icon

SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Cesta kolem světa

bara_lego
5. říj 2016

Máte rádi zvířátka? Já doufám, že ano, protože tu pro vás mám pět nádherných stavebnic LEGO DUPLO Cesta kolem světa! V každé z nich je hned sedmnáct krásných zvířatek, se kterými zažijete spoustu dobrodružství 🙂 Jestli je chcete vyhrát, napište mi, jaké zvířátko je u vás doma nejoblíbenější a proč. Bude to divoký tygr, roztomilá panda nebo třeba hravá veverka? Každému soutěžícímu pošleme srdíčko, pět vybraných odpovědí odměníme navíc stavebnicí LEGO DUPLO Cesta kolem světa. 🙂

SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Cesta kolem světa
lusesita25
5. říj 2016
lucianapolis
5. říj 2016

Achhh, to je nádherná sada! My máme doma milovnici pejsků, od malička má svého oblíbeného plyšového, který to s ní táhne už přes dva roky a vždy může za všechny průšvihy. Jmenuje se Pipíš. Jinak se naší Áší zamlouvají všechna zvířátka, má i svého zakrslého králíčka a nebojí se ani velkých zvířat 🙂

lusesita25
5. říj 2016

U nás to na plné čáře vyhrávají dva nevycválani zlatí retrívři. Jsou to naši velcí kámoši a jen čekáme až Vojta pořádně vyroste a bude si s nima moc hrát.

kkouzlo
5. říj 2016

U nás jsou zvířátka v oblibě stejně jako auta ;) u Jeníčka vede kráva, ale asi proto, že neumí zatím žádný jiný zvuk. Starší Jonášek už to má složitější - když si v ikee sám koupil pandu, tak miloval pandu, pak si ale v zoo vybral plamenáka, tak miluje i plamenáka. Každopádně téměř denně googlím zvuky zvířat, protože jak dělá žirafa či surikata opravdu netuším 😀

ta_kacka
5. říj 2016

U nas vede kočka- mame ji doma. Malý ji furt hladi... Pak je dalším kandidátem pes, toho maji prarodiče. V knihách vítězi opice, ale to fakt netuším proc 🙂

mikilenka
5. říj 2016

Našim klukům jsou 2 roky. Oblíbené jsou rozhodně veverky. Blízko domu máme les. Chodíme tam denně a veverky běhají kolem nás, honí se po stromech...kluci se pak spolu honí, hrají si na veverky, snaží se vyšplhat na stromy 🙂
Jinak je pro ně zážitek každá návštěva ZOO. Posledně krmili lamu, překonávali strach z jejích velkých zubů 🙂 Když viděli krmení pumy a tygra, hned doma jedli rybu jako ta zvířata 😉

zimkova
5. říj 2016

U nás má každý ze synů své oblíbené zvířátko již od malička. Kubíček, 6 let, miluje od mala žirafky. Má talismánka Žižinku, kvůli které se mnohokrát naplakal, když jsme ji někde zapomněli. Dokonce jela od babičky jednou autobusem úplně sama, aby ji měl Kubíček na spinkání doma. Řidič autobusu byl skvělý, že nám ji přivezl. Davídek, 3 roky, má talismánka slona. Má slony strašně rád. Uchvátil ho jejich chobot a co všechno s ním dokážou. Maminka miluje gorily, ale už nezbylo kostiček na tak velké zvířátko. Cestu kolem světa bychom si nechali líbit. Poznali bychom život na jiných kontinentech, děti by se se známily s jinými dětmi, zvířaty a určitě by na nás číhala i různá nebezpečí a nástrahy. Komáři, pavouci, ale snad bychom cestou potkali i svá oblíbená zvířátka. Přeji hezké dny Lenka, Kubíček a Davídek

hannicka32
5. říj 2016

Máme tři děti a každý má nejraději jiné zvířátko. Nejstarší syn slony a žirafy, mladší syn koně a pejsky. Dcerka je ještě miminko, té se zatím líbí vše, hlavně když je to barevné. Moc ráda má třeba hřejivou a voňavou sovičku na spinkání 😊. Z Lega ještě nic nepostaví, ale má dva bráchy šikuly a rádí jí za chvíli pomůžou 😊. Lega není nikdy dost 😉

