5. říj 2016

Tak u nás vedou lvi, máme spousty plyšových i gumových figurek, občas si malej nemá ani kam lehnout když si je před spaním nanosí do postele 🙂 😵

880916
5. říj 2016

U nás vedou nejvíc naši pejskové a babiččini papouškové. Syn je teď zrovna v období kdy ho začínají zvířata hodně bavit a tak jezdíme často do lesoparků a obor a koukáme na ně. Miluje knihy a encyklopedie se zvířaty kdy se učí poznávat a vydávat zvuky 😀

lendast
5. říj 2016

Syn si zamiloval veverku (zřejmě tu z lego figurek) a to natolik, že je teď jeho imaginární kamarádkou. Na procházce mi nemůže dát ruku, protože ji vede na vodítku, v autě si s ní povídá a ona mu vypráví různý věci "Veverka říkala že ..."
No srandy kopec, vozí ji v autíčkách, staví pro ni domečky atd. Veverčin parťák je zajíc.

wlkodllacka
5. říj 2016

U nás vede tygr! I když teď mají děcka rádi všechna zvířata.... žirafy zebry nosorožce gorily.... 😉

susanking
5. říj 2016

Taaak to bych tu mohla jmenovat do aleluja , ne ze mame doma kalendar se zviratky kde kazdy den musim minimalne otocit kazdy list a rikame si co je to za zviratko, ale take mm doma ditko co vyrusta se psem. Na tom by nebylo nic zvlastniho kdyby jsme nebydleli 700m od piskoveho jezera kde je v lete narvano a kolem plotu choi navstevnici, Nase Ennie na lii steka a v tu chvíli se z meho Danecka stal pejsek a vyrzi behat s Ennie kolem plotu klidne hodinu a take steka, zezacatku jsem pro nej chodila a vysvetlovala mu ze neni pejsek ale lidi na me divne koukali tak uz ho nechavam na ne stekat aspon mam originalniho hlidace,. ale k tematu, ac u nas kocku nemame oblibil si kocku ktera s ni jezdi do skolky,spinka s ni,papame s ni u stolu atd atd. Kdyby plysova kocka mela pamet tak si toho asi pamatuje vice nez ja nebot s ni travi svuj cas a ja kolikrat ani nevim co delaji v pokojicku.🙂 Pak mame dalsi zviratko co ma moc rad a to je ryba "bybyka" dle danecka neumi rict R. tu mame vsude kde je voda takze i tam kde je louze musi byt i ryba.:D na to ze mu budou 3 roky dokaze byt dost presvedcivi o tom ze v louzi ta ryba je ac neni.🙂 Danecek je milovnik zviratek a aut. naklada zviratka na auticka atd, tak asi tak je to u nas se zviratkama.🙂

luciska82
5. říj 2016

U Samíka je nejoblíbenějším zvířátkem kocour - Zrzina. Říká mu: "kocour můj nejmilovanější". Samozřejmě pak i v Legu tomu všemu šéfuje rezavý kocour - kocour řídí traktor, pilotuje letadlo, staví domy (panáčci se mohou jenom dívat). Kocourův kamarád je pejsek, ale ten může být jen na místě spolujezdce🙂 Malý bráška Honzík miluje žirafu, protože se jí dá pěkně ocucávat hlava. A pak na usínání (cestuje s námi všude, i do Zoo, nákup...) nahřívací žába. Žabka nám v Legu trošku chybí🙂

tulikiss
5. říj 2016

u nas ze zviratek naprosto vedou surikaty a dost casto se presne takhle tvari deti, kdyz si nahodou potaji otevru cokoladu. 😉

jardicka
5. říj 2016

u nás jsou nejoblíbenější pejsci. Bydlíme s dědou ve společném domě a ten má dvě psí dámy. Náš Ondrášek si je vždycky rád pomuchlá. Kdykoliv jdeme kolem nich tak jim musí udělat ,,malá" 🙂 Fenky mu zase na oplátku dají ,,lízanou" pusinku. Navíc pejsci moc rádi zabaví všechny děti domě, když si s nimi hází míčkem nebo se nechají jen tak drbat na bříšku 🙂

terejan
5. říj 2016

U nás je nejoblíbenější panda jménem Fanda 🙂 Je to jeho první hračka z Lega, dostal jí k narození s velkým předstihem od strejdy 🙂

lennisek1
5. říj 2016

U nás je to náš pejsek Bublinka. Naše malá princezna se ještě neumí vyjádřit, ale když je náš pejsek u ní, rozevře doširoka očička a směje se na něj🙂

vashti
5. říj 2016

Nejoblíbenější duplo zvíře je medvěd z "výletu na ryby", ale u nás frčí medvědi i mimo lego - ten na spaní má úplně odřený čumák od pusinek.

alaris
5. říj 2016

U nás je teď nejoblíbenější slon. Povídala jsem synovi o slonovi před spaním a jemu se to tak líbilo, že to chce večer při usínání vždycky po pohádkách, když si lehne. Sám už říká, že slon nemá ruky a má "sobot" (chobot) a že "veké son veké sobot" (velký slon má velký chobot). Takže slon teď vítězí. V závěsu za ním je kohout, kterého viděl na výstavě domácích zvířat, byla jich tam spousta a kokrhali jeden přes druhého "kekeré" (kykyrý). Ale miluje všechny zvířátka a rád je poznává v knížkách (rys, orel, had, beran...) a taky si rád hraje se zvířátky z Dupla. Zatím má domácí 🙂 A nejoblíbenější plyšová hračka jsou plyšoví medvědi. Osvědčená klasika 🙂 .

veklincovam
5. říj 2016

Doma bohužel žádné zvířátko nemáme, protože já jsem astmatik, ale jinak máme zvířata moc rádi. Z exotických zvířat mají děti nejraději žirafu. I v ZOO by vydržely u jejich výběhu koukat celý den. Hlavně proto, jaký má dlouhý krk a jazyk. A prostě je oproti těm mým prckům celá strašně velká 🙂 Žirafu z Duplo zoo sebou vozíme i k babičkám. A další oblíbené zvíře je kočka. Máme je u obou babiček a dědečků. Jedna se jmenuje Micka a když ti naši malí draci přijedou, raději se někam zašije a celý den není vidět, asi ví, proč to dělá 🙂 Naopak u mých rodičů máme kocoura Majáka, který si nechá líbit úplně všechno. Děti ho tahají za ocas, občas ho přejedou na kole, no prostě mu neudělají nic dobrého a on se vždycky oklepe a zase k nim jde ... 😕 😉

Strana