Co vaše děti nejraději se svými kostkami podnikají?

bara_lego
Moderátor
17. říj 2017

Staví rádi věže nebo je raději bourají? Budují velkolepé stavby, města a zoologické zahrady? Jezdí a létají do dalekých krajin nebo k haváriím? Anebo pečou a vaří a pořádají pikniky v parku? Pokud máte nějaké fotky, sem s nimi, protože dětská fantazie nás baví a inspiruje.

lenkaatom
17. říj 2017

Když byl Pavlík malý tak samo nejraději boural komíny z kostek a měl z toho strašnou, že něco může zbourat radost🙂, teď už je tomu jinak sám si postaví co ho napadne např. auta, autobus nebo domeček z kostek lega dupla.🙂 Hodně mu pomáhá ve stavění i starší bráška, vždy spolem něco bezvadného vymyslí.

luckamb
17. říj 2017

Nás syn staví všemožné vozy, rakety a garáže. Dcery mu to boří 😂

billi
17. říj 2017

Starší syn rád staví domy. Nejraději co nejvyšší mrakodrap. Mladší staví dlouhé vlaky a nakládá na ně zvířátka a postavičky.

luca16
17. říj 2017

Jednoznačně obchod - dodáváme zboží do obchodu a pak jej jezdíme kupovat.

veselyanesak
17. říj 2017

Pořád dokola stavíme Zoo pavilony! A myslím, že ji to jen tak nepustí :D . Duplo figurky máme všude po baráku... Posledně jsem našla kuřátko jako řidiče tatrovky ....

apacheee
AMBASADORKA
17. říj 2017

Všechno to začalo stavbou komínů a nějak si neumím představit, kde a jak se to zastaví - syn z kostek dokáže postavit snad všechno🙂

bara_lego
autorModerátor
17. říj 2017

@lenkaatom díky za fotky! Vidím, že auta u něj 🚗🚓🚑❤vedou!

bara_lego
autorModerátor
17. říj 2017

@luckamb 😂

lenkaatom
17. říj 2017

@bara_lego auta u nás vedou hlavně, když se dá udělat dlouhý autobus, nebo jinačí stroje.😝🙂

anetka1701
17. říj 2017

Občas mám pocit, že kdybych dětem ze všech hraček nechala jen lego, tak si toho ani nevšimnou :D Tohle je momentální fotka z pokojíku - nijak jsem nearanžovala ani je neposílala si s legem hrát, prostě mu samy věnují víc jak hodinu denně :D A protože je kostiček fakt hromada, tak se skoro ani nehádají :D

kh
17. říj 2017

U nas jsou top dve hry - staveni raket a potom zoo (dekujeme za lonska zviratka kolem světa). Zoo je narocnejsi, protože každému druhu syn musí udelat vlastní vybeh. Takze pak to u nas vypada tak, ze nemohu pomalu varit - sebere mi všechno mozne a dela vybehy, které rozmistuje ruzne po byte. Vodnim samozrejme natoci do misek/kastrolu/hrnicku... vodu.

ladyhacek
17. říj 2017

Sny zatím většinou staví jen ten komín. Jen občas si připojí když stavím něco já, ae určitě to příjde 🙂

joslin
17. říj 2017

Máme tři lega dupla - kosmonaut s příšerkou a skluzavkou, pak bagr a náklaďák a pak savanu s džípem....obrovský hit a hlavněěěě ze všech tří leg prcek vybírá kostičky a staví komínek i na nočníku 😀

kspp1
17. říj 2017

Dcera nejraději staví zoo, to každopádně vede. Každému zvířátku hezky vymezit jeho prostor, dát mu tam žrádýlko a pěkně se o ně postarat.

bimmka
17. říj 2017

synátor se na hodinu učučel a stavěl si, byl to příběh, že jel vlakem na piknik cestou do zoo.

pandice
17. říj 2017

Náš malý se s Duplem teprve seznamuje, dostal stáj, nejradši ožužlává koníkům nohy a rozebírá komínek co maminka pracně postavila.

jbzirafa
17. říj 2017

U nás (3, 5 roku) komíny, antény, domy. Případně z kulatých kostek a "misek " vznikne zmrzlina. Nebo se kostky jen tak "vaří " v misce. Kulate kostky jsou fajn, protože se kutali.

zuz4a
17. říj 2017

@igiana co prosím máte,

zuz4a
17. říj 2017

@igiana z jaké sady prosím skládáte tak pěkné domečky?

malinka_02
17. říj 2017

U nás vedou vláčky a pak stavěné nejrůznějších věží 🙂

jarcca
17. říj 2017

Postavit věž a pak ji zbořit...jó přesně tak je to u nás! 🙂

pet16
18. říj 2017

Všechno. A to se nám právě líbí. Když jsme byli na přehlídce traktorů, postavili jsme ze všech našich podvozků různé malé traktůrky a projížděli překážkovou dráhu, když jsme byli na pouti, měli všechny Duplo panáčci několik dní pouťové atrakce, po návštěvě dinoparku se nám doma z Dupla objevil obří dinosaurus, a když v sousedství stavěli dům, měli jsme obývák několik týdnů plný jeřábů... Je pravda, že na všechno nemáme ty různé sady, takže často musí rodiče hodně zapojit mozkové závity a děti použít dost fantazie, aby vzniklo zrovna to, co si usmyslí (naposledy jsem se zapotila při výrobě takového toho balíkovacího přívěsu za traktor, samozřejmě s odklápěcími dvířky 🙂)), ale to je na

pet16
18. říj 2017

tom to nejlepší 🙂
Se mi odeslalo před dopsáním 😇

igiana
18. říj 2017

@zuz4a https://www.google.sk/search?q=lego+duplo+domec...

v kombinaci s kostkami z vlacku, lesoparku, popelka, upec si dort

joannah13
18. říj 2017

největší zábava je stavění čehokoliv a následné bourání je ještě větší sranda 😀

bara_lego
autorModerátor
18. říj 2017

@igiana díky za fotky! 😍

bara_lego
autorModerátor
18. říj 2017

@jarcca to je super věž! 👏

mtera
18. říj 2017

Dceři jsou 2 roky, takže zatím vedou hlavně věže. Ale už začíná stavět i takové "věžodomečky". Když si hrajeme společně, tak zkoušíme postavit, co nás napadne.

brendamonique
18. říj 2017

Tak my letos hodně Lega Dupla teprve dostaneme, prozatím máme jen pár stavebnic - spíše ty menší, ale hodně ho zajímá i bráškovo velké Lego, jen donedávna měl ještě tendence ochutnávat kolečka k autíčkům. Proto jsem za Lego Duplo moc vděčná.😀👍 Ocenili bychom třeba Lego Duplo nemocnici, tu si naši kluci staví zatím z klasického a hrají na pány doktory, oblečeni při hře v županech.