hannicka32
5. říj 2016
zzandulkaa
5. říj 2016

Chobotnička. Je to malá plyšová hračka s chrastítkem. Vždycky jak ji vidí, celý se rozzáří a láskou by ji snědl 🙂

bhlavacek
5. říj 2016

My jsme notoricti kockari, moje slecny je miluji, v jakekoli podobe - plysaci, figurky, obrazky, tricka, boticky, v podstate cokoli. Kocky proste milujeme. No a proc vlastne nevim, mame radi vsechna zviratka ale kocky suverenne nejvic, snad proto ze kdyz byli holcicky malinke, rikali jsme jim pohadky, kde byli hlavni hrdinove kocky, nebo proste nahoda, jedno zvire vyhrat musi.

lenkabrno1
5. říj 2016

Dcerka (2,5 roku) miluje tukany, ma dva plysovy a ti jsou nej. Ale i dalsi zviratka, pozna jich vic nez dost, obcas i vic nez maminka 🙂

baraz
5. říj 2016

u nás jednoznačně Puppy - plyšový pejsek, kterého malá nedá už 3 roky z ruky.. má ho naprosto všude! když jdeme do zoo je velmi oblíbený TARBÍK, který běhá podél terárka 🙂

renuskateruska
5. říj 2016

Tak moje nejoblíbenější zvířátko je moje dcerka 😉 někdy se tak chová i tak vypadá , někdy se promění ve zvíře ale přesto se vždy prituli a chce pohlazení... no a moje dcerka má ráda všechny zvířátka teda kromě vcelky která ji dala zihadlo a mouchy kterou si plete se vcelkou 😉

loc
5. říj 2016

U nás asi pejsek🙂! U babičky máme 2 a syn je má moc rád, nejvíc ho baví, když je může venku vodit na vodítku🙂! A když jsme doma a slyší venku psí zaštěkání, hned nás upozorňuje, že štěká pejsek. A má rád i pejska z Lega Dupla, jednu dobu se s ním i mazlil - dával si ho k obličejíčku, škoda, že jsem to nestihla vyfotit.

anella23
5. říj 2016

Dobrý večer, můj mladší syn 2,5 roku má moc rád pejsky a to hlavně velké pejsky. Možná také proto, že když se narodil, nějaký zlý člověk nahlásil v porodnici bombu😡 A našeho malého drobečka přišla navštívit nečekaná návštěva a to policejní pejsek, který mu očichával postýlku, jestli náhodou nemá nějakou "nálož v plínce".😊 Naštěstí vše dobře dopadlo a často mu tenhle příběh vyprávím. On si pak postaví Lego duplo nemocnici dá tam miminko do postýlky a chodí se tam na něj dívat lego pejsek s lego policistou.😆 A ostatni zvířátka čekají, venku, protože zvířátka do nemocnice nesmí.

ravecko
5. říj 2016

U nás vede jednoznačně medvídek Panda. Dcerka 3,5 roku si ji oblíbila, když jsme ji jednu koupili v ikee, od té doby má s pandou doma leccos a taky se jí hrozně líbí pohádky s hlavní hrdinkou pandou🙂 Synovi je teprve rok takže u toho se teprve dozvíme co bude jednou oblíbené🙂

iluss
5. říj 2016

Tak zvířátka u nás vedou již od malička a ve všech podobách 🙂 Neustále s dětmi podnikáme výlety na farmy, do zoo, do lesa za různými zvířátky.
Dceři se nejvíce líbí žirafy, synovi zase tygři. Z domácích zvířátek u nás jednoznačně vedou kočky - jsme kočkomilové 😀

S nadšením a radostí na cestu kolem světa
vyrazíme v rychlosti, stačí jedna věta.
Děti pojďte, sbalte sváču, co máte teď na práci?
Za zvířátky vydáme se, užijem si legraci!
😀 😀 😀

monunkaaa
5. říj 2016

Nase beruska ma rada vsechna zviratka. od malicka chodime koukat na vsechna na vesnici. ale asi nejoblibenejsi je nase suchozemska zelva Lu,tu miluje. ted jsme byli o vikendu v Zoo a byli tam sloni zelvy,behala kolem nic a kricela na ne Luuu 😉

luckape
5. říj 2016

Tak u dcery je to jednoznačně kůň-už od dvou let na ně nedá dopustit, se školkou jezdili každý měsíc ke koním a hraček koníků, poníků, jednorožců ... máme nespočítaně. Syn má radši mnohem menší zvířátka - na zahradě je nadšený když vykopnem žížalu, nebo když tam leze třeba šnek🙂

alenulkaaa
5. říj 2016

Doma mame kocicku, je uzasne, jak jedna druhou zacinaji vnimat, Romanka by si uz i chtela hrat, ale Lily se na to moc netvari...proto vzdy zvitezi ta neziva zviratka - slon a zelva.

forstella
5. říj 2016

Bez pana zajíce nedá G. ani ránu 😀 Má je hned 2x- kdyby byl jeden nemocný žejo 🙂 Za zajíci jsou u nás i na ručnících, papučích a tričkách- prostě zaječí máma

mykolaapsi
5. říj 2016

Náš Štěpánek se ve Dvoře Králové zamiloval do kozy 😀

ognika
5. říj 2016

Zatim vede asi kacenka ktera doprovazi dcerku u koupani, ale kdykoliv na ni narazi jindy cela se rozzari 🙂

silvik555
5. říj 2016

naše princezna má zatím nejoblíběnější zvířátko našeho pejska a pak taky se strašně ráda kouká na rybičky v akvárku,jinak na ní v postýlce čeká sloník,opička,kočička-vlastně skoro celá zoo 😉 😉

petullama
5. říj 2016

U nás je to určitě "Kn-Kn" (čti pes) 😀 😀 😀

Nejradši mám "Kn-Kn",
což znamená pejsek.
Bydlí s "Dědě baba",
mám to k němu kousek.

Když mu hážu míčky,
radujem se oba,
na hračkách mám flíčky,
rozkousal mi soba...

Nejvíc ale štěstí
zažíváme venku,
já vodítko v pěsti
a on větří fenku.

Ježíškovi brzo
sepíšeme přání,
že by bylo žúžo,
je-li "Kn-Kn" k mání.
😵

markysek2
5. říj 2016

syn má nejoblíbenější žirafu a dcera kočičky...všude kde se objeví čiči je její a přesto nejede vlak...a tak jsme už z obhodu museli kromě plyšové, přinést i tričko s kočičkou, a naposledy dokonce povlak na polštář (nj mám vždycky ten hloupý nápad ji je ukazovat a tak to pak dopadá)...a aby syn se žirafou nezůstal pozadu , kromě toho, že ho malá plyšová musí doprovázet do školky , tak máme i příběh ze zoo..bylo to těsně předtím než začal chodit do školky, vyrazili jsme na výlet do zoo (nebyl poprvé v zoo, jen nám přišlo že to nějak víc vnímá), začátek dobrý, pak dotaz jestli v zoo mají žirafy, odpověděli jsem že mají, po chvíly , kdy budou ty žirafy, nezájem že stojíme u medvědů, nebo tygrů, ..tak jsemvyrazili nejkratší cestou k žirafám, že pak bude mít klid a bude koukat i na ostatní zvířátka ...došli jsem k žirafám ..dlouhou dobu si je prohlížel , poblíž byla lavička, a když jsme chtěli pokračovat, tak prohlásil, že žirafy viděl a můžeme jet domů (do zoo jsme jeli tramvají a vlakem ...jeho další vášeň)

vrabcatko
5. říj 2016

tak u nás vedou kozy 🙂 At už jako hračky, tak živé, máme je hned vedle nás a syn je jak u vytržení, hrozně se u nich nasměje 🙂

sakalpredator
5. říj 2016

Jelikoz doma mame jesterku, ma nas chlapecek rad "vetsi jesterky" = krokodyly :D

handous
5. říj 2016

Obě naše děti od malinka miluji "hapa" ( pejska). Mladší dcerku to pořád drží, kdekoli psa vidí, tak hned štěká a starší syn uz má rád všechna zvířátka. Lego Duplo je baví moc, máme doma Zoo, takže další zvířátka by se nám určitě hodila.

Strana